Written by AbangNara | December 15th, 2011

Nora Danish yang kini sedang popular menerusi drama Tentang Dhia memang daripada dulu sampai sekarang nampak muda. Tak tahu apa rahsia Nora Danish. Seperti tak dimakan usia langsung. Kagum jugak Abang Nara dibuatnya. Dan baru-baru ini di Facebook Nora Danish, dia telah mengupload beberapa keping gambar semasa di Paris untuk tatapan peminatnya.

nora danish di paris

Comel kan? Lagi beberapa keping gambar Nora Danish di Paris dengan membaca entri ini sepenuhnya. Jangan lupa Like Facebook Nora Danish untuk update terkini daripada tuan punya badan.

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

nora danish di paris

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

136 responses to (11 GAMBAR)Nora Danish Jalan-Jalan Di Paris

  1. d says:

    woah! sun nyaaaa~

    0

    0
    • Alisha says:

      Super CUTE!!

      0

      0
      • AnakIkanEnsem says:

        TROLOLOLOLOLOLOLOLLL….

        0

        0
        • wahetver la hai says:

          she is so FAKE….kat luar sombong giler. Padan muka jadi janda!

          0

          0
        • bunga ogos says:

          dia sombong sebab muka kau buruk sangat. tengok perangai kat sini pun dah tahu kau hati busuk

          0

          0
        • papa says:

          bulu mata palsu, color contact lense, 1 inch foundation wont deceive me. try hard nora..

          0

          0
        • Peminat Lisa Surihanie says:

          betoi…muka cantik tapi perangai buruk lakonan tak sehebat mana pun. berangan jer lebih!

          podah cit!

          0

          0
        • sentap kerrr.... says:

          hahaha..lawak ler
          wahetver la hai…eja nama sendiri pun tak reti nak sumpah2 org…mmg patut pun org sombong kat ko…
          like2 kat bunga ros…100% like…
          papa….hurmmm u GAY hahahahaha

          0

          0
        • sajasaja says:

          nora ni manis aje. mata sepet, harapkan mekap aje. bukannya jelita macam fasha tu…berlakon pun watak simple2, gedik2 , tak nampak bakat langsung. aku setuju, kat luar minah ni sombong, macam le bagus sangat.
          Fasha jugak yang lagi best!

          0

          0
        • eh,… korang ni mengata macamlah korang dah berjiran dengan Nora Danish ni. tapi bila dengar nama Nora, automatik teringat lagu Danish Delight oleh band Y2K (yang jadi opening konsert Paramore kat bukit jalil tahun lepas). kaw2 diorang bahan nora danish.

          0

          0
        • along says:

          Sedara, kalau pun dia sombong atau ko tak suka dia pun jgn la nk kutuk2 dia janda ke apa…. kita ni hidup belum tentunya pengakhiran nya mcm mana lg, duk padan muka kt org sgt, tau2 kita sendiri yg menjanda, kalau tak kena kt kita, tah2 kt sedara mana dan anak cucu kita, Tuhan bayar cash beb…. By the way, ni ikhlas aku ckp dr hati, nora ni mmg aku tgk cantik, Tuhan kurniakan dia rupa paras menawan, tapi sebenarnya bila dia bertudung dlm drama lg nampak ayu, berseri dan sejuk mata memandang… Jgn prejudis kt aku, aku cuma memuji ciptaan Tuhan dan dalam masa yg sama aku berdoa dlm hati agar suatu hari nnti Nora dapat kekalkan imej mcm Dhia hingga ke akhir hayat… amin…

          0

          0
        • sara says:

          yang memuji mesti ade yang dislike…
          mesti FASHA SENDAT nie…
          cpat sokong saye…..

          0

          0
        • lolalola says:

          aku pon rase,tu fasha sundal…xley terima nora danish lg hot…

          0

          0
      • pinky says:

        tp la kn, aq rase si nora danish ni lg la best bile blakon dr lisa surihani 2…lisa 2 mmg cntik n pndai, but i dun think that she’s good actress…sorry

        0

        0
      • Selitone cold says:

        Hantu raya tak ikut sekali kerr?? kahkahkah…!!!

        0

        0
    • IsyaKhaisya says:

      she’s sooooo cute….

      0

      0
    • aku laa stalker says:

      aloololoorr..tomei tomeinye..

