Written by AbangNara | November 3rd, 2014

Memang comel. Hujung minggu lalu, laman sosial rakyat Malaysia dipenuhi dengan gambar-gambar wajah comel anak perempuan sulung Che Ta dan Zain Saidin. Kesemuanya melahirkan rasa geram melihat kecomelan si puteri ini. Orang kata, ke mana tak tumpahnya kuah kalau tak ke nasi. Nampaknya anak Che Ta kecil-kecil lagi dan mewarisi kecantikan si ibu dan kekacakan si ayah.

anak che ta

Nama si comel ini akan diumumkan oleh Che Ta dan Zain Saidin menerusi rancangan H!Live tidak lama lagi. Tak sabar nak tahu. Apa pun, Sasha Saidin telah berkongsi satu gambar dirinya semasa kecil dan membuat perbandingan dengan anak Che Ta. Memang sama. Besar nanti confirm cantik macam mak saudaranya itu kan?

anak che ta

Semoga si comel ini membesar dengan sihat dan sempurna. Tahniah buat Che Ta dan Zain atas kelahiran cahaya mata ini. Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak che ta

P.S: Yeah~~~ Kini anda boleh mendapatkan produk SKIN LAB di www.familynara.com. Penghantaran adalah percuma untuk pembelian lebih dari RM78. Apa tunggu lagi? Beli sekarang dengan Whatsapp ke 011-3338-7668. Pekerja kami yang dedicated dan mesra pelanggan akan melayan anda sepenuh hati mereka. Jangan ngorat sudah.

anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta
anak che ta

116 responses to (13 LAGI GAMBAR)Anak Perempuan Che Ta & Zain Saidin

  1. kiah senduk says:

    shomel

    0

    0
    • Olga says:

      jangan jadi mcm perangai auntie shasha sudah la…

      0

      0
      • Fakta Pernikahan says:

        nak anak cute…korang kouple la dgn mat salleh.
        ni tak, jantan rempit muka doyok tu jugak korang nak rembat jd calon suami. lama2 masyarakt melayu makin hodoh.

        0

        0
        • BABY TERCOMEL TAHUN INI says:

          LARA ALANA…WHO?????

          0

          0
        • mutiara says:

          gambar 2nd, tangan sape yg macam tangan hantu tu..
          btw, subhanallah, memang comel

          0

          0
        • Tahniah says:

          serius comel giler wehhh!!! awal ashaari, pliz take note. x payah nak expose sesangat la haih baby ko tu. baby ni baby of the year. so, sit down.

          0

          0
        • SAIFUL BAUKARI says:

          AIR MANI ZAIN ……SIHAT & POWER !!!!

          0

          0
        • LOL says:

          comel giler…..kalah Lara Alana keturunan cina tu. biasa lah cina mana ada yang cantik, cina kan mata sepet, muka pucat…ugly giler. Tengok anak che ta manis jer.

          0

          0
        • Datin Semah says:

          Nanti Mak Ta umur 60 tahun…baby ni baru nak masuk zaman remajanya.
          Congratulations by the way…. ;)

          0

          0
        • jantan melayu pendek says:

          pandai che ta pilih laki, tengok lah hasil nya.
          mari lah kita pakat2 cari jantan omputih….atau yg ada mix omputih pun ok jugak. Hasilnya memang comel.

          0

          0
        • Mak Jemah says:

          Menyesal giler mak tolak pinangan lelaki Pakistan mix Republic of Kazakhstan jual karpet, jiran sebelah waktu tinggal dekat flat JKR dulu.
          Oh, dimanakah dikau wahai habibi ku ???

          0

          0
        • Oh Baby says:

          Comel sangat. Ini lah salah satu harta kurniaan dari Allah SWT. harta tak payah disorok, mesti kongsi bersama2 orang lain.

          0

          0
        • Yahudi says:

          Melayu Penang antara yg paling vogue dari Malaysia , ikon wanita Penang skrg ialah Fathia Latiff , Norjuma Habib , dan Jojie Aminuddin ,
          Melayu2 Penang ada class okey , kalau yg muka “oriental” pon yg jenis2 cantek , mcm Almy Nadia , tak da la muka “extra asian” mcm Chelsia Ng , memalukan negeri ja !! Nurul Wahab pon dah mcm Nicole Scherzinger , taraf international sgt HAHAHAHA !!

