Written by Bella | May 4th, 2015

Pernah mengejutkan industri hiburan tempatan apabila mengumumkan bakal berkahwin tidak lama lagi, Lana Nodin dan bakal suami, Daud McKienzie kini menghitung hari untuk bergelar raja sehari.

Jelas mereka sedang dilamun cinta dan sudah tidak sabar untuk hidup bersama menerusi beberapa foto pra perkahwinan yang telah dikongsikan oleh Lana di laman Instagram baru-baru ini.

Untuk pengetahuan anda Daud merupakan  seorang atlet warganegara Amerika Syarikat dan mempunyai darah kacukan Irish dan Filipina. Mereka bertentang mata buat pertama kali ketika Lana menghadiri sebuah acara sukan di Singapura. Kesungguhan  serta kejujuran Daud ataupun nama asalnya David dalam menjalinkan hubungan membuka pintu hati lana untuk mengenali beliau dengan lebih mendalam.

Kepada Lana Nodin dan Daud semoga apa yang dirancang berjalan dengan lancar dan perkahwinan anda bahagia sehingga ke akhir hayat.

Kredit Foto: Instagram Lana Nodin

Lagi beberapa foto pra perkahwinan Lana Nodin dan Daud McKienzie dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

36 responses to (11 FOTO) Pra Perkahwinan Lana Nodin & Daud McKienzie

  1. anonym says:

    wowww so beautiful couple..gorgeous

    0

    0
    • Norhafiza Md Noor says:

      GAMBAR NO 10 TU SI DAUD TU STIM LA PELUK LANA HAHAHA,NAMPAK BONJOL

      0

      0
      • Londeh says:

        Minah ni cari omputeh sbb omputeh je leh terima barang dah barai….

        May God bless your marriage.

        0

        0
        • susah ada je org dengki says:

          xkesah la ada org terima brg barai xbarai, janji akad nikah dh halal lps tu, yg ko tu busuk hati asal? pls la clorox ckit hati ko tu wei!!!!

          0

          0
        • Rooney says:

          YANG PENTING JOHAN ASHARI TERPELANTING JAUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH.

          BAGAI BUMI DENGAN LANGITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT.

          0

          0
    • minah jambu sayang nenek says:

      PUAS HATI LAH kawin ngan mat saleh ! bagos lana minah jambu suka u pileh mat saleh jadi laki u dari u pileh jantan mlayu asli..semoga bahgia yee lov uuu..

      0

      0
    • AZ says:

      Mmg cntik pre wedding pics depa ni tpi aku still kurg stuju dgn pre wedding photoshoot. Kalau tak bepeluk sakan takpe gak ni smua org tau belum nikah lagi tpi dah begambar mcm ni ape kessss.
      Bukan apa, jaga sikit maruah diri lana ya. Senang ikut contoh ramona zamzam, kawin dgn foreigner gak tpi takde pun photoshoot pre wedding. Tau2 kawin dah, lagi la gambar nikah naik seri !

      0

      0
  2. Anonymous says:

    kalau sblm kawin pun dh polok2 cium2.. apa yg tggal lpas kawin!! klu dtegur bkn terima nnti.. bile sendiri letak maruah dibawah telapak kaki.. malu dgn org yg non muslim.. bole jd diri sendiri tpi ingat la kte ada agama..

    0

    0
  3. maknyah says:

    jeles mak tengok laki dia sadooo sangat..encem plak tu.. issh geram grrrr
    kehkehkehkeh

    0

    0
  4. maknyah says:

    jelesnyeee mak tengok laki dia sadoooo sangat2..encem plak tu…ish3 gerammmmm gerammmm ggggrrrrrr

    kehkehkehkehkehkeh

    0

    0
  5. maknyah says:

    jelesnyeee mak tengok laki dia sadoooo sangattt..encem plak tuuu ish ish ish gerammnyerrrr gerammmm GRR

    kehkenkehkehkeh

    0

    0
  6. nemo says:

    Ni pre wedding ke honeymoon…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    U all dengki xdpt laki hensem. Dpt pn yg ketiak hangit je

    0

    0
    • Anti Sundal says:

      Mesti bapak kau pun ketiak hangit jgk kan?wahahaha…ni la dia kalau nafsu mengatasi iman dan akal.sekelumit pun tiada riak cemburu.cume sedih bila zaman sekarang, agama ditolak tepi. Patut ikut adat atau budaya atau trend? Kalau mati nanti, sudah pilihkah mahu ikut adat, budaya atau trend yg mane?Perkara yg ramai org buat belum tentu betul dan perkara yg dilakukan walau hanya seorg belum tentu salah.Fikir2kan…

      0

      0
  8. eleh says:

    eleh cuba kalau artis yang dia suke mesti dia cakap suweet nye. Comelnye. Stylo semua indah. Kena si lana ni tetiba jadi ustazah jadi ustaz. Mengutuk aje. Phuii la ko. Aku suka lana sebab dia honest.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    I like…gorgeous couple

    0

    0
  10. intan says:

    Cntik pulak aku tgk si Lana ni. slalu tgk cm biasa2 je.
    Terserlah kebahagian Lana bila dgn Daud.
    Tahniah Lana n Daud
    Moga kekal hingga ke syurga

    0

    0
  11. miss A says:

    kalau nak buat gambar pre wedding x salah..yg jadi salah bila gambar pre wedding dah macam gambar kahwin dan bulan madu.Kita kan orang Islam..orang Melayu..siapa lagi yang nak jaga Agama suci kita dan budaya kita sbg orang Melayu kalau bukan kita..sedih …

    0

    0
  12. Melissa Islam says:

    Suami Mat Salleh caring loving understanding and take care in every anger corner what we waiting for?? Lol and Have a Great Life Lana, wish you and Daud all the best just brush of shoulder all the nonsense out there, we only love a quality peoples in our life.

    0

    0
  13. jawapan aku says:

    cantikkk nyeee..sepadann..i like it

    0

    0
  14. weng weng says:

    first time rasa sejuk mata tengok Lana pakai blouse putih tutup dada..camtu laaa.awak pun dah pi Umrah

    0

    0
  15. melati biru says:

    sebelah tangan lana mampu tutup mulut hasben dia je..sebelah tangan hasben pulak mampu tutup seluruh muka lana..btw, tahniah both of u..

    0

    0
  16. mulut celupar says:

    cantek nye lana..sllu daring semacam..

    0

    0
  17. NALIYA says:

    cantik… sweet.. tpi x perlu lah kot pic praperkahwinan peluk2 bgai… klu honeymoon camnie aku suke.

    0

    0
  18. This&That says:

    eeeeeee…. lalat kat baju..

    0

    0
  19. This&That says:

    And, btw, laki dia ni tak hensem mana pun… hensem lagi laki Yana

    0

    0
  20. TakPelikPun says:

    Agak-agaknya berapa lama lah bertahan ek. Just sayin’ kwang kwang kwang

    0

    0
  21. lana lara says:

    kenapa orang melayu islam sekarang ada pre wedding ya…….

    0

    0
  22. grumpydrive says:

    They look so happy. Semoga berkekalan.

    0

    0
  23. senyap je says:

    xpyh kutuk2 la. da jodoh dia dpt yg encem, tinggiii melangitttt.. yg mcm komen trlebih alim tu make sure solat xtinggal ye. pesanan ikhlas je kikiki..

    0

    0
  24. saya says:

    so happy for them…

    0

    0