Written by AbangNara | November 11th, 2016

Tarikh hari ini ialah 11.11 dan sudah tentu Abang Nara ada something yang SUPER SPECIAL untuk dikongsikan dengan anda. Sepanjang hari 11 November, Shopee 11.11 Sales akan berlangsung dengan pelbagai diskaun dan tawaran yang sangat awesome. Semua jenis produk ada termasuklah gadjet, produk kecantikan, barangan bayi dan macam-macam lagi. Antara yang mencuri perhatian Abang Nara ialah:

shopee 11.11

shopee 11.11

Ada seratus sebelas (111) produk yang laku keras di Shopee akan dijual dengan diskaun sehingga 90% hanya pada 11 November 2016. Nak beli krim kecantikan kulit muka? Nak beli dumbell untuk toughkan lengan? Nak beli USB untuk simpan gambar? Semuanya ada dengan harga RUNTUH di TOP 111 hanya di Shopee. Shop di sini.

shopee 11.11

Untuk korang yang suka produk-produk berjenama seperti Casio, Miss Hana, Etude House, Nike dan Adidas, inilah peluang untuk mendapatkan barangan kegemaran anda pada harga yang didiskaun sehingga 50%. Abang Nara ingat nak angkut kasut jogging Adidas sepasang. Harap-harap adalah nanti. Klik sini.

shopee 11

Selain itu ada Flash Sale. Yang ini Abang Nara paling suka sebab akan ada flash sale dengan diskaun sehingga 90% untuk produk Toys, Kids and Babies. Bolehlah Abang Nara beli stok lampin pakai buang banyak-banyak. Tak perlu risau kalau korang anak semua dah besar. Sebab ada kategori lain seperti Mobile & Gadjets, Women’s Fashion serta Health & Beauty yang akan turut sama di”flash sale”kan hanya pada hari ini. Cepat beli di sini.

shopee 11.11

Tak tahu nak beli apa bersempena Shopee 11.11 Sales? Tak payah risau sebab ada kategori “All Time Favourites” untuk korang lihat sendiri produk yang paling disukai ramai di Shopee. Jangan risau diskaun tetap ada. Bolehlah korang cari ilham nak beli apa dengan melihat apa yang tengah femes sekarang ini. Beli tetap kena beli sebab time camnie lah kita nak jimat kaw-kaw punya. Tak gitu? Klik sini untuk tak lepaskan peluang setahun sekali ini.

Nasihat Abang Nara, gunakanlah peluang Shopee 11.11 Sales ini sepenuhnya untuk membeli-belah dengan penjimatan yang sangat banyak. Setahun sekali je boleh dapat harga yang super duper murah macam ini. Selain itu dapat penghantaran percuma kalau korang beli barang-barang dengan nilai minima RM25 dari setiap kedai. Nak shopping klik sini https://goo.gl/57r7tD atau muat turun Shopee di sini https://goo.gl/J1vVhF

#ShopeeMY11

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Comments are closed.