Written by AbangNara | April 18th, 2012

Sehingga ke hari ini, Abang Nara sentiasa dapat request daripada peminat Fazura untuk keluarkan satu entri khas yang dipenuhi gambar-gambar Fazura semasa di ABPBH2011. Disebabkan sudah tertekan dengan permintaan ini, hari ini Abang Nara berjaya mengumpulkan 11 keping gambar si cantik Fazura di red carpet ABPBH2011. Diharap semua peminat Fazura berpuas hati.

fazura
Lagi 10 keping gambar Fazura semasa di ABPBH2011 dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit kepada Facebook ABPBH dan blog Budiey.


fazurafazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura
fazura

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

124 responses to (11 GAMBAR)Nur Fazura Di ABPBH2011

  1. ilovfazura says:

    wowwwwwwwwww ade pon sgt cntik!!!!

    0

    0
  2. mak enon says:

    princess wannabe

    0

    0
  3. nyah senduk says:

    apasal baju hitam pajurah mcm baju waitress? 0_o

    0

    0
    • dynasty says:

      kat mane ko jumpa waitress baju bling2 gini,gitau aku.aku nak pegi.

      0

      0
    • Anonymous says:

      mcm carli caplin la..

      0

      0
    • mamee monster says:

      xtau menilai fesyen…asal cam gini jer silap mata la..waitress la…apa la yg bengap sgt…walaupun aku so so ja minat fazura tp baju itam dia stail aper…lain dr yg lain…yg like pun bengap jgk!

      0

      0
    • maibiskut says:

      beauty with brain tue… x der nak pakai bj jela2… karang jatuh, malu sendiri.

      0

      0
  4. tania says:

    inikah yg dikatkn cantek tu? kehkehkeh baju fazura mcm khemah jerk.

    0

    0
  5. Mira says:

    so suwit :) you look gojes bebehhh hihhihi :p:p:p

    0

    0
  6. embok ketum says:

    Gorgeous!

    0

    0
  7. ahkak gile glam says:

    sangat jelita, ahkak muda2 dulu jelita mcm princess faz , spe nk tgk gbr ahkak masa muda duluuuuu?? ;p

    0

    0
  8. Aku memang Hot lagi lawa! says:

    Bagaikan Puteri ^_O

    0

    0
  9. Adik Abg Wan says:

    Stunning..

    0

    0
  10. ray says:

    inilah perempuan yang hipokrit……….

    0

    0
    • pink pink says:

      nk ckp psl hipokrit,aku rse sume org hipokrit..jgn jd very the naive ye…klu sume org jujur la sgt,xperlu la nk jg hati n perasaan org?..ikt sdp mulut n ikut hati je nk wat pe?…mane de law mcm 2..

      0

      0
  11. nana says:

    cantekknye..pnh jmpe fazura live kat jb ngn bf die sgt cntek k…

    0

    0
  12. SAKIT HATIKU... says:

    Orang kata..kalau sape2 ade taik lalat kat leher orangnye cantik..aku adde..maknenye aku cantik..fazura pun ada…siti nurhaliza ade..erra fazira ade..nora danish ade…hahahahaha…..cube nanti korang tgk orang yang muka leh taahan lawa sume ade taik lalat kat area leher…hahahahahahaha

    0

    0
    • sarah_nina says:

      wei aku pun ada gak tahi lalat kat leher..tapi aku biasa aje.. cantik tu sangat subjektif. kebetulan kot orang2 yg ko sebut tu ada tahi lalat kat leher. hehehe..;)

      0

      0
      • markonah says:

        konah ada taik lalat kat dada 2 bijik cantik tak ekekeke … semua org ada taik lalat cenggitu

        0

        0
    • afnyafeeya says:

      saye pon ade…^_^ emmmm

      0

      0
  13. stylo says:

    cantik..gojes sgt..suka fazura yg bijak berfesyen..

    err tapi kan..bila amati corak kat dada dr dekat..mcm rupa binatang yg idung kembang dan bermisai…tktau la mata aku..hm :-

    0

    0
  14. ahkak gile glam says:

    mak tiri pajurah , ada BB pin tk..meh la nk gosip sikit…hihi….kt sini x best la, ramai stalker….

