Written by serenity | April 10th, 2012

Untuk hari ini, boleh kami katakan yang demam Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke-25 masih hangat. Facebook ABPBH telah mengeluarkan 107 keping gambar-gambar dari upacara karpet merah sewaktu majlis berlangsung di Genting Highlands, malam Ahad lepas. Apa kata kita layan gambar-gambar ini.

PhotobucketPhotobucketSila like Facebook ABPBH beramai-ramai. Lagi 105 gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.

***

Teater Bangsawan “Paduka Menteri” akan dipentaskan di Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur pada 13, 14 dan 15 April 2012 (Jumaat, Sabtu dan Ahad), mulai pukul 8.30 malam. Teater ini turut menampilkan Dato’ Jalaluddin Hassan, dan tiketnya berharga hanya RM 5 boleh ditempah dengan menelefon 03-2052 3600.

Turut berlangsung pada 14 dan 15 April ini ialah Bazar Seni Industri Budaya dari 2.00 petang hingga 10.00 malam di Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur. Masuk adalah PERCUMA.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

 

92 responses to (107 GAMBAR)Upacara Ketibaan Karpet Merah dari Facebook ABPBH

  1. Anonymous says:

    last!!!

    0

    0
  2. blacktie says:

    byknye gmbarrrr

    0

    0
  3. liza says:

    Baju yg paling pelik… Didie Alias… :D

    0

    0
    • Bekas Skandal Dato' F says:

      ALA KONON NAK JADI PELIK CAM LADY GAGA..TP TAK MENJADI…

      0

      0
    • YSF...fanclup yana samsudin says:

      yana samsudin memang terbaik larh..minat sangat-sangat kat yana samsudin..saya akan sentiasa support akak yana dari belakang…saya sayang kat akak yana…haruslah love,,

      0

      0
    • YSF...fanclup yana samsudin says:

      minat sangat-sangat kat yana samsudin..saya akan sentiasa support akak yana dari belakang…saya sayang kat akak yana…haruslah love,,

      0

      0
  4. Bz body says:

    Hmmmm…

    0

    0
  5. saya ok jer! says:

    okay. overall nice. keep it up #retis. tak sejuk ke pakai baju takde lengan tu? hahaha.

    0

    0
  6. red carpet yg kelaka says:

    maya so rapt with farid la :)

    0

    0
  7. lady says:

    sudah2 lah BN hope hari ni last up date pics abph nie sebab 3hari kan…tak kan nak wat ala2 kenduri plk sampai 7hari 7mlm:D

    0

    0
    • Aku budak gemok tu says:

      dah nak buat macam mana..demam abp masih terasa..
      dalam surat khabar pun x abis lagi cerita pasal abp ni.ni kan pulak blogger2 mcm bang nara..

      0

      0
  8. Aku budak gemok tu says:

    bang nara,asal mak cik wan maimunah dan tudung sajinya x masuk skali ?
    phak abp ni duk tunjuk yg muda2 je,aku nak tgk mak cik wan maimunah..ish !
    larger than lifeee (merujuk kepada tudung sajinya) ! haha!

    0

    0
    • choki-choki says:

      Meluat lak aku tgk shila hamzah 2..manjang berkepit je ngn jantan dia 2.artis yg dh kawin xde lak mcm ko..suke tgk rosma ngn khai…sopan je

      0

      0
    • tutu says:

      tu kuali astro tu kat kepala dia..heheh

      0

      0
  9. eylala says:

    xnampak sgt la fazura :((

    0

    0
    • yuyu says:

      Yg dislike ni mesti kaum kerabat lobak merah aka Neeloya yg tak nak fazura menonjol sebab takut org puji! Tak boleh tahan muahhhhhaaaaa Konfirm!!!

      0

      0
  10. tina.jr says:

    Aikk maya..ada pape ke dgn Farid tu?? Ke saja bakar line Diana? hehe..
    Eja & ND gaya vintage yg classy..superb job.