      0

      0
    • papeje says:

      kiut..cm karakter katun jepon :)

      0

      0
    • yang yakin says:

      kalau dia cakap dia from korea dkt org2 sana, sure rmi percaya

      0

      0
    • Mak Jemah says:

      gambar last skali tu………………………….cantik+comey !!

      0

      0
  2. qutra says:

    cormeyyy.. :D

    0

    0
    • Tarabas says:

      aku pelik…kenapa ade pengomen2 kalo entry pasal:-
      i) nora danish jer..mesti ade yg komen compare ngan fasha vice versa..
      ii) entry psal neelofa jer mesti ade psal fazura vice versa..
      iii) entry psal khairul fahmi jer mesti ade psal jejari runcing..
      iv) entry psal norman/memey jer mesti ade psal abby…

      kadang komen yg xde kene mengena ngan entry plak tu… diorg takder ape2 tapi mcm korang lak yang berdendam… (tazkirah hari jumaat)

      0

      0
  3. yRa says:

    kiutnye die~~~

    0

    0
  4. kazuya says:

    cantiknyer..

    0

    0
  5. neelofa's red underwear says:

    noraaaaa i love you

    0

    0
  6. putera says:

    1st hahahha.. comel kak nora

    0

    0
  7. saya ok jer! says:

    wow. comelnya.tak macam mak orang. hehe.

    0

    0
  8. Adila says:

    Gambar last tu comey nye :)))
    love u kak nora :D

    0

    0
  9. 3542 says:

    Comel! mcm org japang!

    0

    0
  10. natts says:

    memang sweet tul dia ni.. suka tgk dia

    0

    0
  11. Qeen says:

    nora cute…!!! (~_~)

    0

    0
  12. adenk says:

    wah,best nyer. . .

    0

    0
  13. qutra says:

    cormeyyyyy :D

    0

    0
  14. oshin says:

    bestnye…..mesti shoot drama kt sne nie :)

    0

    0
  15. lesson says:

    biasa jer…

    0

    0
  16. ms.maiden says:

    she is soooo adorable!

    0

    0
  17. kamariah says:

    mmg comel sgt….

    0

    0
  18. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Hishhhh…macam nie punya comei, punya lawa pun si jejai x mau…heran haku….

    0

    0
  19. Aya Ariel says:

    kalau lah nora danish itu nor qamadhia dan nor qamadhia itu nora danish..sejuknye mata memandang..pakai tudung..double triple superb comel :)

    0

    0
  20. ? says:

    Fakta : Mujurla my fasha sandha tolak watak dhia sbb busy shooting cinta elysa mase tu. so pengarah bagi peluang ke nora. So blh la nora tunjuk kelainan lam watak lakonannye. Ni x, asyik2 watak same je. Mcm puteri tu je. Ph2 ana lulu. Xde kelainan. K bye

    0

    0
    • suka nora sgt........:P says:

      statment ko mcm pundek…..booooooooooooo sma ko !!

      0

      0
      • ! says:

        mujurla your fasha sandha tolak watak dhia sbb busy shooting cinta elysa mase tu sbb tak de la mata ni bosan tgk org yg sama berlakon watak air mata jeee.. bosan jugak selalu tgk muka dia tu… alhamdulillah rezeki nora danish kan.. lg pun fasha sandha dah gemok n muka dah tua la.. bosan lah tgk muka dia tu…. nora yg lagi tua dan dah ada anak pun nampak muda lagi… say sorry to your fasha sandha ehh…. k bye

        0

        0
    • ron says:

      kan dia pernah berlakon cite adam & hawa kot tajuk dia.. jd org bunian.. cite tu pon asal2nye pengarah nk bg kt fasha sandha u tu ke??

      0

      0
    • jas says:

      eloklah…sangat borrringgg asyik asyik tengok muka pasha on tv. muka klise..selalu switch off tv atau tukar channel kalau pasha berlakun….director carilah pelakun lain yg tak exposed sangat…

      0

      0
      • auspecious garden says:

        nsb bek ur fasha sandha tolak watak tu kn..klu x,msti xdk org nk tgk cite tentang dhia.ohh my..i can’t imagine that if fasha yg brlkon jd dhia.nmpak fake.

        0

        0
    • lolalola says:

      pastu watak fasha sundal, mesti ade yg kene rogol….xpon adegan lebih2 ats katil..klise gle…geli kot…nmpk sgt mmg cheap..tu pasal watak yg dpt kat die semua watak2 pompuan cheap

      0

      0
  21. didi says:

    pic last tu muka cute mcm sugar gliger haha…aku pn ada sugar glider,,cute sgt keletah..klu nara muka mcm apa tah..

