Written by Bella | June 16th, 2016

Pelakon drama bersiri Mak Cun, Azwan Kombos dan kekasihnya Ezzaty Abdullah bakal mendirikan rumah tangga pada 16 Julai depan.

Menurut Ezzaty, persiapan perkahwinan beliau sudah siap hampir 100 peratus. Beberapa pihak juga tampil untuk menjadi penaja buat majlis raja sehari mereka tetapi mereka tidak mahu menerima terlalu banyak tajaan.

Mereka akan bernikah pada sebelah pagi dan diikuti dengan majlis persandingan selepas itu di kediaman pihak perempuan di Bentong, Pahang.

Majlis resepsi pula akan diadakan pada keesokkan harinya di Kuala Lumpur. Buat masa ini mereka masih berbincang mengenai majlis di pihak Azwan pula di Sabah.

Baru-baru ini pasangan ini juga telah berkesempatan untuk menjalani sesi fotografi pra perkahwinan mereka di Klebang, Melaka.

Jom kita layan beberapa foto pra perkahwinan Azwan Kombos dan Ezzaty Abdullah dengan membaca entri ini sepenuhnya.

Sumber Berita : BH ONLINE

Sumber Foto : Instagram kaki5photo

42 responses to (11 FOTO) Pra Perkahwinan Azwan Kombos & Ezzaty Abdullah

  1. melati says:

    No Komen……

    0

    0
    • Anonymous says:

      berape byk span dia letak kat dada tu..bukan kutuk.tanya je.
      tengok dia pakai baju kurung je dh tau dia kecik kurus je..
      ini nampak ko sumbat kapas..huhuu

      0

      0
      • ert says:

        tapikan kalau aku lah, pakai baju kurung memang tak berapa nampak besar. once aku pakai tank top (utk tidur je k), wuiisshh besau nau nauu.. mungkin sama kot ngan kes dia ni. boobs will automatically appear bigger kalau pakai ketat.

        0

        0
      • minah jambu say No to DRUG says:

        puasa puasa ni mate kau focus kt tetek aje tkde tempat lain ke yg kau nk tengok hahahahaha..

        0

        0
    • amoi says:

      aku suke tgk muke ezzaty ni…nampak manis bila senyum…bila tgk muka dia mcm x jemu memandang…itu pendpt aku la..

      0

      0
  2. comey says:

    sweet sgt..

    0

    0
  3. makEnon says:

    Cantik. Semoga semuanya berjalan dengan lancar. Amin..

    0

    0
  4. akak suka says:

    Simple je.tak perlu membazir.

    0

    0
  5. aku says:

    pasir mana ni?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    kesian atul….

    0

    0
  7. skywalker says:

    sweet gambar2 …tak over…so nice ^_^

    0

    0
  8. Wawa says:

    Mcm kt padang pasir..kt melaka ada ke mcm ni?btw suka tgk pic ni tk over sangat..

    0

    0
  9. kawan atul says:

    Hahahhaha..betul2…kesian atul..

    0

    0
  10. Pak cun says:

    Atol x kisah bang…atol lg happy dgn anak2 kembar kita

    0

    0
  11. Anonymous says:

    ingt azwan ingt cite mak cun…nape hek cite mak cun y ke dua ni over gile..mak2 org berlakon dh mcm ap…terjerit2 mcm kna polong..ngan si norish karman mulut tersenget2..terjelir lidh dh mcm anjing…y pak akob plk asyk melesetttttttt je kat uma mak cun…dh tu si mak cun bertepuk tampar ngan pak akob..si atol plk memg le wat watak kg…tpi selekehnyaaaaa ya rabbbi…pas tu time nk beranak tepekek..terlolong..x thu baca selawat ke ap…memg le cite ni utk hiburan semata2…tpi agak2 la…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    simple tpi cantik gambr dia org…dh mcm kat padang pasir…klau ad mentari ala2 terbenam kn cantik…ap pn moga sgalanya d permudhkn…ad hikmah azwan x kawin gan nad katek tu…dpt ezaty lgi lawo…

    0

    0
  13. missv says:

    ok sweet…xda peluk kendong2…

    0

    0
  14. anon says:

    lagi cantik rasenya dari foto pra perkahwinan sam & syatilla…just my opinion..huhu

    0

    0
  15. nok gebuzzz says:

    ok la tu…simple,cantik dan xd nak pegang2,peluk2 bagai…semoga majlis nnty berjln dgn lancar

    0

    0
  16. kelly says:

    MOK CUN CITER SAMPAH

    0

    0
  17. anonymous says:

    sweet je tak mcm kawan dia si panjang tu. buat prewedding jugak. tunang kejap on off pakai tudung. prewedding kemain berpegang tangan. belum kawen lg dah pegang pegang.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    DAH KENAPA PULAK PAKAI DRESS KAT TENGAH2 PADANG PASIR

    0

    0
  19. Anonymous says:

    Simple… cantik. Muka bakal bini dia tu ada iras Izara Aisyah.

    0

    0
  20. Anonymous says:

    Ok lah tu..x over..

    0

    0
  21. ZilaBiniAnje says:

    Beauty & the Beast KAN…?? Awek die cun Tp laki tu mcm org kg hulu yg zaman2 dulu2 tu…

    0

    0
  22. Sally says:

    Perlu ke ada pre wedding photo ni? Kenapa tak post wedding photo? Lebih manis kan? Besok2 nak tunjuk anak cucu tak lah malu kan? Sekadar beri pendapat jer…

    0

    0
  23. mak jemmsssss says:

    minat betul kt azwan kombos ni… sbb mata jenis kuyu2 gitu…btw smoga bahagia hingga ke jannah. insyaallah.

    0

    0