    0

    0
  11. shisara says:

    Gambar yana samsuddin x der pun abg nara

    0

    0
  12. sayang salmah says:

    gambar erra sikit giler…balik2 gmbr org yg same cer carik gmbr candid molot ternganga ke..menguap ke

    0

    0
  13. Myladiemaya says:

    Abg Nara knp pic syamsul yusof x ada…. :( keciwa,,, dah selak2 dari semalam satu pon x ada pic dia,,, :((

    0

    0
  14. milo ais semalam says:

    abg remy….

    0

    0
  15. syntax error says:

    kenapa ridhuan hashim jln b;kepit dgn maria farida?..konpius..

    0

    0
  16. ODAH says:

    semua pakat tayang ketiak & d*da.. fifi x sukeeeeeeeee… Odah pun.. hakhakhak :D

    0

    0
  17. saya nak cari wanita bertudung dan berbaju longgar, senyum manis, tuturkata lembut, x tinggal solat, hormat org lain sebagai isteri..tu je.. says:

    antara manusia2 yg bakal dibakar di neraka..(mcm kuang haja je ayat aku kan?) tp kena fikirla, dgn sengajanya meninggalkan solat (terutama artis wanita yg bermekap), yg berpegangan tgn dikhalayak ramai, melawa2 utk menarik perhatian org lain…tp tu lah, x semualah kannn…bak kata aku tadi..di antara…agaknya adalah di antara mereka tu ahli syurga…heehhee…semoga kami semua diberi hidayah Allah..amin..

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bang nara..wat la post psl baju lelaki/pmpuan plg cantik.. :D cantik tu exclude yg terdedah2..

    0

    0
  19. putri ^^ says:

    ape2 jela fesyen didie alias ni..menyampah plak aku nengok..

    0

    0
  20. erin II says:

    kahkah apa kena si siti saleha tu.terpijak kain sendiri pastu kena gelak dgn awal

    0

    0
  21. erin II says:

    nabil xdtg ke abp?? apapun bg aku dress plg cantik adalah yg maya karin pkai.

    0

    0
  22. kucinghitamkakipanjang says:

    fazura yg plg vouge n classs!

    0

    0
  23. pelik tp benar says:

    aku pelik btoi maya kerin ngan si parid, satu lg ridhuan botak ngan maria parida…kot ya pun nk gimik ka promo bagai ka jgn la berkepit dan bermesra manja bagai..siap betulkan rambut g…menimbulkan byk spekulasi tuh!…
    paling suka tgk noorkiriah (xtau nk eja)…sweet sgt…tp sayang gmbar jauh..kalu gmbar dekat lg cantik…

    0

    0
  24. […] sewaktu majlis berlangsung di Genting Highlands, malam Ahad lepas. Apa kata kita layan … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged ABPBH, dari, Facebook, GAMBARUpacara, Karpet, […]

    0

    0
  25. sitipah says:

    nara..postlah gambar gojes fazura,tok ti and erra fazira kat sini..post lebih-lebih banyak!!!

    0

    0
  26. hjh ros says:

    tq beautifulnara.. betul2 puas tgok gabar2 ni.

    0

    0
  27. JEJARI KONTOT says:

    Semua bajet mcm artis hollywood! haktuih

    0

    0
    • tak hidup dek puji..tak mati dek keji says:

      xsuke xyah tgk kowt..mate xsakit..n penting skali jiwa ko..hak3..sj wat tambah dosa ko je ngumpat depa..:)

      0

      0
  28. Nyah letops says:

    Bersinar2 mata nyah uolss tengok kecantikan neelofa tuuuu. Jelesss pon adaaa. Rasa nk pi buat plastik surgeryy teruihhhh hahahaha.

    0

    0
    • Zubir Bpop says:

      Betul tak neelofa? lagipun yg tulis ni bukan orang lain. Kau sendiri jugak! Puji la diri sendiri lagipun takde orang nak puji kau pun. Orang kan semuanya takde kerja lain nak jealous kat kau konon.. Muntahhhhh

      0

      0
  29. Adik Abg Wan says:

    pasha demok…muke bulat..lengan mak aii beso nyer lah!! ahaha

    0

    0
  30. Orang Singapura says:

    Hey Maya tu dgn Farid Kamil kan?? Lain mcm je baju pun warna mcm seakan sama…Farid Kamil kan dgn Diana Dianelle…Mana Diana Dianelle? Da tu Ridzuan Hashim kot dgn Maria Farida?? Lagi satu siapa yg dgn Zizan tu? Warna baju Zizan ngan pompuan tu pun mcm seakan sama…Setahu saya Zizan kan dgn Juliana Evans…saya confuse la…ada sesiapa tahu?? Tolong jelaskan ya…terima kasih..

