Written by Bella | November 30th, 2016

Sah bergelar suami dan isteri pada 11 November lepas, Amar Baharin telah menunaikan impian isterinya, Amyra Rosli untuk berbualn madu di Tokyo, Jepun.

Mereka khabarnya sudah berada di negara matahari terbit itu sejak beberapa hari lepas. Amar dan Amyra dapat berkunjung ke destinasi impian ramai iaitu Disneyland.

Bukan main romantik dan gembira lagi mereka berdua. Kami doakan Amar dan Amyra kekal bahagia begini buat selama-lamanya.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar bulan madu Amar Baharin dan Amyra Rosli dengan membaca entri ini sepenuhnya.

43 responses to (12 FOTO) Bulan Madu Amar Baharin Dan Amyra Rosli Di Tokyo, Jepun

  1. Yeop says:

    okay lah…mcm bosan je gambor2.

    33

    0
  2. Anonymous says:

    gambar x menarik. next???

    20

    0
  3. grup wassex keto says:

    kami nak gmbr jimak natanggggggg!!!!

    4

    22
  4. Anonymous says:

    sampai hati kau kebas Myra Rosli,nampak gaya terpaksalah aku bveralih arah ke Mira Filza pula.

    4

    3
  5. Anonymous says:

    Sempoi je plakaian.. makeup pun x tebal.. klu che ta tu mau dh usung segala bulu binatang pkok nipah segala..

    130

    0
  6. Anonymous says:

    Bagus. Terus honeymoon. Tak macam couple satu lagi tu. Ntah berapa kali honeymoon tapi kata belum lagi. Tunggu ambil berkat honeymoon di Mekah. Sekrg bini dah bunting, bukan la honeymoon. Lagi elok kata menunaikan umrah. Artis, propa lebih.

    15

    0
  7. che ain says:

    lawa dia ni .. mekap pun simple jer .. selamat berbahagilah ..

    16

    0
  8. Douse says:

    Rindu nak rasa bibir amyra gentel kepala batang aku :(

    1

    30
  9. Fido Dido says:

    Cantik, tp aku tetap geli tgk muke laki jambu ni. suke tgk wife dia je…huhu

    39

    0
  10. cassandra eve says:

    May happiness be with both of you till jannah – Inshaallah ..Ameen

    9

    0
  11. Anonymous says:

    Meluatnye tgk dia org ni, lebih2 lagi mamat poyo hidung kembang tu, dah la mcm bapok, yg bininye tu pulak mmg dah ghoper bapok tua….wakakakakaaaaa

    4

    10
  12. Anonymous says:

    Betoi2….seribu kali lagi hensem si dazrin tu…

    1

    8
  13. Anonymous says:

    dah slamat pun semoga berbahagia…jangan la kita menghina ciptaan Allah..Amyra you memang cantik even with no makeup, Amar you pun memang handsome. All the best to both of you…Nice pictures Honeymoon santai je…that’s the best…simple but nice….

    18

    0
  14. zura says:

    Selamat berbahagia hingga ke Jannah..Doa yang baik2 je la..semoga kita semua dirahmati..

    4

    0
  15. Anonymous says:

    Sama je mcm dalam drama hahah

    2

    0
  16. Anonymous says:

    Aku tgk semua gambar amyra senyum mcm buat2 je..dpt agak br lps kna la. Apa2 pon dah halal kan. Amar baharin ni ade la rupa.tp putih mcm jambu ckit, x mcm laki sado gagah perkasa Kat luar cna. Apa2 pon thniah la. Selamat bimbing isteri smpi ke jannah.

    5

    1
    • ape daaa says:

      dah nama laki bini.. suka hati diorg la nak gomol sepuluh kali sehari pun.. xpayah la nak agak2 baru lepas kena ke hape.. nama pun honeymoon.. xkan nak tgk saje semata2 nak bagi muka nmpak fresh.. mmg takkkk la kan.. lols

      1

      0
  17. Anonymous says:

    Pengomen2 dalam blog nara ni kebanyakannya kaki dengki…..sah2lah tu muka huduh2 belaka ,biasanya kalau orang2 cantek jarang yang ada hasad dengki dengan orang lain.Bagi aku Amira ni memang dah terlalu cantek dah walau pun tanpa solekan ,tapi masih ada lagi orang yang mengata dia….jadi2lah busuk hati tu weh…..muhasabahlah diri tu….

    11

    1
  18. Anonymous says:

    ni la baru holiday.. casula, simple

    4

    0
  19. Anonymous says:

    itula orang cantik ada aje yang jealous mula la cakap bukan bukan dengki kat orang manusia kan gini….tak baik la…dah terbukti pun dia memang cantik…biarla dia bahagia kita doa kan yang baik baik je…hati kita mesti bersih dan ikhlas….tak ya la nak kutok kutok tambah kan dosa je.

    2

    0
  20. anonymous says:

    pasti nanti anaknya comel2……suka both of you..

    1

    0
  21. suhaimah58 says:

    semoga berbahagia selalu … cumanya bila tgk gmbr honeymoon mereka ni mcm gmbr biasalah mungkin sbb mereka selalu selfie bersama ..

    1

    0
  22. Anonymous says:

    Jemu la tgk muka dia org berdua ni…ok, next….

    2

    1
  23. cilimanis says:

    amira cantik…
    manis je diorang ni….semoga diberkati Allah….

    1

    0
  24. ciah ciah ciah says:

    yup boring tgk picture pasangan ni..hilang seri da…nway semoga bahagia n kekal hingga ke jannah..Amin

    1

    1
  25. anon says:

    kesian amyra yg cantek jelita dpt mamat poyo ni..

    0

    2
    • Pencinta Lelaki says:

      Poyo2 pun mamat ni mampu kawen halal dengan anak orang….kalo muka jer hensem. sado, tau menyondol jer, duit takda, usung sana sini, janji bulan dan bintang tp kawen pun tak..apa gune yer…..Jgn dikutuk ciptaanNya, mengaku jer islam tp mulut…….winnnnnn!

      4

      0
  26. hepinye tengok orang lepas kawin

    1

    0

Leave a Comment

Optional