          0

          0
        • Anonymous says:

          sapa yg kutuk anak org tu nsb la korg nanti ada anak tggu org kutuk anak korg..blm tntu rupa apa Tuhan nk bg ank korg.
          melayu+omputih blm tntu ank cntik, ada je yg x, Tuhan kurniakan anak cikta cntik sama la mcm Tuhan kurnia mak ayah erra dan mak ayah fazura dpt ank cantik. mereka melayu+melayu jgk..

          0

          0
        • kokok says:

          flat jkr cheras ke mak jemah?haha

          0

          0
        • ChefOne says:

          Whoot.. whoot… Cucu-cucu aku pun mix ok, cute gilers…

          0

          0
        • leen says:

          i dont understand!! why nk bandingkan.. semua baby comel lah!! anak sye comel, baby kamu comel, lara alana.. baby che ta n zain.. x kire ar mix ke.. ape ke… for me, all the babies all sooo comels.. x mcm mulut puaka korg tu yg duk banding2kan.. xyah ar nk kutuk2.. anak che ta n zain bru lahir… siapa kau org yg akn mengatakan dorg dua ni xkan wt akaun ig ke, fb ke utk baby dorg? siapa kau orang??? depends on parents ar.. hak diorang!! kaki sebok!! busuk sndri x nmpk, busuk org lain pi hidu2.. ceit!! mmg sgt marah.. baby sume adorable.. sye x rase schawal over sgt.. its how there raise their doter.. mybe nti dah besar, dorg akn passing akaun ig tu pd rara.. u know, its a great moment.. jurnal anak dorg from baby till besar.. nti bile rara besar… dye view balik.. owh,..xkan ar korg xde cita2 cmtu kt anak korg?? plsss ar… i pun ade nk wt email personal for my baby… i want to email her every single story.. when she at her 18th bday i give her the password, so that dye leh bace sume email yg i anta.. harapan i towards her.. tu cara i.. mmg ade keinginan nk wt cmtu.. cume lom ade mase nk start.. dorg x show off pun.. u all je yg pikir yg bkn2.. tu ar kate org, kalo dah x suke,.. sume pun nmpk x elok je pd pdgn korg.. sekian…

          0

          0
      • minah jambu tlajak laris merah says:

        hahahahahaha olga niiiii macm2 lah hahahahaha….

        0

        0
      • Cili Padi says:

        2x ganda lebih super cute daripada kouple giler glamer Awal dan Scha. Punya lah berangan siap ada akaun IG sendiri plak tu. Lucu bukan? :(

        0

        0
        • Neeolga says:

          baby muka cina..x comel.

          0

          0
        • yuuhuu says:

          yess baby artis paling comel of the year….scha & awal syok sendiri jer la yer…fasha akan dtg ermmm lupakan saja kacukan tu….hahahaha

          0

          0
        • anon says:

          apa masalah yang duk kutuk anak orang lain ni?budak lana tu bau syurga lagi,apa dosa dia dengan korang,nak kutuk emak,tak payah kutuk anak,ingat budak tu bersih suci lagi,kata anak rupa buruk la itu la ini,lain kali dulu bila belajar agama,belajar elok-elok,ni tak belajar elok-elok,itu yang kutuk ciptaan Allah tu

          0

          0
        • racist says:

          xyh nak kutuk mke cina x comey mcm la kau tu comey sgt…

          0

          0
        • mia says:

          tak apalah ada IG sendiri.. dia dah pandai bawa phone update IG. kalau teknologi tak ada.. tak ada orang pun tau wujud ker tak ..

          0

          0
      • lorat betul la kau Olga says:

        Siamang gagap = Olga, pondan 7 keturunan..

        0

        0
    • Baby AA says:

      baby= pengerat hubungan keluarga.

      0

      0
    • comellllll says:

      comellll… comelll.. comell…. muka manja.. muka mintak kasih sayang.. suka.. suka… semua tgk pun jd sayang…

      0

      0
    • Ana says:

      Baby senyum masa dafi dukung tu comel gila!!!

