Written by AbangNara | September 24th, 2014

Hujung minggu lalu, telah pun berlangsung Anugerah Lawak Warna buat kali kedua. Abang Nara sempat tengok. Boleh tahan juga penganjurannya kali ini. Gandingan AC Mizal dan Nabila Huda pun ‘not bad’. Tak sangka Nabila Huda berbakat menjadi pengacara. Boleh diketengahkan lagi bakat Nabila Huda. Apa pun, penganjuran anugerah ini merupakan satu inisiatif yang baik untuk menghargai jasa para pelawak tanah air.

anugerah lawak warna

Namun yang paling menyentuh hati Abang Nara ialah apabila kumpulan Senario naik ke atas pentas. Memang terasa bergenang juga air mata ini menyaksikan kesemua ahli kumpulan Senario memegang tangan sesama sendiri. Abang Nara dulu membesar dengan lawak mereka. Memang kelakar. Kira tahap ‘legend’ dah. Terharu melihat penghargaan yang diberikan kepada kumpulan ini.

anugerah lawak warna

Semoga selepas ini nama Senario akan diingati semula dan akan kembali aktif di kaca televisyen. Rindu juga nak dengar lawak-lawak mereka. Apa pun, tahniah diucapkan kepada Astro atas penganjuran anugerah ini. Semoga tahun depan lebih meriah. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna

anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna
anugerah lawak warna

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

24 responses to (106 GAMBAR)Sekitar Malam Anugerah Lawak Warna, Senario Buat Hati Ini Tersentuh

  1. ila says:

    Shuib! lu mmg terbaek lah bro… i #AfundiMasuk u dlm AF2014 ;-)

    0

    0
    • guy says:

      Entah kenapa, aku BENCI tengok AC jd pengacara. Gedik lebih, langsung tak pro! Harap maharaja lawak nnti tukar pengacara.

      0

      0
      • Diva says:

        persembahan terbaik pada malam itu jatuh kepada *drum rolls*

        LIPAN BARA TERCEKIK PINTU!! sore shuib memang salute lah

        *kinah tak lawak.. kinah lucah.. boringgggg*

        0

        0
      • penangharia says:

        betui betui…..aku sokong. meluat tgk. takdak kualiti langsung.

        0

        0
    • dodol says:

      teringat dulu masa lan pet pet menang award pelakon komedi dia cakap, thanks kepada peminat, tanpa saya siapalah mereka. kikiki

      0

      0
    • i am power rangers says:

      enot ni aku tgk dalam super spontan masa terima cek kemain sedeyyyyy, dengan tak larat nak jalan nyer,dengan muka nampak mcm pucat je alih2 tgk dlm anugerah ni amboiiiii kemainnnnnnnnnnnnnnnnnnn kau…bawa2 tobat…tudung tu pakai betol2.tu xttup aurat lagi tu…

      Lagu paranoid uwekkkkkkkkkkkkkkkkk xbest….tp mesti dkt era 78ratus akan ulang..

      anugerah suka2 ni,jgn ambik serius..

      0

      0
  2. miss ynwa says:

    1sttt!!!!
    anyway anugerah ni semua biol…calon & kemenangan pon ramjadahhh
    baik buka HBO tgk movie ulangan 3,4 6 kali tu lg besttt

    0

    0
    • miss ynwa says:

      ceihhh aku tak first upenye…,, papew jela janji JIHAN MUSE PATOT MENANG
      BUKAN SARIPAH SAKONAH TU, tak masuk dek akal

      0

      0
      • Diva says:

        persembahan terbaik pada malam itu jatuh kepada *drum rolls*

        LIPAN BARA TERCEKIK PINTU!! sore shuib memang salute lah

        *kinah tak lawak.. kinah lucah.. boringgggg*

        0

        0
  3. stabilo says:

    Urmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm……..
    Luna Maya tiba2 jadi top pulak kt m’sia nih..xphm aku

    0

    0
  4. wassap bro says:

    syarifah sakinah? kelakar ke.
    ingatkan jihan yg ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, .. tahniah je la.

    0

    0
  5. Adokukesah! says:

    Dalam banyak2, suke tgk harith iskandar and performance by shuib and the gang je.. btw, penyanyi pompuan yg feat amir tu x best langsung bawak lagu frozen! apa2 pun tahniah abg2 senario!! mase kecik2 mmg tertunggu2 rancangan senario kt tv3 awl2 dh bertenggek dpn tv..lol.. almy nadia cantik n berseri2 tp awat cm gedik semacam kt ats pentas.. hurmmmmmmmm

    0

    0
  6. APE DAA says:

    comey almy nadia….

    0

    0
  7. akulah says:

    abg nara ..nabila huda memng dh pernh jadi pengacara tv2 dulu..saya lupelah program rancangan masa tu..wktu tu dia msih fresh muda lagi..saya selalu tgk sbb rancangn tu utk penonton teka lagu,teka permainan tel dlm talian pstu dpt hadiah..memg dia sngt slumber & pro bila mgacara..rmi yg x tau..leps ni klu ada progrm ape2 klu surh dia jdi pngacara sy pasti semua puashati..bukan pujian semata2 tapi ni hakikat..wlupn dia bnyk maslh hal peribadi tapi pasal keje memng tiptop

    0

    0
  8. aku yang bernama says:

    yg layak menang is jihan instead of sakinah. tp dh rezeki kan.

    Luna Maya ingat ni indon ke nak seksi seksa bagai? Tak ade orang yang tegur ke cara pemakaian luna maya ni?

    Best juge suare shuib menyanyi.

    But, still terfikir, why nabila? She’s not a comedian. kenapa tak ambil jihan atau sharifah shahira je? kata anugerah lawak. carilah pengacara dari kategori yg sama.

    0

    0
  9. Anonymous says:

    oh! tu luna maya kah? klu aku jumpa dia aku lempang muka dia laju2..biadap pakai mcm tu. nad zainal pn sama!

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    persembahan paling meletop lipan bara tercekik pintu,shuib mmg terbaik…..mcm nengok konsert….
    yg pelik mcm mana undian sms SS boley menang,sedangkan byk haters,agaknyer dah rezeki dia kot…..terima jerk la!kesian Jihan…sabar ye…Tahun depan cuba lagi
    SYJ n Harith Iskandar mmg kelakar……

    0

    0
  11. Melati says:

    Yg tk Best tak sekali Shuib nyanyi lagu Awie ..cam Sial…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    sham kamekazi handsome!

    0

    0
  13. FYI says:

    aku paling xboleh blah tertengok bontot si luna maya terkinja-kinja atas pentas tu. terus xlalu nk makan pastu. mana menteri komunikasi, multimedia ni!!!

    0

    0
  14. Fedup says:

    Mmg ptut pn Astro bg pluang pd org lain jd
    pngcara mcm nbila.klu x,mmnjang lh kita tgk
    muka AC,mcm dh xde org lain nk jd pngcara.
    Knp mamat tu pki sluar ktat ..sorang pn x klur isu????
    Sbb dia datuk ke??come on lh..byk lg yg
    brkebolehan ..yg ptng d bri pluang.AC ni yg dia tau
    mnjerit,trgedik2,perasan hensm dn klakar.
    Tp aku tgk this tme anugrah hambar gler,what
    hppen penonton pn kureng.???

    0

    0