Written by AbangNara | February 13th, 2014

10 Februari 1989 adalah tarikh lahirnya si cantik manis Neelofa. Kini Neelofa sudah pun berusia 25 tahun. Mula menempa nama menerusi pertandingan Dewi Remaja, kini Neelofa dikenali sebagai pengacara dan pelakon. Tak salah untuk Abang Nara katakan Neelofa merupakan salah seorang nama besar di dalam industri hiburan tanah air kita.

neelofa hari jadi

Selamat hari jadi Abang Nara ucapkan kepada Neelofa. Semoga panjang umur, murah rezeki dan cepat-cepat bertemu jodoh. Umur 25 memang cantik dah untuk memulakan persediaan bergelar isteri. Rasanya ramai lelaki di luar sana yang sudi memikat hati Neelofa. Itupun kalau Neelofa masih “single” lagi.

neelofa hari jadi

Lagi beberapa gambar sekitar sambutan hari jadi Neelofa yang ke 25 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

neelofa hari jadi

P.S: Mencari kelainan dalam gaya fesyen seharian anda? Apa kata cuba rekaan awesome daripada Manik Hijau? Pasti akan menyerlahkan gaya kejelitaan dan keremajaan anda. Banyak contoh rekaan mereka di Instagram Manik Hijau dan juga blog Manik Hijau. Harga pun sangat berpatutan dengan kualiti yang ditawarkan. Cubalah hari ini.


neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi
neelofa hari jadi

72 responses to (11 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Jadi Yang Ke 25

  1. ali says:

    semoga terbuka hidayah nak tutup aurat…

    0

    0
  2. sesape says:

    salah satu nama besar??? kontroversi je kot yg besar…bakat biasa2 je

    0

    0
    • Anonymous says:

      happy besday neelofa…semoga murah rezeki dan semakin berjaya kemudian hari…

      0

      0
    • abang yang tak bangang says:

      NARA NI MEMANG KALAU X JULANG NEELOFA XSAH. NAMA BESAR KAU KATA NARA?. HARAPKAN KONTROVERSI, LANA NODIN LAGI BESAR LA KALAU MCM TU NARA OI. MELUAT AKU

      0

      0
      • izzy says:

        agreed!
        “Tak salah untuk Abang Nara katakan Neelofa merupakan salah seorang nama besar di dalam industri hiburan tanah air kita.” memang salah!
        kat mana yg besar?

        0

        0
        • Olga says:

          NARA SEPATUTNYA TUKAR NEELOFA SALAH SEORANG NAMA BESAR DI DALAM INDUSTRI NEGARA DGN NEELOFA SALAH SEORANG TETEK BESAR DI DALAM INDUSTRI HIBURAN TANAH AIR

          0

          0
  3. lopak says:

    go go power rangers

    0

    0
  4. […] (11 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Jadi Yang Ke 25 […]

    0

    0
  5. izuraa kartinaa says:

    Hatta Dolmat dengan semua perempuan dia nak pelukkk..

    0

    0
  6. mizz nurse says:

    abg nara memang kipas susah mati lopak. puji melambung2.. hehe

    *GO GO POWER RANGERS*

    0

    0
  7. budak subang jaya memang ada gaya says:

    nama besar?pleaseelaaaaaa…..perasan cantik n diva je adela..

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    artis paling byk cemuhan org….
    tapi dy cool jer,mcm x d benda berlaku

    0

    0
    • Anonymous says:

      Sbb dia tak bodoh mcm fazura yg cepat melenting kalau timbul isu pape kang nanti terus perli org dlm ig, twitter, fb dan mcm2 lagi la especially kalo dia jeles ngan retis pompuan yg cantik dan lagi muda dari dia.

      0

      0
  9. shah says:

    happy besday neelofa… semoga sukses selalu..

