Written by AbangNara | August 10th, 2011

Orang perempuan di pagi raya sememangnya mahu kelihatan cantik dan berseri-seri. Maklumlah, masa inilah nak bertemu dengan rakan-rakan lama dan juga saudara mara di kampung. Selain daripada make up yang selalu diapply, Abang Nara nak cadangkan anda untuk membuat rawatan muka di Aleema Beauty, Wangsa Maju.

aleema beauty

Setakat entri ini ditulis, sudah 10 orang membeli voucher MilkADeal untuk Aleema Beauty ini. Hanya dengan RM59 ringgit, anda akan nampak berseri-seri macam pengantin baru di pagi raya. Untuk makluman, value treatment yang anda akan terima sebenarnya berjumlah RM498. 88% diskaun tue babe.

aleema beauty

Anne Ngasri ialah salah seorang pengguna dan pengunjung Aleema Beauty di Wangsa Maju ini. Kalau korang beli voucher MilkADeal ini, apa yang korang akan dapat ialah:-

  • Signature Facial
  • Toning & Firming Radio Termal Treatment
  • Eye Treatment and Ear Candling
  • Optional: RM100 package voucher

So tunggu apa lagi? Dapatkan voucher Aleema Beauty yang hanya bernilai RM59 daripada MilkADeal hari ini jugak.

 

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

11 responses to 10 Orang Sudah Mahu Nampak Cantik Di Hari Raya, Anda Tak Nak Ke?

  1. xoxo says:

    anne ni dlu bkn ke ada beauty saloon, nape nk g wat treatment kt saloon lain.ke dh tutup saloon dia.

    0

    0
  2. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    nak nak nak ! minah jambu suka dengan kecantekan …tapi minah jambu bukan gi di saloon sebalek nye minah jambu amal kn barang2 tradisional untok di tepek kn kt muka minah jambu ni ..bab tu minah jambu semakin jambu dn jambu dn jambu dn jambu dn jambu he he he heeeeeee….nk belajar ngan minah jambu????? minah jambu bukan lah nk puji diri sendiri tapi ni ada lah kenyataan..bukan dugaan ! tapi betol betolllllllllllllllllllllllllllllll !!!!! smile……:)

    0

    0
    • minah jambu 24jam mengadap computer says:

      eh mana semua pengomen2 ni ?????? xoxo tkan kite je yg ada kt ruangan komen ni ! yg lain gi teraweh ke? TZ u gi kelantan ke? bujang mana kau ? zaia where are u? samdol n hamlau mana kau? sunyi la kt sini minah jambu takotttttttttttt nanti ada momok datangggggggggggggg !!!!!

      0

      0
      • zaia says:

        haha.minah jambu takottt momok?momok gtau dia nk kwn2 je ngan minah jambu,jgn takot ok..huhuhu

        0

        0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          hahahahahahahaha selamat berpuasa dn selamat berbuka zaia ! buka ape niari ? minah jambu niari tk puasa lah pasal minah jambu tk bangon saor dh terlambat ! al maklom lah jejari runcing minah jambu sebok komen di dlm ruangan komen bang nara ni ……selalu minah jambu asek tido lambattttttt je ………hehehehe senyum cikit ;]

          0

          0
  3. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bang nara!! lain kali jangan tarok gambar si anne ngasri ni la pengomen2 tk suka ! bang nara tengok tkda pengomen yg nk komen ! cuma minah jambu ngan si xoxo ni je yg kasi komen…….minah jambu nye kawan2 pn tknk masok kt ruangan si anne ni ! bang nara ! bang nara !

    0

    0
  4. mambo says:

    adehhhh semua komen merapik laaa !!! aku igt nak tye mcmne nak beli voucher ni…..tolong bgtau aku wyh…..tq n salam

    0

    0
  5. hpmurah2u says:

    hihi…slm. and slmat pagi…

    regards,
    jom tgk hanpon

    0

    0
  6. angkasa says:

    kejap fair n lovely…kejap aleema..haishh…

    0

    0
  7. sue says:

    kene pakai kredit card kan :(

    0

    0