Written by AbangNara | October 21st, 2013

Memang benarlah kata orang apabila sudah berkahwin rezeki kita dimurahkan. Lihat contoh pasangan suami isteri Fouziah Gous dan Zhafran. Untung sangat apabila mendapat peluang berbulan madu menaiki cruise daripada Penang ke Krabi. Confirm seronok sangat-sangat dapat luangkan masa bersama di atas kapal yang gah.

gambar fouziah gous honeymooon

Abang Nara suka melihat kemesraan antara Fouziah Gous dan Zhafran. Memang jelas bahagia menjalani alam perkahwinan. Semoga kemesraan sebegini akan berkekalan sehingga ke akhir hayat. Yang penting aksi manja yang ditunjukkan oleh mereka berdua nampak natural. Pasangan sehati sejiwa sungguh.

gambar fouziah gous honeymooon

Semoga selepas pulang berbulan madu nanti akan ada berita gembira tentang kehadiran orang baru dalam hidup mereka. Lagi cepat dapat anak, lagi murah rezeki. Semoga dipermudahkan. Lagi beberapa keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: 5 mitos mengenai minyak enjin

gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon
gambar fouziah gous honeymooon

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

90 responses to (11 GAMBAR)Fouziah Gous & Zhafran Berbulan Madu Menaiki Cruise

  1. aku says:

    ok..fine…

    0

    0
    • blurkk says:

      nampak ringan je badan ni main lompat2 sambil ditiup angin sepoi2 bahasa.. weh aku pun nak gak wehhhh

      0

      0
    • Anonymous says:

      jgn over sgt pojiah oii nk menunjukkan kebahagiaan kau tu… Org lain dh merasa lbh dulu xde pun lorat mcm kau….. Ckup2 le tu…. Bkn ko sorg dpt laki….. Jgn sakai sgtlah….

      0

      0
      • Olga says:

        iols cuba membayangkan bunyi suara laki pojiah masa malam pertama!
        confirm mcm pondan kepit suara! kalau iols terus hilang selera gamaknya!

        0

        0
      • joe says:

        Engkaula perangai buruk dari sakai sebenarnya. Dengki cemburu tengok kebahagian orang lain. Dia peluk sakan tunjuk satu dunia , biaq pi la. Dah sah laki bini. Orang tengah bahagia baru kawin ..faham2 ajelah .

        Engkau mungkin jenis pompuan sejuk beku cam ais…tak reti nak mesra2 dgn suami cam poziah ni. tak reti nak tunjuk2 depan orang kemesraan. semuanya pendam dalam hati sebab tu atas katil keras macam kayu mati! Jgn ingat semua org macam kau jugak ! idiot!

        0

        0
      • pppsssttt says:

        Penyakit hati…semuanya x kena dipandangan mata ko…

        0

        0
    • Anonymous says:

      anak tan sri manakah ini?? atau sekadar artis sendu bajet fofuler cam kenya west ngan kim kadeksyen..huhu…

      0

      0
    • safina says:

      sapo amik gambor dorang sampai ke dlm bilik? hahhahaa

      0

      0
    • Olga says:

      GAMBAR ATAS KATIL TGH MAIN ADA X???? CHOIIIIIII

      0

      0
    • Anonymous says:

      jangan kawen dua tiga bulan sok sibuk buat press komperens kena cerai ngan sms la….x dok serumah la…..artis mmg camtu propa je lebih

      0

      0
  2. velagak diba says:

    alolololo., kenapa x letak pic korang pojek skali?? ceyytt!

    0

    0
  3. kasabian says:

    amboi..

    0

    0
  4. astro gostan says:

    alahai. dari berinai ke resepsi sampai bertandang, dah jemu. bulan madu pon nak publisiti ke? jelak dah.

    0

    0
  5. Berbulu says:

    Tak hensem pun laki dia. Tu la dok tunjuk dari bercinta sampai kawen. Hang bukan hebat pun Poziah. Simpan dalam PC je la gambaq hang.

