Written by AbangNara | June 6th, 2015

Hari ini akan berlangsungnya majlis resepsi sebelah pengantin perempuan untuk pasangan pengantin baru, Hanis Zalikha dan Hairul Azreen ini. Pasti meriah. Tak sabar rasanya nak tengok. Namun buat mereka yang belum puas menatap kecantikan dan ketampanan pasangan mempelai ini di hari pernikahan mereka, Abang Nara kongsikan beberapa gambar kualiti tinggi untuk tatapan anda. Memang sama cantik sama padan pasangan ini.

gambar nikah hanis zalikha hairul azreen

Abang Nara doakan agar Hanis dan Hairul akan berbahagia ke akhir hayat, mendapat cahaya mata yang ramai dan sentiasa dimurahkan rezeki. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Jurugambar rasmi untuk pasangan ini ialah  Bakk dari White Space Void Space , Molkhan, Muhammad Zameer dan Azim Clickerstudio.


gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen
gambar nikah hanis zalikha hairul azreen

56 responses to (11 LAGI GAMBAR)Sekitar Majlis Pernikahan Hanis Zalikha & Hairul Azreen

  1. fara says:

    cantik nyee…selamat pengantin baru…smoga berbahagi hingga ke jannah =)

    0

    0
    • burit masam says:

      tahniah lah burit… kawin jugak akhirnya kau.

      0

      0
      • abc says:

        Ni lagi satu..komen dari kepala lutut

        0

        0
        • Mat Sahdos says:

          Paling lucu 90k duit hantaran. Kesian pihak lelaki. Padahal status selebriti laki bini masih ditahap “trial and error”…

          0

          0
        • Anonymous says:

          90 ribu….ni mcm kes jual anak la pulak. hmnnn. berbaloi ke? bukan miss malaysia pun.

          0

          0
        • Kak Wan says:

          pelakon drama encik sotong je pun. anak chef wan- serina pun duit hantaran 30k je. adoiii….susah kalau dpt artis berangan best actress.

          0

          0
        • melati says:

          Jangan BUAYA sudahlah si Datuk K.. HABIS MANIS SEPAH DIBUANG. Izara Aisyah memang GORGEOUS. Lelaki..kalau perempuan masih muda dan tegang serta manis bersari mcm semut lah diorang kerumun…

          0

          0
        • Anonymous says:

          Entah2 90k tu share kot.

          0

          0
        • Gambr2 smua cantik. says:

          Congrats to both of u. Bahagia hingga ke Jannah. Sentuhan artistik photographer ni sngt cantek menyebabkn gambr nmpk kelasss gitu. Smlm gambr warna pelamin dn baju pengantin tu nmpk tak serasi sngt. Profsnl photogrphr ni buat gambar jd sngt cantik mnjd memori terindah buat Pasangan pengantin ni. Tahniah Encik Photogrphr luv smua hasil kerja awak. Murah rezki sbb u buat kerja sungguh2.

          0

          0
      • Anonymous says:

        si mertua hairul jual anak cenggitu sekali. eeee….please. x berbaloi.

        0

        0
        • beauty n beast says:

          Tak slh klu mampu… Anak najib pun hntarn blh tahan… Awak pun mesti suka klu dpt 90k hantaran.. Please la tk ya nk hipokrit sgt,..

          0

          0
    • Kak Wan says:

      Menajibkan diri bermaksud menghilangkan diri .
      Aku nak menajibkan diri ke Penang petang nih .

      0

      0
      • jeni says:

        Merosmahkan diri…maksud keluar shopping guna duit rakyat..
        pstang ni aku nakmpergi jusco merosmahkan diri..bye.

        0

        0
  2. Gigi emas says:

    Marilah kita beramai ramai mendoakan penceraian mereka akan berlansung dimahkamah syariah secepat mungkin…amin ya rabbi alamin

    0

    0
    • Anonymous says:

      bodoh la kau ni.

      0

      0
      • abc says:

        Gigi emas tak la bodoh…dia sgt cerdik orgnya..berkarisma pula…tp dlm cerdiknya …sepatutnya ‘kurang cerdik’ nya disimpan sedikit..tak perlu ditunjukkan semua..

        0

        0
  3. xde says:

    hahaha lecturer aku cik khairi masuk blog gosip..

    0

    0
  4. Tema Camelia says:

    sesuai sangat dua ni, dedua feeling hotstuff.

    0

    0
  5. nur kaseh says:

    Sama cantik sama padan. Semoga kekal berpanjangan. Suke tau tengok artis kahwin.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    90 k mahal la. Kesian si Hairul. Dapat Mak Pak mertua yg mata duitan.

