Written by AbangNara | November 3rd, 2016

Double 11, laman web membeli belah paling dipercayai di Malaysia iaitu www.nile.com.my akan melangsungkan jualan terbesarnya bersempena 11.11.2016 selama 11 hari. Jualan hebat ini telah bermula sejak 1 November lalu dan akan tamat pada 11 November ini. Sepanjang 11 hari ini, anda boleh mendapatkan diskaun sehingga 90% untuk produk-produk tertentu.

superLagi best, anda boleh mendapatkan PENGHANTARAN PERCUMA dengan pembelian minimum RM8 untuk pembeli di Semenanjung Malaysia. Jom kita tengok offer-offer yang mengkagumkan sepanjang 11 hari ini.

11.11 Big SALE Start at 2/11/2016 – 9.00am

super

super

11.11 Big SALE Start at 3/11/2016 – 9.00am

super

super

11.11 Big SALE Start at 4/11/2016 – 9.00am

super

super

11.11 Big SALE Start at 5/11/2016 – 9.00am

super

super

11.11 Big SALE Start at 6/11/2016 – 9.00am

super

super

11.11 Big SALE Start at 10/11/2016 – 9.00am

super

super

Setiap produk adalah dijual dengan kuantiti terhad di mana seorang hanya boleh beli satu sahaja dan siapa cepat dia yang dapat. Pastikan korang tak terhegeh-hegeh. Nak beli terus beli je. Banyak lagi produk dan diskaun best-best yang boleh dilihat di http://www.nile.com.my/page.php?cd=117.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

4 responses to 11.11 Jualan Terbesar Tahun Ini

  1. anon says:

    Berapa ko dpt nara, bila siar iklan ni kat blog ko???

    2

    0
  2. Smith says:

    The best post!! The way you explanations, hat off!!, your time consuming research in a post is much appreciated. You are an inspiration. Keep it up!

    0

    0
  3. No g?osts!” She skipped along all time low action. La, la, la, you cannot acquire me!”
    She laughed, staying her tong?e out at me, as well as
    I experienced foolish. I placed one shoe on the ste? to join her …

    0

    0
  4. tackk.com says:

    From 9 sides of ?n outdated babycot, I made a fence that is actually pres?ntly made use of in several techniques.
    To shi?ld the youngster coming from the sto?e or even to climb
    up a stairs.

    0

    0