Written by AbangNara | July 24th, 2013

Melihat Datuk Siti Nurhaliza baru-baru ini di majlis berbuka puasa Universal Music Malaysia membuatkan Abang Nara kagum. Memang beliau nampak macam anak dara. Wajah tak mamah diusia dan makin berseri-seri. Tudung yang membaluti wajah menyejukkan lagi mata yang memandang.

siti nurhaliza

Selepas Hari Raya kelak, Datuk Siti akan mengeluarkan album terbarunya khas buat peminat-peminat beliau. Untuk makluman, kos album ini mencecah angka RM200,000. Dengan pelaburan setinggi itu, Abang Nara yakin album tersebut sangat berkualiti dan pasti berbaloi untuk dibeli.

siti nurhaliza

Semoga perancangan Datuk Siti Nurhaliza untuk album barunya akan berjalan dengan lancar. Sama-samalah kita doakan. Lagi 9 keping gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar Facebook Colorwarna.

P.S: Toyota Vios 2013 sudah tiba di Malaysia


siti nurhaliza
siti nurhaliza siti nurhaliza siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza
siti nurhaliza

128 responses to (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Majlis Berbuka Puasa Universal Music Malaysia

  1. kiut says:

    Tak branak mmg la sentiasa muda

    0

    0
    • cincinsakti says:

      da blom ade rezeki, nak buat camne.

      0

      0
      • Konah says:

        Siti gedempol…..ada harapan jadi Datuk Sharifah Aini ke 2…. :(

        0

        0
        • Selamat Bersara says:

          Siti gemok !!!

          0

          0
        • Tok Ndul says:

          Si Mandul perasan ni…benci aku lahhhhhhhh. Duduk rumah je la weiii !!!!!

          0

          0
        • Peminat Yuna says:

          ZAMAN KEJATUHAN SITI SEMAKIN KETARA.
          SELAMAT BERSARA KAMI UCAPKAN.
          AMEEN…HAHAHAHAHAHAA

          0

          0
        • Tok Kay says:

          ada duit pergi la buat slimming, dah mcm belon aku nengok. sedeh…

          0

          0
        • Lembu Gemok says:

          sebijik mak jual air sirap kat felda jengka.

          0

          0
        • Indon says:

          katakan tidak pada..perompak & peroboh rumahtangga orang seperti ini !

          0

          0
        • kesian says:

          korg ni puase ke tidak. nak kutuk2 org lain gemuk. siti xbuat salah dgn korg pon. org melayu tu yg mundur. otak mundur, keje malas. melayu lembap. p/s ak pon melayu n ak malu dgn bangsa ak sndri yg tau nak mengutuk je. mentaliti lemah. cemburu sna cni. haih.

          0

          0
        • angel says:

          dari dulu sampai sekarang siti ni tetap humble orangnya,cakap pun lemah lembut,sekarang dah btudung,syukur alhamdulillah.caci makian yang berbakul dari haters mcm tak lut pun dgn siti,aku tengok siti makin berjaya dalam bidang ni adalah,dr era zamannya sehinggalah skg,blm ada lagi yang mampu menggantikan siti,dah lama tunggu pengganti beliau.Antara artis yang berangan menggantikan Siti tapi tak kesampaian ialah Siti Sarah,Misha Omar,Jaclyn Victor,even Ziana Zain pun tak dapat menggantikan aura Siti nie.Masa kemunculan Siti awal 96,ramai artis solo wanita dan terlalu banyak persaingan,tapi Siti berjaya menjadi no 1 di antara kesemuanya,skg nih boleh dikira dengan jari,ada brp jak bilangan artis solo wanita tanah air,hanya pemes dgn satu dua buah lagu,menyanyi kat stage pun semput.Rahsia Siti kekal bertahan sampai sekarang ialah minat yang mendalam dalam bidang ini dan tetap humble walaupun meraih beratus penghargaan.Gud luck Siti

          0

          0
      • Diyana says:

        Perampassssssss$sssssss !!!!!!!!!!!!!