    0

    0
    • Tema Camelia says:

      Macam mana tak 90 ribu, majlis kat majestic hotel, baju rizalman, makanan gulai kambing, kambing golek bagai (tapi ni takpelah jamu orang, insyaAllah besar pahala bagi orang makan elok-elok). tapi dah masing-masing setuju, jalannnnn je lah.

      yang paling best, umum pada semua ok, baru jadi headline hehehe.

      0

      0
    • Anonymous says:

      cuba jangan buruk sangka kat orang sampai macam tu sekali.. kalau pengantin lelaki mampu, apa salahnya.. jangan dihina mereka dan keluarga mereka.. doakan yang baik2 sudah lah.. klu kita nak orang doakan yang bebaik untuk kita, start dengan mendoakan yang baik2 untuk orang lain.. belajar lah untuk happy dengan kesenangan orang.. sedih dengan kesusahan orang lain… saya tak lah baik sangat.. cuma sekadar mengingatkan diri sendiri dan kawan2 jugak.. maaf kalau ada yang tersinggung.. sayangilah sesama saudara seislam..

      0

      0
  7. lalatanpom says:

    tu sbb nya fahrin ahmad tak nak dedah kan hantaran dia,sbb ni lah .. dia nye suke lah nak kasi hantaran brape maybe drg share share hantaran… mcm aku hantaran 20 ribu share ngan laki aku sorang 10/10 bukan nya orang tahu lpas tu duit tu kita buat beli brang brang rumah n gi honeymoon. korang mane tahu .. sume lokek nak share jadi laki boleh kasi 10 ringgit je sorang…..

    0

    0
    • Tema Camelia says:

      hantaran share dengan laki? gigih ko. janji dalam sijil nikah nampak banyak ye dak? haha pathetic. kalau dah mampu 10 ribu, 10 ribu jelah, buat pa hidup nak impress orang.

      btw hairul, kalau betul nak bagi hanis duit tu, letak sebagai mas kahwin 90 ribu.

      0

      0
      • Baju ukur badan sndri bkn org lain says:

        Camelia … i sokong u. Gigih plak si lala ni crite. Nasib baik tak tau saper dia. Klu mampu 10k bg jerlah bnyk tu. Bg 20k sbb nk impress org smpi sanggup buat gitu. Nama pun hantaran bg kpd perempuan. I ingt ada sorang ank pengarah. Lelaki tu kerja biasa2 jer and a gud muslim. Bg jer brapa yg dia mampu. Tak de lah dia nak impress mertua pengarah itu. Happy jer sampai skrang sbb barakah. Bg i klu i nk cntrbte10k utk beli brg2 rumah. Then itu citer lain. Biar hubby i fikir skit pengorbanan i klu dia buat hal. Lelaki skrng bknnyer boleh caya sngt.

        0

        0
      • capri says:

        Exactly. At least boleh buat downpayment rumah ke kan.. ohh myb si hairul ni ada 1 million kot dlm bank. So 90k ni kot2 senang sgt la utk dia bagi mak pak keknis.

        Seriously aku rs parents keknis teruk. 90k. Gile mahal.

        0

        0
        • Jutawan senyap dan sempoi .. says:

          Hai capri … manalah tau dia ni ank jutawan senyapppp. Ramai gak i tahu jtwn senyap ni. Mmg dorang ni sempoi giler. Skali tahu . Dorang bkn stakat 1 juta. Mak aiii belas juta. Ada tu puluh juta. Ada pakcik pakai motor capcai gi kebun tp pakcik tu ada puluh juta tak termasuk aset. Smbahyang jemaah Subuh, gi hari2 lg. Ada abg tu beli saham bank sbb jual tanah harga juta2. Bukan mcm nedim tu habis dia expose duit mak bapak dia. I nenek bangsa cina , skali dia kuar duit kat bank. 30k mcm 3k jer. Isi kat beg buruk. Dia ni slalu pakai baju gi pasar dgn selipar jepun.

          0

          0
        • yahoo! says:

          jutawan senyap jangan lupa bayar cukai. ni orang yang gigih kerja, gaji seadanya tp kena PCB bulanan. Nak claim semula bukan dpt semua pun. ade ke claim anak 1000 setahun. sebulan around rm90. xlogik!!

