Written by AbangNara | October 10th, 2014

Amboi, amboi, amboi. Cantiknya Erin Malek di majlis malam berinai yang telah berlangsung malam semalam. Memang berseri-seri. Hari ini adalah hari paling bermakna buat Erin kerana bakal bergelar isteri kepada Farriz Fauzy. Cantik tarikh yang dipilih oleh pasangan ini. 10.10.14. Semoga majlis pernikahan Erin dan Farriz akan berjalan lancar.

erin malek

Di majlis malam berinainya, Erin Malek ditemani oleh rakan-rakannya. Boleh tahan comel-comel juga kawan Erin Malek. Kalau ada berkenan di hati, bolehlah cuba mengorat.

erin malek

Lagi beberapa gambar sekitar majlis malam berinai Erin Malek dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Project2Pi.

P.S: Tradisi cakera bibir wanita Surma

erin malek
erin malek
erin malek
erin malek
erin malek
erin malek
erin malek
erin malek
erin malek

34 responses to (11 GAMBAR)Sekitar Majlis Malam Berinai Erin Malek

  1. bedah bedot says:

    Macam nak sambut deepavali je…..

    0

    0
  2. badang says:

    dh mcm hindu…… ada ke lagi selaput tuuuuu

    0

    0
  3. If desired, provide some plastic blocks for students to wash.

    Billed as a mash-up of Louisa May Alcott’s Little Women and HBO’s Girls, Women is a farcical and
    hilarious romp through a classic piece of literature, much like A Knight’s Tale did with Chaucer’s Canterbury Tales.

    This stunning mirror comes in a selection of shapes from classic round to heart or even handbag shaped and is custom made for
    each individual.

    0

    0
  4. cute says:

    hindu pun tak lukis tebal2 mcm tu…
    melayu dok tiru…
    asli lebih cantik…dok conteng2 tu knpa lagi nmpk hodoh…
    tema tah kemana…ini majlis berinai paling buruk aku tgok..

    0

    0
  5. NOR says:

    ISSHH3…..KENAPA MESTI BUKA MULUT ….
    *APE2PON SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE SYURGA.

    0

    0
  6. Anonymous says:

    nsb baik erin ad pakai inai…klau x x tahu y mane satu pengantin sb baju pengantin ngan baju kawan mcm samaaaaaa jer…y bertudung baju biru tu lagi cantik dari pengantin…

    0

    0
  7. the adams says:

    Gambar 1st muka mcm yana samsudin hehe.. btw semoga berbahagia n selamat pengantin baru..doa kn je yg baik2, korg ni pun.. hmmm..

    0

    0
  8. Mek Ti says:

    Apsal kawan si Erin yg pakai baju cream corak coklat rambut kuning tu gedik sgt? over nyeeee. lentok sana lentok sini.. xkose mek ti nak memuji bahu ko yg seksi tu. relax sudah.. yg nak kawen nye si erin.
    pretty erin!! :)

    0

    0
  9. Marrisa says:

    EISH………..
    Lawanya perempuan yang pakai baju hijau pekat tu!

    0

    0
  10. mama aqil says:

    sariyanti dah jadik mak org sila ketepi..

    0

    0
  11. Jihyo says:

    yg pakai baju hijau tu lawa gilerrr…. dh mcm die pengantin. erin telah terover shadow oleh kwn2 yg lg cantik bangat… Tahniah Erin

    0

    0
  12. dida says:

    bukan tema arab ker?? bukan diorang pakai kaftan…Apa2 pun lukisan inai tu cantik

    0

    0
  13. CUTE says:

    huhhhh!!!

    0

    0
  14. dik nab says:

    adek plak debo..congrats erin..hehe

    0

    0
  15. mamaBbam says:

    congrats buat erin,, x sangka dah nak kawen,, rase cam budok lagi,, hehehe

    0

    0
  16. Jejemahs says:

    Lagi manis kalau semuanya berhijab :)

    0

    0
  17. jantan naga says:

    serius aku rasa nak tampar je yg pakai tudung tu nganga amek gambo budget kiut …makin geli plak aku tengok perangai pompuan zaman skarang ni…di manakah perempuan perempuan yg hebat hebat seperti zaman dulu..skarang tinggal perempuan yang berkualiti rendah ….nampaknye aku membujang la sampai tua

    0

    0
  18. miss dombol says:

    kesian adik erin malik,xde pun banyak gambar die dgn erin..yela adik die xberape lawakan so die over pose dgn kawan2 gedix die je…kelenje tol aku tengok pengantin pompan skang bergambar..terganga sana terganga sini…orang dulu dok sopan kepit je..org dulu klu kawan2 belah pompan datang bergambar sopan je diri sebelah pengantin,skang tetamu yang lebih dtg majlis kawin orang mcm cari market tayang diri sana sini

    0

    0
  19. Anonymous says:

    sariyanti tu dh tua x payah la sebuk2 nk campur y muda…ko jaga anak kat uma lagi bagus…y pakai baju ijau n berbaju biru ( bertudung )tu lagi cantik dari pengantin…pengantin plk telah tenggelam dek kawan2…nape y pakai baju cokelat y brgmbr sblh baju itam tu over sgt…mulut tu dh le x leh nk katup …ambik gmbr badan tergeliat sana…tergeliat sini..over dari pengantin plk..tergedik2..

    0

    0
  20. iera says:

    tahniah buat erin malek..semoge berbahgia smpai bile2,..erin memg comel,sbb tu kahwin awal..cantik corak inai erin tuu..kite x ade yg sempurna,x baik mengutuk orang..erin yang nk kahwin,biarlh dye nk wat tema cam ne pon..so,lbih baik komen bende2 yg baik jee..

    0

    0
  21. sweety says:

    tahniah buat erin dan fauzy,..smoga berbhgia smpai bile2..bnyk kan brsabar dlm mengharungi kehidupan sbagai suami dan isteri..jgn mudh percaye dengn gosip dan khabar angin okey.. :)

    0

    0