Written by serenity | March 15th, 2012

Mungkin masih ada yang belum melihat gambar-gambar dari majlis resepi Datuk Malek Noor dan isteri, Datin Dr. Wan Azma, jadi kami paparkan di sini. Majlis berlangsung pada malam 12 Mac lepas di Hotel Rennaissance.

Photobucket
Antara yang turut hadir memeriahkan majlis ialah Menteri Besar Kelantan, Dato’ Bentara Setia Haji Nik Abdul Aziz bin Nik Mat. Lagi 11 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar pada HuruHara Community.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

[jetpack-related-posts]
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

63 responses to (12 GAMBAR)Majlis Resepsi Datuk Malek Noor Dan Isteri

  1. jade says:

    selamat pengantin baru….semoga kekal abadiii bahgia, ke anak cucu, sentosaaa, murah rezeki~~~

    0

    0
  2. dark angel says:

    cantik color biru tue..neway, semoga berbahagia selamanya..amin

    0

    0
  3. Sy sngt suke tgk sgt.. sgt..sgt comel…. sgt sgt lah suke…sgt sgt bahagia ..sgt sgt lah indah ….. moge berkekalan hinga akhir hayat.. dunia dan akhirat

    0

    0
  4. sengal... says:

    alhamdulillah…selamat pengantin baru….

    0

    0
  5. Adibah says:

    tuan guru yg baca doa…konfem keluarga bahagia ni…hehe;)
    insyaAllah..

    0

    0
    • Anonymous says:

      dibot,ko mesti rs diri kau lawa sgt kan??

      0

      0
    • SAYA says:

      HYE..BOLE BERKENALAN.

      0

      0
    • cik ragu-ragu says:

      ape maksudnya kalau tuan guru bace doa konfem bahagia? kalau org lain yg doa x konfem ke kebahagiaannya tu?

      0

      0
      • muroza says:

        benda kecik macam tu xpayah la nak pertikai cik ragu-ragu oi…

        0

        0
      • Adibah says:

        doa ulama mesti tk sama dgn doa org iman level biasa…wallahua’lam

        0

        0
      • azreen says:

        dlm berdoa, keikhlasan yg menentukan sama ada doa itu akn dimakbulkn.. xkire sape pon anda..hanye ALLAH yg menentukan..bkn ulama or sape2 jer…

        0

        0
      • dibotdebikdebuk says:

        dibah ni akal cetek kot. . .blh plak cm tu. . .dlm doa kne ade keikhlasan x kire la sapew yg mmbaca nye. . .i think u need learn more about islam. . .weuuuuuu. . .

        0

        0
      • r u serious! says:

        bnde cmni pn nk ragu2 ke?doa pencuri ngn doa seorg ustaz, ko nk pilih sape doa kn ko?igt, org fasik dimurkai Allah.pikir la sndiri…klu wat majlis ke, ckur jambul ke, kahwin ke?ko nk org sembarangan ke doa kan?
        asal kuar nik aziz je, mula la nk ckp ni la, nk ckp 2 la.klu ustaz don doa kan mst xde org nk pertikaikn, dasar otak lembu.

        0

        0
      • kuchiki makimura says:

        bila ulamak..yang penuh dengan ilmu agama berbanding kita yang hina ni..kalo tanya pasal feqah, sirah zmn2 dulu, pasal tauhid.. pasal segala2 ttg agama.. ngko rasa ngko nak pilih ulamak ke artis yang baca doa? pendek kata mereka yang penuh ilmu agama didada ni.banyak keistimewaannya.. diorang ni ALLAH syg.. . doa mereka mudah dikabulkan.. kita? artis? terang tang tang bukak sana bukak sini. huha hsana huha sini.. ngko rasa ALLAH syg ke tak? benda yang ALLAH larang yang tu ngko buat.. sOO.. kalo aku pom aku pilih ulamak doakan kebahagiaan aku… tinggi lagi ilmu agama.. tinggi lagi aku tabik springgg…pringg..!!

        0

        0
    • farah says:

      knp ble adibah komen jer korang mesti unlike? why meh?

      0

      0
  6. makhalis says:

    sweet nyer pengantin ni..
    sdap mate memandang
    moga kekal selamanya.
    amin..

    0

    0
    • aku bukan baik says:

      tu la kan, sweet je. :) encik malek n pasangan nampak sangat ceria dan bahagia. semoga diberkati ALLAH sehingga ke akhir hayat. aminnn!

      0

      0
  7. chentalove says:

    blue…nice color

    0

    0
  8. tulip says:

    semoga berkekalan ,aminnn

    0

    0
  9. ahkak puaka says:

    PERKAHWINAN YG PENUH KESEDERHANAAN. SGT BAGUS. SUKE SGT!

    0

    0
  10. OBSERVER says:

    seriously????!!! Malek Noor should lose some weight… Otherwise nice wedding.

    0

    0
    • Anonymous says:

      die bekas ahli bina badan.ingat senang2 ke nak buang?bnde 2 otot,bukan lemak.

      0

      0
      • akukamu says:

        alo..tu bukan otot..tu lemak..otot kalau dah lama tak build dia jadi kecut..
        lain kali cakap pakai fakta..

        0

        0
  11. Kakak neelofa says:

    Alhamdullilah….semoga ikatan yg dibina diberkati Allah S.W.T….suka ahkak tgk…;)!

    0

    0
  12. suria says:

    suka tgk pengantin dan lebih sejuk mata dan hati tgk wife mb kelantan…simpleee nyer…

    0

    0
  13. Cik Ragut-Ragut says:

    Saya sokong MUROZA. Kepada Cik Ragu-Ragu, tukar le nama. Nanti selamanya anda akan ragu-ragu. He he he

    0

    0
  14. mek nab says:

    dr wan ni walau dah bercucu tapi lawa laa…appa rahsia dr yer?

