Written by serenity | July 14th, 2012

Lama juga tidak mendengar berita tentang Siti Hani Nur Zara, anak gadis kepada produser yang dikenali ramai, Julie Dahlan. Khabarnya, majlis merisik Hani, yang juga seorang pelakon telah diadakan di Ampang pada hari ini, dan bakal tunang Hani itu ialah adik kepada penyanyi Dato’ Hattan.


Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kalau tidak silap, Hani pernah bertunang dengan seorang lelaki lain sebelum ini pada awal tahun 2011, tetapi seperti biasa, kita semua hanya merancang. Diharap segala urusan yang bertujuan mulia ini akan dipermudahkan Tuhan hingga ke akhirnya.

Lagi 7 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada REDPhotography.

 

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

41 responses to (11 GAMBAR)Majlis Merisik Hani Nur Zara, Anak Perempuan Julie Dahlan

  1. dikenali ramai?
    tak kenal pun~~

    0

    0
  2. uteh says:

    anak julie ni selibriti jgk ke? tak brapa kenal pun

    0

    0
  3. kompang dipalu says:

    erm merisik je kot. dah mcm family gathering je aku tgk..dato hattan? cm x best je panggilan tu hihi

    0

    0
  4. lilmissunshine says:

    merisik pon kecoh?

    0

    0
  5. ziela says:

    mcmana nk dpt keberkatan dlm satu ikatan,,,kepala xnk tutup..xpyhlah nk modern sgt,,,mak ngn anak sama naik…

    0

    0
  6. ntahpapentah.. says:

    org melayu skrg..merisik buat kt restoran..kalo dulu kt umah je, yg dtg pn bakal family mertus je..jiran2 xde pn.. Xde pn potong2 kek.. Yg kene risik dok dlm bilik je..kuar pn time hantar air n mknan.. Then time bakal mertua nk sarung cincin.. Tu pn malu2..nak tgk muka bakal mak mertua pn segan je.. Lain btul budaya melayu skrg.. Zaman makin berubah…

    0

    0
    • Soulfly says:

      sokong dgn ntahpapentah…

      lagi satu, kalau majlis bertunang dulu2 xde yg lelakinya sibuk bergambar berdua atas pelamin tunang bagai. kebanyakannya yg lelaki dok tunggu dlm keta je. keluar hanya bila majlis bertunang dah selesai. itu pun cuma utk makan saja.

      0

      0
      • ntahpapentah says:

        btul tu…skrg tunang dh mcm majlis kawen..siap ade pelamin, bgambar berdua atas pelamin..dulu dok dlm bilik je. Bakal mak mertua yg masuk dlm bilik sarung cincin.. Xde la nk bgambar ngan lelakinya.. Yg lelakinya dok dlm kete je..turun bila dpanggil mkn. Xde la lelakinya masuk bilik.. Lain dh zaman skrg.. Yg lg pelik,blum nikah dh amik gambar pkai bj pgantin,siap peluk2. Kalo dulu nikah dulu..mlm brinai baru amik gambar berdua..

        0

        0
      • tihani says:

        betol tu.mase aku bertunang taon lepas pon husband (skarang ni dh jd laki) dok lepak kat lua je.dye pon xtau mak dye nak minang skali.mule2 plan nak risik je.mase makan2 baru masuk itu pon segan2 je..

        0

        0
      • saya la says:

        tp kan soulfly, klu kat pantai timur time merisik or bertunang mmg yg lelaki ada sama..siap pakai baju melayu n sedondon..

        0

        0
      • nanana says:

        sokong… macam saya mase bertunang tahun 2010 incik tunang y skang sah jd suami lg la xbleh ikot… die duk umah jerk. Wan & mak die yg xbg ikot. Majlis tunang pun simple je xde la pelamin bagai, bju pun bju kurung biase je even that year mmg dah start org tunang pki konon2 mini pelamin bagai bju n make up pun mengalahkn pengantin. Membazir

        0

        0
  7. Kurus says:

    mmm.. nk makan kek tu! mesti homemade nih

    0

    0
  8. wannadiatulakma says:

    ehhh sape kedua2 tu..tak kenal pon..tak perlu la nak masuk sini..kang terangkat plak

    0

    0
  9. ain says:

    klau nak tau .. dia ni la yg cakap” swimming fool “….. hehehe …

    0

    0
  10. Oh! budu says:

    oo.. baru kenal..

    0

    0
  11. kau ada? says:

    dorang nak buat kat mana pun suka hati dorang la…. apa masalah dorang korang tau ker? yg wat kecoh bukan dorang….. yg wat kecoh yg tukar siarkan pic ni….