      0

      0
    • qqqq says:

      kesian lara alana.. x tau pape kena kutuk.. :( masiang2 ada keistimewaan masing2..jgn la banding2kan baby tu.. 2 2 pun comel & cantik… tak salah scha & awal tunjuk anak mereka kan.. korang yg ada baby pun setiap hari post gambar anak korang kat fb,twiter,instagram… entah2 kawan2 korang pun meluat tengok …korang je perasan lebih..walhal anak korang cute sangat ke? cantik sangat ke?? hahaha…

      0

      0
      • baby says:

        hahahhha, kan..sy pun sokong, y ngutuk bagai ni…anak korg cantik tak??????hahahaha…tp sy rs y kutuk2 ni mmg xda anak punye..sbb boleh dia kutuk bayi….hai…hati batu…

        0

        0
      • kambing hitam says:

        sekurang2 ye lara alana comel tanpa di perlu dimix2..

        0

        0
      • ellyza says:

        sokong!!! jgn mgutuk org klau rasa kita msh ada kturunan lg. tak kita, anak kita, cucu2 kita… baik diam klau xda benda nak cakap dr mgutuk org

        0

        0
    • AKUKAH says:

      Tingin nak komen gak..
      anak comel gebu gebas..selamba je che ta tunjuk kt peminat…
      xde la nak tunjuk jari je..kain bedung ke..tilam ke..
      ni anak xde la megah mane..konon nak tunjuk jari la..kaki la.. tgk rambut anak pn takut.. pacak2 dan kembang… bbbooooooo

      0

      0
    • Kak Peah says:

      MAN KAJANG MANE X TGOK KE BINI KAU BERANAK??????

      0

      0
    • MARINA PUKI says:

      NASIB BAIK XDE IRAS MAN KAJANG

      0

      0
  2. Anonymous says:

    rasa cam nak gigit pipi idong.. sangat omey omey.. kua2 dah rambut lebat ya Allah kagum betul ciptaanNya..

    0

    0
  3. poyos la says:

    tetibe ak rse mcm nk cari kaple dgn org mix mat salleh plk .. mmg comel sungguh

    0

    0
  4. Anonymous says:

    Lagi comel dari lara alana tu..harap2la bagi nama melayu..jgn lara maria sudalaa

    0

    0
    • mak jemah says:

      lulzz kau nihhh. kot yer pon kau nak compare anak dr mix omputih ngn anak dr mix cina arab tu da sah2 la lain. ape2 pon aku rasa lgi santekkk lara alana dari kau ngn anak kauu.. hamikkkkkk!! mulut mcm puaka da sah2 muka mcm puaka.

      0

      0
  5. hany says:

    MasyaALLAH,comel sgt2..gebu nya baby che ta ni..hrp mbesar sbg anak yg solehah..amiinnn

    0

    0
  6. Makcik kepoh says:

    Shomelll sgt !! kbai

    0

    0
  7. Baby says:

    Ya ALLAH.. comel nya anak Che Ta. Alhamdulillah, rezeki Che Ta dan suami. Che Ta jaga diri elok2 masa berpantang ni ok. :)

    Semoga anak yang dilahirkan ini menjadi anak baik budi pekerti, yang akan taat pada perintah ALLAH SWT. Amin.. :)

    p/s : Muka baby tu comel sangat bila daffie pegang. Sempat pulak dia senyum..hihi :)

    0

    0
  8. ODFN says:

    tenggelam terus si lara alana anak si gile glemer,hahaha

    0

    0
  9. Aurora says:

    This sweet baby has all the love to share. Grow healthy lil one. ?

    0

    0
  10. jambusangat says:

    Tahniah che ta dan zain..respect laa dorg ni.xde sampai nk sorok2 gambar anak bagai..anak tu pinjaman je dr Allah.perlu dikongsi sama2..xpayah nak privatekan sangat

    0

    0
  11. mia says:

    comel anak rozita ni. yg dengki org kata anak rozita comel tu, oooopppss memang comel pun. kau je tak comel. muka dah buruk, hati pun nak buruk sama. baik terjun longkang je biar bau badan pun busuk, baru padan dgn muka tu.

    0

    0
  12. mami penang says:

    Bagus cikta n zain, tunjuk jer muka anak tu.. xda la nak buat surprise mcm sha n awal, tunjuk belakang la, kaki la, bontot la bagai… ntah apa2..

    0

    0
  13. Tutup Je Lah IG tu says:

    stress kejap si awal ashaari…khennn????