    0

    0
    • kaukomenbodo says:

      jangan suka jaga tepi kain orang lain, kain sendiri yang terlondeh,
      kata dulang paku serpih, kata orang dia yang lebih !!

      jeles ka hang xdpt fouziah tuuuuu

      0

      0
  6. pari pari mendarat says:

    abang nara tapis ye komen kite. jelak lee asek tengok gigi dieorang je. bukan jeles. tapi dah muak. next! btw, jawap ke jawab?

    0

    0
    • blurkk says:

      omg, kenapa aku dah tak dapat nak jawap/jawab soalan ko ni.. oh tidak!! inikah yang dikatakan dapat A untuk paper BM masa spm dulu? berpuluh tahun yang dahulu.. aku yang sekarang otak ku sudah tepu. dusshhhh!

      0

      0
  7. Sepupu Pojiah says:

    Semoga berbahagia..pasangan sama cantik sama padan..i likeeeeee…

    0

    0
  8. mat tajam says:

    bukan nk bizi body..tp seri memang dah xde dah sejak dari kawin sampai lebam pun sama jerk…
    dengar2 laki si pojiah ni xla loaded mana pun..keje jual insurans je pun..majlis nak grand!!! honeymoon nak over!!!!

    0

    0
  9. Shhh says:

    JGN LUPAH BYAR HUTANG USTAZ YER…

    0

    0
  10. EE says:

    kenapa saya nampak ade botol arak dalam gambar ke 5 tu? org skrg ni kot iye pon tak minum, tak payah la show off gambar arak yg pihak cruise hidangkan. bangga sgt ke nak tempek jugak gambar arak? masa menikah bukan main lg bertudung litup bagai… haih laaaaa manusia zaman skrg… ape la nak jadi…..

    0

    0
    • redeye says:

      tu bkn arak la..sparkling drink..xkn la cruise x aware org tu muslim ke x..lg pon b4 confirm booking biase nye die akn tnye ape yg kite nak n xnk..ade yg ckp sparkling pon x boleh minum..bg aku senang jek klo was2 jgn minum.. =)

      0

      0
    • a says:

      betoi ke botol arak? x baik buat spekulasi…. kalau bukan x pasai2 dpt dosa kering…

      0

      0
    • Biskut says:

      tu le kau tak tau beza sparkling juice ngn botol arak. sparkling juice tu kalau kau nk tau cmpuran fruit juice ngn sparkling water je pon. fruit juice tu dr buah-buahan…sparkling water tu plak mcm air soda je. ada paham?

      0

      0
    • nonamanes says:

      Tah, aku tak pk arak. Aku pk sparkling water. Bhahahaha

      0

      0
  11. hmmm.... says:

    alah pakej beli kt groupon ni…

    0

    0
  12. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    laki dia ni mcm bapok je aku nengok kat tv arituh…katik pulok tuh…watever…yg penting pojiah gaus hitam berkerak…

    0

    0
  13. betik says:

    untunglah.. tengah bahagia

    0

    0
  14. sindir2 syg says:

    sepertinya perasaan yg dipamerkan seperti dibuat2 bukan lahir dari hati…

    0

    0
  15. PEN BIRU says:

    MCM DIE SORG JE ADE LAKI OIII….
    semak saje…

    0

    0
  16. I'm the one... says:

    BORING… NEXT STORY PLEASE…

    0

    0
  17. mimi says:

    padan lah tu, dua-dua gigi jongang…

    0

    0
  18. Anonymous says:

    Kata UAI, haram mempamerkan gambar kemesraan suami isteri untuk tontonan umum kerana ia boleh mendatangkan fitnah….

    0

    0
    • lady jull says:

      bukan gambar kemesraan suami isteri je haram.. gambar yang tak menutup aurat lagi lah haram.. hee

      0

      0
  19. FA says:

    Haram mempamer kan gambar kemesraan suami isteri untuk tontonan umum kerana ia boleh mendatangkan fitnah….