    0

    0
  12. unsangkarable says:

    busuknya hati Neelofa tu…. macam la kau tu popular. Memang bermasalah rupanya kau ni. Perasan bagus…. Suka kacau org… kau ingat kau tu lawa sangat… Izara yang meletop berlakun, mashuk pun banyak, kau berlakun filem pun x laku….

    0

    0
  13. saya says:

    x suke dia berlakon,gedik!
    x tau nk describe cmne..

    0

    0
  14. daia says:

    dia ni yg belakon jd pegawai trafik dlm citer roda2 KL….byk gak dia belakon

    0

    0
  15. Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

    hellllllllllllo kak julie pe khabr???? lama tk dengr berite kak julie ! dh kurus kak julie bagos lah nampk lebih muda dari kak julie maseh gemok2 dulu……kakak minah jambu ckap dulu2 kak julie ada belakon n jadi pengarah kn ?? jambu ank kak julie dia pn pelakon jugak ke ? semoga kak julie sehat dn teros kn berlakon ok….lov uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!

    0

    0
  16. nenetBurberry says:

    ni mesti tak nak rumah berkecah..
    ok what buat mcm ni..alah bertunang jer pun…. tak payahlah nak lebih2 pun… kahwin esok kalau nak buat kaw2 pun buatlah..
    ni setengah tu, betunang bagai nak rak alih2 alahai…

    0

    0
  17. pizza says:

    Mak aihhh, merisik jer pun…

    0

    0
  18. wawa says:

    pendek ckit sang lelaki..
    xpo,org kate rejeki murah..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      asalkn kt atas katil sama rata………..wawa oi !!

      0

      0
  19. Kak Dell says:

    Merisik,tapi kenapa mak sendiri yg sarungkan cincin,bukan bakal mak mertua ke yg sepatutnya…ntah hape2

    0

    0
  20. […] Lama juga tidak mendengar berita tentang Siti Hani Nur Zara, anak gadis kepada produser yang dikenali ramai, Julie Dahlan. Khabarnya, majlis merisik Hani, yang juga seorang pelakon telah diadakan di Ampang pada hari ini, dan bakal tunang Hani itu ialah … Continue reading → […]

    0

    0
  21. Gadis Sahara says:

    Urm sume nyer nak di komen kenape?..lantak ar dia nak wat cam ner pon majlis dia..org melayu nie memg ade jerk x kene kat mate diaorg erk.pelik lah..

    0

    0
    • ayu says:

      Biasalah orang melayu ni.. mentaliti kelas ke 3.. x boleh tgk orang lain senang, bahagia.. ada je x kena… karang kalau buat sorok2 kata dah bunting lah…kalau buat simple2 kata xde duit la… macam2 diorang ni.. jiwa kacau… yang penting majlis berjalan lancar.. ke 2-2 pihak dah kenal each other… ko ada?

      0

      0
  22. ........... says:

    bang nara ohh bang nara..x de cite lain ke…boring la cite cam ni..

    0

    0
  23. kui3 says:

    bkn ke dlu die ni pnh bertunang…dgn cameraman mne produksi ntah….tp laki ni pnh wt kontroversi,tp ntahla..dh putus snyap2 kot huhu

    0

    0
  24. entah la says:

    tahniah la..aku bkn nak komen per…kdg2 bt kat restoran lebih murah kot coz kalo kira meja baru berapa…kalo buat kat umah dah la kene hias umah cantik2…nak jamu tetamu mkn kene tempah katering…nak kene pasang kemah la…dah bape bajet yg kuar…zmn dah moden kan….apa2 pun skrg nie merisik ke bertunang ke bernikah ke sm je aku tgk meriahnye…

    0

    0
  25. melodi says:

    setiap org lain caranya. dia merisik pun biarlah nak buat kat mana pun. rezeki masing2. benda baik apa salahnya kan jemput org ramai.mmg belum tentu kahwin, tetapi org yg datang tu doakanlah yang baik2.apa lah.benda mcm ni pun nak jd isu. lainlah merisik parti arak ke, kat disko ke.

    0

    0
  26. melodi says:

    setiap org lain caranya. dia merisik pun biarlah nak buat kat mana pun. rezeki masing2. benda baik apa salahnya kan jemput org ramai.mmg belum tentu kahwin, tetapi org yg datang tu doakanlah yang baik2.apa lah.benda mcm ni pun nak jd isu. lainlah merisik parti arak ke, kat disko ke.

    0

    0