Written by AbangNara | December 22nd, 2009

Tahun 2009 hanya tinggal beberapa hari saje lagi. Untuk dunia artis Malaysia, tahun 2009 memang banyak gosip-gosip panas, kes-kes panas, perkahwinan hangat, penceraian terkejut dan macam macam lagi la. Tapi apakah 10 [email protected] yang paling popular untuk tahun 2009 di BeautifulNara?

Untuk mengakhiri tahun 2009, kami kumpulkan kepada anda 10 gosip, cerita artis ataupun artikel paling panas dan paling popular untuk tatapan anda. Buat anda yang baru nak berjinak mengenali artis Malaysia, mungkin 10 artikel ini mampu memberi gambaran sebenar tentang dunia artis tanah air kita.

Jom layan 10 [email protected] artis paling popular 2009 BeautifulNara. Ranking ini ditentukan oleh jumlah keseluruhan pembaca yang view setiap artikel.

  1. Koleksi Gambar Terlampau Azizah Mahzan
  2. Gambar Manohara Odelia Pinot Berparti Sakan
  3. 10 Gambar Artis Paling Seksi Tahun 2009
  4. Gambar Aksi Terlampau Intan Sarafina Dan Rakan-Rakan
  5. Gambar Aliff Aziz Bercium Penuh Penghayatan
  6. Gambar Artis Malaysia Melalak Di Karaoke
  7. Gambar Fasha Sandha Dan Rizal Di Litar Kereta
  8. Gambar Tiz Zaqyah Pulak Bersosial
  9. Gambar Panas Sharifah Jasmine Soraya
  10. Gambar Munna Hafiraniza Dan Aksi Cium Bersama Pakwenya

Korang nie memang suka betul ngan Nek Jah tue. Semua benda dia nombor satu. Takder can dah artis lain nak menang. Memang ramai betul peminat dia kat sini ek?

Nanti kami akan keluarkan carta 10 artis wanita paling hangat untuk tahun 2009. Tunggu ~~~~~~~~~~

157 responses to 10 Gosip Paling Popular 2009 Di BeautifulNara

  1. EclipsE says:

    huhuhu..

    0
    0
  2. EclipsE says:

    mn lak yg lelain ney?/?

    0
    0
    • fifie says:

      kat umah lame kot..jap fifie pgil

      0
      0
      • [email protected] says:

        nek jah gak dapat no 1

        0
        0
        • fifie says:

          nek jah mmg femes spjg tahun ni..ape nk buat..kite ni kan pminat2 die..tu yg die bole jd no 1 tuuuu..hahaha

          0
          0
  3. [email protected] says:

    komen kat cni ok ker

    0
    0
  4. aMmey says:

    yup…
    tngl aku ekk

    0
    0
  5. anNeDeSiLva says:

    thnks pet panggil anne..

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku kan memang baik

      0
      0
  6. [email protected] says:

    man yang lain ni

    0
    0
  7. EclipsE says:

    thn br aku terpkse keje….huarghhhhhhhh

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhu ko ader emil abg black x BB

      0
      0
    • fifie says:

      me too.. :(

      0
      0
  8. Heroes season 1,2,3.... says:

    pc bengong…………..
    aduh…..

    0
    0
  9. aMmey says:

    bosan deh.. :-*

    0
    0
  10. Heroes season 1,2,3.... says:

    sper munna?????

    0
    0
  11. Heroes season 1,2,3.... says:

    topik baru : sper yg korg rse pngkomen plg hmpeh kt bn ni??????

    0
    0
  12. [email protected] says:

    mak dah x leh nak komen nok kat BN ni

    0
    0
  13. anNeDeSiLva says:

    pet pasal abg black jgn risau..
    dh settle..

    0
    0
  14. EclipsE says:

    aries mn?
    lm xnmpk dia….

    0
    0
    • Heroes season 1,2,3.... says:

      ikut paris bulan madu…

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      cuti kot..
      dating..

      0
      0
      • [email protected] says:

        pening pc aku ni

        0
        0
  15. anNeDeSiLva says:

    mana korg?

    0
    0
    • aMmey says:

      ade

      0
      0
    • EclipsE says:

      bn hang jer la..

      0
      0
      • [email protected] says:

        lambat nak leh send komen

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        hang??
        mana adala..

        0
        0
      • aMmey says:

        btl2
        EROR ja

        0
        0
  16. Heroes season 1,2,3.... says:

    arni aq x nmpk pun ag???

    0
    0
  17. [email protected] says:

    mana mana jelah… tp agak lambat gak nak komen ni

    0
    0
  18. EclipsE says:

    krismas korg celeb8 kt mn??heheheh

    0
    0
  19. aMmey says:

    men teka teki nak

    0
    0
  20. [email protected] says:

    lambat lagi nak balik ni

    0
    0
  21. anNeDeSiLva says:

    anne celebrate kat umah auntie..
    kan anne mix…hehehe

    0
    0
  22. blackberry00 says:

    huh…penat tol wat keje ptg nih..

    anne… aq dh dpt dah account no tuh..
    confirmkan btol2 lokasi bn gather tuh..
    klau wat kat tasik, kene angkut skali family
    dorg suker ar bab santai menyantai nih..

    tp klau wat kat restoran/hotel 10 bintang
    aq dtg solo jer lah
    tp mintak2 korang jgn terkezut lak nengok aq!!!

    0
    0
    • blackberry00 says:

      nek jah ttp top di hati bn
      pet, ko suker ar tuh…
      fav artis pet la katakan….