    0

    0
  20. arjuna junaidi says:

    pic ke 5 tu air pe tu?

    0

    0
  21. Hajah says:

    Menyeringai je laki dia… bahgia letteww…

    0

    0
  22. sendu says:

    Perasan hot,,,,mcm monyet

    0

    0
  23. Anonymous says:

    geli sia tengok gmbar nie . nak cium bagai. yg paling myampah muncung mulut . ingat lawa ? Motiff ?????

    0

    0
  24. Lyn Yusoff says:

    alahaiiii si sendu ni… geli tengok

    0

    0
  25. wawa semput says:

    kadang2 gedik jgk aku tngok minah nih
    macam dia sorang ada laki erk

    0

    0
  26. bodobodo says:

    ini sume poyo laa mat

    0

    0
  27. mama says:

    cukup-cukuplah tu oiii….both family tak ada ke yang nak nasihat kat beruk berdua nie….macamlah diorang aje yang kawin….sabarlah sikit jangan lah ditunjukkan sangat aksi mengeletis tu….yang jantan pun sama jugak tak nak kalah….mengalahkan superstar haaaa….kesian buat malu orang kelantan je haaaa…..

    0

    0
  28. perhhh says:

    kahwin halal, xda gosip2 so tak nk update pic romantis
    jgn cm w n a / D n F

    0

    0
  29. Aiman Tak Kisah says:

    so meleis lah org yang komen2 dengki nih. biar diaorang lah nk gmbr cmne pun. yang pasti AIMAN TAK KISAH pun.

    0

    0
  30. macamsethan says:

    kahwin haram di hina kahwin halal di kutuk
    abis nak wt lagu mana ini :3

    0

    0
    • mak c kina says:

      menunjuk kemesraan suami isteri kt public tu yg jd haram..amik gmbr biasa2 je sudah..pegang2 tgn..tp klu dah peluk cium bagai..cukup la utk tgk sndr…simpan utk ank cucu esk2 plak…

      0

      0
      • macamsethan says:

        itu laa d name kan dunia artist.. daa tak kenal hlal hram toraaaa hhuhu
        apa kita bole buat, lihat dan diam saje loo

        0

        0
  31. no name says:

    mmg khawin halal tu bgus yg tak bgus nye tak pyh la nk publish gmbr cium2 tu kat org rmi..lg bgus bt simpanan sendiri..

    0

    0
  32. Anonymous says:

    laki si pojiah ni x ensem mane pn…katik plk tu….meyeringai laki bini j tahunya…bang nara…cite lain la…bosan le retis sendu ni…

    0

    0
  33. Lin says:

    Astro yg taja honeymoon ni….ROMANTIKA….laki dia kn kononnya kaya…xkan fauziah nk honeymoon ats cruise je

    0

    0
  34. hek elehhh org len pon ada laki aq jugak..btw aq pon nak kawen dah laaa..akan dapat laki jugakk..hahaha

    0

    0
  35. macamsethan says:

    kalo halal tapi aurat terdedah sana sini sama je dose cik oiii

    0

    0
  36. bukansapasapa says:

    Nah Pujiah…

    baca nih… http://www.blogzaim.com/2012/09/hukum-cium-isteri-depan-orang-ramai.html

    dengan nih http://www.cetusansuara.com/2011/12/panduan-berkahwin-ikut-cara-islam.html

    lagi satu..org lain pun kawin jugak, ada laki / bini jugak.. x payah nak menunjuk2 sangat depan org bercium macam ni…

    klu ape2 hal.. nnt nyesal kendian hari.. sekadar peringatan sesama MUSLIM.

    boleh tgk dlm youtube jugak ape UAI ckp pasal laki bini bercium nih,..

    0

    0
  37. lolulu says:

    ala.. nanti dh xde duit… xde sefahaman… xde bla bla bla.. xde la gambo2 cenggini.. gambo naik turun mahkamah le pulak kuar.. kan kan kan

    0

    0
  38. kerang says:

    Kerang busuk 2 hekor ni…menyeringai jek

    0

    0
  39. Zubir says:

    Eeeee…cam monyet kene belacan!!!