    0

    0
    • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

      rahsia nye ye lah 1) jangan hina pompan yg tk bertudong 2) jangan marah2 n senyum2 lah selalu macm dr asma 3) cari lah laki yg macm malek nor kelakar dn boleh buat kite ketawa 4) jangan cari laki yg kelakar SERAM ! itu aje petua dia yg paling senang dn mujarap ok selamat mencobaaaaaa

      0

      0
  15. double ss says:

    semoga kekal ke akhit hayat..selamat pengantin baru.. :)

    0

    0
  16. alang says:

    Nampak uzur sngat tok guru…moga2 sihat ya tok guru..

    0

    0
  17. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    semoga bahgia n ketawa2 lah selalu pasal malek nor ni orang nye very very the ceria n kelakar lov uuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    0

    0
  18. Intan says:

    Dari masa nikah sampai la reseption ni, both of them nampak sangat berseri-seri…..emm tak tau la nak ckp.Dr. Asma sempoi je pakai cermin mata dia tuh. Aku lak yg terover HAPPY!!

    0

    0
  19. shiha gedik makan kontrol cun says:

    1) Aku tengok lebih ceria dari gambar kawin yusri dan lisa
    2) Lebih nampak suasana keriangan, tak suram dan muram

    0

    0
  20. Dee says:

    pics wud be better without the socalled ulama

    0

    0
    • takkan sakit hati kot? :) beliau sekadar memenuhi undangan. adalah wajib bagi umat islam memenuhi undangan perkahwinan yg tak bertentangan dgn syariat, sekiranya ada kelapangan masa.

      0

      0
    • Lols says:

      Sukati pengantin ler nak jmput saper… Jgn jeles yer.

      0

      0
    • r u serious! says:

      nape nk dengki sgt?dah diundang..ak rse lg elok gmbar yg ko ckp so-called ulama’ tu dri gmbar ad fat-lady-wish-she-is-the-first-day-you-know….x pham aku haters yg cenggini.ade die wat salah kt ko?ade die tmbah dose ko?bodoh.

      0

      0
      • r u serious! says:

        *typo*nape nk dengki sgt?dah diundang..ak rse lg elok gmbar yg ko ckp so-called ulama’ tu dri gmbar ad fat-lady-wish-she-is-the-first-lady-you-know-who….x pham aku haters yg cenggini.ade die wat salah kt ko?ade die tmbah dose ko?bodoh.

        0

        0
  21. Cik Moon says:

    Terasa ada perasaan ketenangan & kebahagiaan bila tgk gmbr persandingan Dato & Datin ni..semoga kalian bahagia selalu..

    0

    0
  22. lagi lagi says:

    kepada ragu ragu :
    mmang Allah yg tentukan….Tapi keberkatan tu yg kita nk jgak dari seorang ulamak…

    0

    0
  23. insan kerdil says:

    tok guru kena tegur minta Dr. tu pakai tudung labuh sikit tutup dada..baju jangan ikut badan sangat..

    0

    0
  24. stella says:

    lntk ko la pas oi . . ***t . . Btw , congratz to datuk malek noor n datin . . Smoga kekal abadi . . May ur god bless u . .

    0

    0
  25. mysara says:

    tahniah..semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, dunia akhirat..Aamiin..

    0

    0
  26. […] Mungkin masih ada yang belum melihat gambar-gambar dari majlis resepi Datuk Malek Noor dan isteri, Datin Dr. Wan Azma, jadi kami paparkan di sini. Majlis berlangsung pada malam 12 Mac lepas di Hotel Rennaissance. Antara yang turut hadir memeriahkan majlis … Continue reading → […]

    0

    0
  27. azrams says:

    tak tahu kenapa tp rasa bahagia jer tgk pasangan nie..dr masa time nikah smpi time majlis resepsi nie.berseri-seri keua-duanya.semoga ikatan ini berkekalan hingga ke akhir hayat…

    0

    0
  28. hehehe says:

    wow bestnye nik aziz dtg n doakan ms kat majlis nie…aku sk2…lantak pi lar org nak politik ke apa ker…yg aku tahu kalo org tu dah mencapai status ulama kita tak boleh memaki n berburuk sangka yg tak elok kat dia…berdosa besar…

    0

    0
    • ahahaha says:

      kepada yang tak suka Nik Aziz baca doa, apa kata kalau korang suruh Pak Jib ke Pak Din ke baca kalau mmg nyampah sgt dgn tok guru..lagi afdal kan….top leader kat Malaysia kenalah jadi imam kpd rakyat jelata….

      0

      0
  29. Neena says:

    Selamat berbahagia Dr Wan Asma dan Dato Malek…semoga kekal ke akhir hayat..bertuahnya Dato malek dapat Dr Wan Asma…orangnya lemah lembut..cakap pun sangat lembut dan penuh keibuan(saya tau sebab saya ex-student dia)..dan bertuahnya Dr Wan Asma..dapat suami sekali dengan gelaran Datin…padan muka orang yang hargai dia sebelum ini…

    0

    0
  30. TokAli says:

    Akhirnya abg gagah kahwin juga setelah dekian lama berseorangan…tahniah Malek Noor

    0

    0
  31. wife die pon mcm tough gak..hehe
    semoga kekal hingga ke anak cucu.. :D

    0

    0
  32. ayienazri says:

    silap link di situ sepatutnya http://www.thehuruhara.com

    0

    0