        0

        0
      • Sila duduk says:

        Badan tong gas …… pipi dah londeh. Out !!!!

        0

        0
      • Naj says:

        Tu laaa….ada yg bujang nk jugak laki orang….sampai sanggup derhaka kat abah…kesian tgk Siti neh….tersalah pilih laki kan….mmg laa org cakap *dah jodoh……gaknya sengaja jumpakan dgn org yang *salah dulu….baru dapat yang sejati….

        Bukan apa….kesian tgk Siti keja kuat utk suami yang kikis kan…..dah laa duduk pun menumpang umah anak tiri je……sedih laa tgk Siti……. :-(

        0

        0
        • Zul says:

          tak pernah kesian pada perampas suami orang. buang masa layan artis betina murahan camni. hampeh.

          0

          0
        • ila says:

          tu bkn umah anak tiri die. umah ni time 1st wife DK dulu dh kene lelong dgn bank. CT yg sambut lelong tu. so ni umah die la.aku bkn la fan Ct ni tp aku ade involve S&P umah tu…

          0

          0
      • dislike says:

        kesian haters..HAHA!
        sume komen korg teruk kne dislike dgn rakyat malaysia.
        PADAN MUKA HATERS YG X RAMAI NIE.

        0

        0
      • shiyunala says:

        sorry la haters..siti nak jatuh???OOPSS artis korang yg jatuh dulu.
        setakat hari ini SITI masih lagi kekal no 1 malaysia keseluruhannya.
        sume penyanyi tak dpt diterima meluas..kecuali siti
        kecik besar tua muda minat dye..haters yg bpe kerat dlm nara oii nie je yg loser

        0

        0
      • K.A.A says:

        cantik siti pakai tudung macam tu..

        0

        0
    • hadoi says:

      ape laa engko ni kan, bulan puasa pon nk mengutuk orang jer… #facepalm

      0

      0
    • wooooooo says:

      aik…kalu dh beranak nmpk tua ke?pelik2…ko nmpk tue ke lps branak?ahahahhaha…kessian sehhhhhhhhh…

      0

      0
    • aku says:

      Allah xbg rzeki anak lg kat dia..len kli ckp guna otak..jgn guna kpala ltut..

      0

      0
    • razz says:

      Betul…betul….betul….Takkanlah nak merancang sampai ke tua.
      Dia ingat dia muda sentiasa.

      0

      0
      • razz 2 says:

        ko nie bodoh ke ape..siti tak merancang pun..kan mmg dye nak anak..
        Allah yg tentukan rezeki anak tu..bkn ko..

        0

        0
    • aN says:

      ketahuilah, Allah tidaak pernah berjanji apabila seseorg itu berkahwin, maka akan dikurniakan zuriat…. terima qada dan qadar Allah, Dia lebih mengetahui

      0

      0
    • Anonymous says:

      Tok ti walaupon berisi , tapi muka tak kembang macam padang bola , lain la kalo wife adi putra tu , dah badan gedempol , muka pulak ngalahkan padang bola , ada hati nak bandingkan ngan tok ct ???? Mimpi la wei ,,, buat pembedahan muka dulu biar runcing okay adi putra sponsor Jap !

      0

      0
    • Kesian Dia Kan ??? says:

      Baju Tok Tie….ya rabbi…tetap nampak kampung @ macam cempedak dibalut. Sayang sungguh kan, duit dan populariti tidak mampu mengikis sifat kekampungan Tok Tie itu.

      0

      0
      • Opssss says:

        Hhahahahahahahaha….baru aku nak komen….betul !!!

        0

        0
      • ff says:

        bagus lah dye tk lupa diri. tak mcm stegah org tu miskin berlagak kaya. siti ni humble. masalah btol, bli baju mahal kang mengutuk gile glemer. baju kampung kata outdated. korg jeles sgt pehal. tau mengutuk org je. cermin sket diri. last2 nnt kain kapan je yg balut korg.

