Written by Bella | June 9th, 2015

Menerusi akaun Instagram, pelakon yang semakin cantik bila bertudung Elfira Loy telah memuat naik beberapa foto percutian beliau di Santorini, Greece bersama rakan-rakan beliau.

Santorini antara tempat yang cantik dan indah di negara tersebut dan sering menjadi tumpuan pelancong untuk menikmati pemandangan yang sungguh mengasyikkan.

Tentu seronok dapat berkunjung ke negara yang menjadi destinasi percutian idaman ramai kan. Mestilah best kalau dah melompat tu. Hehe

Jom kita layan beberapa lagi foto Elfira Loy di Greece dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Kredit gambar: Instagram Elfira Loy

22 responses to (11 FOTO) Elfira Loy Bercuti Di Santorini Greece

  1. Mak Jemah says:

    wahhh cantiknyerrr tmpt ell pegi ni…
    Ell pon cantik jugak walaupon bertudung ttp menjaga adab2 muslimah disana…
    ambil perhatian pada Che’Ta, Ziana Zain dan artis2 lain yg berhijab…
    #peringatanuntukdirisendiri

    0

    0
  2. abang gelojoh says:

    bergetar tulang rusuk abg pandang wajah elfiraloy ni. kipidap.

    0

    0
  3. Miss Sha says:

    Comelnya elfira..cantik fesyen-fesyen dia..sweet je :)

    0

    0
  4. mrs pip says:

    cutenya elfira … love you more bila dah berhijab …suka la tengok elfira yang semakin cute ni …

    0

    0
  5. jhhhh says:

    cantiknye pemandangan….

    0

    0
  6. Anonymous says:

    Eeuuwww overdrew eyebrows… ugly.

    0

    0
  7. cma says:

    gaya kampungan je..

    0

    0
    • Anonymous says:

      eh! ko tak tau ke..memang pun gaya kampung Greece mcm ni.. classy, authentic n fresh.. kesian ko CMA, beranak dalam lubang jamban agaknya.. bukak je mata belemuuih taik.. tu pasal tak tau hargai org lain.. pity

      0

      0
  8. christina lipat says:

    kening dia ori lah bongok . nak overdrew mende nya .

    0

    0
  9. Anonymous says:

    hati hati ajelah, dekat sana pagi ini sedang dilanda gempa bumi

    0

    0
  10. sotong hitam says:

    tinggi benar kasut tu Ell!!! nice place and nice pics!! Harap Ell dpt kekalkan imej muslimah dgn sebaik2nye…

    0

    0
  11. kimchi says:

    alahai comel sangat el ni. lagi comel lepas dia pakai tudung. keep it up girl!

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Elfira tak terserempak dengan Ashraf dan Bunga ke? ;-)

    0

    0
  13. anonym says:

    cantik,comel

    0

    0
  14. Anonymous says:

    sedikit kekampungan dan che ta over do dressing.. sacha is okey

    0

    0