    0

    0
    • banyak tanya la ko ni says:

      ahh ko ni. nak speku speku pulak. pikir baik dah la. maybe penaja baju sama ke. or dorang berlakon sama, ada filem nak promote ke. tak yah nak speku bagai, ala2 dorang tu ada skandal. menyampah aku dengan orang macam ko ni. ko lah golongan pencetus gosip dan huru hara kat hidup org lain kat Malaysia ni!

      0

      0
    • tropong says:

      maybe tu KAKA kot..penyanyi yg duet ngan zizan dlm lagu BAWAKU PERGI

      0

      0
    • yuyuuyu says:

      dorg pomot drama lagenda budak setan new season laaaa

      0

      0
  31. sarayoo says:

    adoinyer. . apa2 pun much love for erra,siti,fazura,tiz,lisa,and ziana. . serius mlm 2 dorg je aq minat. .drees dorg mmg mnmpak kn lg natural beauty dorg.so nice!!!!oya utk fasha sandha,neelofa,and tsha shila!!! ish2! xminat langsung nympah je tgok dorg yg sorg siap bgi nmpk2 lurah lg ksian bakal laki dya blum lg dya tgok da org lain tgok dlu ishh2!!!(wtvrla!!!)for uollz yg lain not bad!!!hihi ~ :):) aq taip ikut suka apa yg aq fkir dan suka sapa x suka 2 hal korang lerr :p

    0

    0
    • Bedah laser says:

      setakat minat jer tapi tak mengundi wat per.. tak guna wey.. ko loya2 ngan fasha dan tasha shila pun, depa menang jugak! Depa tak heran pun ngan ko punya loya tu.. Tak kisah Neelofa kalah pun, tapi berebut2 gak media n peminat amik gambar dia masa dia jalan carpet merah. Ngan Fazura yg korang kata gojes tu pun media tak beriya2 sangat macam kat Neelofa. Ko pun sama kan.. haha.. hipokrit..

      0

      0
      • yg penting aku dah melakukan tanggungjawab dengan mengundi fasha, neelofa, yuna, dan ayu rhaudah

        0

        0
      • NoonBABIlah says:

        kah kah kah…. wahai neelofa. tak payah la kau nak berangan sangat. ingat kami tak dengar ke ko kena BOOOO kat red carpet tu. kau tu katekkkkk la. macam mana org nak nampak ko. tu.. baju ko tu! BURUK NAK MAMPOSSSS! Ingat apa? wedding ko ke nak berjela jela kain tu sgt?? Nobody gives a shit about you lah so stop la dgn perasaan perasan ko yg membuak buak tu. PADAN MUKA KO KALAH!!!!! HAHAHAHAHA Siap nak cover malu lagi on stage! Balik rumah mesti ko jerit kuat kuat kan? PSYCHOOOOOOO

        0

        0
  32. bedah dari kampung says:

    konon ala-ala hollywood gitu! bg aku dress paling cantik, baju maya karingg.
    paling cungg dgn tak over, fazura!

    0

    0
  33. AinNabila says:

    kak cham berita harian tu x pakai bra ke?????/muncung lebey jaa

    0

    0
  34. lulu says:

    apa bangan komen kau ni ainnabila oi,,,agak2 la….huhu

    0

    0
  35. pet says:

    susahnya nak nmpk yg btudung….sedangkan kebanyakannya muslimah…sedih sgt =(

    0

    0
  36. stalker says:

    farid dgn maya karin 2 ade pape kew?? kecian dania daniel sorng2 jerk 2 kn abg nara x perasan kew?? :D

    0

    0
  37. CIK LOFERSSS says:

    FASHA SANDHA GEMOK!!!