        0

        0
      • hamba Allah says:

        salah ke jadi orang kampung. kau ni memang keturunan semua orang bandar ke? cuba cek balik salasilah keluarga anda sebelum nak mengata orang lain orang kampung.

        yang korang kecoh baju dia ni dah kenapa. dengki la tu korang ya hadooo

        0

        0
      • liza says:

        ape salahnyer budak kampung??

        0

        0
    • Siti Kus says:

      kat ig siti selalu tnjuk pic tengah work out.. tapi apesal beliau tak kurus-kurus pon aku tengok.. sila berusaha dengan gigih lagik, agar dapat kita bezakan antara siti dengan tong drum.

      0

      0
    • ddd says:

      ape kne mngena muda, tua ngan beranak? rita anak dua, maintain nampak muda gak…anak dara kalau tak pandai jaga, ttp mcm tong drum jugak… ko sok2 ade keturunan ko mandul baru ko tahu… sedap sgt mengata org…

      0

      0
    • Very Da says:

      jendul lagi jempol masih perasan supermodel tu adoiiiii….. rimas la. bersara je la.

      0

      0
    • Kak Ton says:

      Toooolllllloooong lah dia, baju tak pernahnya senonoh !

      0

      0
    • ss says:

      jeles xtentu pasal pehal

      0

      0
    • refelsia says:

      mulut puasa2 NI MCM SUNDAL….

      0

      0
    • kak timah says:

      KOMEN YG MENGUTUK DATO SITI NI ORG YG SAMA KAN TGOK CARA MSJ PON DAH TAW CUMA TUKAR NICK NGN AVATAR JE ,KESIANNNNNN,SEDIHHH

      0

      0
    • YUNALIS says:

      ALAHAI HATERS SUME..TAK NAMPAK KE YG KOMEN KORANG LAGI BANYAK KENA DISLIKE..DAH TAKDE KEJE KE NAK DOAKAN KEJATUHAN ORANG..
      KALAU DAH ARTIS PUJAAN KORANG BELUM ADA REZEKI NAK NAIK..TERIMA JE LA..REZEKI KAN ALLAH YANG BAGI..

      PELIK LA HATERS NIE..SITI BERTUDUNG LITUP NIE PUN KORANG NAK DENGKI..DAH REZEKI DIA KEKAL POPULAR NO 1 MALAYSIA SAMPAI SEKARANG..JANGANLAH KITA BERDENGKI..SEPATUTNYA KITA UCAPKAN ALHAMDULILLAH SEBAB DIA DAH LABUHKAN PAKAIAN DAN MENUTUP AURAT..

      APA APA PUN..SENTIASA DOAKAN KEJAYAAN SITI..SETAKAT APA YANG AKU TENGOK AURA SITI TAKDE LA JATUH PUN..MANE AJE DIA PERGI ORANG RAMAI SERBU..DAH TERBUKTI PUN..SETAKAT NIE SBG RAKYAT MALAYSIA, AKU RASA DIA MEMANG POPULAR DI NUSANTARA..SEKIAN

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku rasa komen yg kutuk2 tu hanyalah seorang insan yang sunyi di sebalik skrin laptop. lalu menjadi keyboard warrior dengan berbalas komen dengan diri sendiri. tengoklah, beza masa komen yg maki2 tu berapa minit saja.. oh sunyinya hidup mu wahai pembenci

        0

        0
      • Anonymous says:

        semua komen maki2 around pukul 9 sampai 12 saja.. pastu bajet balas komen lah, siap buat-buat tulis komen lagi kat bawah-bawah.. padahal masa sama.. stupidooossss

        0

        0
    • Aaron says:

      kesian betul la haters..haha!bpe kali ko nak post..
      haters yg gler..pastu komen haters sume kne dislike..AMEKK KAWWW!
      sorry la haters sume..kesian ye korg kne merayu-rayu supaya siti bersara..
      yela dah majoriti rakyat malaysia suka dye kn..rezeki Allah yg tentukan.

