Written by AbangNara | May 9th, 2016

Neelofa adalah pemenang besar di Anugerah Bintang Popular Berita Harian 29 (ABPBH29). Selain daripada memenangi kategori Pengacara TV Popular, Neelofa turut merangkul Anugerah Bintang Paling Popular, yang merupakan anugerah terbesar pada majlis yang telah berlangsung semalam. Jutaan tahniah diucapkan kepada Neelofa. Apa pun, Neelofa kelihatan sangat jelita pada ABPBH29. Confirm ramai jejaka yang jatuh cinta.

neelofa abpbh29

Lagi 10 gambar Neelofa di ABPBH29 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

neelofa abpbh29

P.S: Nak cari baju-baju anak yang cantik, berkualiti dan harga berpatutan? Tak perlu pergi jauh-jauh. Pelbagai jenis baju, fesyen, perhiasan dan segalanya untuk anak-anak anda ada di Lovely Zara. Confirm si anak akan bertambah comel. Abang Nara ada beli legging hari tue. Kualiti memang terbaik. Puas hati sangat-sangat. Tunggu apa lagi? Ushar segera di Facebook Lovely Zara dan juga Instagram @Lovely.Zara.

neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29
neelofa abpbh29

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

37 responses to (11 GAMBAR)Neelofa Di Malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 29

  1. SAYA says:

    TAHNIAH

    0

    0
    • Anonymous says:

      kalau ameera lmk up pape, mesti org kata guna duit lofa

      aku pun xsuka sgt adek neelofa tapi just to clear the air, adek dia sendiri yg kata kat twitter yg bila adek dia shopping ke apa, xde kena mengena dgn lofa. bkn guna duit lofa. sbb adek dy (adik tiri actually), bapak adek tiri dia which is mr khan yg kaya, businessman. bapak lofa mohd noor biasa2 je. dan walaupun perniagaan naelofar hijab maju, kekayaan yg adek dia show off adalah dari bapak dia sendiri (iaitu orang yg berbeza dgn bapak neelofa), dan kekayaan dia xde kena mengena langsung dgn naelofar hijab.

      aku just rasa x adil bila bapak ameera (mr khan) yg berusaha keras mewahkan anak dia, tapi neelofa (kakak tiri) yg dapat nama.

      0

      0
  2. melati says:

    Dosa Besar saper tgk ABPBH….!!!

    0

    0
  3. kicapjalen says:

    Tahniah Neelofa, bukan senang nak dapat anugerah bintang paling popular…hanya yang betul2 layak saja yang dapat, and you’re the one of them..you deserved it..

    0

    0
    • Anonymous says:

      senang je nak menang.. yg penting ada club peminat yg gagah mengundi.. bia hanya setakat pengacara & penjual tudung.. peace

      0

      0
      • beauty says:

        betul..kalo anda gigih undi diri sendiri pown anda akan menang :-D

        0

        0
      • luffy says:

        Yg menang ni x semestinya dorg de fanclub besar pon. Yg penting fc dorang gigih beli bh dan undi hari2 tu je…

        0

        0
  4. minah jambu harapan nenek says:

    gambar yg last tu mak cik mana yg kt sblah nlofa tu ?

    0

    0
  5. melati says:

    Neraka jahanam lah tempat mu , wahai yg mengundi Neelofa ni……sesungguh nya yg mengundi Neelofa ni termasuk golongan menipu..juga…aper yg popular ntah leww setakat menipu kater jual tudung RM50 juta tu pun boleh Popular.!!!…YaAllah ko buka lew pintu tobar kepada pengundi2 Neelofa ni……Aminnn..

    0

    0
    • nottypicalmalay says:

      Ya Allah teruk nya bahasa. Tolong jangan malukan melayu and Islam.

      0

      0
  6. melati says:

    Neraka jahanam lah tempat mu , wahai yg mengundi Neelofa ni……sesungguh nya yg mengundi Neelofa ni termasuk golongan menipu..juga…aper yg popular ntah leww setakat menipu kater jual tudung RM50 juta tu pun boleh Popular.!!!…YaAllah ko buka lew pintu tobat kepada pengundi2 Neelofa ni……Aminnn..

    0

    0
  7. melati says:

    OOO baru saya dapat tahu …TV3suku yg taja Rancangan ni ..!!! patut lew yg menang pun 3 suku..gak….!!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      sebab tu la tayang pun kat tv3..drama2 yang menang pun yang tayang kat tv3..sebab tu tak nampak celah mana dia ni boleh jadi bintang popular..harap pengacaraan kat meletop tu x valid sebab bukan rancangan tv3..popular gosip kot

      0

      0
  8. Anonymous says:

    BN..sekarang saya percaya bila orang cakap BN ni kalau artis dia suka bukan main supportive lagi..artis lain menang anugerah mana pernah dapat post macam ni..ni neelofar dah ada 2 entry hanya sebab 1 peristiwa abpbh tu..lepas ni bolehla cover citer pereka baju neelofar tuk abpbh..bak kata orang 1 gambar boleh jadi 1001 cerita..kannn???kbai

    0

    0
  9. Anonymous says:

    Rezeki org, kita xtau. Dah rezeki dia, jgn la cemburu..

    0

    0
  10. melati says:

    memang sakai peminat Neelofa ni……nk serbu Kilang , untung 50 juta bagai boleh jd Popular ..tak berdosa kah itu????