    0

    0
  38. ina says:

    Xminat Nora Danish..tp bila tgk pic2 ABP ni rasa malam tu dia paling cantik..paling hodoh DD

    0

    0
  39. Anonymous says:

    suka tgk pic artis lelaki..smart je diorg tu..xmcm artis wanita..asyik terdedah je sna sni..ckup2 la wahai artis wanita oii..simpan utk tontonan husband korang lak
    (bg yg xkawen lg ar)..

    0

    0
    • in says:

      cm ne nak pi toilet, kain meleret..berapa jam dalam tu, mesti diorg singgah toilet…bayangkan..

      0

      0
  40. Mazda6 says:

    ramai artis pompuan bertanding menayang `tet’ masing2 walaupun yg ciput2 termasukler si mak2 hjh…insaflaah weiiii

    0

    0
  41. akula says:

    klo nk jd retis mmg kne tnjk t***k ea?

    0

    0
    • As-Syahri says:

      TAK PERLU. JANGAN TERPENGARUH DGN KEBURUKAN PERANGAI NEELOFA TU YG ASYIK NAK AJAK JANTAN MAIN DIA. TAK TAU MALU!

      0

      0
  42. eyda says:

    cntik norkhiriah bertudung…

    0

    0
  43. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nampak sangat si zed zaidi ni hati dia tk bagos ! tengok muka dh tau ! pakaian yg paling paling terok pakaian nye si minah tudong ni si najwa !!! yg lain semua ok ……zed zaidi u O.U.T …….OUT !!!!!!!

    0

    0
  44. devotedlily says:

    kurus nye rosma….

    0

    0
  45. Nurul says:

    gambar yana samsudin takda? ke aku yang tak nampak

    0

    0
  46. Whadda F? says:

    Farid Kamil dah breakup dengan Diana Danielle ker? Bila masa dia couple dgn Maya Karin lak? Siap jalan sama2, betul2kan rambut bagai…Diana Danielle jalan sorang2, duduk sorang2…

    Abang Nara cuba cover sket cerita pasal ni…confuse nih…

    0

    0
  47. meeradriana says:

    dahlah abg nara..
    dah banyak sgt citer pasal abph kat blog nara nih..

    0

    0
  48. embok kesum says:

    citer lain plsssss

    0

    0
  49. AnakAyam says:

    Rasenye paling chantek adalah Fazura & Siti Nurhaliza…..

    Maya Karin tuh mcm made negara spain jew…Nora Danish & Didie Alias pulokk mcm alien kepala besarr…

    0

    0
  50. didi says:

    Ni tgkp gambar curi..mst bkn cmreman yg d lantik n xpro pn,,apa daa,,,mcm bingok ja snap

    0

    0
  51. illusir says:

    gambar erra mane lagi..nie asyik gambar org yg sama je….membosankan

    0

    0
  52. ANON COMEL says:

    SHILA AMZAH DENGAN SHARNAZ NI MEMANG BANYAK PEGANG PEGANG KE. EM. ORANG LAIN PUN BERCINTA TAPI TAKDELAH SAMPAI PEGANG DEPAN PUBLIC. KALAU YE PUN ARTIS DAH BIASA MACAM TU , TAPI INGATLAH. ARTIS PUN MANUSIA. HAMBA ALLAH. ADA JUGA DOSA PAHALA. BUKAN KATA KALAU ARTIS KORANG BOLEH BUAT APA KORANG SUKA TANPA BATASAN. SEKADAR INGAT MENGINGATI. SALAM.

    0

    0
  53. zam says:

    Dear Neelofa..

    you give Carrot a bad name. what a hideous dress. your make up> what’s with the extra shading? nak cover hidung yg macam jambu air belakang rumah your mom at Pasir Mas ke?

    0

    0
  54. aq benci tgk reti pompuan tak tutup aurat, baju ketat, pegang tangan dgn bukan muhrim..sekali kena bala baru tahu.! aq benci tgk neelofa pakai nmpt tutt... memalukan org kelatan.. rasa nk lempang jer muka..! says:

    serius weh, aq benci tgk..!!!!!

    0

    0
  55. nununymous says:

    si shila hamzah sgn sharnaaz tu kawin jela cepat2..amik pic pun dh rapat2 pegang tangan bagai..orang dah kawin pun x amik pic mcm tu dik non oi..

    0

    0