      0

      0
    • elyana says:

      KEBANYAKAN HATERS NIE ORG YG SAMA..
      DUK MEROYAN SEBAB ARTIS PUJAAN TAK MAMPU LAWAN SITI..
      p/s: mlm tadi siti menang lagi award artis pilihan melodi..undian peminat

      0

      0
    • Gunting Lipatan says:

      kesian haters..org yg same gak..udah ler..dah tersurat si siti nurhaliza nie mmg artis no 1 malaysia..toksah la kte bergaduh..artis laen yg kurg popular tu perbaiki diri ok.
      siti nurhaliza nie pegi mane2 pun org dok serbu walhal kdg2 baju dia pakai biasa2 je tapi sbb aura dan pesona kecantikan luaran/dalaman dia..itu je

      0

      0
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      kate orang tua tua kalau tk beranak pon tk bagos pasal darah tu tkde darah baru maseh darah lama…kalau beranak nanti kan darah banyak keluar pastu ganti darah yg baru tk gitu peminat2?

      0

      0
  2. sukasuki says:

    hahaha awat uols sume x komen?x bgn lg ke??tido lepas sahurrr sampai telajak x g keje ke/xpasal2 iols jadi org first komen gambo siti yg nampak gemukss ni…………………ooo patutla iols bace komen2 uols byk yg cite sal soalan matematik.rupenyee ada kat ruangan komen ni haa.iols baru pasan.dah berzaman x komen kat page abang nara ni uols

    0

    0
    • Fakka says:

      P O Y O la sukasuki… Kalau nak bercerita pasal hal kehidupan kau, sila beli diari di kedai buku berhampiran. SEKIAN…

      0

      0
    • chubby tetap cantik kan says:

      i pun perasan dato ct x trim mcm selalu. agak chubby kembali seperti sebelum dia diet biskut kering tu kan. bulan puasa ni rezeki murah makan sedap kut. yg penting sihat. xde le xcantik pun. semoga cepat dapat baby seperti yang diimpikan.. bahagianya ada baby kecik..

      0

      0
  3. Glamer Gilerrr says:

    Cantik Dato Siti….

    0

    0
  4. mz says:

    insyaAllah ada rezeki nanti dapat lah baby.. maybe rezeki dia lebih kat lain..

    0

    0
  5. sukasuki says:

    aaah lambat abgnara publish komen iols.iols click submit comment pukul 9.11 pagi td.lg awal kot dari ‘kiut’ kat atas ni.cis cisss.xpasal2 iols berangan jadi 1st uols.soryyyyyyyyyy

    0

    0
  6. mat tajam says:

    x baik ko cakap macam tu kiut..bagi aku ada je yang beranak Nampak muda sebab pandai jaga badan dari segi dalaman..aku kesian kat siti, walaupun kaya tapi Allah x kurniakan anak lagi..itu ketentuan Allah..

    0

    0
  7. Anonymous says:

    dah makin berisi =)

    0

    0
  8. gadis manis says:

    dah gemuk dah siti..senang hati kot :) semoga murah rezeki siti samaada dari segi kewangan dan anak..sian dah lama kawen..tapi siti penyabar orangnye..

    0

    0
  9. Anonymous says:

    nmpak berisi btol dato siti nie…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    mok

    0

    0
  11. Anonymous says:

    muke dato ct dh sama cm muke wife ady putra maybe sbb berisi agknye….tang muke mmg sama…

    0

    0
  12. LIA says:

    Siti comel..xjemu mata memandang..kalo tgk live MasyaAllah sgt cantik :)
    Saya doakan Siti akan segera menimang cahaya mata insya Allah :)

    0

    0
    • kukukakiku says:

      hari tu aku jumpa siti dekat majlis berbuka puasa..kurus je aku tengok dia..ntah tang mana yang gemuk..dah dah la tu..bulan pose ni weh

      0

      0
  13. Anonymous says:

    cantik lagi tok ti le dari wife ady putra….