    0

    0
  11. anon says:

    buruk kain ala-ala sotong ni…nmpk papaya landut jek

    0

    0
  12. Puteri says:

    POPULAR CELAH MANA LA MEK NI… BERLAKON TAK SEBERAPA…. JUAL TUDUNG JEKLA NAMPAK SIKIT.. ITUPUN TIRU DESIGN ORANG….. EMM..

    0

    0
  13. peah says:

    plis laa aida jebat. fake! aku jmpe kt ts sbtu lepas. mntk amik gmba as a fans lgsung tk syum dlm gmba kemain snyum fake pas amik gmba aku nk la say thanks and salam tp die boleh pndg tmpt lain cmtu je snyum lgsung tak!!! dh tk bpe suke aku dgn plakon sendu yg sombong and tk mesra alam ni!

    0

    0
  14. Puteri says:

    la peah.. sombong ke si aida jebat tu?? looor kata fans dia bagus benor.. mesej dalam insta selalu je reply… real jumpa.. jadi sombong plak dah ke…??? zaman kejatuhan dah semakin hampir la ko aida jebat oi… jgn mendongak sangat la pas ni.. pandang2 ke bawah sikit ye…

    0

    0
  15. Anonymous says:

    ini la Nampak senonoh baju lofa. Kalau tak..tema telitubbies jugak yang dia suka.

    0

    0
  16. huh says:

    nelydia pun xde dlm senarai pemenang..apa kes?..buta ke apa depa tu.
    yg sendu sedan pula yg menang.

    nasib tau dlm intrnet siapa yg menang…namun nk tengok..x payahlh..buang masa.
    tidur lagi baik

    0

    0
  17. zuragi says:

    apa la sumbangan neelofa kat industri seni. mmg akui dia pandai guna peluanh berniaga tp syg dia xberbakat dlm seni. belakon ala2. satu drama or filem pon xpenah berjaya. mengacara lg la. sebutan xjelas. yg penting pengetahuan dlm industri seni malaysia pon kurang. setiap kali mengacara meletop otak kosong. bila ada isu baru or etc dia akan ckp ‘oh ye ke?’.dia seolah2 nk ckp ‘hello I x layan industri seni melayu ok’. neelofa seorg yg cantik n pandai biss. itu je. n lg satu.dulu dia penah kata tasha shilamenang sb beli undi sampai anzalna terlibat sekali. tp kali ni kita tengok dia nk defend mcm mana.

    0

    0
    • aaakulahhh says:

      well…neelopa ni die x belakon ke menyanyi ke..kene sedar..die mmg POPULAR.ikut la popurlar apa pn..ko pi tanya org2 kg pn kenal…walaupun x tau kenapa die popular…n si tasha shila tu mmg nampak bebeno beli undi…dah la hasil TARAK…FEMES pn idak…haram jadah , pepek lobos n Tek senget jek la

      0

      0
  18. Anonymous says:

    aku sorang je ke yg rasa muka c ayda jebat ni lain sikit dr dulu.

    0

    0
  19. mawar says:

    korang ni sibuk jer psl fan club yg gigih mengundi..dh nama anugerah popular atas voting peminat…x kan nak tunggu korang yg tolong vote kan

    0

    0
  20. Mamee says:

    Melati tu sakit jiwa…dulu dia sgt syokkan hans isacc…lofa yg dpt…bila lofa dh break dgn hans dia nk tackle hans…p hans tak pandang pun…mana nak pandang muka n hatinya busuk…

    0

    0
  21. emma sam says:

    Emma Maembong cantiknyaaaa pakai tudung labuh mcm tu

    0

    0
  22. AKU BUKAN HATERS says:

    NEELOFA ni jual tudung untung smp 50juta tp pakai tudung mcm tu je????
    pakai la tudung yg BAWAL EKSKLUSIF jual beribu2 tu br nampak class ko jah!

    0

    0
  23. Anonymous says:

    aku sorang je ke menyirap dia menang mendalah ni? haih politik

    0

    0
  24. Anonymous says:

    tp ok la neelofa yg menang…klau ayda jebat yg menang lgi mcm ntah apa2…hahaha…tp bgi aq mmg xde artis pon layak mng title paling popular skrg ni…sbb aq rse xde artis yg mcm wowww sgt pon dri segi background krjaya diorg…smua jenis popular sbb kontroversi…smua suam2 je…

    0

    0
  25. anon says:

    sy x benci neelofa tapi perkataan2 yg keluar dr mulut dye,hurmm..sgt menyakitkan hati org sekeliling dye..then dye asyik nk bergadoh jee,mcm hampir semua org dye daa gadoh… kaya mcm mane pon harta dye 50 juta x bley bawak sampai akhirat,tambah2 asyik sketkan hati org ramai,sbb 2 ramai lelaki2 ske mira filzah dr neelofa… neelofa jgn terlalu bangga dgn duniawi tp minta maaf laa dgn sungguh2 dkt org2 awk dah sakiti..sy dgr ramai daa awk skitkan hati diorang..

    0

    0
  26. linda 95 says:

    sy x benci neelofa tapi perkataan2 yg keluar dr mulut dye,hurmm..sgt menyakitkan hati org sekeliling dye..then dye asyik nk bergadoh jee,mcm hampir semua org dye daa gadoh… kaya mcm mane pon harta dye 50 juta x bley bawak sampai akhirat,tambah2 asyik sketkan hati org ramai,sbb 2 ramai lelaki2 ske mira filzah dr neelofa… neelofa jgn terlalu bangga dgn duniawi tp minta maaf laa dgn sungguh2 dkt org2 awk dah sakiti..sy dgr ramai daa awk skitkan hati diorang.

    0

    0