    0

    0
  22. entahle. says:

    flawlessnyaaaaa muka. :O

    0

    0
  23. dhiadanish says:

    chomel giler kot nora danish ni…..gambar yg last super duper cute….:)

    0

    0
  24. gambar kedua tu she look like Russian, baguslah dia berlakon cerita tentang dhia tu, kalau tak berlakon cerita bodo bodo je tak menguji tahap lakonan sangat.

    0

    0
  25. kotakkatik says:

    out of topic… nora danish ngan pelakon cte adam maya.. ape name die.. lupe lak..hehe… sesuai kan! :)

    0

    0
    • TeruteruBozu says:

      syed hussain aka sein (dulu ruffedge) husband nana sehati berdansa… laki orang tu den non oiii..jangan nak skandal2 plak.. dahlaa diorg dh penah bercerai tp alhamdulillah rujuk balik…so jangan mandai2 nk ckp sesuwai or tak sesuwai…

      0

      0
    • qila says:

      oi2….sein tu dh kawen, jangan nk ngade2 nk wat statement mcm tu. kesian kt sein taw, nanti wife dy merajuk..kang mnx cerai lagi.

      0

      0
      • lynn says:

        tk baik buruk sangka, mayb mksd kotakkatik, sesuai tu bila digandingkan dlm lakonan .. tk semestinya perkataan sesuai tu… sesuai tuk skandal jer ..

        0

        0
  26. eleh eleh says:

    akak nora ni mmg tomey cgt2. anw, aku ta pena jmp dia f2f. tinggi dia brape weh?kdg mcm tinggi, kdg mcm rendah sedang2… hmmm..

    0

    0
  27. awek jambu batu mngadap ipad 48jam says:

    nora danish ni hdung kembangla….

    0

    0
    • eleh eleh says:

      hidung kembang punnn..tapi bila berlakon dlm ‘tentang dhia’ dia cantik dan berseri sgt2. kau hado?

      0

      0
    • NenekPenne says:

      nobody is perfect laaa…. kembang pun lawa jugak….

      0

      0
      • kuali says:

        kulit dia cantik .. klau kulit cantik , putih melepak dan gebu ghopa cam mana pon cantik .. tapi klau gelap .. hidung mancung pon tak leh buat apa ..

        0

        0
      • kuali says:

        kulit dia cantik .. klau kulit cantik , putih melepak dan gebu ghopa cam mana pon cantik .. tapi klau gelap .. hidung mancung pon tak leh buat apa ..

        0

        0
  28. sayangNoraDanish says:

    eee..comelnyerr..rasa mcm nak cubit2..hihihi..muaaahhh..

    0

    0
  29. vanilacoklat says:

    SO CUTEEEEE

    0

    0
  30. MISS*UYA says:

    very cute tapi photo banyak edit2..tak original laaa

    0

    0
  31. bibir tebal macam kilafairy says:

    ND lawa sangat, super gojes

    0

    0
  32. laki2 says:

    i like Norkamadhia but not Nora danish

    0

    0
  33. Faezah ngilai-ngilai says:

    Nora Danish nie kan, entah kenapa dia berlakon tak berapa pandai sangat….bagi aku la…tak suka dislike banyak2 yer..hihiii

    0

    0
    • pool says:

      muka dia tak der expresi .. sedih ker .. gembira ker .. dok mcm tu aje ..

      0

      0
      • ungu lavender says:

        aku tgk watak dia sebagai dhia okey jer. yg part menangis tu mcm real kalah fasha sandha. teresak-esak sampai aku pun terasa nk nangis sama. jarang aku tengok pelakon m’sia boleh nangis teresak2 mcm dia.

        0

        0
  34. jejai jejot says:

    eleh gambo2 ni suma da edit, da x ori beb.
    xde lawo mana pun si nora ni.
    banyak air dia ni…hahahahah

    0

    0
  35. blacktie says:

    bule gagah la si nora danish ni.. tp lakonan dia suma besa2 aje.. tak mencabar langsung..