    0

    0
  14. lolita says:

    apa2 pon sila mengaku yang anak che ta and zain mmg cute

    0

    0
  15. Najib says:

    scha n awal….sila menyorok dibelakang tirai wad bersalin please dan diam.

    0

    0
  16. lia says:

    Gbr dgn dafi tu menambahkan lagi kecomelan baby tu yg mmg da tsgt2 comelll!!! senyum lebar je baby tu..semoga jd anak yang solehah :)

    0

    0
  17. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    oklah tu tak sorok muka anak mcm si hidong bacon dua ekor tu…alah si scha n awal tu laa sape lagi…nama konon2 mcm mat salleh,tp dua2 ekor muka mcm babi jadian…jawa!…lara alana konon….sofea jane punya anak pun nama klasik…dia taklah kalau nak taruk nama anak mcm org putih sbb dia mixed…

    0

    0
  18. AFINA says:

    lpas ni FB,Instagram,Twitter &……. lagi bnyak like la dari lara loden =P schawal, sila remove smua account MU…..

    0

    0
  19. Saka says:

    Dafi said, “Come to auntie, girl !!!!”

    0

    0
  20. Lara Alana says:

    …berita sedih bagiku.

    0

    0
  21. nok gebuzzz says:

    huuuuuntung nyer che taq…..semua ada,semua dpt…rezeki masing2 Allah dah bagi,baby zain n che taq mmg comel amat sgt….x puas memandang…semga jadi anak yg solehah

    0

    0
  22. noroom says:

    Comel sangat. muka zain mulut che ta. takde la minat che ta ni. cuma suka watak sir henry middleton. tapi suka la cara diorang takde nak cover2 muka anak. so sincere. semoga baby tu jadi anak yang solehah dengan panggilan nama yang baik2 juga.

    0

    0
  23. Puiii Sket Jah says:

    anak mcm ni la layak ada IG sendiri. ni tak, anak ko mcm anak maid mynmar ko sibuk bukak IG segala. hishh, buat malu je lahhhh.

    0

    0
  24. orang kedah says:

    baby of the year, ya setuju 100%

    0

    0
  25. Ayohhhhhhh!!!!!!!! says:

    Kak2 Jah, Semah, Tijah dan Zaiton semua, jom kita lepak kt KLIA..mana lah tau kot2 ada mat2 salleh yg boleh dijadikan calon suami…tak gitu?

    0

    0
  26. chee tu says:

    Yg aku kelakar gmbr baby che ta ni di share kat fbmasing…nak anak mcm ni la gebu gbas…hello muka korangpun muka jawa budget nak muka mat salih kunun..please arr..mmg la anak che ta chomel dah bapak dia mix jat salih…perasan btoi nak muntah aku baca mimpi masing2

    0

    0
  27. snow says:

    Comelnyer…putih melepak..tak jemu tgk…tibe2 rasa nk ade anak perempuan plak..heeeee

    0

    0
  28. aku says:

    so cute gambar dgn dafi tu..dia senyum la..

    0

    0
  29. adusss says:

    Lara Alana…muka cam Mynamar. Giler tak lucu?

    0

    0
    • Anonymous says:

      betul…syarat byk sangat nak tunjuk wajah anak. kha…kha….hu…hu…nama pelik2 …che ta yg diam2 anak wow….wow boleh jadi duta….

      0

      0
  30. lara aluna says:

    Yang marah nau dgn lara alana tu kenapa. Tak adil tak adil. Yg poyo bapak dia.

    0

    0
  31. ... says:

    aku puas lah pikir apa hal plak salah satu kembar interframe kat situ..

    ghupanya adik ipar che ta , laki ayu raudah..

    sorry blurr sat punya komen..

    0

    0
    • conpius says:

      comel nye kamu…!! pengsan bngun tngok pic budak ni..

