Written by AbangNara | November 11th, 2014

Akhirnya hari yang ditunggu-tunggu sudah tiba. 11 November (11.11) ialah hari jualan terbesar untuk tahun ini buat Malaysia Trusted Online Shopping Mall www.nile.com.my.

Promosi jualan ini akan berterusan selama 3 hari iaitu bermula 11.11.2014 sehingga 13.11.2014. Sepanjang 3 hari ini, anda boleh mendapatkan produk dengan diskaun sehingga 90%, di mana harga yang ditawarkan ialah RM11. Di bawah ialah beberapa produk yang dijual pada harga RM11 bersempena promosi paling hebat ini.

nile promosi

nile promosinile promosinile promosinile promosi nile promosinile promosi

nile promosi

nile promosinile promosi

Dan juga:-

nile promosi

 

Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan penghantaran percuma sepanjang promosi jualan 3 hari ini dengan pembelian minimum serendah RM48. Klik di sini untuk informasi lebih lanjut mengenai promosi jualan ini.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

8 responses to #11.11 Promosi Jualan Terbesar Tahun Ini

  1. Anonymous says:

    website ni sgt truk. smlm dah brapa kali cuba asyik jem je

    0

    0
  2. Sirin says:

    abg nara, abg nara tolong ingat balik apa matlamat blog beautifulnara ni diwujudkan? untuk gosip artis secara berhemah atau untuk iklan? kan dah ada banyak iklan kat banner besar kecik sekeliling page ni, rasanya x perlu lagi abg nara tambah iklan dalam post. kalau nak review buat cara review. kalau nak penuhkan page ni dengan iklan, takut nanti readers abg nara mual pulak. Sekian, salam beautifulnara.com

    0

    0
    • Anonymous says:

      motif blogger mmg utk dapatkan client iklan2 ni srin hoii.. page gossip kan page yg ramai org masuk, modal blogger mmg ler gossip2, bila ramai org baca page tu dari situ ler income diaorg masuk, bila ramai org visit blog lg ramai org nak letak iklan untuk kat blogger2 ler apa lagi, abang nara mau untung lerr tuee.. hehe

      0

      0
  3. a says:

    pada sesiapa nak beli baju kat nile ni dinasihatkan ambik saiz yang besar.baju dia memang kecik dari saiz yang di paparkan. kalo ikut saiz saya, saiz M. tapi haritu tergerak hati nak ambil saiz yang besar skit supaya selasa. ambil L. tapi L pun pakai still sgt ketat. kalo ketat sikit xpela. ni ketat yg nk butang bju pun seksa mcm ne. habis mcm tu je duit. email kat pihak nile sal saiz dia xreply. tapi kalo bab lain isu penghantran laju je reply.

    overall puas hati dgn servis dia. laju bole dipercayai.cuma saiz baju tu tolong la update skit..saya dh ukur anggota badan sblum beli pun xmuat inikan pula org yg main agak2 je saiz. ada org kata bju ni drpd korea so tu yg kecik2. korea yg dimaksudkan adalah seperti band boy. jgn pulak korg pikir bdn macam rain yg sado pulak..

    0

    0
    • anony says:

      oh yeke size baju yg nile ni kecik2. saya x pernah beli baju lg. bru nk try n tgk review org yg da pnh beli. sebelum ni beli beg n wallet je. ok la. not bad.
      nk try beli baju. saya tgk model die bkn main tggi n pki saiz M. saya igt besar.
      Apepun. TQ ye for the info.

      0

      0
  4. kwakamae says:

    frust! promosi smpai 3 hr. tp hari pertama dh sume out of stock. ckp je la cuma nk habiskan stock yg baki xhabis jual.

    0

    0