Written by Bella | July 5th, 2017

Pelakon Rozita Che Wan dan keluarganya sering mencuri tumpuan ramai apabila tibanya sambutan Hari Raya Aidilfitri. Umum mengetahui Che Ta sudah mempersiapkan baju raya yang banyak serta sedondon untuk mereka sekeluarga melaram di bulan Syawal ini.

Untuk pengetahuan anda, Che Ta hanya beraya selama seminggu sahaja di Malaysia sebelum beliau berangkat ke kota London untuk sambung beraya.

Apa-apa pun, jom kita layan dulu beberapa foto keluarga Che Ta ketika pagi 1 Syawal dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit Foto : blackpepperproduction

45 responses to (11 FOTO) Che Ta Dan Keluarga Di Pagi Hari Raya

  1. wekkkkkkk says:

    itu hari kata ada 130 pasang baju si mak nyer dn anak pompuan dia..di malaysia beraya seminggu..x habis pakai semua tu kan..last2 pi jual kt London baju tu..kalau bju kurung laku x kt sana, nth2 bukan baju kurung dlm 130 psg tu..

    wekkkkkkk

    4

    12
  2. che Tah-hu says:

    comelnyer ecahhh..da la cntik, pndai bcakap, nmpk bijak..sonok tgk keletah ecah..che ta xde nk ajr ecah speaking2..wlupon apak ecah sah2 ad drh mat salleh.. yg ank org len muke bese ke laut 24jm nk speaking bagai…haishhhh xphm

    12

    3
    • Anonymous says:

      che ta bukannya reti speaking pun….camaner nak ajar anak..,,ntah2 nanti dah sekolah, subjek english pun tak terer.

      6

      9
      • lol says:

        ntah ntah nanti anak awak pun sama

        4

        2
      • Anonymous says:

        Aku start speaking full sentence umur 12 tahun. Ok je..
        Waktu kecik2 mak bapak aku cakap campur2. Okay je English aku.

        3

        0
      • sofi says:

        Anak Che Ta yang lelaki tu if I’m not mistaken, dia best student. Salute cara Che Ta didik anak dia. And if the kids fluently speak traditional Malay language, kau jangan pandang rendah sangat boleh? In future maybe she able to speaks 4-5 foreign language.

        0

        0
    • sukahatilahdeyy says:

      patut didik ckp omputih….tu kan bahasa kedua..

      ecah tu mak dia dah ajar melaram sgt…more to entertainment line kot nnt..

      Tapi Lara (anak scha & awal ) nampak bijak…English ajar, pastu gi school pun blajar ok and nampak dia cerdik

      3

      13
      • Anonymous says:

        Lara x disiplin. Buas dan degil. Ecah walaupun ckp Melayu, dia boleh tangkap apa org tanya.

        13

        3
      • Ku Zalipah says:

        Lara muka standard anak Elly Mazlin aje. Sebab tu mak bapak gigih paksa ckp org puteh. Untuk menutup kekurangan…huhu

        19

        2
  3. Anonymous says:

    kenapa muka anak2 bujang che ta macam suram jer….

    4

    4
    • wekkkkkkk says:

      sbb mak dia kata nak pegi London…mgkn x di bawa skali…sbb che ta kata dia akan ke sana..tak ckp pun anak2 lelaki tu skali..atau nara pun x tau..hehuhehu

      atau sbb..
      anak2 tak di beri kereta baru yg dia dpt bbaru ni bagi pada ZS…mungin cemburu..

      mungkin

      atau sbb..
      masa pagi raya lupa baca mandi raya..

      tu yg suram je..x da seri raya..

      1

      3
    • Anonymous says:

      sbb dorg da bosan bersiap bergmbr berhias bergmbr tp sbb mak sponsor hidup kena ikut jelah

      11

      0
    • Anonymous says:

      Mungkin sebab Zain bau ketiak?!

      5

      0
  4. Anonymous says:

    Tiada apa yg menarik. Semua nampak fake dan senyum plastik.

    5

    1
  5. Anonymous says:

    Ok je. Next?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    gigih che ta panjangkan leher sbb nk ber earing gituewww …

    2

    0
  7. Anonymous says:

    Nampak masing2 x selesa..

    2

    0
  8. Anonymous says:

    mana cerita pasal koh samui ?

    0

    0
  9. wekkkkkkk says:

    si mak jaga bdn..makanan raya x nampak atau x ada..anak2 lelaki muram..kelaparan..kena tunggu pegi rmh org baru boleh mkn..

    wakakakaka

    6

    0
  10. anak nogori says:

    no. 2 nya gmbr nmpk anak eh bosan

    1

    0
  11. Alahai says:

    so dull. nampak xmeriah. xnmpk suasana pagi raya pun. mcm jumpa ruang bilik yg cantik, cepat2 suruh photographer snap gambo. masing2 duduk buat2 bersalam-salaman. itu yg aku nmpk dlm gambar2 ni. lepas tu upload dlm insta!

    5

    0
  12. Jom Mandi says:

    Buang masa gambar raya mcm ni. Sungguh membosankan.

    4

    0
  13. Lalala says:

    gambar2 raya paling x menarik. buang masa. mungkin takde budget utk hidangan sbb bayar income tax..hihihiks

    3

    1
  14. Anonymous says:

    aku rasa bila besar ecah iku mak sedara dia Shasha yg cantik, cute and low profile…bukan mulut kepoh cam nekta dgn penampilan over..dah cam kain langsir dah aku tgk..

    1

    0
  15. Odah says:

    Saya ni mmg org kampung…mesti mahal kain yg che ta pakai tu..
    mmg kainnya jenis keras ke…fesyen tudung saji..
    maaf ya….

    2

    0
  16. mok cute says:

    baju che ta cm lampu tido la…trend erk kembang2 skrg…

    2

    0
  17. Anonymous says:

    che ta tak bayar bil letrik ke ni…gelap jer…ke nak cover kedut2 kat tangan tu….ish2…

    3

    0
  18. Nek Ta says:

    Gigihnye lah setiap tahun beraya check in hotel semata2 nak bagi gambar raya nampak mewah. Gambar semua lebih kurang sama je setiap tahun.

    4

    0

Leave a Comment

Optional