    0

    0
  15. Wan Z says:

    Sangat cantik dan sesuai kawin dgn anak raja

    0

    0
    • fazura pelacur kelas atasan says:

      dia ni gundik tau .. macam bapak pakwe dia dulu kan dengan connie akak ogy ahmad , berbangga dpat adiah Jeep warna pink, tengok lah akak ogy tu bila dah tua muka dia rebeh, melebeh nampak tua sangat sebab perbuatan tak bermoral dia masa muda dulu banyak sangat dia buat

      Lama dah fazura ni kena simpan , kalau tak jadi puteri raja dia bakal kaya raya sebab dapat wang pampasan meniduri lelaki bukan muhrim, kalau dia jadi puteri raja …Sumpah ! aku tak kan mengaminkan doa untuk kesejahteraan raja dan sultan

      0

      0
      • Anonymous says:

        Wah wah wah…kemain ko kutuk fazura ni.amal ibadat ko dah cukup ke? Dah kompom ko masuk syurga? Pelacur pun bleh masuk syurga kalau dia benar2 bertaubat dan mintak ampun ngan Allah.baik ko gi mintak maaf balik ngan fazura.sebab dosa ko kutuk dia ni,Allah x boleh nak ampunkan.ko tunjuk bukti dulu.jgn main blasah je.ko ni anak mak tiri pajurah ek?

        0

        0
      • Anonymous says:

        apa nak jadi la dgn ko ni.. menghina org, mengutuk org, mengeji org.. ko rasa ko masuk syurga ke? ko rs doa yg ko aminkan tu makbul sgt?

        0

        0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        Kalau nak tuduh orang berzina, kemukakan 4 orang saksi yang adil… Video-video…..gambar-gambar, sampel air mani, tak dikira dalam Islam… Nabi cakap, “bawakan 4 orang saksi yang adil”
        Baginda tak sebut pun pasal BUKTI, bukti takleh pakai…BUKTI boleh direka..

        0

        0
      • sean john says:

        aku rs semua org joho tahu cite faz dgn anak raja tu. no wonder lah.. aku no comment but dpn mata aku anak raja tu peluk faz ni sampai dukung2 excited menang main bola. entah ape2 je.. tak reti jaga adap langsung n tak senonoh. ni bukan cite rekaan, tp korang ade akal n otak, boleh nilai sendiri lah ye perangai2 org mcm ni. supposed to diorg ni kenalah jaga attitude sbb bakal raja n public figure pulok tu. hmmmmmm

        0

        0
  16. Anne says:

    cantik la fazura……

    0

    0
  17. UstazahTerlampau says:

    Oi irman Hazz! Td aku beli iphone 4s tau…pas 2 td bkfast mkn kat itali. Lunch td makan kat las vegas..mm skrg ni otw nk minum ptg kat dubai. Lepas 2 direct dinner kat cape town.. O ya. Sy ada kapal terbang sendiri tau.. Dalam kapal terbang 2 ada kolam renang, wayang, karaoke..best tau. X la boring masa dlm flight. Okbai.

    0

    0
    • lyndabell79 says:

      ape yg kau merepek ni ustazah terlampau?!

      0

      0
      • Kipas Susah Mati Neelofa says:

        lynda, macam mana gambar ni gambar kau ke? kan aritu ada orang claim gambar ni dia punya.. siap nak ambik tindakan mahkamah lagi..
        Tapi kan, kalau betul la kau ambik gambar dia, tu salah dia.. sapa suruh dedah kat blog, tapi takut orang ambil gambar dia..

        0

        0
    • Tahapa2tah.. says:

      Kapalterbang besar camtu masjid ke surau ke takkan takde ustazah..hehe..

      0

      0
  18. Anonymous says:

    sapa cucu nenek?

    0

    0
  19. senyum says:

    mak tiri tu betul ke kau nye email?hehehe ok nati kite ber email ok..hehe

    0

    0
  20. faezah mengilai-ngilai says:

    nara, kau delete komen aku…?

    0

    0
  21. cherry says:

    marah ka nara? maaf lah yer..janji x buat lagi …(jadibudakbaikpasni)

    0

    0
  22. senyum says:

    dh ilang dh komen sume td heheheh

    0

    0
  23. Kim Kadeshen Msia says:

    Orang cantik, baju pun cantik gak..tapi tang bahu tu sekali tgk mcm terkena penyakit kulit je..akekekeke!!~~~

    0

    0
  24. meeradriana says:

    Gorgeous sgt!!
    wei jgn kutuk wei..
    kang bf fazura marah, x pasal² abg nara kena delete entry ni..
    abg nara bias!!

    0

    0
  25. theaxxc says:

    “Disebabkan sudah tertekan dengan permintaan ini, ”
    Suka ayat Nara yang ni..haha

    0

    0
  26. peminat setia cinta buat emelda says:

    santekk sesangat ..

    0

    0
  27. sarah_nina says:

    aik.. dah boleh komen dah… nak komen kat sini kena sopan2 ek.. kalau tak kena delete ya.. oklah ayat sopan aku. aku tak berapa suka fazura.. sebab lakonan dia biasa aje.. dan dia tak banyak sangat berlakon..so tak dapat nak komen lebih.. tapi gambar dia kat atas ni memang nampak cantik lah..

    0

    0
  28. Permintaan dari pembacamu says:

    ko nak up gamba pajura, ko bukak la blog sendiri, up juta2 lemon pun tak de hal. ekekeke

    *terima kasih abg nara kerana masih melegendkan tok ti.

