Written by Bella | July 28th, 2016

Pelakon dan bekas pelajar Akademi Fantasia, Ika Nabella bakal berkahwin dengan kekasih hatinya Muhamad Zaid pada hari Sabtu ini.

Sebelum menanti detik bergelar isteri orang, rakan-rakan karib Ika telah mengadakan “bachelorette party” khas buat beliau baru-baru ini. Majlis tersebut diadakan di sebuah restoran di ibu kota.

Menerusi akaun Instagram Ika Nabella, beliau ada kongsikan beberapa foto sekitar majlis khas itu.

Jom kita lihat beberapa lagi foto “bachelorette party” Ika Nabella dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Foto : Instagram Ika Nabella

33 responses to (11 FOTO) Sekitar “Bachelorette Party” Ika Nabella

  1. runaway bride says:

    satgi adala mangkok follow benda2 lagha ni

    0

    0
    • Pekerja Gomen says:

      Muka camni pun boleh jadi artis?
      Nak pengsan jap aku

      0

      0
      • kan!! says:

        Hahahaha…. lawak weh komen ko! tp mmg betul pon apa yg ko kata.

        0

        0
      • pekerja swasta says:

        muka camni pon dia dapat duit dari berlakon. dari ko? ada ke org nak panggil ko berlakon? muka ko layak ke masuk tv? jumpa artis kaki lima pon sibuk nak bergambar pastu tepek kt insta..sembang..

        0

        0
      • justin baba says:

        so typical malaysian. ko tgk top artist kat USA . muka secondary. yg penting bakat. talents! kalo mcm pemikiran kau ni patut la artist mcm yg x berbakat boleh masuk tv dan yg berbakat tetapi x berapa attractive pada pndgn umum trpksa bersara.

        0

        0
    • Polis bukit aman says:

      Ntah retis tang mana.
      Tak famous, tak lawa, tak paham oden.
      Haih..

      0

      0
      • batu karau says:

        Dlm pada xfemes n xlawa tue pn..tetap jgk polis bukit aman nie gigih nk komen kt entry nie..thats itself already shown how pathetic u are..g laa smbung keje2 failing ko tue..sibuk layan gosip je kn..pastu ujg2 bln dok ngeluh gaji xckup..pdhal wt keje pn byk ngelat2..duhhhhhhh..!!!

        0

        0
    • Mat Ronggeng says:

      Apa lah korang ni… aku tengok OK je celebration dia bersama kawan-kawan rapat dia. Biarlah. Dia tak buat pun majlis liar. Just get together with her loving friends.
      Kawan kawan dia pun aku tengok jenis baik-baik je… biarlah dia nak bergembira sikit bersama rakan rakan. Buat pun waktu siang hari… buakn di kelab malam atau disco… macam kat restaurant je

      Nak bash orang tengok dulu “majlis” dia tu jenis liar atau friends get together….
      Aku rasa macam OK je…. aku bukan kawan dia atau rakan dia… tapi majlis dia nampak senonoh je…. berselfie dengan kawan kawan… ala ala birthday party cuma dia nak meraikan kegembiraan nak berkahwin….

      Agak agaklah kalau nak bash orang….

      0

      0
      • Polis Bukit Aman says:

        Dear Mat Ronggeng :
        Rasanya mostly org komen kat sini tak kisah pun psl bachelorette party dia tu. Sbb mmg nampak ok.
        Cuma apa yg majority ckp, ika ni takde aura celebrity.. Dia ni mcm dah lama tapi tak naik2. Ditambah pulak org nya tak lawa mana, itu je pun kebanyakan org ckp. Just telling the truth, in fact kami tak kutuk pun!
        Ckp benda betul pun salah haihh

        0

        0
  2. Opah says:

    Retis baru sekarang tak mcm dulu. Bersepah boleh cari kt pasar tani. Apa retis skg muka layak jdi pelakon tambahan aje??

