Written by AbangNara | October 30th, 2012

Istanbul Aku Datang ialah sebuah filem arahan Bernard Chauly. Sebelum ini Bernard pernah mengarahkan filem seperti Pisau Cukur dan Gol & Gincu. Abang Nara tidak sempat menghadiri malam gala tayangan filem ini, namun daripada reputasi si pengarah, pastinya filem Istanbul Aku Datang ini ialah sebuah filem yang berkualiti.

filem istanbul aku datang

Dibintangi oleh Lisa Surihani, Beto Kusyairy, Tomok dan Aizat, filem Istanbul Aku Datang menjalani penggambaran di Istanbul. Pasti banyak shoot-shoot menarik yang berjaya dirakamkan di sana. Tak sabar rasanya nak pergi menonton filem ini di pawagam. Selain daripada barisan pelakon, Nur Fazura turut hadir memberi sokongan kepada filem ini.

filem istanbul aku datang

Apa pun Lisa nampak sangat cute dengan rambut pendeknya. Nampak muda sangat-sangat. 9 lagi gambar Lisa Surihani di malam gala tayangan filem Istanbul Aku Datang dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar sepenuhnya kepada Pretty Peektures.

P.S: Cicak armadillo. Seram gak!!!

filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang
filem istanbul aku datang

63 responses to (11 GAMBAR)Lisa Surihani Di Malam Gala Tayangan Filem Istanbul Aku Datang

  1. Kiah Propahanjeng says:

    yeayyy akak 1st!!

    nak biskut???

    0

    0
  2. keneng says:

    Lisa dah berisi, cantik.
    Tapi rambut tu macam messy sangat. Ape2pun Lisa tetap cantik!!!

    0

    0
    • saya lah bekas boyfren lisa says:

      cantik..kahwen org kaya, tapi sayang seribu sayang..tak ada zuriat lagi..

      0

      0
      • keneng says:

        Jgn dipersoalkan mengenai zuriat
        Daripada awak berteka-teki pasal zuriat, cuba tanya Allah kenapa Lisa belum ade zuriat.
        Jgn dipersoalkan kerja Allah.

        0

        0
      • Anonymous says:

        ada ke org persoalkan lisa tak beranak lagi?? terlebih marah nampak…

        0

        0
      • suka komen positif says:

        Alahai komen….kenapa nak persoalkan pasal zuriat…itu semua rezeki yang Allah tentukan…lagipun dia baru kwen…tak payahla nak sibuk2 hal rumahtangga orang…

        0

        0
  3. lisa surirumah says:

    makin tak santek si lisa ni.. dulu kemain cute.

    0

    0
    • Kak Arabae'dah Adabi says:

      Lisa dan Fazura nape tk bertudung lg nieh ? Anda tak takot kew buat dosa ?? nape ngan uols nie !!

      0

      0
  4. pompuan gonjeng says:

    pakai tudung kan bagus lisaaa oii! kain tak cukup ke apa??
    jgn perkotak katikkan hukum Allah. Hukum tetap hukum.

    0

    0
    • Anonymous says:

      tp ko rajen pulak bukak blog gossip yg byk dose ni. hipokrit nak mampus. same mcm abby abadi ko nih

      0

      0
      • pompuan gonjeng says:

        hukum mana kalau katanye bukak blog gosip tu dose? abis tu yg menulis gosip pun dosa jugak ke? acane tu?

        0

        0
      • abg kuss says:

        mana kau tau abby abadi tu hipokrit? ko ni sapa anon? tuhan ke duk judge2 org? salah ke si pompuan gonjeng tu ingatkan pasal agama? jgn buta hati la!

        0

        0
      • Anonymous says:

        mmg la dose dol bace gossip. rumours, fitnah org bagai. kutuk org mcm ko buat pun bedose dollllll

        0

        0
      • samdol dodol says:

        tak salah mata yg nak baca.. tapi yg salahnye mulut longkang yang menyebarkan fitnah! kalau stakat bc tapi tak bercerita rasanya tak jatuh dosa.. yg baca tu bukan otak bebal mcm kau terus nak judge. nak baca2 baca.. tak salah pun. pastu pandai2 la ambil yang baik.. jgn yg jahat pun kau kaut.

        0

        0
      • idir says:

        i sokong!

        0

        0
    • pakcik yahya says:

      weh samdol, pompuan tu ada kutuk ke? dia suruh si lisa tu pakai tutup aurat. salah ke?

      0

      0
      • Anonymous says:

        pak cik yahya bodo, stakat nak tarbiah lisa kat sini buatpe. nampak sgt niat nak tunjuk alim. kalo btul2 nak tarbiah lisa konon, pegi la tweet lisa sindri bodooo

        0

        0
  5. what the? says:

    lengan kau dik? tapi kenapa kau makin berseri nih?

    ps: badan begini adalah idaman lelaki .. huhu ..

