Written by AbangNara | July 9th, 2012

Nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah di dalam entri sebelum ini untuk majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie. Jangan risau, kali ini Abang Nara kongsikan gambar-gambar hasil bidikan Moment Effects yang memang cantik-cantik belaka. Baru puas hati tengok pengantin baru kita ini.

gambar resepsi irma dan redza

Lagi 10 keping gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Facebook Moment Effects.

gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redzav
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza
gambar resepsi irma dan redza

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to (11 GAMBAR)Majlis Resepsi Irma Hasmie Dan Redza Syah

  1. jo says:

    cerianya.. cantik

    0

    0
  2. leena says:

    pasangan ni memang dah cantik ambil gambar macamana pun gambar mesti kebabom punya.cantik pengantin ni walaupun dah dua minggu kawen seri masih ada lagi.

    0

    0
  3. phat says:

    selamat berbahagia EX ku wakaka

    0

    0
  4. kak rin says:

    SeManis Kurma Irma.Tahniah….

    0

    0
  5. luisse says:

    so sweett…sepadan dan memang sepadan

    0

    0
  6. ariana says:

    baru taw,suami irma pernah berkahwin sblm ni..mean irma kahwin ngan duda la ek.. semoga berbahagia hingga ke akhir hayat …

    0

    0
    • Anonymous says:

      dah tau mau kasi satu dunia tau???orang semua dah tau sebelum awak tau lagi memandangkan ramai orang mulut cam awak nie..benda tu yang nak di highlight ny..ish2,kesian kau..

      0

      0
    • LAILA says:

      ko baru tau ke.isssh,isshhh,sian kan.duda pun ok pe.lngkap package tu kalau aku aku pun nak sesangat.he,he,he.

      0

      0
      • torpedo says:

        ariana naik tongkang, tu pasal lmbt dpt brita…da jodoh irma…setiap yg terjadi dah tertulis olehNya…so xperlu la nk pertikaikan ye…

        0

        0
    • bunga says:

      ha ah..dia kawin dgn pramugari…mungkin ex wife dia buat hal kot..maklumlah pramugari..hot stuff!

      0

      0
      • bapak mertua kau says:

        xde hot manenye..aq tgok picnye kembang jo..rambut pon karat…muke pulak petak!! opps!!! hehehe..tp dia mcm kes irma la..syg gegile kunun,tp lastly Allah hadiahkan yg lebey baik…syukran

        0

        0
      • leena says:

        betullah dah tengok gambar kawen lama dia mak datuk.kembang semacam je aku tengok rambut dah memang karatlah.kalau dgn irma jauh bezanya.walaupun seblm irma bertudung irma lagi cunlah.pramugari air-asia je.paham2lah air asia punya pramugari make up mak datuk tebal yg amat.sekian trima kasih.

        0

        0
  7. bini zed zaidi says:

    cantik. suka tengok irma dengan redza.

    0

    0
  8. Anonymous says:

    sudah ke .. puas ke irma

    0

    0
  9. ahkak puaka says:

    DGR CITER LAKI IRMA NI DUDA?

    0

    0
    • Anonymous says:

      a’ah uollsss…psttttt ko nk tau dgr citer lg laki die ni anak dato okeyyy… KO ADERR??

      0

      0
    • papa says:

      papa pun baru tau tadi rooney buat pengumuman. tapi takpelah, nampak mereka cocok sekali. kahwin ngan lelaki bujang pun belum tentu bahagia. tengok jer janda ND. apa pun. ,papa suka dapat menantu cam irma hasmie ni. TAHNIAH!!!!semoga perkahwinan kekal ke ahir hayat..cewah.

      0

      0
    • bapak mertua kau says:

      so whattt??? dalam islam memg kalo duda/janda x boley kawin la? skeptikal gile…org da kawen so tutup jela kisah lame 2..xyah nk ungkit2 SANGAT!!

      0

      0
    • Oxy 10 says:

      haha..duda pun okay what..rupa ada, harta ada..ketinggian ilmu agama tak tahulah mcm mana tp yg basic insyaAllah ada kalau tak xkan Irma terima..ye dok?? semoga Irma dan Redza saling melengkapi, sama2 usaha cari keredhaan Ilahi dlm kehidupan…

      0

      0
  10. mr rabbit says:

    jgn la cntik n ensem sgt. makin suka plak tgk. gmbr x cukup!! nk lg!!

    0

    0
  11. mak lampir says:

    cantikk sangat… xyah pkai crown besar semedang… pkai tudung litup je udah cukup….

    0

    0
  12. ANON says:

    abg nara, saye da solat taubat sebab suke laki orang.. cam kene solat taubat lagi je gini…. ganteng bangat….

    0

    0
    • Mawar Putih says:

      Agak2 le kot nak bergurau. Pesal nak bawak gurau pasal solat taubat nih? Muhasabah sikit diri tu yek. Komen2 camni kena pantau nih…semuanye nak jadi gurauan nih

      0

      0
  13. linnnn says:

    mesti lopa g wat pengambaran kat mekah pastu tunjuk baik supaye ade orng2 kaye nak jadikan die manantu.. lopa kan tak penah nak kurang dari orang…hahaha

    0

    0
  14. […] Nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah di dalam entri sebelum ini untuk majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie. Jangan risau, kali ini Abang Nara kongsikan gambar-gambar hasil bidikan Moment Effects yang memang cantik-cantik belaka. Baru … Continue reading → […]

    0

    0
  15. ATUK HENSEM says:

    alahai sukenya atuk dgn gambar dia org ni x pernah jemulah plak tengok pasangan pengantin baru ni.atuk doakan semoga kalian berbahagia selalu dan buat anak tu cepat2lah sikt nak tengok juga hasilnya pasti comel kebabom kan.he,he,he,he.