    0

    0
    • Permintaan dari pembacamu says:

      aku rasa peminat pajura psycho. aku tulis gini pun semua bantai dislike.

      PAJURA SILA BERHATI2 ANDA ADA RAMAI PEMINAT PSYCHOPATH.
      pstt! sapa dislike maksudnye dia memang psycho, sbb mana ada orang gila ngaku gila ekekekeke

      *aku rasa semalam aku komen atas komen orang lain, tetiba ari ni jadi komen tunggal, tengok abang nara, semua orang dah meroyan dislike cadangan aku suh bukak blog sendiri utk UP gamba IDOLA MEREKA INI berjuta2 lemon keping ,kalau tak puas nak telek muka pajura nih.

      0

      0
  29. che ta & tok ti BFF says:

    F is for fake.

    0

    0
  30. loofah says:

    of course. she had an affair with my vvvvvvvip great grandfather’s father. she also borrowed my loofah and never returned it back. now i can’t shower in peace. i miss my loofah. damn.

    0

    0
  31. Anonymous says:

    memang cantik tapi tak secantik perangai dia…. perempuan clubing!!!!!

    0

    0
    • maibiskut says:

      sedangkan pantai boleh berubah, inikan pula manusia (peribahasa). hehehe.

      0

      0
    • Anonymous says:

      so perempuan x clubbing cantik ke perangai?

      0

      0
      • heho says:

        mmg la org yg tak pergi club tak semua perangai cantik tp dah terang2 kalau org yg pergi club tak cantik perangainye.. mmg tak semua yg pergi club jahat2 belaka tp bila dah melangkah ke club, bukan la satu perkara yg baik.. tak gitu?

        0

        0
    • Anonymous says:

      Menci pompuan penuh kepuraan……….

      0

      0
  32. miyiko says:

    “Disebabkan sudah tertekan dengan permintaan ini” nmpk sgt x ikhlas

    0

    0
  33. jejari muncung says:

    beautifull!

    0

    0
  34. KL Tulip Lady says:

    abg nara ni, fazura pun mau, neelofa pun mau….hehe…taste hebat tu…apa2 pun wife abg nara so beautiful…….taste hebat….pandai abg nara yer….hehe….

    0

    0
  35. Hanya memuji says:

    Fazura and Neelofa, dua-dua pun cantik, dua-dua muka melayu tulen, dua-dua aku minat. Peace :)

    0

    0
  36. kopiko says:

    cantik sgt :)

    0

    0
  37. Anonymous says:

    ari2 ak follow fazura n tmj…nk siasat la konon…huhu….ade 1 pic kt tmj…fazura peluk dr blkg…blkg kereta…bile tgk blk pic 2 dah delete…br pndai nk jage imej la menjak tmj g umrah kn…xde point saje bgtau…

    0

    0
    • AkuCute says:

      Aku da lama tau pasal Fazura n TMJ ni…..
      malas nk komen lebih2…. nnti peminat Fazura meroyanplak kt sini..
      pe2 kita tunggu n lihat…
      Aku x sngup terima permaisuri cam Fazura…
      Kdng2 sedey bila ada manusia ang tuhan da bagi kecantikan tp buruk perangai….

      0

      0
  38. Penghuni Alam says:

    harus cantik seiring dgn attitude….sessuai laa dgn anak raja…wanita baik untuk lelaki baik dan sebaliknya……note: cuma dia ne berlakon x seberapa mencabar berbanding nora danish yg skg dah semakin meningkat mutu lakonannya. ada setuju x????

    0

    0
    • markonah says:

      TAK SETUJU. nora danish ngan pajurah dedua berlakon hampesh.. FASHA SANDA is the best… fasha jelita, pajurah sangat sweet kalu nengok konpom cair, ND sangat Fake kalu kaler rambut itam konpom huduh

      0

      0
  39. christina says:

    Fazura sgt cantik . . Suka tgk penampilan dia dan lakonan dia . . Luv u MISS FAZURA . . Semoga cpt nikah ya , nt ramai lg yg komen bkn2 dlm ni . . Ramai PHD . .

    0

    0
  40. miow says:

    beautiful??????? baju buruk! rmbut serabut!

    0

    0
    • aku suka fazura says:

      Ko jeles ek?…haha fazura cantik.memang cantik.lakonan dia pun aku suka.gedik manje.bkn gedik mengada ngada.yg ko kutuk fazura ni…ko cantik sgt ke? Upload la gamba ko.aku nak tengok.

      0

      0
  41. ita says:

    aku pernah jumpe dia kat jusco.tgh jln2 ngan kawan dia…x sombong…sentiasa tersenyum…cantik …baby face.siape kat sini yg ckp dia x cantik bermakna org tu jealous…

    0

    0
  42. […] ke hari ini, Abang Nara sentiasa dapat request daripada peminat Fazura untuk keluarkan satu entri khas yang dipenuhi […]

    0

    0
  43. zaia says:

    gorgeous..

