Written by AbangNara | February 25th, 2015

Merah adalah warna yang berani untuk dipakai oleh mana-mana selebriti lebih-lebih lagi jika anda mengendalikan sebuah anugerah sebenara Anugerah MeleTOP Era 2015. Namun Neelofa tetap tampak jelita, menawan dan memukau dengan persalinan baju merah dari atas sehingga ke bawah ketika bersama-sama mengacarakan majlis tersebut dengan Nabil, AC Mizal, Johan dan Zizan. Walaupun agak sukar untuk bergerak, baju tersebut ternyata tidak menganggu tumpuan Neelofa sebagai seorang pengacara.

neelofa di anugerah era

Pakaian kali ini adalah jauh lebih baik berbanding baju ‘Power Rangers’ yang dikenakan oleh Neelofa tahun lalu. Cuma pada pendapat Abang Nara yang tak pandai seni sangat ini, mungkin tahun depan kurangkan sikit ropol-ropol tue. Bagi Abang Nara, less is better. Neelofa memang dah cantik jadi tak perlulah baju yang ‘melampau’ untuk serlahkan lagi kecantikan. Tak gitu?neelofa di anugerah era

Apa pun tahniah kepada Neelofa kerana mutu pengacaraan anda agak baik pada malam tersebut. Semoga akan terus maju dan prestasi terus meningkat. Lagi beberapa gambar Neelofa di Anugerah MeleTOP Era 2015 dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Sumber Instagram TheRealofaFans.


neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era
neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era

neelofa di anugerah era

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

41 responses to (11 GAMBAR)Noor Neelofa Serba Merah Di Pentas Anugerah MeleTOP Era 2015

  1. roke says:

    na tiru dayang ke . hoho

    0

    0
    • keisha says:

      ntah nya neelopak ni asyik tiru fesyen org sj dan yes kali ni fesyen dayang nurfaezah plk… cr la idea sndr dlm fesyen ooiii..

      and pd yg tgk meletop semlm, ya ampun truk gila kot neelopak ni gelak cam x beradap plk.. dh lah bertdung tu gelak x hengat2 mengalahkan si nabil, johan serta akim and majistret tu oii.. cover2 lah skit neelopak oii..

      0

      0
      • neelofa cantik says:

        Dah itu pakaian yang dibuat utk dia… bukan dia yang design kan baju tu. komen tu biar cerdik sikit!

        0

        0
      • Anonymous says:

        Kalau da xsuke slh kecik pon dperbesarkan..bia la die nk pkai baju cmne pon.adui ko ni phd sgt la.

        0

        0
    • mak menah says:

      sapa designer dia ni? meniru design rizalman.. hehehe.. tak de idea lain ke?

      0

      0
      • Diva says:

        designer dia rizalman gak. siapa tiru siapa? kau ghaseeee?

        0

        0
        • monah says:

          designer dia Fiziwoo.. Designer baju utk miss universe malaysia…dolu2 zaman dia blajar Uitm pun mmg dah meletop top top lah dia ni….Aku department lain..tapi bff aku budak fashion…asyik duk citeeeerrr aje pasal fizi woo ni..naik bosan tau.. tapi…

          masa tengok design baju ni..aku pun teringat baju Dayang rekaan Rizalman….oh please lah…

          0

          0
        • nona says:

          sebenornya..kt hollywood nun fesyen designer dorang dh buat dulu fesyen ni…so, designer malaysia yang tiru hollywood..so, bukan rekaan tulen org kita ye

          0

          0
    • tyien tyien says:

      kesian..slalu jer jadik mangsa designer yang over eksperimental

      0

      0
  2. weng weng says:

    tahniah!! saya suka kamu..wanita berani dan garang!

    0

    0
  3. jambusangat says:

    “less is better” ..bodoh betul ayat kau nara..ropol2 tu ade sebab..baju dia fit to body..so the function of ropol2 tu nak cover bentuk badan..islam tu mudah.jangan sampai nk mendorong org buat benda xbaik lah si nara bodo..

    0

    0
    • minah says:

      kalau rasa fit longgarkan jela… dah cakap islam tu mudah, so neloofa dah susahkan dengan bawak ropol2 tu………….. oo lg 1…. islam x ajar kita anjurkan hiburan sampai mcm tu…
      lagipun berat dada dia aku tgok dgn ropol2 tu…

      0

      0
  4. ichi says:

    peninggg

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Neelopa dah mcm ikan pelaga aku tgk..papepon I lop u neelopa mmg chanteq

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Pengacara di Hollywood seperti oscar dll, elegan je. Tak de macam pengcara kita kat Msia. Pakai fesyen entah apa2.