    0

    0
  16. aku dianiaya says:

    wah berapa pasang persalinan dorg melaram nie? shantek2..nak kawen esok gak la

    0

    0
  17. Reena says:

    Dedua cute! Fahrin junior pun jadilah..janji taste kan irma..

    0

    0
  18. buna buni says:

    indahnya ciptaan Allah :)

    0

    0
  19. luqman hakim says:

    adoyai x tahan dgn komen atuk hensem.kah,kah,kah.

    0

    0
  20. ana says:

    gambar no.1 tu macam dah tmbam je muka irma.baru seminggu kawen.he,he,he.lpas ni mesti jadi macam lisa surihani.apa pun cantik sungguh gambar dia org x nampak lagi kat mata aku gambar yg x cantiknya.irma selamat berhoneymoon.enjoy.

    0

    0
  21. mas joko says:

    cube tgk gmbr 1st tu, apsal tangan redza kesitu?????? huhuhuhuhu…nak suami cam redza jgakkkk

    0

    0
  22. leman lambung says:

    mas joko.ko ni dah kawen ke belum kalau dah kawen x kan kau x paham.kalau belum kawen ko ni memanglah x de ke tpt lain yg ko nak tengok.hissshhhhh.irma ni masa dulu kan pernah jadi pemenag dewi remaja n pemenang kulit yang cantik.untunglah redza dapat bini kulit halus dan mulus.

    0

    0
  23. linnnn says:

    KAZEN IRMA tue tak reti membaca ek… lopa ngan irma kan lain ejaannye…

    0

    0
  24. redza ni bekas laki aku..kami cerai sebab mak redza tak suka nyah..dulu kami kahwen kat paris.

    0

    0
    • aduh saliha says:

      Bosan bosan bosan…

      0

      0
    • leena says:

      yo lah kat paris kalau nak tengok gambar bekas bini dio pergi cari kat forum cari.alahai jodoh dia kali ni lebih baiklah.insyaAllah.

      0

      0
  25. boni kacak says:

    sama cantik sama padan lah…

    0

    0
  26. pasangan serasi… moga berkekalan hingga akhir hayat

    hidupbiarbest.blogspot.com

    0

    0
  27. mizi says:

    semuanya cantik gambar dia org ni.suke juga aku tengok.happy honeymoon irma.moga2 bawak balik baby gold coast.he,he,he.peace yo.

    0

    0
  28. imani says:

    abg nara..dah boley stop dah post gmbr kawen irma nie..tgk pengomen2 kt sini da mula merapu-rapu..dari first entry semua komen baik2..skrg da melalut da..cukup2 la..

    0

    0
  29. aku suka mereka says:

    mereka sangat sweet ! harap2 bahagia smpi ke akhir hayat :)

    0

    0
  30. Nikki Ulala says:

    so sweetttt……..best tgk pic dorang nie…semoga kekal ke akhir hayat..amin…love irma..=)

    0

    0
  31. mawar biru says:

    wedding of the year….so swett..

    0

    0
  32. mizi says:

    SO WEDDING OF THE YEAR JATUH KAT IRMA LAH YA.CANTIK MEMANG PATUT PUN WEDDING OF THE YEAR SEBAB SEMUA ORG SUKE.AKU PUN LAGI SUKE.SELAMAT BERHONEYMOON IRMA.BABY KEMBAR DARI GOLD COAST YA.HE,HE,HE.

    0

    0
  33. Anonymous says:

    Seri irma kureng asyik buka mulut. w/pun happy jgnlah asyik nampak gigi…teruja ..org lain kahwin jugak… jaga lah penampilan… semoga nampak ayu…

    0

    0
  34. kiki says:

    Biar la irma nak buka mulut pun apa yg nak kecoh sangat ni x kan nak tutup mulut nanti jadi isu lak kata irma dah dpt husband hemsen terus x leh buka,apa 2 pun ramai yg ckp gambar kawin irma &reza cun wa ka ka nanti kau kawin jgn lupa tutup mulut .

    0

    0
  35. nazihah... says:

    semoga berbahagia hingga ajal menjemputmu…..:)
    sooo sweeett…

    0

    0
  36. SafiyyahHanzalah says:

    Bestnya..suka sangat dgn pasangan Irma & Redza.. :))

    0

    0
  37. lin says:

    Alhamdulillah akhirnye irma bertemu jodoh dengan jejaka yang beriman, moga perkahwinan beliau bkekalan hinggan ke akhir hayat. Allah telah tetapkan jodoh seseorang mungkin sebelum ni kita berkawan hanya sekada teman bebicara bukan utk teman idup hingga ke syurga. Kita kena percaya ketentuan Allah .. jangan risau bagi yang belum bertemu jodoh, mungkin jodoh kalian bukan di dunia tapi akhirat. Amin…..

    0

    0
  38. […] Cerita Artis Selebriti hari ini, Nampaknya ramai yang tidak berpuas hati dengan kualiti gambar yang agak rendah di dalam entri sebelum ini untuk majlis resepsi perkahwinan Irma Hasmie. Jangan risau, kali ini Abang Nara kongsikan gambar-gambar hasil bidikan Moment Effects yang memang cantik-cantik belaka. Baru … Continue reading ? […]

    0

    0