    0

    0
  36. what the? says:

    dia comel, tp tang hidung itula kekurangan dia, mana boleh semua sempurna .. erra fazira pon rambut dia agak kureng .. dan fasha plak kulit dia agak tan, tak putih dan itulah kekurangannya .. tapi masih nampak tiada cacat celanya .. ciptaan Allah semuanya elok ..

    tapi setujula ini nora tak pandai berlakon, padahal dah lama jadi pelakon,
    skang ni pelakon baru lagi bagus,
    cam tasha shila, izzara, neelofa, izzreen, dan lain2 ..
    kalo fasha dengan nora dari segi lakonan memang mcm langit ngan bumi ..

    0

    0
    • SFRM says:

      sbb dia jarang dpt peluang berlakon bw watak yg serius mcm watak dhia….tp pd pandangan sy, bagus je dia bw watak dhia, mimik muka dia kena dengan situasi….x semestinya klu ke sedih kte kne wat muka sedih sngt2 kn…simple lakonan dia tp menjadi….

      0

      0
      • TeruteruBozu says:

        setuju..kali ni sebagai Dhia dier okay. Aku sedih tngok time ayah dier arwah dgn mak dier murung..menjadi. Simple ok..kadang2 yg terlalu menjadi ni takut lama2 jd over…contoh: ogy, elly suriati… melampau sgt actingnyer pun jd x best jugak…

        0

        0
    • dadu says:

      Kulit tan tak leh cantik ke? Rasis ke apa ni?

      0

      0
  37. yatz Cheng says:

    dia mmg cute …tapi gambar yg kedua tu …scary mary!!!

    0

    0
  38. MiSs AnN says:

    cantik sangat.. ciptaan tuhan yang x dapat dipertikaikan.. Mudah-mudahan cantik di luar cantik di dalam….

    0

    0
  39. Piston Pecah says:

    comel samgat…

    0

    0
  40. gigi says:

    nora ni lawa tapi nampak mcm kurang cerdik dan matang berbanding fasha sandha.. agaknya pasal tu jejai lebih suka fasha …

    0

    0
  41. mixgirl says:

    WEI GIGI..KAU PIKIR KAU DH CUKUP CERDIK KE??/ PANDAI2 JER NK KUTUK ORG X CERDIK!!!!….KAU PIKIR FASHA SANDHA KAU TU CERDIK KE??? DUK KACAU UMAH TGGA ORG SANA CINI…PASTU BUAT CITER NK KAWENLAH APALAH…TP PASTU SDIRI YG MALU…X CUKUP DGN TU…AKU TGK DH MCM ORG GILER DUK TAYANG BODY YG GELAP TU SPARUH BOGEL KT MAJLIS YG MERIAH TUE…DH MCM ‘AYAM’ TUA AKU TGK GERSANG CARI JANTAN!!!!

    0

    0
  42. mixgirl says:

    WEI GIGI…KAU PIKIR KAU DH CUKUP CERDIK KE NK CAKAP ORG X CERDIK???? KAU PIKIR FASHA SANDHA KAU TU CERDIK KE???/ DUK KACAU UMAH TGGA ORG….SAMPAI BECERAI BERAI DLM SITUASI TGH MGANDUNG LAK TUE….X CUKUP DGN TU DUK BUAT CITER LAK KONON NK KAWEN SIAP SEBAR DLM PAPER BUAT KONTROVERSI MURAHAN…SUDAHNYER SDIRI JUGAK DPT MALU…X CUKUP LG TU….DUK TAYANG BODY GELAP BKARAT DIA TU PULAK KT HALAYAK RAMAI KONON NK TARIK PERHATIAN ORG…AKU TGK DH MCM ‘AYAM TUA’ GERSANG CARI JANTAN!!! HAKTUIHHHHH

    0

    0
  43. mya says:

    i pernah tengok both nora and fasha f2f. i thought fasha is way prettier! all i can see is nora trying soo hard, wearing lense, fake eyelashes, dye hair, haircut fringe xpernah tinggal..

    fasha, on the other hand, stick to natural hair and eyecolour. fasha tinggi! and sangat cantik!

    0

    0
    • jas says:

      beauty lies at the eye of the beholder…persepsi cantik tidak sama….saya lebih suka orang yg muka sweet, lembut dan kulit cerah…sebab kecantikan begini akan kekal sehingga tua….sebaliknya, ada yg cantik semasa muda, tetapi bila berumur tak kekal cantiknya atau tak menarik..i rasa nora tanpa fake apa-apa pun tetap sweet dan comel. dah trend sekarang pakai fake eyelashes, contact lenses, …no hal.

