Written by AbangNara | August 15th, 2013

Tidak lengkap rasanya jika tidak berkongsikan gambar-gambar sambutan hari raya oleh penyanyi nombor 1 negara, Datuk Siti Nurhaliza. Abang Nara suka sangat gambar Siti bersama suaminya, Datuk K yang telah dikongsikan oleh beliau menerusi akaun Instagramnya. Memang nampak romantik sangat-sangat.

siti raya

Datuk Siti Nurhaliza juga turut sama meraikan Aidilfitri bersama mantan Perdana Menteri Malaysia, Tun Dr. Mahathir. Beruntungnya dapat bertemu dan beramah mesra dengan orang sehebat Tun. Gembira Abang Nara melihat Tun dan isterinya tersenyum riang di samping Siti Nurhaliza.

siti raya

Lagi beberapa keping gambar sambutan Hari Raya Datuk Siti Nurhaliza dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Honda Civic Type R di litar Nürburgring

siti raya
siti raya
siti raya
siti raya
siti raya
siti raya
siti raya
siti raya

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to (10 GAMBAR)Siti Nurhaliza Menyambut Kedatangan Hari Raya Aidilfitri

  1. Anonymous says:

    Semenjak ade intagram ni tok ti dh pandai menggedik. Dah x nmpak kematangannya…

    0

    0
  2. henpon says:

    comey comey comey

    0

    0
  3. miss s says:

    cantik sgt

    0

    0
  4. SH says:

    Aku ni mati – hidup balik, pun tak de can nak jumpa Tun M dan Tun Hasmah..tuah la dapat jumpa mereka yang terpilih ni…

    0

    0
  5. rAIN says:

    alhamdulillah…
    cantik ciptaan Allah swt ni…to SH ; dlm syurga nanti xde nk tya dh ‘dpt ke jumpa Tun M, N O P Q R ….’ peace no War and lets pray peace for Egypt…

    0

    0
    • Raz says:

      X paham motif kau komen cmtu. Mcm nada2 cemburu pn ada.Dalam syurga xdak mknanya nk tya soalan bagai cik Hujan oi. Dlm kubur ade la.
      Pray for Egypt..

      0

      0
  6. Shhh says:

    Cntik sgt dato ct..susah nk tgk anak tiri bk ngan mak tiri…lgi2 bila anak2 tiri dh besar panjang…

    Abg nara kenapa tak update pasal filem Lemak Kampung Santan lakonan Neelofa dan Hans Isaac…Hans ckp filem ni lakonan Neelofa lebih bk berbanding sebelum ni…promosi utk filem ni pun blh tahan…tpi dgr kata filem ni tak laku…smpai Finas minta tayangan ni dilanjutkan….

    0

    0
  7. AdeqManis says:

    baju tokti cantik..haihh..org byak duit :)

    0

    0
  8. Hidung Tinggi says:

    Yang last tu pun comel juga :p

    0

    0
  9. nek ti says:

    Mesti pepek ct ni tembam macam pipi dia gak.. tp dato k… gedebeh….

    0

    0
  10. eh says:

    comelnya CT!

    0

    0
  11. ..................... says:

    ishhh…comeinya pic tok ti y dkt tu…knpa datok k setiap pic x pakai songkok…

    0

    0
  12. ninie says:

    suka sangat baju CT simple n nice sesuai untuk raya..
    tak perlu nak blink2,lip lap lip lap macam lampu raya..

    0

    0
  13. city86 says:

    cantik baju dato ct ni…

    0

    0
  14. Kak Pam Propa says:

    Sakit la kau ni. Yg kau tengok gambar dia buat apa? Suka ati dia la nak syer utk peminat dia yg nk tengok.

    0

    0
  15. kosong-kosong says:

    ct manusia kosong

    0

    0
    • kamariah says:

      ATE YG KAMU TU PENUH DGN APE….
      CER KABO SKIT BIOR SEMUA ORG TAU….
      TAU JER KAMU CT TU KOSONG…..