      **yg tambah konpius apa kena mngena dafi ngn family ni. mohon pencerahan shabat…

      0

      0
      • Dafi says:

        laa.. xtau ke? i kan anak tiri kepada pak menakan belah mak angkat rozita punya datuk. apa daaa…

        0

        0
  32. Anonymous says:

    geram btl la tgk pic baby ni! rasa nak cubit2 dan picit2. harap2 akn dpt baby mcm ni jgak

    0

    0
  33. maria says:

    pada yg suka membanding2 kan tu, korg sebenarnya bermasalah jiwa..apa kata beristighfar..jgn biasakan mulut kita mengata kurniaan Tuhan..ada pulak mengata anak cina tak lawa lah apalah..babies semuanya dilahirkan dgn kecomelan tersendiri…Allah jadikan kita manusia punya perasaan sayang dan simpati pada anak2 kecil..jika kita tiada perasaan sebegitu, atau suka membanding2kan maka intai2lah jiwa sendiri..rawat dengan kembali kepada Allah..jgn buta2 bercakap disini membandingkan seolah2 korang ni takde iman..**btw, yg penting waktu kita dibangkitkan esok adalah iman, taqwa, amal..bukan muka sapa lawa..

    0

    0
  34. laling says:

    che ta kena beranak lagiii… supaya dpt baby shomel camnih lg… soo adowableee… 1 moree plsss … muahhhh for babyyy ..

    0

    0
  35. alahai kawan aku..poyo! says:

    kawan aku keluarkan gambar anak Che Ta kat FB dan dgn bangganya membandingkan dgn gambar anak dia lahir 4 tahun dulu..katanya “tak sangka anak Che Ta seiras anak aku”..erkkk..tang mana yg iras tu entah le…penat aku ejas dr satu angle ke angle yg lain…takde! oo, mungkin ada satu laa…tang bentuk muka 4 segi aje sama..but, ramai kot babies yg lahir muka 4 segi camtu..haha..adoi laaa…layan kan aje laa..

    1

    0
  36. maria says:

    baby semua comel..tak pyh membanding2..jiwa kacau ke sampai membandingkan babies? atau bermasalah jiwa sebab tak tahu / kurang agama? Allah jadikan manusia dengan perasaan belas dan kasih pada anak2 kecil, pada org2 tua, pada binatang, etc..ini sampai membanding baby A comel, baby B hodoh, baby C keturunan si polan maka tak comel ni dah kenapa? kalau pun di website ni sekadar menulis tak siapa kenal muka korang, tapi sy percaya kalau korang normal maka akan ada sedikit rasa was-was bila nak menulis sesuatu yg tidak baik, kerana akal kita akan menafsirkan baik-buruk sesuatu..malaikat mencegah kita dr menulis perkara yg buruk..manakala iblis terus2an menggoda untuk turut sama mengibliskan diri..jd yg membezakan kita adalah benteng kekuatan iman kita untuk tidak menulis perkara2 yg tak elok/jahat kerana kita takutkan azab Allah atau kita ini hamba iblis yg bermaharajalela dalam diri kita..pilihan di tangan kita..

    0

    0
  37. Anonymous says:

    uiihhh comel giler bak hang.
    tu awat terselit si kembar x pandai main bola plk tu?
    shaha bajet frozen sgt ke tu?

    0

    0
  38. page up page down says:

    baby dari ibu bapa mix mmg kebanyakannya comel..ramai juga yg ibu bapa sama bangsa pun comel..semuanya bergantung pada mata seseorang dan apa yg biasa dia tgk..dtg dr keluarga pelbagai darah keturunan (8 jenis darah), aku pernah terdetik dlm hati masa melawat kakak ipar aku bersalin bahawa kebanyakan baby lain yg aku lihat di hospital kurang menarik dimata aku..perasaan ini berbeza bila melihat anak sedara aku, mmg cantik..tapi apabila aku memasuki 20an dan mula menghadiri kuliah agama, syarahan, kelas, etc, maka aku tersedar dgn khilaf sendiri..kita tak sepatutnya membezakan mereka, apatah lagi mereka itu masih bayi..sekurang2nya mereka itu baru lahir tiada dosa..kita yg membuat bermacam andaian dan membezakan mereka dengan kata hinaan (some of us) yg sebenarnya bermasalah..kita juga tak perlu bangga dgn darah keturunan kita semata2 kononnya kita jauh lebih cantik/handsome dr org lain, apatah lagi bila ramai yg berkata demikian)..berbangga dgn keturunan (sebagai cara menghormati keturunan kita takpe la..mmg kita kena bangga dgn ibu bapa kita, datuk nenek kita dsb..tapi bangga kononnya kita cantik/handsome dr org lain, itu hanya menunjukkan kepoyoan kita..

