Written by Bella | June 8th, 2015

Pasangan Awal Ashaari dan Scha Al- Yahya baru-baru ini telah terbang ke kota London untuk menikmati percutian musim panas di sana bersama-sama dengan anak mereka Lara Alana. Awal  dan Scha sempat berkongsi beberapa foto mereka sedang bercuti  di laman Instagram milik mereka.

Memang tampak macam satu keluarga yang bahagia bukan? Ok kami tidak mahu cakap banyak lagi jom layan beberapa lagi foto percutian Awal Ashaari, Scha Al- Yahya dan Lara Alana di London dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

Kredit Foto: Instagram Awal Ashaari dan Scha Al-Yahya

37 responses to (12 FOTO) Awal Ashaari Dan Scha Al-Yahya Bersama Lara Alana Bercuti Di London

  1. classywoman says:

    Comel, Cantik, Handsome, Famous, Kaya, Bahagia… tu semua bahagian awak. Saya happy dapat melihat dan berdoa akan berpanjangan. Doakan saya jugak yee :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah besar dh lara neh..sebijk muka awal
      eh mmg dorg bahagia pe..ape pulak nk tampak2 nye..

      0

      0
      • cde says:

        Suka tngk mata Alana cantik … comel nak cubit je pipi dia …

        0

        0
        • Anonymous says:

          lara neh memang suke maen kaki hihihiks..dari baby lagi

          0

          0
        • dania says:

          cemburu nye tgk artis2 ni gi melancong sana sini…. saya ni tiap2 hari rutin yg sama jer. pegi ofis balik ofis.. hujung minggu dobi baju..

          semoga diberikan rezeki seperti mereka jugak.. kena usaha lebih ni utk ubah nasib diri..

          kdg2 bila kita tgk artis2 or celebs ni upload kemewahan mereka mmg la kita akan rasa mcm nk show off jer tp bila fikir balik dr sudut positif sebenarnya boleh memotivasikan diri sendiri..

          0

          0
    • lisa aryana says:

      simple jer pakaian dorang bila bercuti kat London. … i like it.

      0

      0
    • abang gelojoh says:

      jeles nya abg tgk. abg harap jodoh abg ada la kat luar tu. :)

      0

      0
  2. ssevv says:

    hidung kembang tul scha,,,,

    0

    0
    • abc says:

      ada masalah? sampai gitu skali ko perati orang…klau bran upload pic idong engko la weii

      0

      0
    • nona manis says:

      dpt anak/bini/laki mcm tu jgn la persoalkan kenape plak ye.

      kalau xde benda baik nk di taip,xyah taip la.

      0

      0
  3. Candy says:

    Simple is nice. Tak perlu nk pakai boot dan beriya nk bergaya macam musim sejuk.. Huhu..

    0

    0
  4. Lara says:

    Luar topik, kenapa yerk orang kata kalau kita buat jahat, balasan dapat kat anak?

    0

    0
  5. zabedah zabit says:

    semoga aku pun dpt pergi london bersama anak dan suami

    0

    0
  6. abang yang tak bangang says:

    ni la baru betol urban. pegi london time summer pakaian pon sempoi. bukan macam che ta ber boot2 bagai. kampung. betol la orang kata “we can take a girl out of the village, but we cant take village out of a girl.”. che ta kampung bimbo cakap utagha pekat bau pekasam. bulu mata macam penyapu da aku tengok lebat sangat.

    0

    0
  7. Aku says:

    kahkahkah…suka tngok gambar awal layan lara alana meragam… layannn

    0

    0
  8. melati says:

    Boring nya tak tahu nk kutuk saper dh…

    0

    0
  9. kikihkih says:

    aku x dengki pon tapi aku x rasa pon lara ni comel sgt..maybe sebab mak bapak dia over exposed sgt..so nmpk lara ni biase je…

    0

    0
    • Anonymous says:

      Org lain nampak muka ko hodoh x kecoh pun..

      0

      0
    • hahihu says:

      Btul..xnmpk.comel.lgsg dh la syik ternganga melopong je..pmnt lara je over..pa ntah yg comel sgt..bersepah je baby chinese look kat malaysia..lg comel dr lara pn da..

      0

      0
  10. johnny says:

    lara muka biase jela takdek special.. mulut cute ala duckface cam scha. tp gaya dorg smartla. tak poyo sgt …

    0

    0
  11. baby.dot says:

    ne br la.urban…x perlu berkasut boot bagaiii…

    0

    0
  12. ANon says:

    Banyak2 baby..aku memang terkesima dengan kecomelan Aisyah Dhiya Rania… memang tak puas dipandang…gerammm

    0

    0
    • minah jambu terlajak habis says:

      cute lara..eh helo ! anak orang tk sama lah huh ! kau nk badingkn anak Zain ngan anak si Awal ni mana boleh !! Zain tu ada cmpur mat salehhh si Awal ni mlayu asli original paham !! aishah dhiya rania tu memang la dia cute tk puas mate nk pandang nyeee ..tapi jangan la di banding2 kn anak Awal ngan anak Zainnn BONGOK !

      0

      0
  13. Anonymous says:

    Kenapa artis2 Malaysia, Vip2 suka sangat pergi London. Bila cakap pergi overseas je mesti London. Sayang la tak explore negara lain. Dunia ni luas. Banyak negara2 lain yang berpuluh kali cantik dari London.

    0

    0
    • mister bulu korek says:

      Sebab kat london byk org melayu/asia. Nk carik halal food pun senang. Elfira loy g greece kau xnk ckp byk artis sana ke

      0

      0
  14. Mak Jemah says:

    SSEVV
    tk baik kutuk idung org kembang ke kuncup ke mancung ke..
    idung sendiri tu mcm mane la rupenyerrr yer????
    hahahahha!!!
    kbai…

    0

    0
  15. mrs pip says:

    cutenya lara … dah semakin besar … and memang very the fashionista …. :) i like …

    0

    0
  16. mawar says:

    hmmmm kalo x che ta & zain…schawal…che ta ..schawal yg asyik2 g london….next!!!! boring la …mcm berlawan2 pulak sapa byk g london

    0

    0
  17. hahihu says:

    Scha awal xnk kalah letttew..dia kn budget baik je..pdhal hati busuk..mber ak tgur org kutuk aisyah kat ig lara pn dia block..fans lara pn stu..ska sgt kutuk aisyah kat ig n fb lara..btw honestly kat mata ak lara xcomel..muka so so je..chinese look..plng xley blah suka sgt buat muka cm bdk syndrome down..mlt ternganga gn air liur meleleh..umo 1 thn pn xpndi lg nak sbut suku kata..syik mengerang je..

    0

    0
    • duka lara says:

      Jujur…. mcm toddler biasa2 aje
      takde “luar biasa” pun
      jutaan lagik kanak2 yg cute, adorable kat luar sana..
      disebabkan mak bapak takde kerja…!!!
      24/7 uload kat ig dan……
      katanya sharing..
      tapi cara mcm showing……
      kalau bukan nak glamourkan anak
      then nak apa….????

      0

      0
  18. amboii2 mulut korang nie sedap je kutuk anak orang..anak korang tu comel sangat ke???sedap mulut laser je..pkir dulu sbelum comment..comel atwpon hodoh tetap manusia jugak..Cuba korang bayangkan klw org kutuk anak korang,ape perasaan korang..mesti korang mrah n sedih kn..so,tolong jngn tulis prkara yg mnyakitkn hati org lain

    0

    0
  19. Hurts.... says:

    My apology… wat i c…
    this child…is being
    over expose,
    parents…
    over do

    0

    0