    0

    0
  44. meeramen says:

    ha.lepas tgk gmbo2 ni.. secara rasminya ambo mengumumkan yg ambo dah jd peminat fazura. sekian. =)

    0

    0
  45. ron says:

    akhirnye… tenkiu abg nara sbb m’buang komen2 mak tiri pajurah.. jgn bg dia komen dh..banned je.. x ruginye abg nara klu banned die.. rmai lg pengkomen berhemah abg nara kt sini.. =)

    0

    0
  46. belacan bako says:

    ouchhh .. fazura cantikk sangat ! suka lakonan dia :)

    0

    0
  47. maibiskut says:

    dia amik diploma fesyen… nak jd fesyen designer kalau x jd artis.. sbb tu pandai bgaya.

    0

    0
  48. Gadis says:

    canteknye Fazura ni,,sgt2 suke,,sedap jek mata bile tgk dia ni,,sbb dia xseksi,,
    sweet sgt2,,

    0

    0
  49. sakit hatiku.... says:

    fazura nie sweet je ….tgk dia senyum…sangat sweet…hoho

    0

    0
  50. zaia says:

    erkk..nape tk boleh komen kat entri neelofa??ade ape2 kes komen terlampau ke… :o

    0

    0
  51. fazzz says:

    cantik sesangatttttttttt

    0

    0
  52. Reena says:

    Setiap manusia melakukan kesilapan..tp kalau dia dah berubah kenapa tak dibagi peluang kan…jgn jadi cam sorang tu…kata tak nak seksi lagi, dah insaf bagai..dah tua katanyer..tp bareback jugak! Teruuuus propa..tak nampak lagi tanda2 nak berubah..I loike Fazura!!

    0

    0
  53. atz says:

    fazura nie mmg malay true beauty la..xperlu kacuk2 atau pan asia dah..mmg cantik..suka tgk dia..

    0

    0
  54. pp says:

    stunning! gorgeous!

    0

    0
  55. LAILI says:

    cik fazura ni memang cantik aku pernah jumpa dia.aku yang pompuan pun nak pandang dia dua tiga kali ni pulak lelaki kan tak berkedip mata memandang aku rasa sebab tu TMJ berkenan kut sebab dia memang cantik n sweet sesangat..gambar kat atas ni cantik betul dia pakai bow tu cun giler.

    0

    0
  56. Anonymous says:

    aik sume org bile bab fazura x de pon nk komen pasal aurat.. kalo retis lain terutamanya neelofa dan fasha bukan main lagi korang hentam bila x tutup aurat.. nampak sangat bias kt situ..

    0

    0
    • markonah says:

      sebab pajura flat screen ekekeke leper jer tu yg derang nampak lawa jer tak nampak seksi ekekekeke…jgn bimbang memula repair idung pas ni musti top up breast kasi besauuu tau, bior rojita che wan terkancing gigi ekekeke..

      0

      0
  57. nyampah tgk neelopak says:

    Artis perempuan paling cantik di Malaysia!!! Love u Fazura!

    0

    0
  58. leehana says:

    cnteknye ciptaan tuhan ni…subhanallah..

    0

    0
  59. yunhojj says:

    korang pernah tgk tak video sex fazura ngan mat salleh.Bukan kes sama muka tp memang dia.sebesar2 alam video.x gambar ye.dia pernah di gossip hal ni tp x ngaku.sebenarnya ada.tp org zaman moden ini rasanya x pentingkan virgin,yg penting serasi.ni bukan fitnah ye…

    0

    0
    • Anonymous says:

      penah,ak ada simpan dulu dlm h.p

      0

      0
      • The Best Actress Fazura says:

        Ye ada..kat net pun ada…memang terang2 Fazura…google je slutload Fazura, terus jumpa video sex dia dengan mat salleh.

        0

        0
    • mims says:

      aku harap kau bertaubat siap cakap ini bukan fitnah. sekali tengok pun aku dh tau tu bukan dia dgn gigi jarang. sedih betul kau ni

      0

      0
  60. kkaa says:

    dia xlawa mcm ni lah aku dh tgk dia

    0

    0
  61. milyto says:

    luv fazura..sgt cantik okey…

    0

    0
  62. Anonymous says:

    klu bertudung lg cntik

    0

    0
  63. rapunjel says:

    fazura u r so preetyy…~sweet lagi toh..pakaian pun not bad kan…i like u sis..

    0

    0
  64. Anonymous says:

    basa jer, sebab artis kot org nampak cantik, mula2 jadik pelakon xterfikir pun dia heroin. tapi manis tu ada but still, biasa jer kalau duduk dalam kalangan bukan artis

    0

    0