    0

    0
  39. Anonymous says:

    macam lar kalau korang khawin dgn mat salleh or orang putih dapat anak comel..macam lara alana and anak che ta tu…cermin dulu muka korang yg suka mengutuk orang tu tentu ke dapat anak comel…ingat setiap kejadian tu tuhan yg cipta..bukan korang so jangan main sedap mulut je nak kutuk anak orang…jgn satu hari kene kat korang balik baru nak melutut minta maaf kat scha n awal

    0

    0
  40. wiwitt says:

    SUBHANALLAH…comel sangat2..mmmuahhhh pipi gebuss tu..

    0

    0
  41. Lara says:

    Sudah sudah la compare baby Che Ta yang comel ni dengan Lara Alana yang jugak comel tu.. dorang baby lagi tak tau apa2, tak baik la. Plus, parents Alana pun ada reason sendiri kenapa tak nak kongsi terus gambar baby nya, over expose anak sangat pun tak elok jugak. prinsip masing2, kita sebagai penonton layankan sajer la…. tak payah maki hamun anak kecil itu, leave the babies alone. Celebrities pun still manusia kan.

    0

    0
  42. ummu maryam says:

    MashaAllah cantik. Baby of the year comelnya dia ni. Semoga Allah memelihara baby dari segala kemungkaran yg ada kat luar sana seperti Allah memelihara orang2 yg soleh sebelum kita. Tahniah che ta and zain

    0

    0
  43. tipah says:

    Baby semua comel sbb suci dan bau syurga.jgnla kutuk2..x baik….

    0

    0
  44. bean says:

    aloooo.. comel sgt ni. kemaruk asek nk tgok gmbr bby ni jep. huhu…

    0

    0
  45. Anonymous says:

    Tak puas Akak tatap gambar baby diorang ni. Mcm tatap gambar anak sendiri.

    0

    0
  46. kompius says:

    Yg komen kutuk2 lara 2 aq xpaham btol. Mcm la anak korang 2 comel sgt. Duk kutuk anak mix cina xcomel la ape la. Anak kau comel sgt ke? Kot muke kecut bajet comel. Sblm ne beria kutuk che ta dapat tajaan nak show off bagai. Elok pas kua anak comel cenggini terus melambung2 puji. Lara yg xsalah tu disalahkan. Ish3. Kesian betol idup korang ne. Taw nak kutuk org je. Mcm awak awak smua tu comel sgt jeeeerrrr..

    0

    0
  47. IMHO says:

    ORANG YG KUTU LARA ALANA SKANG NI JUGAK LA ORG YG PUJI MELAMBUNG LARA ALANA MASA DIA LAHIR DULU…STOP IT LA, KORG X RASE BERSALAH KE MENGUTUK ANAK ORG N YG PALING X BOLEH BLAH SIAP CKP MUKA LARA ALANA MCM MYANMAR…HELLLOOO ANK KORG TU COMEL TAHAP DEWA KE????

    0

    0
  48. Jadoo says:

    jangan la kutuk2. tengok bila besar nanti. siapa tau lara akan lebih cantik dari baby che ta ni. time tu korang kutuk baby che ta pulak kan..

    0

    0
  49. iziq says:

    nak puji tak salah, tapi tak perlu kutuk orang lain.. apa salah lara alana untuk korang kutuk. same2 comel. kesian kat budak kecik yang baru lahir korang dok kutuk sana sini. semua orang berhak nak tunjuk anak memasing. sape yang tak suka tak payah tengok. tapi bila dah tengok maknenye korang suka gak, tapi yang krang tau mengutuk je.

    0

    0
  50. aku bukan jawa says:

    sian org jawa..huduh benor ke jawa sampei korang semua asyik samakan jawa dengan kehuduhan??

    0

    0
  51. kak long says:

    Bukan kutuk lana tapi mak bapaknya terlalu over sangat. itu yg buat org menyampah.