      0

      0
      • deroyan dah berbunge says:

        dia penuh dgn kulit durian dan cabai burung..tu pasal dia meragam semacam tu..bontot pedih..hahaha

        0

        0
  16. Jelly says:

    Cantik Tokti kat gambar yg 2nd last tuh…mcm budak2…bulu mata asli rasanya tuh..tak yah nak tepek bulu mata palsu mcm Che Ta.

    0

    0
  17. Mieraaliesyasofia says:

    Simple je baju siti and plus plus plus makeup siti natural memang nampak comel.. Takpayah tebal2 siti,natural mcm ni pun dah ok.. Suka sgt gambar siti dgn pembantu2 rumah.. Di dalam kita beraya sakan jaganlah lupa dgn pembantu2 rumah kita… Siti sgt humble.. And last raya ke2 siti balik kampung lipis dan siti tak da satu pun tangkap gambar salam,peluk cium mak dia thats good.. Tak perlu nak show off salam ibubapak mcm setengah artis.. ;)

    0

    0
  18. Anonymous says:

    lorrr maid dia ke..ingatkan cousin2 dia je …hebat2

    0

    0
  19. Anonymous says:

    ater kalau gedik punnn Ko Ade????

    0

    0
  20. anak mak dara says:

    gambar 2nd last tu muka siti dah nampak sikit bergaris kedut

    0

    0
  21. tahi lalat says:

    ingat tak dulu tok ti penah femes dengan tahi lalatnye yang manis hujung bibir bawah..

    mane taik lalatnye sekarang? rindu nak tgk..

    0

    0
  22. ayraa says:

    gmbr byk2 pakai tdg hitam, nmpk pipi ct luka kt belah kanan tu.. apsal??

    0

    0
  23. pti sjok says:

    Slm..sy tau kak ct cantik,comey,lawa,cun..tp maafkn sy gaya2 kak ct posing mcm xpdan dgn umo..hrp mklum

    0

    0
  24. maria yusof says:

    Tun M dan Tun Hasmah!!! Love u both!! Am a great fan of u both :)

    Datuk Siti n Husband….errr..i was never yr fan la Datuk Siti..hehe..tapi selamat hari raya la pada korang berdua..semoga makin maju dalam biz :)

    0

    0
  25. syira says:

    Lepas ctdk post gambar2 x bertudung kt IG dia terus aku unfollow dia..meluat aku..mntk maaf peminat2 ctdk..dijemput utk dislike comment ini..

    0

    0
    • kasi soalan add math la nara.. says:

      aku tak minat siti lgsg, aku bukak sebab nak tgk gambar2 dia beraya sebagaimana tajuk..tapi aku nak comment jugak sebab statement kau ni agak poyo laa..soalan aku, kau dah habis check ke mana2 adik beradik perempuan, mak, nenek, mak2 sedara, nenek2 sedara, anak2 sedara perempuan, dan perempuan2 lain sekitar hidup kau samada dah tutup rambut, jaga aurat, jaga adab dan jaga tertib? belum kan? so, stop mempoyokan diri anda ye..sekian tqvm

      0

      0
      • siti baik says:

        Btul kot pe yg syira ni ckp..siti letak gmbr dia xbtudung stlh dia btudung litup..baik xyah pakai tdung trus jer..wlpun tu gmbr lama..gi tgk insta dia pepalih byk dia ltk gmbr xpkai tdung..erm entahlah bile org pertikaikan benda yg slh ramai pulak yg membekap..dunia2..

        0

        0
  26. cantik siti pakai tudung penuh..hidung dia comey jer…hehehe

    0

    0
  27. ct comel says:

    Wah sepadan lak tengok ct berdiri sblh mamat pakai baju coklat tu…sweet je…kan……

    0

    0
  28. Anonymous says:

    Gmbar last,yg no.3 tu bkn ke pernah di gosipkan ngan fahrin ahmad ke?dah lupa la nama dia..Sori kalau tersilap,mungkin pelanduk 2 serupa kot

    0

    0
  29. Linzy Longkang says:

    Pesal dlm pic nih dtk k nampak tembam sket, pic ari tuh nampak rembessss, pandai mak et photoshop atau pake app sbl post kat IG ekk? Tu dlm keter nampak mcm sempit, dorang naik mini cooper ker?