    0

    0
  6. Menyampah says:

    Menjak lisa dh kawin ni..dh x berapa minat la kt dia..dh x berapa cantik la lisa ni..kalau dulu nmpk cantik..knpa rambut cam tu..cam bru bngn tido jer…lisa ni gemuk hnya d pipi jer..dh cam belon mukanya..

    0

    0
  7. mamee monsters says:

    pelik plak..tetiba ja ada pajura….

    0

    0
  8. juju says:

    comel jer lisa…walau da berisi sket tp dia ttp cute

    0

    0
  9. cikitot says:

    cntik nyer lisa surihani …cantik ciptaan tuhan..mengong n mata juling kalo spe ckp lisa xcun huhu…

    0

    0
  10. wada says:

    apa2 pun fazura tetap menawan=)

    0

    0
  11. Sweet32 says:

    Nmpk lg cubby tp cute!

    0

    0
  12. Jemah Jaiton Jr says:

    Aura Fazura tenggelamkan pelakon utama…hahaha…;)

    0

    0
  13. suke kpop says:

    xlawa pon

    0

    0
  14. sembotok says:

    tembab & chubby dah macam madam wong balakong..

    0

    0
  15. Mak Jemah nak masuk Juara Lagu dgn lagu barunya Cak Cak Pong says:

    Tk sabar nak tgk citer ni sb mak jemah suka sgt kat Beto sejaka dri drama Geng Surau….he is the best actor kita kena tumpu lepas Shaheizy dan Aaron…low profile jer orgnya…rupa Beto kalo sekali pandang ada iras2 Nordin Ahmad gitu

    0

    0
  16. Anonymous says:

    fazura ada sbb dia support filem ni… tak salah dulu fazura ditawarkan jadi heroin tp sbb jadual padat, diberi pada lisa….

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Lisa,comel nye..berisi sket.:)

    0

    0
  18. No One says:

    Lisa cantik!!!…
    Luv Lisa…. :)

    0

    0
    • Anonymous says:

      ye la no one.. lisa cantik sbb dia tak kawen dgn laki org kn? cuba kalau dia kawen ngan laki org.. ada ko luv2 kn dia bagai? ahahahaha

      0

      0
    • Anonymous says:

      lisa cantik sebab dia berkawan baik ngan janda nora..kan no one kan…hahahaha…

      0

      0
      • No One says:

        ahaha…dengki nye ngan lisa..
        lisa cantik luar & dalam… x terhegeh2 kat laki org mcm si sendat tu…
        dh boyot pon pakai baju nampak ketiak bagai…eeuuwww..
        mesti ko buruks mcm FS kan..opsss…
        peace yo!!!

        0

        0
  19. Moi says:

    Aku perhati lama dah budak-budak yang komen ni. Kalau artis lain tak bertudung ke, pakai nampak kulit lebih sikit ke, mesti kene kutuk, kene nasihat, kene tiaw, kene tarbiah, kene ceramah. Tapi kalau artis dua orang ni mesti kene puji. “Lisa cantik, berseri” ,”Fazura cantik, ayu”. Ape daaa.

    0

    0
  20. Nello says:

    kan bru2 ni lisa blakon dlm teater or filem mngenai isteri Tun Dr. Mahathir kita, Tun Dr. siti Hasmah..tu yg rmbut lisa cenggitu :)
    dah brisi dh lisa, cantekkkk ^^

    0

    0
  21. lisa sughihani says:

    lisa da berisi!!!! dan nmpk sgt comel begitu… hehe :)

    0

    0
  22. Minamanja says:

    Nara kau tak payah perasan lah ckp tak sempat hadir majlis gala filem ni …
    entah entah kau jemputan pun tak do …

    0

    0
  23. utk dia...heyyy says:

    nmpk pet pet heyy……

    0

    0
  24. Raja minah jambu 24jam mengadap computer merah biru sama aje original says:

    Lisa ni cantek n jambu tapi dia berambot macm gitu nampak muka dia besarrrrrrrrrr ! kenape dia buat rambot yg macm gitu ? rambot dia yg macm biasa tu kn cantek ayu n so sweet kan…..

    0

    0
  25. honeywellz says:

    Montel je Lisa lepas kawin, agaknya senang hati tapi kurang lawa sikitlah, boleh jadi sebab rambut dia kot. But Fazura, gorgeous N yummy as always……

    0

    0
  26. Datuk cucu 6 says:

    Gambar kedua… Eeeuuuww! Lisa memang sweet tp yg sebelahnya tu.. Not interested.

    0

    0