    0

    0
  14. Razz says:

    Betul….betul…betul…..
    Tak kan nak merancang sampai bila2
    Dia ingat dia muda sampai bila2

    0

    0
  15. TEMPEH says:

    Baja dah masuk memanglah jadi bertambah gemuk….ct mok.

    0

    0
  16. iuools says:

    ala cucuk vitamin c memangla cantik…

    0

    0
  17. saje2 says:

    rasenyer angel gmbar tue yg tk betul.. sya tgok masa konsert die.. slim jer

    0

    0
  18. sjeje says:

    org tue tgkp pic tak sesuai la.. sya tgok mse konsert die bru2 nie… slim je.. klu tgok kt insta pun slim

    0

    0
  19. Siti Kus says:

    kat ig siti selalu tnjuk pic tengah work out.. tapi apesal beliau tak kurus-kurus pon aku tengok.. sila berusaha dengan gigih lagik, agar dapat kita bezakan antara siti dengan tong drum.

    0

    0
  20. havang taste says:

    u olls…
    pada yg dah ada anak tu..bersyukurlah dgn anugerah tuhan..
    sykur dan redha lah….!!!!
    & pls…try to learn how do they feel!

    0

    0
  21. akula says:

    Sweet jer tok ti;-). Dia mmg kurus. Dlm gambar jer besar. Semoga ada rezeki anak utk kalian yer. Aamiin.

    0

    0
  22. Linzy Longkang says:

    Laaa tok ti pake hijab mcm tu baju longgar dah nampak mcm org biasa bukan retis lagi dah, bersara jer laa tok ti….. Dok umah lagi pon dah kaya, nyanyi setahun sekali pun takper

    0

    0
  23. mia says:

    hm x pasal2 pahala pose korang tinggal zero psl mengutuk org + mempertikaikn kuasa Allah SWT terhadap rezeki seseorg.. tolong muhasabah diri masing2 dlm bulan pose ni.

    0

    0
  24. servantofAllah says:

    Ramainya penternak dosa di sini,.,,, selamat minta ampun pada siti sebelum di jemput sakaratul maut ye???? Assalamualaikum..

    0

    0
    • Anonymous says:

      ct bukan tuhan….kau kenapa? sawan????

      0

      0
      • ddd says:

        wahai anon yg tak cerdik…

        Tuhan hanya ampunkan dosa selepas ‘org’ yg kau berbuat dosa padanya ampunkan kau… x tahu habluminannas ke? lagi la sedeh!

        0

        0
        • hamba Allah says:

          orang tu tak sekolah dulu sebab tu suka2 cakap statement org tu sawan kahkahkah

          0

          0
        • hamba ALLAH jgk says:

          yup btul..dosa dgn ALLAH kite kna bertaubat nasuha..kalo sesama manusia kita kna mntk maaf kt org tu dn nyatakan kslhn kita..

          0

          0
  25. nenek says:

    Tu laaa….ada yg bujang nk jugak laki orang….sampai sanggup derhaka kat abah…kesian tgk Siti neh….tersalah pilih laki kan….mmg laa org cakap *dah jodoh……gaknya sengaja jumpakan dgn org yang *salah dulu….baru dapat yang sejati….

    Bukan apa….kesian tgk Siti keja kuat utk suami yang kikis kan…..dah laa duduk pun menumpang umah anak tiri je……sedih laa tgk Siti……. :-(

    0

    0
  26. Hey! says:

    Hahha.. Shes ,Subhanallah she still beautiful and talented Siti ni manusia biasa jer ..dont be too judgemnetal people. anda2 semua yang kutuk org lain tu dah cermin diri dulu ke belum? bulan2 Ramadan tu buat2 la bertaubat. Tak baik kutuk sesama manusia. Dengki namanya tuh. Peace!

    0

    0
  27. Hey! says:

    Wow! Subhanallah with Hijab, Shes still beautiful and talented for sure ! Siti ni hanya manusia biasa.. Kepada yang kutuk2 dato’ siti ..dah cermin diri sendiri ke belum..? bulan2 ramadhan ni x baik kutuk sesama manusia. Dengki namanya. Peace!