    0

    0
  30. comel says:

    mesti siti suka tengok gambar2 siti dengan aksi2 comel dan mahu ramai orang lain juga tengok sama kecomelan siti dan ramai akan memberi pujian. inilah sekarang dunia instagram. spread the cuteness.

    0

    0
  31. KARRISA says:

    siti bg i biasa – biasa je. cube tgk pic – pic die biasa je. ade 1 pic die kat insta time petik rambutan. macam org tua

    0

    0
  32. Anonymous says:

    yang pasti tok ti nampak slimm dr biase….

    0

    0
  33. mamamia says:

    comel..comel..

    0

    0
  34. Beautiful narong says:

    Mmg pic ni nmpk cm siti dah agak kurang kelasnye,,pd sy siti cam dh ade standardnye yg tersendiri..bila amik pic muke herot sana sini, dh cm budak sekolah bru de facebook…anyway sy tetap peminat suara siti!!

    0

    0
  35. Hans says:

    ramainyer yg komen post psl siti nie..nmpknye mmg rmai pemerhati hiburan yg amik tau psl siti ea..untungla siti artis malaysia no 1.

    0

    0
  36. anak says:

    suka nak jadi keanak2an. zaman opposite. anak kecil bergaya tiru orang dewasa. yang dewasa kembali keanakan. baru siti sedar , tutup rambut semua nampak lagi muda dari tutp kepala berjambul.

    0

    0
  37. PEMERHATI says:

    DCT DAH KURUS!!!

    0

    0
  38. meow says:

    cantik DCT dah betudung penuh cmni, comei je awet muda :)

    0

    0
  39. ehem says:

    zaman dulu tk de instagram.mmg la tk nmpk gmbr dia secara biasa.slalu tgk gmbr dlm magazine or paper sbb photoshoot..aduhai lantak la ada hak dia nak buat ape pun.nak amik gmbr cmne pun selagi dia tk mendedahkan bhgian2 yg tk perlu didedah

    0

    0
  40. ditto says:

    sabarlah.. insan bernama Siti Nurhaliza ni tetap manusia biasa.
    dia dulu dah hilang zaman remaja yang normal sejak jad artis terkenal masa muda..
    selagi bukan bergambar yang xde batas.. kita share ler sama2 satu lagi sisi diri Mak Iti ni..
    OK apa.. ia gambar gitu dengan DK je pun..

    0

    0
  41. mak bedah says:

    Sian tgk Siti ni…..kalau betul2 gilap….dia kira standard suara *Celine Dion Malaysia laaaa…..tp sejak dia jebak ngn Dato’ K ni…..macam tak ‘ong’ laaa….malap…..sian tgk dia macam di ‘pekena’ jee ngn si tua tu….

    Ye laa….mmg laa org cakap dah jodoh kan…..tp kdg2 terpikir….mayb sengaja bg Siti jumpa org yg salah dulu….baru dapat yg betul2 sepadan kot ngn dia….

    Ermm…. nampak gaya macam……siti….ko laa kena jaga atuk tu……sabar laa siti……’syurga teratas’ katanya…phewww! ayat power tu……sabarlah siti yer…..satu hari nnt…pasti siti akan jumpa kebahgiaan yg sebenar…..aminnnn….

    p/s: kalau dulu dengar cakap abah kan….dah hidup lebih bahagia…..nk kata kaya….siti lagi kaya kot….tak payah harap org lain pon…..terbayangkan Siti ngn putera kacak yang ensem, muda dan bergaya…..gagah perkasa menjaga Siti dikelilingi anak-anak yang comel… :-)

    0

    0
  42. […] (10 GAMBAR)Siti Nurhaliza Menyambut Kedatangan Hari Raya Aidilfitri (57) […]

    0

    0
  43. […] (10 GAMBAR)Siti Nurhaliza Menyambut Kedatangan Hari Raya Aidilfitri (58) […]

    0

    0