Written by AbangNara | December 11th, 2013

Seronoknya melihat pengantin baru Fizo Omar dan Mawar berbulan madu di Eropah. Tentu seronok lebih-lebih lagi dengan cuaca sejuk di sana. Antara tempat yang dilawati oleh mereka ialah London, Paris dan Itali. Tempat wajib diambil gambar tak lain tak bukan ialah di Menara Eiffel. Klasik!!!

gambar bulan madu fizo omar

Dalam banyak-banyak gambar yang dikongsi oleh Fizo Omar, salah satu daripadanya tertulis caption “Made in London”. Caption tersebut membuatkan peminat-peminatnya tertanya sama ada Mawar sudah berbadan dua. Sama-samalah kita nantikan perkongsian berita gembira tersebut apabila mereka pulang ke Malaysia kelak.

gambar bulan madu fizo omar

Lagi beberapa keping gambar berbulan madu Fizo Omar dan Mawar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar
gambar bulan madu fizo omar

gambar bulan madu fizo omar

45 responses to (11 GAMBAR)Fizo Omar & Mawar Berbulan Madu Di Eropah

  1. comel says:

    cantik

    0

    0
  2. lagubestbest says:

    Harap fizo boleh up gaji pada penjual2 bege dia tu. Berkongsi rezeki lebih baik.

    0

    0
  3. Anonymous says:

    sunggguh lahhhh

    0

    0
  4. Anonymous says:

    hebat lah dia

    0

    0
  5. miss chae says:

    Semoga pasangan ini berbahagia hingga ke akhir hayat . Amin ~

    rasa jealous pulak tgk couple yg dah kahwin ni . so sweet . aishh , calon pun takde , tkpe2 , akan ku tunggu my Mr . Right ^^ insyaAllah

    0

    0
  6. Miroslava says:

    Mawar nie muka cantik, jacket, seluar, handbag semua cantik.. Stylo gituw. Tapi tudung berbrooch lip lap mengalahkan lampu traffic light tu mmg out!

    0

    0
  7. Anonymous says:

    Bila bercuti ni pergi ramai2 dengan family memang la best. Cuma bila honeymoon privasi je la tak de. Nak beromantis dan feeling2 lebih depan keluarga mertua tu tak manis la kan.
    Balik nanti waktu bersanding, ada la berita gembira tu …made in London . Cepatnya !!!

    0

    0
  8. Anonymous says:

    seronoknya kalau ada duit.

    0

    0
    • minah jambu merah biru says:

      usaha lah kalau nk duit banyakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk macm dorang dua ni huh ! keja malas pastu nk banyak guit ! kau ingat duit leh jatoh dari langit kalau tk cari huh bwekk booooooooooooooooooooo !!

      0

      0
  9. Mangkok Hayun Kurang Sperma says:

    Apesal muka Fizo macam mamat selekeh tepi jalan yang tak cukup makan.

    0

    0
  10. minah jambu merah biru says:

    kalau nk bertudong haaaaa ikot macm style mawar n datuk siti renkas sweet n cantek…tk payah lah mentang2 dh berhijrah bertudong nk jubah2 minah arab pon ada style bertudong …minah mlayu pulak yg terlebih hijrah ….

    0

    0
  11. kiah vavavom says:

    Tudung tin nam tin nam(bunyi lampu kt dada ultraman bl nk out).kui3

    0

    0
  12. mai says:

    aku kagum betul dgn kening mawar ni.. kening tempek ke? lukis ke? ori ke?

    0

    0
  13. ajk says:

    Aku suka pompuan ni..rileks jer tak tergedik2…

    0

    0
  14. muslimah says:

    Cik merah biru komen mcm x pakai otak…. cuba la dgr ceramah agama sikit sayang… bgaimana cara pakaian bg perempuan islam…. elok cik / puan merah biru google cara muslimah brpakain mgikut garis panduan islam..