    0

    0
  28. lepis says:

    subhanallah… cantik btl siti ni..aku rase pakaian die sume senonoh..tkde yg tak senonoh..pelik manusia zaman skrg ni sumenye tk kena n ade je komen pasal hal org.jenis cmni mesti cm makcik2 yg duk ulu tu kan..suke ngutuk n jg tepi kain org..sekiannnn

    0

    0
  29. INDUK says:

    COMEL JE SITI NI..XYAH NAK VOGUE2 MCM ARTIS LAIN

    0

    0
  30. INDUK says:

    COMEL NYE SITI NIH..

    0

    0
  31. refelsia says:

    tak baik nak mengata org.. yang penting s=dia kayo…kau yang kutuk ado macam dia….

    0

    0
  32. Azlan says:

    dah lama x baca blog..bukak2 jumpa komen2 manusia jahil lagi xde keja..kepada yang MEMBUKA cerita2 buruk Siti silakan share bukti2 yang anda ada. takut jadi fitnah. fitnah di laman sosial ni lagi buruk akibatnya. seribu yang view, seribu yang percaya dgn fitnah anda, beribu-ribu jugaklah saham neraka anda. thanks. btw, i love Siti, and please for those yang ada banyak cerita buruk siti sila share dgn saya. please3!!

    0

    0
  33. HAIYAAAAA says:

    APE MASALAHNYE DIE GEMOK KE DIE KURUS? DIE GEMOK PON MASIH ADE PEMINAT KAN. APEBENDELAHHHHHH

    0

    0
  34. ariefsempoi11 says:

    siapa cakap siti derhaka kat abah dia silap 100% kalau tak suka siti tu ada jer yang menentang.. abah siti memang tak setuju bila siti nak kawin dgn dato k tapi semenjak siti berkhawin abah siti sendiri buat kenyataan yang “jodoh itu ditentukan olh ALLAH bkan saya atau peminat siti ” abah siti ada juga mention yg dia baru sedar yg dato k memang sesuai dgn siti.. jodoh tak kira umur.. anda semua di sini bukan islam tapi sekdar melayu.. ada perbezaan di situ antara melayu dan islam.. kalau islam dia mempercayai jodoh,ajal,rezeki tu semua di tangan ALLAH. siapa kita nak menghukum dia sebab dia tak dapat anak.. tu rahsia ALLAH kenapa dia belum ada rezeki lagi. mana tahu satu hari nanti ALLAH bagi siti anak,itu semua rahsia ALLAH yg tidak siapa pun tahu.. SITI memang gemuk.. dia gemuk dan tidak menggunakan kekayaan dia untuk cantik.. buat apa cantik utk org lain.. LAGI satu buat slimworld semua tu baik sgt ke? kalau buat slimworld utk kesihatan takpa tapi kalau buat slimworld utk cantik HARAM.. harap kaji hadis2 baru boleh comment disini ye kawan2 ku semua.. jangan islam di ic tapi luaran kosong.

    0

    0
  35. boboi boi says:

    apa la korang sume ni,,tak baik cakap orang macam tu lah.. dah la bulan pose..sedih betul baca komen2 yang tahu kutuk orang je,, nanti kalo adik or mak korang yang jadi mcm korang tuduh tu mcm mna?? xmolah komen yang mcm ni.. kite kan islamm.. sebagai orang islam kne la jaga pertuturan.. ingat Allah swt xnampak xtahu ke apa yang kita komen dekat cni,. atleast ct ni dh berubah pakai tudung.. pelan pelan la.. bukan bole berubah terus pakai tudung sampai punggung… rendah betul cara pemikiran korang ni,. islam xajar pun bercakap pakai perasaan dan nafsu..

    0

    0
  36. Siti says:

    Dia slim giler hokkay, dlam gamba memang nampak besar tp slim melim sbnrnye. Dah jumpa dia belom? Belom jumpa jgn dok kutuk gemuk bagai.

