Written by Bella | April 18th, 2017

Baru-baru ini, pasangan pengantin baru, Sharnaaz Ahmad dan Noor Nabila telah berangkat ke Itali untuk menikmati percutian bulan madu mereka.

Mereka berdua sempat berkongsi beberapa foto ketika berada di Itali dengan peminat menerusi akaun Instagram. Rata-rata peminat yang melihat foto bulan madu Sharnaaz dan Noor Nabila mendoakan agar mereka kekal bahagia sehingga akhir hayat.

Bak kata pepatah, mereka memang ibarat pinang dibelah dua lebih-lebih lagi raut wajah mereka agak seiras.

Jom kita lihat beberapa lagi foto sekitar bulan madu Sharnaaz dan Noor Nabila di Itali dengan membaca entri ini sepenuhnya.

32 responses to (11 FOTO) Bulan Madu Sharnaaz Ahmad Dan Noor Nabila Di Itali

  1. Anonymous says:

    mcm ni la melancong, selesa je tgk. klu che ta, 10 almari dia angkut, kain cadar, alas meja langsir pun ikut sekali

    142

    0
  2. hebat says:

    first! yeay

    0

    3
  3. minah jambu suka sahara yaakop says:

    so sweet ….lov uuu Nabila shahnazz…

    0

    4
  4. nok gebuzzz says:

    nabila ni simple la…xd bermakeup bagai,sarat dgn pakaian yg tah ape2 mcm sesetgh retis tu…baru npk holiday mcm ni…

    31

    0
  5. intan kembong says:

    muka diorang mcm sama la..semoga kekal ke jannah

    33

    0
  6. tweety2805 says:

    sweet & simple..
    just nice…
    wish u both happily ever after..
    in shaa Allah…

    15

    0
  7. jiran melati rumah depan says:

    simple je g holiday…pakai pun biasa2 je..kita suka tengok..

    16

    0
  8. Fidot says:

    Dah kawen puji melambung nampaknye, dulu2 kemain dikeji pasangan ni. kan bagus bercuti lepas kawen mcm ni. Semoga bahagia smpi akhir hayat.

    23

    0
  9. naz77 says:

    nice dia ni jnis simple agakya,,, xde la laki serabut

    8

    0
  10. Anonymous says:

    sweet couple…

    1

    4
  11. kikikiki says:

    kalau tgk nabila ni xde cntik sgt pon.
    ape yg kita suka pasal dia sebab dia ni mekap xtebal. sgt xcntik.

    1

    6
  12. anon says:

    ayah kandung nabila ni mana yek? takder sapa sebut pun masa nikah???

    10

    0
  13. zz says:

    nabila ni mcm kate yg kawen dgn prince willam tuuu. so humble nice and sedap mata memandang

    3

    8
  14. kak bedah says:

    betul kata kak hjh muslimah

    1

    2
  15. kisahlalu says:

    mula2 kawen mmg la best..tapi

    2

    1
  16. mak aku says:

    Makcik makcik sangat.kaki cover sikit.urat macam akar kayu.

    1

    0
  17. rotyboi says:

    macam adik dengan kakak….

    0

    1
  18. Anonymous says:

    anak depa mesti comei yg amat!

    1

    0
  19. Anonymous says:

    X silap noor nabila ni pernah berkahwin kan senelum ni?

    0

    0

Leave a Comment

Optional