    0

    0
  10. syda80 says:

    hepi bfday lofa… dihrp dgn pnambhan umur yg bru ni, blh la ditmbh mana2 bnda yg x elok tu ye… yg baik dijdikan pegangan dlm hidup, yg x baik tu jadikanlah sempadan & iktibar utk berubh ke arah yg lbh baik.. insya-allah…

    0

    0
  11. mawar says:

    nama besar? agak2lah abg nara ni pun klu nk kipas neelofa nia..hahahahah

    0

    0
  12. ... says:

    sambut buzday standard artis xmo ngalah2.. nak hotel dan glamorous !! okbai

    0

    0
  13. Anonymous says:

    nama besar bang nara kata…memg la nama besar ngan kontrovesi baju power ranger dia tu….kah…kahhhhh

    0

    0
  14. Anonymous says:

    sape pompuan y rambut langsuir/bercukur d sebelah lofa tu….lelaki ke pompuan…muka mcm pompuan..buruk betul rambutnya wat mcm tu….

    0

    0
  15. izuraa kartinaa says:

    Neelopak dengan rela hati membenarkan dirinya dipelukkk.. Xpandai jaga dirii..

    0

    0
  16. boooooooooooo..... says:

    just one word, memalukan……….

    0

    0
  17. melati says:

    Selamat berjaya dlm dunia DJ anda..penyampai Radio maner Neelofaa ni?

    0

    0
  18. lilin says:

    untungla 2, 3 kali sambut befday… apep0n hepi befday la l0pa.. :P

    0

    0
  19. lanalana says:

    Neelofa ni masih dating Hans Isaac ke?

    0

    0
  20. shids says:

    Hepy besday sweet 25 lofa…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    a.nara julang lofa coz satu kg kotttt…..kelantan :p

    0

    0
    • K says:

      Lopa mmalukam kelate..dgn asyik tunjuk ketet..tunjuk punggung.,now upgrade tunjuk pxpxt..buat malu ore kelate jah!!

      0

      0
  22. haters says:

    abg nara kaki kipas

    0

    0
  23. Melor says:

    Happy bday LOFA !!!!
    You are so pretty..

    Apa hal Abg Nara suka nya sangat tambah statement konon ramai jejaka yg SUDI nk jadikan LOFA jadi isteri ? 
    Apa kata ABG NARA sendiri yg pikat LOFA aje .
    Y not kan ???
    Lagipun org lelaki ni kalau rezki dan makin bertambah , niat nk  isteri yg lebih muda , lebih pejal dan lebih tegang kulit muka  tu mmg memuncak sangat..

    Cuba la Abg nara ,saya doakan.. Heheh

    0

    0
  24. auni says:

    Neelofa antara artis yang miliki rupa paras yang cantik…tapi sayangnya kelebihan tersebut tak digunakan dengan cara yang ikut syariat..ikhlas katakan, kalau lofa tutup aurat lagi la bertambah cantik..moga lofa diberikan hidayah satu hari nanti..ameen.

    0

    0
  25. Anonymous says:

    pakai baju power rangers pink untuk naikkan rating je. kalau xde kontroversi, xde pun sape nk kisah pasal loopa ni (loopa = lupa)

    0

    0
  26. nbk says:

    x jemput geng power rangers yg lain ke??x baik tau,,awww

    0

    0
  27. walawe says:

    HANS ISAAC mane??

    0

    0
  28. lola says:

    even aku x bkn la peminat tegar neelofa ni, aku akui la yg dier ni kuat betul semangat. Lepas satu satu kontrovesi dier. Rilek je dier.

    0

    0
  29. Anonymous says:

    Lofa ni Mcm kembar erra fazira zaman muda dulu.

    0

    0
  30. kapit says:

    Untunglah neelopa..Muka lawa,duit banyak,happy sokmo…

    tapi akak2 pprt dkat sini duk bernanah faraj tengok orang happy….selayaknya dengki adalah rukun melayu kedua…

    mohon terasa hingga ke pundi kencing..

    0

    0
  31. minah jambu merah biru says:

    lofa memang sweeeeet n cute ! semoga hari jadi lofa yg ke 25 ni akan di murahkn rezeki n kesehatan yg baik semoga lofa dapat berlakon n dapat anugerah pelakon yg paling paling cute n comel n jambu n semoga dapat laki kaya banyak duit rumah besar ada kereta n hensem ! lov u lofaaaaaaa !