      0
      0
    • EclipsE says:

      ko ney kan dr dlu ckp jgn terkjt tgk ko…
      asal?
      ko cam osama ker?huhuhu

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      ok good….
      kak nara akan announcekan final place kita k..
      bawak2 bersaborr jek…
      hurmm ingat sorg RM25 taw…
      paper leh trus tanya kak nara atau email jek kat anne..

      0
      0
      • [email protected] says:

        nekkkkkkkkkkkkkkkkkkk JAHHHHHHHHHHHH

        0
        0
      • blackberry00 says:

        honestly
        aq tkt lps kt wat bn gather ni nnt
        korang terus xnak kawan ngn aq..
        huhuhu!!!

        0
        0
        • [email protected] says:

          pesal lak…. gan taku BLACK… sebab aku tau ko sebenarya pepuan

          0
          0
  23. [email protected] says:

    hai semua boring tol ari ni

    0
    0
    • blackberry00 says:

      citer psl topik len nak..??
      pet, ko bg idea ckt..

      0
      0
      • [email protected] says:

        aku nak mintak emil ko x pun no tel ko black

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        pet dh hilang idea tu..

        0
        0
    • EclipsE says:

      jgn boring2…
      idup mesti ceria…hehehe..
      antu mn?
      pu3?
      tomei?
      kira2?
      violet?
      semua la..

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        dorg sume cutiii…
        ari natal..

        0
        0
      • [email protected] says:

        bukan ilang le…. ari ni demam susah nak pk

        0
        0
      • hantupensil says:

        ade ni ha..baru balek dari shah alam..

        0
        0
  24. anNeDeSiLva says:

    sume dh tak betol..

    0
    0
    • [email protected] says:

      apa yang x betoi

      0
      0
  25. [email protected] says:

    ABG BLACK korang 2 sebenarnya pepuan

    0
    0
  26. [email protected] says:

    korang dah balik ker

    0
    0
  27. anNeDeSiLva says:

    betol ke ape yg pet ckp?

    0
    0
  28. [email protected] says:

    black dah kantoi….

    akak BLACK

    0
    0
  29. blackberry00 says:

    pet..
    camner ko boleh trace aq laki ke puan..??
    ko nmpak aq kat maner..???
    konpius arrr….

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      biar betol nie….
      KUNSA gak ke black nie??

      0
      0
      • [email protected] says:

        hehehhehe

        0
        0
  30. anNeDeSiLva says:

    rupanya pompuan..
    tipu ehh…

    0
    0
  31. blackberry00 says:

    PET….

    AQ TRUST KO……!!!!!

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      trust amenda nie????

      0
      0
    • hantupensil says:

      aik mcm mrah jek abg black nih.. eh kak black…
      hehehe

      0
      0
    • [email protected] says:

      ok no hal

      0
      0
  32. [email protected] says:

    semua dah balik ker

    0
    0
  33. anNeDeSiLva says:

    kontroversi hangat niee…

    0
    0
    • [email protected] says:

      kak nara nant kuar kan gosip baru

      0
      0
  34. EclipsE says:

    btl ker black ppuan??

    0
    0
    • hantupensil says:

      jap suh pet chek..
      pet pndai bab2 chek jantina nih…

      0
      0
      • [email protected] says:

        nant aku p chek ek

        0
        0
  35. [email protected] says:

    aku baru jer nak buat gosip… korang caya lak…nant tanya abg black ek

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      hahahahhaa…
      ko jahatkan pet..
      gosip cenggini..
      wat malau ABG Balack jek…

      0
      0
    • blackberry00 says:

      aq hangin btollah ngn si pet nih..

      terpulang ar ngn korang nk caya ke tak..??

      aq sendiri pun penah kene ngn si pet ni.
      poco pun penah kene gak..
      tp x sangke plak kali ni korg terkene ramai2…

      huhuhu… aq nak balik daa….

      0
      0
      • [email protected] says:

        sory ler… gan marah tau… pening aku nak pujuk orang ni

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        mang SEMUAAAA pon terkena beramai2 abg black…hehehehhehehe

        0
        0
    • hantupensil says:

      ko nih…saje wat gosip panas nak melawan kak nara lak..
      hahahha

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        hahahhahaha…
        saingan daaaa…

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku buat blog sendiri ler nanti….[email protected] GOSIP

          0
          0
  36. anNeDeSiLva says:

    Pet..
    akhirnya menjadik gak gossip kita ek..
    heheheheh

    0
    0
    • hantupensil says:

      ceh..hanya gosip semata2 la..
      ampeh tul korang nih..
      huhuhuh

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        hehhehehe…
        taw takpeeee…..
        saje panaskan BN nie..heheh
        ok balik dlu kawan..nk pi klinik…
        salam…

        0
        0
    • [email protected] says:

      boringkan BN ari ni… kener le panas kan cket… ok lah dah nak kelik ni dadadad semua

      0
      0
    • blackberry00 says:

      hehehe….

      anne ngn pet mmg kenekan aq betol2 kali nih..
      takper…. nnt korg ek..

      anyway…BABAI……

      0
      0
  37. [email protected] says:

    balik dulu u alll……balik dulu antu… kecian ko sorang je yang tinggal

    0
    0
  38. lanToK LeW says:

    huhuu…nek jah no 1….wah…..!!!!!!!!!!

    0
    0
  39. pinkypanthers says:

    he he he….
    pergh tabik spring ar kat nek jah…

    0
    0
  40. Zaza Muhammad says:

    LOL !!!! Nek Jah is the popularesssstttt , hmmm Datuk Siti pun leh kalah wa cakap lu …

    0
    0
  41. jom kita jana dosa byk2 kat web ni…seblom kita mati kita berfitnah nt bw bekal dosa sm2

    0
    0
  42. Pak Tam says:

    hahaha….jom la buat dosa

    0
    0