          0

          0
        • Jutawan senyap dan sempoi .. says:

          @yahoo .. pakcik tu byr cukai , zakat and sedekah jgn nak cakapnlah. Dia makan sebarang jer tp belanja org makan sedap2. Solat jemaah tak tinggal. Ada sorang pakcik ni lg murah hati, ko bayangkan gaji dekat 80k sebulan dia ambik 20 k jer utk kluarga. Yg lain dia sedekah. Mesti ko tak caya. Wujud org baik mcm ni. Solat jemaah masjd pakai kain pelekat iktikaf tak pernah tinggal. Asset lbh dr 35mil. Ank2 smua soleh solehah trmasuk cucu dia. Claim anak rm 1000 tu apa bende? Tak faham?.

          0

          0
        • yahoo! says:

          syukur..masih ada org mcm tu. rezeki masing2..pcb tu potongan cukai bulanan. kalau ko keja makan gaji, bila gaji dah smpi 3@4 ribu, ko automatik kena cukai tolak gaji. end of year baru claim semula. tp x 100% dpt.ko keja sendr xde la benda ni. duit buleh simpan pukal2.

          0

          0
        • rianda says:

          Hai jutawan senyap. Kalau betul pakcik tu baik n beramal senyap2..mcm mana awak leh tau amalan yg dia buat? =)

          0

          0
        • Kak Lin says:

          Dik rianda .. Fahamlah komen tu secara definisi bukan literal. Adik @Jtwn tu komen sifat org Tawadhuk. Bukanlah org yg buat ibadah tu canang pd org lain tapi org2 sekeliling yg kenal dia yg beritahu spya org lain akan ikut kealiman org itu. Mana ada org buat ibadah bertapa kat hutan atau gunung ganang lg. Mestilah org tu iktikaf di masjid. Hadoi .. rianda pergi siap .. bas sek nak sampai tu. Komen cuti sek.

          0

          0
    • sukahatiakulah says:

      weh lalat,ckp xserupa bikin,kau pon nak bgtau gak ker hantaran 20k…?

      0

      0
      • mwl says:

        ketara sangat la jutawan senyap n sempoi xpenah buat e filing…dehhh…jutawan laaa sangat

        0

        0
        • Jutawan senyap dan sempoi .. says:

          Ehhh .. knapa org mlayu mcm ni. I kenal pakcik2 ni. Smua baik2. Knapa awk kata mcm tu?. Ada juga org melayu nak derma , tolong org susah scra direct. Janji dia bayar zakat penuh dan tak pernah tinggal solat dan zakat malah derma lg bnyk. Bukan dia bayar tax scra personal shj malah trmasuklah sykt dia skali. Sykt dia pun besar. I beritahu ni manalah tahu org akn ikuti jejak2 mrk sbg jutawan muslim spt pakcik2 ni. Tansri Mokhtar pun slalu buat derma dan derma siswa.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Ada org kat bn ni mmg suka cerita2 dongeng khayalan mcm cerita jutawan senyap atas ni.. Yg pelik, klu dah kata jutawan senyap, camne plak ko bleh tau dia jutawan dan segala amalan2 dia.. Takde la senyap sgt kan??? Sembang lebih..

          Cerita pasal jutawan senyap tapi efilling pun xtau apa, claim anak 1000 pun xtau, nampak sgt bbnu suka berangan dgn cerita2 dongeng dia…

          0

          0
        • Kak Lin says:

          Salam anon pagi2 ni. Sy rasa sy tahu siapa tuan hj ni sbb bapa sy pekerja dia klulah dia org yg sama. Sy x tahu siapa post komen diatas. Sy rasa yg dimaksudkn Jtwn Senyap bukan bisu atau tinggal di hutan belantara tp hidup sederhana dan tawadhuk. Mungkin adik tu x tahu efillng tu apa sbb yg pasti dia bukan jtwn itu(jgn marah ya dik). Tuan hj ni bkn dia yg puji diri sndri tp org diskliling yg ceritakn kebaikannya. Sy adalah mrk2 yg pernah ditolong smsa kuliah dulu. Bukan cerita dongeng tp realiti. Mungkin awk ni org kaya, tdk perlukn pertolongan mrk ini. Sy dgn rendah hati, mmg tdk mampu. Jgn lihat siapa yg bercerita tapi isi cerita. Jk kita ditakdirkn jd Jutawan jdlah spt Tuan Hj ni. Mungkin itu mesej yg adik itu nak sampaikan. Tak salah sy TvHijrah ada keluarkn cerita Tuan Hj ni (mak sy beritahu). Sy kerja di firma …. mmg ada jtwn yg tawadhuk spt ini. Sy tak tahulah klu sy jd jtwn akn jd spt Tuan Hj ni. Mata bila ke shoppng cmplx mcm naik juling tngk brg yg kita berkenan. Apa2 pun adik2 yg dah dpt kerja bagus2 sila bayar Loan Pinjaman Blajar spya org susah di Uni boleh gunakan.