    0

    0
  15. kahkahkah says:

    aku ska tgk diorg ni mcm sweet2 jek… moga bbahagia la ye

    P/S: mohon terasa.. >> kira OK la mawar ni btudung dr x.. labuh or x biar suami dia yg tegur.. tu keja si suami tuk didik isteri… tp tudung2 dia xda yg pelik pn… org yg xtau style je yg ckp cmtu… klu labuh aku pn nk bli… x pyh nk komen bagai, bajet bgs sgt… lbh baik jg kain sndiri dr tgk kain org len… kita pn blom tentu sempurna

    sekian~

    0

    0
  16. MAXMORA says:

    wajah serupa..jagalah rumahtangga elok2 ye dik..

    0

    0
  17. Leylla says:

    so sweet…p

    0

    0
  18. ila's says:

    yang ckp pung pang2 tu mcm dah perfect sgt…cer cermin diri sendiri..Tgok n doakan kebahagiaan org kan lg baik…:-)

    0

    0
  19. Cam nak muntah says:

    sudah sudah la tu…bila time baik biarlah kita bersederhana jangan nak show off sangat loving loving ni…meluat…nanti bila dah tak suka ..dah bercerai berai…maki memaki hina menghina…so sederhana sudah..xyah nak show off sgt dulu Nurul Ajai pun berloving bagai …nyanyi kat stage sampai cam nak beromen last apa jadi…hmmm

    Couple yang show off sangat

    1. Awal and Scha (pasangan beckham sangat)
    2. Sazzy Falak and spouse (pic pas project pun nak show off)
    3. Fizo and spouse (terbaru)
    4. Fauziah Gous and spouse (cam teruja sangat dapat bini dapat laki)
    5. Zizan dan Emma (kalau Zizan ni dulu budak kg Tengganu , ada ke muka pan pan ni
    nak? )
    6. Nabil and spouse (sikit sikit bini ..sikit sikit anak..alahai…kalau dulu mat despatch ada
    ke pompuan lelawa nak?)

    7. Nora dgn Nadim hmmm berkepit je …tapi aku suka Nora Danish sbb comei sesangat

    ada sesiapa lagi nak tambah ?

    Faizal Tahir , Rosyam and spouse ok je tak show off langsung !

    hmmmm sekadar mengingatkan ..

    0

    0
  20. itik kwn ayam says:

    cantik… tapi mcm muak je tngok mawar dgn tudung ni…. nape le agaknye

    0

    0
  21. nonamanes says:

    Comel pulak si mawar ni lepas kawin.

    0

    0
  22. chico says:

    1st time mawar peluk lelaki. fizo nih? sebelum ni ngan ramai dengan perempuan sexy dan kopek besar. dulu ada hati nak tekel fatin liyana. jenis nak perempuan hebat2 lawa2 stylo2. sekarang tergedik2 macam dia sekor je dapat bini lawa dan jutawan

    0

    0
    • Ayu Rodoh says:

      Den sokong ! Ex gf dia yg sebelum mawar kemain lagi kopek besau =.=

      0

      0
      • putput says:

        fizo kata ambil masa setahun nak tekel mawar. tapi dalam masa setahun tu tengah kuat berkepit ngan si kopek besar tue. masa tengah mengayat fatin pun macam tu, dalam masa yang sama tengah on sekali dengan kakak anzalna.
        tap pasti sama ada playboy/test market/ memang gatal nak kahwin sampai berpinar mata nak pilih siaper. kukukuku

        0

        0
  23. fika says:

    sama cantik sama padan.suka tengok diaorang.sweet sangat.

    0

    0
  24. brca8 says:

    lopeh nie…100 gambar diaorg berbulan madu

    0

    0
  25. KAK TON says:

    Hadoiii..pakai tudung tapi ko punya seluar pon sendattt….tudung pon sentenng..ape daaa..
    boring asik gamba diorang je…
    lame………………

    0

    0
  26. cantiksemulajadi says:

    KAK TON….jeles ke??? doa yg baik2 sudah….

    0

    0
  27. manusia di muka bumi says:

    dah nama pon blog gosip mesti la belambak2 cite pasal artis, belambak2 gamba2 dorg..dah tak suka xpayah tengok la..-,-

    0

    0
  28. LOLZZ GIRL says:

    SWEETNYEE DORANG

    0

    0
  29. […] (11 GAMBAR)Fizo Omar & Mawar Berbulan Madu Di Eropah (42) […]

    0

    0