    0

    0
  40. Alhamdulillah says:

    SALAM SEMUA.

    NAK TANYE, CHAMPANGE DLM GAMBAR TU HALAL KE?

    0

    0
  41. koyak says:

    fauziah ni agknye ska sgt kot dpt yg laki dia punye…

    0

    0
  42. natadecoco says:

    macam monyet kena belacan

    pernah tengok ka monyet kena belacan…hmmmm

    0

    0
  43. Anonymous says:

    Knp dia ni gedik sangat. Meluatnya. Laki dia ni cam katik pulak aku tengok.

    0

    0
  44. Anonymous says:

    Tak nampak natural…macam dibuat2 . Tak romantik bagi orang yang tengah honeymoon. Nampak macam budak sekolah pergi holiday. Mungkin sebab Z tak nampak macho dan si Pojiah pulak terkinja2 semacam.

    0

    0
  45. Raphaim says:

    Happy2 sangat sambut bulan madu ni ..
    Duit sewa dewan bila sanding hari tu da bayar ke belum ha!!!

    0

    0
  46. Anonymous says:

    iklan ubat gigi.. dr mjlis kawin sampai honeymoon, suma nmpk gigi.. kikiki

    0

    0
  47. haz says:

    Sebenarnya mana2 pun orang tak suka. Kahwin org dengki, kahwin sorok org kutuk, dpt anak cepat org pertikai, yg dok bercuti sama2 tu dh memang la kan. Kalau dh dasar meleis tu mmg dengki teramat jela kerjanya..maklumlah diri sendiri nak naik sampan pun tak mampu kan..yang mampu cuma rasa cemburu je la kt org yg naik cruise ni. Alahai..diorg dh kahwin, biarlah nak ambil gambar mcm mana pun. Hak individu. Kita pun ada hak individu gak, senang je, TAK PAYAH TENGOK. Asalnya kt depan page tu kan ade dua gambar je and kalau korang klik barulah keluar semua gambar. Nmpk sgt sengaja nk tengok dan kutuk. Dengki tahap karma. Korg ingat pengantin ni kesah ke kena kutuk?

    0

    0
  48. tengah tepi says:

    ..nice couple,,sweet sgt

    0

    0
  49. […] cruise daripada Penang ke Krabi Confirm seronok sangat sangat dapat luangkan masa bersama di Read More This entry was posted in Entertainment and tagged Berbulan, Cruise, GAMBARFouziah, Gous, Madu, […]

    0

    0
  50. kek cokelat kesukaan aku says:

    laki renyih mcm kerang busuk.

    0

    0
  51. Janda Vogue says:

    COUPLE ‘OVER’ OF THE YEAR 2013

    bersederhana itu lebih INDAH dan MANIS @ FIZA ELITE and ADAM

    0

    0
  52. macamsethan says:

    kalo mung pogi becuti ajak kami boleh laa mung dok tayang picture mung.. ini idak. mung wat cek jd meleleh air liur torkkkk

    0

    0
  53. aku says:

    dr angle mana pon snap…husb dia ttp nampak ‘lembut’ ..

    0

    0
  54. lola says:

    Uhh.,ko sorang jela de laki pojiah oiii..xyahla over sgt!!!

    0

    0
  55. jeton says:

    sbnrnya laki pojiah ni dl nak jd retis, tapi takde produksi nak ambik. tu yang duk kejar retis 2-3 orang. last2, dpt pojiah yang tua ni kt dia. tahniah. hahahaha

    0

    0
  56. firefly aje says:

    kata kaya sangat business man. takkan naik firefly aje. hahaha

    0

    0
  57. […] (11 GAMBAR)Fouziah Gous & Zhafran Berbulan Madu Menaiki Cruise (88) […]

    0

    0