    0

    0
    • Nur sajat says:

      Ika ni try so hard jugak nak maintain dlm industry.
      Dgn muka tak seberapa nya, dari dulu tak naik2 pun..
      All the best ika

      0

      0
  3. nok gebuzzz says:

    ok lagi dia ni dari ruhaines n uqasha…lakonan ok ape!
    xd gossip alih2 nak kawin…baru betul

    0

    0
  4. Taik Idong Bacin says:

    sape nk ciom kentot saye? seminggu x iyak (berak) taw..meh seposen,murah jew yuran..

    0

    0
    • Anonymous says:

      apa kata ko selet je kat pipi si ika nabila tuh

      0

      0
      • kentut taik nasi lemak dalam belon says:

        selek kentut tahi nasi lemak dalam belon ke ????
        tak pun kita letopkan jee belon berisi gas kentut nasi lemak …
        taik idong bacin… u tak bagi free ke kentut u ????

        0

        0
  5. eh eh says:

    ishhh

    0

    0
  6. zabedah zabit says:

    dia ok.. tau2 je nak kawen dah..xde kes terpegang laki org ke..apa ke..

    dia berlakun best..tak kayu okeh

    0

    0
  7. anon says:

    Org2 M’sia skrg ni suka betol meniru budaya barat,….haloween lah, baby shower lah bridesmaid lah, bachelorette party lah….nak termuntah. Buat lah something yg islamik sikit.

    0

    0
    • waklu says:

      Utk mulakan sometin yg ko kata islamix tue..pekata ko mulai ngn jgn bc blog gosip yg lagha nie dlu..
      Xpaham laa readers BN nie..nk segala yg islamic..serba menutup aurat..tp korg jgk kn yg ari2 dok bukak blog gosip..dok tadah muka tgk drama2 melayu kt tv yg penoh maksiat n dgr lagu2 nyanyian pnyanyi pompuan yg juga merupakan sejenis aurat tue..tlg jgn fake sgt bole x..thx:)

      0

      0
    • Syaz says:

      everytime ada entry pasal bachelorette party mesti ada je orang komen cakap tak islamik la apa la. tapi islam dah cakap tak boleh bersanding masa kahwin tu takde pulak orang kecoh bila buat.

      0

      0
  8. el says:

    berkah ke semua ni

    0

    0
    • BenGONG says:

      Satu yg pasti..layan blog gosip mmg x berkah..so u think..?
      Sblm nk tnya psal org laen pnye kberkahan..tnya dlu diri ko sendiri..setiap sesuatu yg ko wt sejak ko bgn tdo smp ko tdo blk mlmnya tue..berkah ke x..?terimakasih:)

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko xde dosa lgsung eh?

        0

        0
        • BenGONG says:

          Sbb ada dosa laa yg aq tnya dia blk tuh psal kberkahan idop dia plak..yela dia dok sibuk tnya psal kberkahan idop org..idop sendiri dh ckup berkah ke..?sesimple itu je konsepnya skrg..mind ur own bisnes laa..aq yakin soalan aq nie xmemerlukn sel otak yg byk pn utk difahami..so jgn dok tnya psal aq xde dosa langsung ke apa..bangang towl soalan..

          0

          0
  9. Anon says:

    Ntah la korang ni. Nak artis yang full pakej konon. Nak yang ada rupa, tak nak muka ‘bersepah-sepah’. Kalau berlakon dalam drama ke filem ke logik ke semua watak rupa hensem-hensem, cantik-cantik? Bakat tu yang penting. Mindset kelas 3 betol

    0

    0
  10. air kotak air tin says:

    kawan dier yang pakai seluar biru tu patut jadi artis dari ika nabila. Lawa lagi dier dari artis sendu nih.

    0

    0
    • Violet Sahara says:

      Baju biru tu bukannye si sophia khan ke? ex-nye adib anak tok K…atau mata aku yg rabun….huhuhu

      0

      0
  11. Anonymous says:

    Biaq p dia lah hai..x kcau hangpa pwon..kecoh ja memanjang

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Yang pakai tudung tu lagi cantik kot hahaha lagi seksiiii ???

    0

    0