    0

    0
    • Shemale says:

      Tak baca ke rating oscar jatuh teruk & pengacara dikecam teruk?? Hahaha tu la dok banggakan sangat anugerah kt hollywood sana

      0

      0
  7. hidupan laut says:

    manik2 kat baju tu mcm teritip di lautan..mcm tgk national geographic :D

    0

    0
  8. kak nam says:

    haih nara. kalau dah sedar diri tu tak reti seni,xpayah nak comment k. sometimes, u can just say nothing if you dont have something nice to say. less is better, tak gitu, nara? lol

    0

    0
  9. awekpoyo says:

    Dah mcm sotong kurita..dia ingt baju tu lawa agknya..serabut tgk..

    0

    0
  10. anonymus says:

    err design baju mcm tiru rizalman (baju dayang time ajl). lofa ni mmg suka tiru lah. bosan

    0

    0
  11. jebon says:

    tak pape la BN ni. amek dari instagram artis je tau..

    0

    0
  12. Inspektor says:

    Jgn lh ckp die tiru ke pe.. xbaik lh.. mgkn first design xda ropol.. tapi demi nk mnutup sdikit sbyk bahagian yg ketat2 tu jd die mntk letak ropol supaya xnmpk bentuk punggung n dada die.. bsangka baik lh ye kwn2..

    0

    0
    • i am me says:

      lau ropol tu utk ttp keketatan baju dia, longgarkn la baju tu..byk lg ubahsuai blh dibuat utk sesuaikn baju tu dgn keadaan majlis, keadaan lopak yg pki tudg tu…ni main sauk je.pdhal dorg ada hak utk bsuara lau nk ejas baju tu..kn bbrp kali pegi fitting…
      jehan musa pn sme..design baju dh mcm baju tdo.hahaa..kesian dorg ni…

      0

      0
  13. Anonymous says:

    paling semak aku tgk adalah pakaian si nabil tu..nabil ko ni patut gi kursus protokol dalam pengacaraan majlis tau…

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Buruknya baju dia.

    0

    0
  15. Anonymous says:

    mmg cantik baju tu…sesuai untuk gaya muslimah….
    sesuai untuk acara oscar saja…

    0

    0
  16. NINa says:

    Tak semua org yg kena dgn baju tu… Lofa ok je dgn bju tu..cantik je..jgn letak rantai leher yg bukan2 dah la.. ke mahkota tambahan ke huhu…oklah tu seblum jadi bahan tu yg terus bwk cicakman tu hihi.. ape2 Lofa nmpk cantik dgn bju tu..

    0

    0
  17. bolok says:

    Aku tak faham dengan majoriti pengomen2 kat sini. neelofa tu tlg gayakan aje. isu tiru ke tak tiru ke, salahkan designer la.

    0

    0
  18. Mrs D says:

    Suka sgt tgk Neelofa.. Cantik sgt2…

    0

    0
  19. monah II says:

    hurm…tapi sebenarnya….macam tak lawa pun rekaan baju ni…aku x faham kenapa Lofa “Wow” sangat dengan baju tu… mengecewakan…nasib baik neelofa ni cantik..kalau tidakkkkkkkkkkkkk…fikir lah sendiri…

    0

    0
  20. semek says:

    fashion disaster. dah macam clitoris rabak!

    0

    0
  21. burn says:

    I think cantek..repol2 tu klu tgk betul2 seem like jaket pjgn smpi bawah salu org make it bawah kembang but this ada lain nrepol2 tuh kolar dye…n baju sempit tuh like interior baju dlm..nice for me lor

    0

    0
  22. burn says:

    aih bru prsaan bawah kembang gak huhu….klu ssape slalu tgk katlog2 online mmg byk kolar2 begitu cuma ikut kerative ssorg lebih lebar or mmg juz cun2, 1 layer or byk2:)

    0

    0
  23. Anonymous says:

    dah mcm sesumpah dah aku tgk baju lopak ni ..sebiji mcm natang tu…hihii

    0

    0
  24. minah jambu sayang nenek says:

    makin rimas minah jambu tengok pakaian si lofa ni emmmmmm..peee nk jadiii.

    0

    0
  25. lisa says:

    cantik ..

    0

    0
  26. Sofia says:

    Baju mmg cntik dn sopn…ropol tu dibuat mngkin untuk menutup bhgian yg xsepatutnya krn bju i2 didesign mengikut bentuk body.apabila duk ats stage kurgla nmpk sikit ape y xsedp dipndg bila ropol tu menutupi bhgian berkenaan….

    0

    0
  27. pasir mas aku says:

    Saya sokong Neelofa.
    Coz we love Neelofa!
    Go Neelofa Go!!!!! <3
    Keep it up hunney….

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Ermmm nextttttttttt please…

    0

    0
  29. Nizam says:

    Lady in red

    0

    0