Written by AbangNara | February 27th, 2012

Abang Nara tahu ramai yang tak sabar untuk melihat lebih banyak gambar majlis resepsi Lisa Surihani dan Yusry, namun diharap anda dapat bersabar untuk sementara waktu. Abang Nara sedang menunggu gambar-gambar daripada official photographer majlis resepsi Lisa dan Yusry. Dan untuk tidak mengecewakan anda yang refresh berpuluh kali, Abang Nara kongsikan beberapa keping gambar majlis resepsi Imam Muda Hassan yang telah berlangsung kira-kira 2 minggu yang lepas.

gambar majlis resepsi imam muda hassan

Dan Abang Nara paling suka dengan video yang diambil oleh Studio Mukmin selepas pasangan ini sah bergelar suami isteri. Sangat terserlah malu-malu pada pengantin perempuan. Comel je ~~

Cute kan? Lagi beberapa keping gambar majlis resepsi Imam Muda Hassan dan Ulfah dengan membaca entri ini sepenuhnya. Ucapkan terima kasih kepada Studio Mukmin yang sudi berkongsi gambar ekslusif ini dengan LIKE Facebook Studio Mukmin.

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

gambar majlis resepsi imam muda hassan

71 responses to (11 GAMBAR + VIDEO)Majlis Resepsi Imam Muda Hassan Dan Ulfah

  1. mira says:

    sweet sgat2… :)

    0

    0
  2. lala says:

    wahhhh sangat sweetttt.. congrate to the pengantin…

    0

    0
  3. hehehuhuhaha says:

    sejuk mata memandang..sweet je..hehe

    0

    0
  4. zainul says:

    SEMOGA BAHAGIA SAMPI KE ANAK CUCUK, AMIN :)

    0

    0
  5. momo says:

    wanita penghias syurga!!!

    0

    0
  6. eiyda says:

    sweet sangat…

    0

    0
  7. Nur says:

    Tahniah…Sejuk mata memandang….

    0

    0
  8. me goreng says:

    cube bayangkn kalo artis2 kite bertudung seperti gini.. fuhh sejuk mata memandang! aku nk cari perempuan mcm ni la!!

    0

    0
  9. Nad says:

    Sopan jer

    0

    0
  10. n o n a m a n i s :) says:

    sejuk mate memandang…Tahniah. Semoga kekal selamanya :)

    0

    0
  11. Mokde says:

    Suka tgk suasana gmbr…

    0

    0
  12. awatif says:

    cantik nye ulfah… teringin nk pkai mcmni ms kawen nti..sederhana n berkat itu penting.

    0

    0
  13. awatif says:

    imagine,,, lisa n yusri pkai mcm ni ms kawen..oh…

    0

    0
  14. muslim says:

    sy impikan wanita bertudung labuh, tidak cukur kening, memakai sarung tangan& kaki, tidak bermake up tebal..

    0

    0
    • milah says:

      tapi u tgk gak blog hiburan.. nak yg solehah u kenelah soleh..

      0

      0
      • cik nurul says:

        tak semestinya soleh dan solehah itu tidak boleh melihat blog2 sebegini. tp cukuplah melihat dan senyap sahaja. tidak menyampaikan berita2 tidak benar, jangan melihat gambar yang boleh mendatangkan perasaan tidak benar.. itu sahaja…Islam itu tidak mengongkong, Islam juga moden. cuma ada syariatnya. Jangan jadikan agama Islam dilihat kolot dan membebankan umat-Nya.

        0

        0
      • ain says:

        itu lah dia.. ini kah cara kau berdakwah?

        kalau org tu niat baik. kita kena sokong. bukan awal2 dah kritik.

        Cara Rasulullah SAW tidak begini. Cara baginda berdakwah dengan hikmah. hingga orang yg ditegur tak terasa hati pun.

        0

        0
  15. insan biasa says:

    pasangan yg soleh dan solehah…tahniah..semoga bahagia selama-lamanya…

    0

    0
  16. kiki pemalu says:

    2 words, humble n sweet… congratulation to both.. :)

    0

    0
  17. elle says:

    mana kau tau dia masuk syurga?tuhan ker ko?

    0

    0
    • jeng jeng!! says:

      mereka tak tengok lagi video 3G tina pakai jubah n tudung labuh…hahaha!!!

      0

      0
      • awatif says:

        mmg la depa blm tentu dijanjikan msk syurga.. TAPI sekurang2nya mereka ikhlas n berusaha utk msk syurga.. Usaha apa? Dgn menjaga batas pergaulan, menutup aurat, tdk membazir, bersederhanaa n insyaallah mempunyai ciri2 muslim muslimah sejati…… !