          0

          0
        • Kak Lin says:

          Lagi satu anon tak perlu kita nak bash org wlpn kita tidak kenal dia tu siapa. Adik tu bkn jutawan pun cuma dia cerita spya jd suri tauladan kpd semua. Mungkin niat dia baik spt yg adik itu kata contohilah Tansri Mokhtar Albukhari atau Tuan Hj ni. Adik ni mcm blajar lg cara penulisan dia. Cuti sek ke dik. Jangan marah. Agaknya dia spt sy anak pkerja kpd jutwawan kot tp sy berusaha merubah keadaan hidup.

          0

          0
        • Kak Lin says:

          Nara..mana komen sblm komen saya 4.52am ni. Komen adik itu realiti sy sndri mrupakan ank pekerja kpd Jutwan Senyap lg tawdhuk ini. Sila fahamkan definisi Jutawn Senyap(sederhana dan tawdhuk) dan bukan fhm scra literal. Mrk ada syrkt. Bnykkn mmbaca. Mestilah Tuan Hj itu iktikaf di masjid bukan hutan atau gua. Klu adik tu tak tahu mengenai incmtax knapa?. Dia skdr syer cerita. Klu x suka abaikan.

          0

          0
  8. sharnaaz says:

    kaya tol suami dia.hantaran je dh dkt 100k..blom cmpo katering lg..byr potograper lg..pelamin lg..mekap…baju…jd artis ni mmg kaya raya ke?

    0

    0
  9. mrs pip says:

    semoga berbahagia selamanya hingga ke jannah …
    banyak sungguh hasad dengki … ermmm :(
    kita doakan yang baik baik jer la …. dont feeling jeles jeles ok ….
    peace.

    0

    0
  10. aku says:

    aku tgok si hairul ni macam xde pa pe, bebudak hingusan lg.
    betul ke dia mampu 90k tu? or skdar mmuaskan hati mak mertua yg semua pn tau gila glemor???

    pa pun tahniahla. lepas ni moga2 hanis ambik kelas berlakon@mengecara. duitkan dh banyak hehe

    0

    0
    • Melayu ni PHD teruk! says:

      Hairul tu nampak je macamtu tapi otak business mana korang tau. Muda2 dah business macam2. Bukan mengharap kan belakon je. Stakat belakon bape sen sangat. Dah dia mampu nak bagi, biar la. Melayu ni kalau tak dengki tak sah. Cannot brain!

      0

      0
      • aku says:

        mmgla cannot brain sbb otak pun xdak lol
        and for your meager self, semata2 sbb komen aku xpositif, xbermakna aku ni dengki ke apa. belajar sikit paham yg opinion org lain2
        dah mmg hairul tu nmpak mcm bebudak, hingusan. nak buat cam mano?

        0

        0
        • Melayu ni PHD teruk! says:

          Because u dont have what they had. I can smell your jealousy. F obvious bro. Tried hard nak twist ayat asal. Cakap jela dengki. Leulz.

          0

          0
    • kutu says:

      nmpak je hairul tu cm nothing..tp dia ada bisnes studio hospital.tempat shooting.
      tgk keta dia je dah tau byk duit.tp dia tak menunjuk2..
      untuk mak pak dia pon dibelikan keta mitsu.

      0

      0
  11. kak yatiadam says:

    so sweet… muka mereka pun sama… orang kata jodoh panjang..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    hairul nie cam opis boy jek

    0

    0
  13. anon says:

    motif,90k,jgn pas ni botak kepala sudah

    0

    0
  14. nana says:

    hairul mampu bagi..kawin sekali seumur hidup,bini pun cantik

    0

    0
  15. komen says:

    90k tu la harga kenduri sekarang..90k tu bkn jual ank..igt nk besarkan ank ni senang mcm petik jari je ke..90k tu harga majlis skrng..yg kluar kn duit pn laki dia bkn korang..yg korg komen mencaci apahal..miss malaysia ke miss apa ke dia pnye knduri dia pnye hantaran ske hati dia la..laki pn mampu..sakit plk hati kt baca komen2 org ni..brckp ske hati je..muka je ofis boy poket x mcm ofis boy..

    0

    0
  16. LittleApple says:

    Outfit kak hanis time nikah lagi cun berbanding sanding. Sweet je. Tak serabut. Tapi kalau tudung dilabuhkan sedikit lagi nampak comey :)

    0

    0