      0

      0
  44. da princess says:

    fasha sandha or nora danish, msg2 ade kelebihan…tk kira la lawa ke tak lawa, klu laki dah nak cri lain die akan buat hal gak…

    0

    0
  45. ungu karmila says:

    lawa d dunia…..

    0

    0
  46. ungu karmila says:

    lawa d dunia…

    0

    0
  47. casper says:

    aku lyn crita dhia pon..sbb suka tengok watak nur qamadhia…bertudung pon cntik..x bertudung pn cntik…tp better dia pakai tudung la…sebab tutup aurat..hope one day dia terbukak hati utk bertudung :)…same with diana amer…

    0

    0
  48. comey says:

    nora the besttttttttttttttttttttttttttttttttt!

    0

    0
  49. che irfan nazri tengku ahmad says:

    saya pun pernah pergi paris bang nara. ikat perut simpan duit sendiri :0) alhamdulillah…

    0

    0
  50. lalala says:

    nora danish sgt comel .
    macam sunny snsd pulak sikit2 ;)

    0

    0
  51. suke suke says:

    ayoyo kowg sume dapat pe kowg gaduh2 ne weii..lantak la ngan dowg..btw antara dowg semua ada kelebihan dan ada kekurangan..erm pada aku la xyah la kowg dok maki sane maki sini erm xkemana la wei,, artis2 pon xde nak hamek peduli pon ngan kowg pnye komen..

    0

    0
  52. Reena says:

    ND memang gojes & comel..itu kenyataan. Ada anak pun body stil cam anak dara..fsendat tu anak dara (dara ke?) tp badan dah tak terjaga..lagi ada hati nak tayang kat org.

    0

    0
  53. rocky says:

    Nora Danish. MILF Malaysia. HAHA

    0

    0
  54. mia cun says:

    cun seyh nora danish..comell sgt!!.. :D

    0

    0
  55. mia cun says:

    CUN seh nora danish..comell!!..

    0

    0
  56. eishal says:

    ape ke gile comey sangat nora danish ni…sgt cute…ase nk sume baby muke cm dia…comey sgt..nk picit2….aku ase betape rugi nye jejai meninggalkan org lawo gni…tmbah lak tgk cite tentang Dhia tu…memg jadi bertambah suke nora danish….like1000x

    0

    0
  57. mymie sein says:

    cutenya ND ni.. mcm barbie doll…

    0

    0
  58. naz says:

    nora sgt cumillll,,,,,,,

    0

    0
  59. kay says:

    nora danish blh belakon la wie…walaupun drama dia tak berapa nak banyak seperti sorang lagi pelakon tu, perlu ingat dia ada sitkom puteri yang buat orang ingat kat dia…xpala x menang award ke ape…aku rasa dia tak kisah pun…

    0

    0
  60. mehun says:

    aku rase kan nk tgk kecantikan seseorg tu adalah without any make-up on face!! that’s a truly natural beauty!!

    0

    0
  61. dora de explorace says:

    cantik ke x, smua kurniaan ALLAH….brsyukur kita jd manusia bkn katak mahupun lalat…..so, x pyh nk kutuk sana kutuk sini….x pyh nk evaluate org…diri sndr ntah kemana….

    0

    0
  62. Dolly dolly says:

    cute gilerrrrrr

    0

    0
  63. girl says:

    cute…yg x suka nora tu..mesti tu peminat fasha sandha perosak rmh tngga org tu..yg mngata nora janda tu, nanti trkena btg hidung dia sndri n yg cmburu dgn muka dia sbb org tu lg hodoh..

    0

    0
  64. milhaf says:

    satu je aku nk ckp.. rugi jejai.. huahua!!~

    0

    0
  65. princexss says:

    so sweet … loikee giler nga kulit ND ny …

    0

    0
  66. adik-adik je says:

    Seronoknya fasha ngan nora.. dapat pahala free dari orang2 yang duk kutuk dia.. biarpun dia sombong ke.. buruk perangai ke.. yang mengutuk dpt dosa.. yang dikutuk? pahala berlipat ganda.

    0

    0
  67. DHIA says:

    ~Suke sgt tgok nora danish dlm cte Tentang Dhia..~…

    0

    0
  68. KERIA says:

    HIDUNG BESAR

    0

    0
  69. Ceuxho Hi! Everyone who reads this blog – Happy Reconciliation and Accord..!!

    0

    0