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Knp sesetengah artis bla Ada gosip relax je contoh mcm nealofa…krn dia sendiri yg cipta kontroversi itu…rasanya dia bukan bodoh sgt kot sampai tak tau yg baju pink tu Akan me nimbulkan kontroversi…itu adalah trategi dia…yela takda job n takda apa yg blh diceritakan so cipta kontroversilah…tgk masa dia Kena hentam krn pakai baju nmpak bra tu…itu pun dia relax je cz dia tak Kisah pun ternmpk bra tu…if org yg tau malu mesti dh sembunyikan diri berhari2 tak keluar dh tapi dia tetap gedik lg kat meletop…n kalau dia tau malu pasti Akan berhati2 dh Dlm memilih pakaian tapi Dlm meletop bukan main pendek dan ketat lg baju2 dia…lgpun dia tau apapun kontroversi yg melanda ia Hanya Akan bertahan sekejap je nanti org lupa luah…yg penting Nama dia meletop…jika dia seorg yg tabah dan relax je seperti kata sesetengah pengomen diatas tak adalah dia sibuk nk komen bla org lain menang anugerah…sedangkan Hal tu tak Kena-mengena dgn dia…

    0

    0
    • Lia says:

      Abis tu ko nak dia melenting mcm si fakezura tu kaki sindir, pantang di tegur kena puji melambung dlm instagram bukan main hadap pujian.. Org classy mcm neelofa, hanez, dynaz, marion cool je kena sindir ngan fakezura or wartawan..

      0

      0
  33. Anonymous says:

    Tak dinafikan lofa ni mmg cantik…tapi krn cantik dan asyik dipuji blh nmpk dia agak riak dan terlalu yakin dgn diri sampai pakaian pun dh over confident dh…mcm dress yg dia pakai diatas tu …corak kat depan tu betul2 dkt tempat yg tak sepatutnya…sy pula rasa malu tgk dia pakai dress tu…

    0

    0
  34. bobcat says:

    ehem! air apa dlm wine glass tu lopak? sirap ke…? hehe.. kaler mcm teh 0..

    0

    0
  35. :-) says:

    Umur bru 25 ke….???
    Tp tgok rupa cam 35 dah…
    Nway slmat ulang thun :-)

    0

    0
  36. syda80 says:

    nk cter skit… masa mula2 si lofa ada dlm industri hiburan ni. mmg la rasa teruja jgk pd awlnya.. mmg ckup pakej. dgn lawa lg, lmbh lembut lg, comey, ada bakat dlm lakonan.. pndek kata mmg minat hbis la kt lofa. lg2 bila dia tu sma klate ngan i.. tp bila tgk melettttoooop ari slasa mlm rabu tu, ganding ngan nabil, terus jd benci. sgala apa yg dipuja yg disanjung tu suma dh x de gara2 bila tgk dia mengilai smpai menggelegak ank tekak dlm program tu….! mmg btul2 naik mnyampah!!!! ore klate oyk gk x dk la hk comey kalu ngilai supo atu gk……! bila dh tgk dia ngilai gitu, trus jd down.. azab btu laaaaaa

    0

    0
  37. marie says:

    Wah! 25 tahun. Succes, beautiful dan popular. Selamat Hari Jadi.

    0

    0
  38. Irin says:

    Loaf ni elok ke? Rasa ya famili dia pun sama je. Especially mak dia yg suka sgt cares org business. Tamak. Muka je lawo, tapi hati busuk. Tak suka dah nan diorang ni. Serious la pandai sgt berlakon depan org nampak elok. Tapi sebenarnya dalam busuk. Mohon berubah. Banyak dah dosa…kalau org yg dianiaya tak maafkan, tak guna Jual tudung berjuta.

    0

    0
  39. giant_breast says:

    TETEK NEALOFA GIANT

    0

    0
  40. […] (11 GAMBAR)Neelofa Sambut Hari Jadi Yang Ke 25 (70) […]

    0

    0