        0

        0
  18. putihkaseh says:

    Yg ni lah baru dikatakan wanita or isteri muslimah, x macam artis2 kita, pakai tudung tapi still baju ketat2 smpai nmpak bentuk badan, pas tu yg berjoget joget dipentas lagi ….. ha ha ha klau rasa nak menyanyi, belakong mcm tu jgn rosakkan tudung ya, malulah …… tgk imam ni, posing lagi kat tepi pantai, sporting dia org ni and cute sgt ….. semoga kekal hingga ujung nyawa ….. aminnnnnnnn

    0

    0
  19. mcm penyanyi kumpulan gigi

    0

    0
  20. azhar says:

    Subhanallah..alhamdulillah…allhaukhbar

    0

    0
  21. ahkak puaka says:

    BERBEZA ORG YG BERIMAN & ORG YG X KUAT IMAN KAWIN.. ORG BERIMAN PUN MASIH MALU2 UTK PELUK2 EVEN DAH SAH.. HAISHH..
    MINTAK2 AHKAK T’GOLONG DLM ORG YG BERIMAN. AMIN

    0

    0
  22. Anonymous says:

    tahniah Yop..

    0

    0
  23. buah ceri says:

    muka dua2 tak ada seri…. senyum pun tawar aje….

    0

    0
    • awatif says:

      mereka masih malu wlupun da bgelar suami isteri.. kerana mnjaga batas2 sblm kahwin.. muka ulfah cantik ape, makeup sederhana n soft je..

      0

      0
      • buah ceri says:

        mana ko tau dia menjaga batas2 sblm kahwin ? ko kenal dia ke ? ntah2 dah penuh luvbite kat badan…. itu ler meleis.. nampak baik luaran aje terus cop baik… cam gampang aje pangai..

        0

        0
      • Anonymous says:

        hey buah ceri says ko ingat ko tu baek sgt ke pe.. kire ok pe dorang cam tu … nak kutuk orang pown tengok r cpe x yah maen ckp je… mulot ko dah mcm x de insurans kan.. ntah2 mmg x de… mmg dye blom tentu masok syurga sekurangnye dowg berusaha x mcm ko ckp satu ayat pown dah bertimbun dosa… semua org x sempurne au x… ooh lupe plak ko mane ingt semue ny ingat sendiri perfeck…ape pown good luck and congrats to imam muda hassan…

        0

        0
    • Anonymous says:

      kurang ajar

      0

      0
      • ain says:

        fitnah
        fikirkan balasan org yg memfitnah diakhirat nanti.
        kalo ko penah ‘terkena’. ko tak leh fitnah org lain macam tu

        0

        0
      • bontot ko says:

        to buah ceri: sedap tgn ko je menaip fitnah org bukan2…ntah2 pe yg ko kate kt die 2 act..dr ko sndiri…org da bahagia..ko 2 je yg jeles….dasar x sedar diri!!!!!!

        0

        0
    • akuuuuu says:

      ko ni bongok la buah ceri….

      0

      0
    • awatif says:

      mmg xblh tgk luaran je… tp awk gunalah OTAK N AKAL .. Wlupun aku xkenal drg, tp tgk gaya luaran insyaallah mereka jg pergaulan…

      0

      0
  24. nor says:

    pemalu la pengantin ni. aku tgk pun rasa malu… :p

    0

    0
  25. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    minah jambu tk minat lah ngan mat sarban ni terima khaseh aje lah yeeeeeeeeee lov uuuuuuuuuuuuuuuuu…………..

    0

    0
  26. K says:

    Tgk blog hiburan tak adalah dosa pun.Cuma ia ‘lagha'(sia2).Apapun,fikirla positif.kalau ssorang jenguk blog hiburan lalu memberi komen yg baik&boleh dijadikan panduan kpd org lain,apa salahnya?syukurlah.bererti org yg berdakwah ada dimana2..kalau nak kata tak btempat bdakwah,memg kenala kat blog ni tmpatnya sbab rmai yg suka menilai org lain, pakat2 mgutuk ,jadi batu api kat cni.btw,tahniah imam muda hasan!

    0

    0
  27. suara hati says:

    alhamdulillah,suka sangat tengok gambar dioarang! sejuk mata memangdang,especially wife dia… tahniah!…sweet sangat2, moga bahagia hingga akhir hayat..

    0

    0
  28. Eira says:

    auuwww…sweet…semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..

