Written by Bella | July 11th, 2017

Baru-baru ini pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen telah mengadakan majlis hari jadi yang pertama buat anak mereka, Yusuf Iskandar dengan cukup meriah sekali di Blokke Cafe Playhouse Shop, Petaling Jaya.

Gelagat Yusuf yang comel membuatkan hati netizen “cair”. Yusof juga boleh dikatakan agak kacak dengan kemeja berwarna putih dan bertali leher ketika menyambut majlis hari jadinya itu.

Berikut kami kongsikan beberapa lagi foto sekitar majlis hari jadi pertama Yusuf Iskandar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

29 responses to (11 FOTO) Sekitar Majlis Hari Jadi Yusuf Iskandar Yang Pertama

  1. c says:

    lgi comel kalau “hidung”tu tajam ke bwah..

    3

    20
  2. Anonymous says:

    sekali pndg cam iras2 muka afdlin syauki je si usop ni…dgn rambut kinting2…kahkahkahkah….

    30

    0
  3. KIAH SENDUK says:

    perlu ke pakai tudung bersama baju yg ketat gitu.

    yg benar
    ostazah segera

    19

    1
  4. julia says:

    Cantik berseri-seri Hanis Zalikha lepas dah ada anak ni. Masa zaman anak dara dulu pun x cantik mcm ni.

    11

    0
  5. Puteri Hijau says:

    So adorable yusofff…gewe sayo ni..hihi

    3

    6
  6. nok gebuzzz says:

    x kira la org nak ckp ape…tapi mmg suke tgk Ig yusof..tengok gelagat dia lagi2 bila dgn abg bujibu…happy besday yusof…semoga menjadi anak yg soleh,untung H&H dikurniakan anak yg bijak mcm yusof…nama mmg sesuai dgn ornyer…

    23

    2
  7. chefwan says:

    hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm birthday pun jadi cerita………………mangkaq

    0

    1
  8. Jiwa Terbang says:

    Kesian bujibu chempel kena tinggal sebab nak celebrate birthday yusuf.

    7

    0
  9. nobck says:

    sebiji muka mak dia..
    anak2 ni penyejuk hati..

    3

    1
  10. mak mertua kau says:

    haritu kata nak minimum kan gambar anak sbb takut zaman skrg ramai pedo. Haihhhhhh entohlerrr. Aku tau si mak nye tak boleh kalah sebenornyaaa dgn artis lain. Pathetic.

    18

    0
  11. aku says:

    xder la comel sgt pun…standard biasa2 je..

    9

    4
  12. tttt says:

    nenek rostamm manewwww?sibuk buat kek kerw ke dah dapatdesign rumah orang dah?hewhew

    2

    0
  13. mok cute says:

    salute hanis pandai jg body…stgh org even anak 1st pun habis lari shape..almy nadia patut jadikan hanis zalika ni mentor dia…bila org ckp bdn cam tong pandai meroyan…

    0

    5
  14. Anonymous says:

    Manusia zaman skrg ramai yg busuk hati la weii… kalau mengomen ada je xkene.. korang jelez sebenar nya kan..kesian

    2

    1
  15. nyah says:

    laki bini dam fmly semua perasan vip …hiaaakkkk tuuuuihhhh..dok tunjuk anak sana sini kalau comey tak pa la jugak….ecah rcw still no 1

    3

    0
  16. Photographer says:

    Photo edit tu..tu yg nmpk gojes..tp tgk biasa2 ja wlupun edit.

    0

    0
  17. mok cute says:

    anak dia skli tgk cam rupa bung laki zizie

    0

    0

Leave a Comment

Optional