    0

    0
  52. Jenab says:

    Dont teach my parents how to raise me- Lara Alana

    0

    0
  53. leen says:

    i dont understand!! why nk bandingkan.. semua baby comel lah!! anak sye comel, baby kamu comel, lara alana.. baby che ta n zain.. x kire ar mix ke.. ape ke… for me, all the babies all sooo comels.. x mcm mulut puaka korg tu yg duk banding2kan.. xyah ar nk kutuk2.. anak che ta n zain bru lahir… siapa kau org yg akn mengatakan dorg dua ni xkan wt akaun ig ke, fb ke utk baby dorg? siapa kau orang??? depends on parents ar.. hak diorang!! kaki sebok!! busuk sndri x nmpk, busuk org lain pi hidu2.. ceit!! mmg sgt marah.. baby sume adorable.. sye x rase schawal over sgt.. its how there raise their doter.. mybe nti dah besar, dorg akn passing akaun ig tu pd rara.. u know, its a great moment.. jurnal anak dorg from baby till besar.. nti bile rara besar… dye view balik.. owh,..xkan ar korg xde cita2 cmtu kt anak korg?? plsss ar… i pun ade nk wt email personal for my baby… i want to email her every single story.. when she at her 18th bday i give her the password, so that dye leh bace sume email yg i anta.. harapan i towards her.. tu cara i.. mmg ade keinginan nk wt cmtu.. cume lom ade mase nk start.. dorg x show off pun.. u all je yg pikir yg bkn2.. tu ar kate org, kalo dah x suke,.. sume pun nmpk x elok je pd pdgn korg.. sekian…

    0

    0
  54. Deenee says:

    Salam, uols..kelakar plk bca komen2 org yg brhati bsuk nih.. Kcian bby yg x brslh 2 blm bsr lg dah kna kutuk mcm2. Pls la ape dosa bby 2 ngan korunk?? Nk mrh sgt kt parent dorg cz showoff kn sgt bby dorg, 2 hak dorg2, ank dorg, dorg pun x usik ssapa pun, nk tgk, tgk lah, x nk tgk sudah, dia cuma nk share ngan org2 yg ske nk tgk jew.. Ni x, korg da la stalk dorg pas 2 kutuk mcm2. Come on u guys, bwk2 mngucap, smua kjadian khendak Allah SWT, kte hanya mampu merancang.. So pls stop!! kutuk2 innocence bby 2, sian dia. Korg yg kutuk2 2 sbnrnya jeles sbb korunk x de kn?? Sedar ke tidakkk?? Korunk sakit/busuk hati yg blh bwk penyakit, dorg yg korunk kutuk 2 sihat walafiat jew.. X psal2 da wat dosa kering..kna mintak maaf ngan dorg tau..mashaaAllah..taubat la eak..sekian..

    Pape pun bby smua org pun comel,..tahniah Che Ta & Zain..bby dorg cute sgt.. Igt lah setiap kejadian Allah SWT 2 mempunyai hikmah yg trsendiri..Wallahualam..

    Peace not war..(^_^*)

    0

    0
  55. lara alana tapak kaki anak che ta says:

    taik che ta lagi cantik pada lara alana

    0

    0
  56. baby paling buruk lara alana says:

    buruk sgt lara alana mcm bapuk siam

    0

    0
  57. saye says:

    sasha macam elsa

    0

    0
  58. princession says:

    semua baby comel… kurniaan Allah Taala..

    0

    0
  59. alahai… senyuman nya tu sweet sgt. Semoga menjadi anak yang soleh ye…

    0

    0
  60. Zaal says:

    So cute….

    0

    0
  61. Orang melayu Islam says:

    Kenapa korang ni nak bandingkan baby orang. Dah gila ke apa? Yang betulnya semua baby diaorang cantik dan sempurna ciptaan Allah. Berdosa tau korang kutuk ciptaan Allah. Harap lepas ini tidak ada lagi kutuk mengutuk baby orang. Tengok perangai orang cina, retis cina, baby diaorang tak comel pun mereka tak pernah kutuk caci maki sesama mereka. Mereka support satu sama lain.

    0

    0
  62. sweetluv says:

    Tak tahu sama ada orang orang ni shallow minded ke or tak da agama langsung. Kecantikkan depends on Allaah. Klau just based on bangsa or keturunan nak kata ada jugak anak anak tak tent pasal jadi down syndrome or kekurangan dalam bentok akal or physical. Bagi mereka yg Kecil kecil ugly toad da dewasa suratan Illahi jadi swan. So who’s to say what us what in the next coming years ahead! Biar India cina omputih melayu our fates our lives depend on Allaah not you not me not her him. Ada jelas?

    0

    0
  63. Anonymous says:

    HAHAHAHHAHA

    0

    0