    0

    0
  29. yUyU says:

    tahniah imam muda hassan dan isteri, insyaAllah bahagia sampai syurga..:)

    0

    0
  30. izzi says:

    Ya Allah, manisnyer pengantin..nak2 pgntin pompuan…syahdunyer rase..teringin nak rase mcam 2…….sweet sgat!!!!

    0

    0
  31. indah says:

    barakAllahu lakuma!
    tahniah!
    pertama kali lihat pengantin wanita bertudung panjang.
    contoh yang baik.

    0

    0
  32. buah nangka says:

    buah ceri ngan minah jambu… statement biar beradab sket…
    bahlul betoi…
    semga Allah sedar hati korang yang busuk tu

    0

    0
  33. hamba Allah says:

    alhamdulillah, tahniah kpd ulfah.. ulfah mmg baik orgnye..spnjg mgenali dye, dye mmg pndai mnjage batas2 pergaulan..kalau x knl org, jgn nak kutuk org yg bukan2…

    0

    0
  34. missBetty says:

    Sweetnyaaa….

    0

    0
  35. anonymous says:

    mcm nih lah bagus dan boleh jadi cth kat selebriti 2 lain kt malaysia nih yg suka sgt berpeluk – peluklah , pose 2 mcm tak igt dunia sebelum kawin atau mase pre-wedding photoshoot dgn pasangan masing2 , nk buat benda2 ni boleh tapi tunggu lepas jadi suami isteri yg sah lah mcm imam muda hassan ni

    0

    0
  36. kiki lala says:

    buah ceri 2 pehal??ckp pakai otak udang ke?ko dok kutuk2 org 2 pe kes?nmpk sgt ko jeles..kurang kaseh syg ke der???…..mcm ko tuhan..ko nmpk ke apa yg diorg buat???bullshitt pnye olang!!!!

    0

    0
  37. buah ceri says:

    org bersanding lu pun nak bersanding… pastu pakai tudung labuh.. ntah apa2.. posing cam nak rak.. kalau dah alim sgt.. tak yah buat2 bersanding… malu2 kucing konon.. ptuiihhh laaa…. ni siap bergambar2 segala bagai…
    masuk blog satu dunia leh tgk…. patut nikah terus simpan bini kat rumah….

    0

    0
  38. buah ceri says:

    bistuh yg ngata aku bahalol tu tuhan suka la ek….. ko pon sama bahlol… hahahaa.. nak sekolah kan aku konon.. ko spm dah lepas ke ngoi ?

    0

    0
    • Peduli hapa!! says:

      Xyah layan buah ceri otak jg sekecik buah ceri sian mak ko yg melahirkn ko dah sah2 mmg ank dia biadap xde budi bhsa suke memfitnah org tulah bezanya mak ko ngan mak Hassan ni,sorg dpt ank yg Alhamdulillah berguna dunia akhirat yg mak sorg lg tu terseksa menanggung dpt ank yg kuang ajar agk2 nape ko mulut cam gampang?????

      0

      0
  39. saudara seislam says:

    Ya Allah ampunilah dosa hambamu yg menggunakn nickname buah ceri ini Ya Allah..kasihanilah ia dan berikan kanlah cahaya petunjuk kepadanya mudah-mudahan dia menjadi hambamu yang soleh….sesungguhnya Engkaula Maha Pengampun dan Maha Penyanyang…

    0

    0
  40. hamba allah says:

    hey buah ceri… name sweet tapi ko nye ayat jgn kan sour dah pahit busuk plak tu… biar lah dowang cam tu kalu jeles ckp je lah x yah nak kutok owg cam tu,,,

    0

    0
  41. hamba allah says:

    oiii buah ceri says biar x de spm janji respeck org dari pade lepas spm x pandai respeck owg bagi buaye mkn pown buaye muntah balek…. aku x kesah ko betine ke jantan janji aku nasihat kan ko jgn pandang cermin nanty tkot pecah plak tgok muke ko yg burok lagi hodoh…. muke hodoh hati busuk perangai cam berok ko mmg burok harap ko pnye badan x mcm berok berbulu…. aku nak tnye nie.. badan ko berbulu x….? hahaha

    0

    0
  42. hamba allah says:

    congrats to imam mude and ulfa sweetts sgt…. biar lah owg nak kate lagi2 si ceri tu janji dye puas.. kalu nak au tu lah salah satu org yg kurang kaseh syg….. fahami lah dye yg kurang hajar tu aee… hehehe

    0

    0
  43. awetmuda says:

    Betul ka imam muda hassan umur 27? Macam 14 tahun…

    0

    0