    Aku rasa dia sangat humble, cute & cantekkkk!! Ko ada tipah??? hahahhaa

    Yg penting kaya raya, zakat bayar tak lupa, korang mampu ker? Peace….*

    0

    0
  37. Siti says:

    Aku malas nak ulang, dia slim melim saja, gamba membuktikan dia gemuk walhal tidak. Sila rajin jumpa dia, mesti ternganga, balik posting kat BN Eh siti slim la sbnrnnye..

    Ngeh3..mulut semua mcm tempayan. Bulan2 pose ni bertaubatlah..Kalau jumpa siti depan2 hipokrit semua nak mik gambo, tak malu ke weyyyy!!! Haha

    0

    0
  38. EKA says:

    ish abg nara ni…anak dara kehapanya. Gemok!!

    0

    0
    • EKA 2 says:

      pantat ko x basuh ea eka..mulut ko mcm taik lembu
      apepun siti tetap no 1..sorry la haters, korg mmg kne gigih..itupun tak bole jatuhkn siti..haha

      0

      0
      • EKA says:

        Ish mencarut. Kalau yek pun nak mempertahankan kau punye retis kesayangan mulut tu wangi la sikit. Nampak sangat kau ni orang ******* . Da la gune nama aku, letak la nama kau sendiri. Sekurang kurangnye aku cakap ape yang aku nampak.

        0

        0
  39. Excellent beat ! I would like to apprentice while you amend your
    web site, how could i subscribe for a blog website? The account helped me a acceptable
    deal. I had been a little bit acquainted of this your broadcast provided bright
    clear idea

    0

    0
  40. nana says:

    datuk ct maseh secantik dulu…fesyen sentiasa mengikut peredaran zaman

    0

    0
  41. elyana says:

    siti menang artis pilihan malam tadi..thanks for voting.

    0

    0
  42. Ju-On says:

    pastikan semua yg mengutuk n memfitnah bertaubat ok :-D
    dosa kering korg ni x de sapa boleh ampon kecuali korang mintak maaf sendiri dgn siti…
    jgn membenci seseorang dgn sesangat benci kerana org yg kamu benci tu mungkin akan menolong kamu…
    so.. mintak la maaf cepat selagi nyawa dikandung badan…
    free nasihat ok… lg pon siti tak heran pon korang benci tahap mana pon..tp berpada2 jgn smp menghina… salah ape siti dgn korang…???
    dia ade mintak duit korg kew??? rasional la cikit pemikiran….

    0

    0
  43. Julia says:

    Kurang sket serabut mata aku memandang siti da pakai tudung betul – betul. Dulu – dulu den konpius. Dengan tudung nya, dengan jambul nya, dengan aksesori atas kepala nya.. Tahniah Siti. sebb dah lari dr KEBEBALAN FESYEN TUDUNG. Nak pakai , pakai, takmo pakai kalu, kasi bukak ..

    0

    0
    • Julia Hana says:

      siti dah pun bertudung litup sepenuhnya..jangan ada lagi lelaki dan perempuan yang dengki dah la.

      0

      0
    • anti bebal says:

      tak payah nak kata org lain bebal..bebal sendiri kaji dulu..tulis statement mcm kau ni, tak dikira bebal ke?

      0

      0
  44. miss ynwa says:

    yahooo pengomen ke 100

    0

    0
  45. mizz says:

    haters yg komen ni org yg sama..plg xpun diorg dok berpakat p cybercafe dok berderet smbl buat nick nama berbeza and inilah kerja mereka…gaji diorg cm tambah dosa…
    klu nak tahu wajah diorg ni muka mmg sakai giler, rambut mengerbang mcm hantu mak lampir, pakaian style cik pontianak sidai ats dahan pokok smbil mengilai, plg kritikal sekali hati diorg…mgkn tggl suku je kot sbb yg balancenya tu dah hitam rentung…hurmm…

    0

    0
  46. saya bukan fan siti :) says:

    lama2 tgk muka siti ni dah mcm dato K dah..hehe..serupa..apapun, pakai tudung penuh kan cantik siti..jgn la tunjuk2 jambul bagai..dan kalau dapat cover bahagian dada, cover bahagian bentuk badan yg nampak menerusi pakaian akan kelihatan lagi cantik..barulah namanya menutup aurat..apapun, saya doakan siti pakai tudung dengan cara yg lebih elok lepas ni..insyaAllah, slow2 berubah ke arah kebaikan..:)

    0

    0
  47. tina says:

    kenapa aku rase macam semua org yg kutuk2 siti kt atas tu sbnrnya drpd org yg masa, cume die tukar2 nama je…
    siti dh bhgia dgn hidup die… korg pulak yg sakit hati….

    0

    0
  48. nuyul says:

    kalo siti dapat anak bila2 meletup jugak..percayalah..siti ni mmg popular sbb tu ramai suka amik tahu hal dia..pura2 xsuka..tapi amik tahu gak kan????

    0

    0
  49. Juda says:

    hai, name aku juda. aku rase lah kan tok ti makin gemuk. okay, babai

    0

    0
  50. Laki Abby says:

    cantik siti..rmai lelaki luar sne yg minat kt awk.:-)

    0

    0
  51. Mrs Enzo^^ says:

    Assalammualaikum.. kepada haters2 CT bawalah bertaubat, siapa kita nak mempertikaikan CT? dia takde anak sbb belum adanya rezeki, siapa wanita yang sudah berkahwin yang tak mahukan anak? sepatutnya kita doakan dia mendapat zuriat dan bukan mengutuk,mencaci dia. Tolong laa jgn nak mengutuk fizikal CT coz klu korang buat mcm itu seperti juga kamu mengutuk kejadian ALLAH S.W.T. kita ni adalah sebaik2 kejadian yang ALLAH ciptakan. Jadi tolong hentikan semua ini.

    0

    0
  52. sazzy xde akhlak says:

    dia tak gemok la, baju dia pakai tu mcm haremmmmm…nampak kan dia gedebap. designer gelenyah mana la yg design tu, hancusssssssssss

    0

    0
  53. Nora says:

    Salam Ramadhan. Saya berhenti meminati Siti, dan tak pernah sukakan dier lagi sejak dier kawin laki org. Tapi..saya tumpang gembira melihat perubahannya..tidak seperti dulu..pakaiannya lebih sopan, dan bertudung. Walau aku tetap x suka dia..Aku harap dia kekal begitu..Jgn lak ader konsert lagi kat negara jiran..berubah rupaaa lagi..

    0

    0
    • Nora Aaron says:

      awk da jumpe dye x???
      kalo awk da jumpe dye..awk bole nilai peribadi dye
      hanye kte yg bole merasakn hati org baik ke x lps jmpe dye
      siti tu mmg baik..try la jmpe dye face 2 face..ok itu je pesanan sye..:-)

      0

      0
  54. hani says:

    kesian Siti kene bash dari mula2 muncul sampai sekarang :'(
    sedih la ngan perasaan hasad dengki Meleis ni dari dulu sampai skang x de yang berkurang. Bahkan makin bertambah!

    Syukur dengan apa yang ada, ingat KARMA tu ada. aku xnak mintak.. tapi kita ni kalau nak keturunan kita baik, jangan cakap yang buruk2 kat orang. Nanti terkena batang hidung sendiri.

    0

    0
  55. suka simplycity says:

    Subhanallah ..indahnya ciptaan Allah…suka CT cantik and humble….all the best for you CT..

    0

    0
  56. platipus says:

    blah la ko abang nara…puji melangit…

    0

    0
  57. fifi faraj says:

    boleh tahan cantik Siti ni….harap2 dapat pingat Olimpik akan dtg dlm acara memenah, berjuang untuk negara…maju sukan untuk negara.

    0

    0
  58. […] (11 GAMBAR)Siti Nurhaliza Di Majlis Berbuka Puasa Universal Music Malaysia (127) […]

    0

    0