Written by serenity | February 16th, 2015

Dua bulan lepas, pelakon Zul Huzaimy Marzuki, 36, telah mengikat tali pertunangan dengan seorang wanita bernama Misz Erna atau Nur Ernawati Mohamad Nor, 27, dan bakal melangsungkan pernikahan dengan wanita itu pada hari Tahun Baru Cina ini iaitu 20 Februari. Zul sebelum ini pernah berkahwin dan telah bercerai pada tahun 2010.

Zul mempunyai seorang anak lelaki dari perkahwinan terdahulu bernama Awal Haziq yang merestui perkahwinannya dengan Misz Erna. Malahan, anaknya itu turut serta dalam sesi fotografi pra-perkahwinan pasangan itu.

Untuk makluman anda Erna ialah sepupu kepada Liyana Jasmay. Patutlah ada rupa sikit.

 photo 1780117_788894347848124_5664741308550612842_o.jpg
Terserlah kebahagiaan pada wajah pasangan ini. Semoga semuanya berjalan dengan baik dan lancar buat mereka berdua dan dipermudahkan urusan sehingga hari pernikahan.

Lagi sembilan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.  Kredit gambar LOOKitLOVE Photography.

 photo 10257915_788888971181995_5452940818224187032_o.jpg
 photo 10348737_788894841181408_7702298387114291403_o.jpg
 photo 10838089_788890211181871_4900476161600924999_o.jpg
 photo 10847209_788893544514871_595668633699610885_o.jpg
 photo 10848544_788889527848606_7300129992674170749_o.jpg
 photo 10955652_788890774515148_4921911637811861632_o.jpg
 photo 10989383_788891481181744_6706997481333604830_o.jpg
 photo 11001555_788892641181628_2367894709724969589_o.jpg
 photo 11012917_788894637848095_4171020673075813971_o.jpg

34 responses to (10 GAMBAR)Pra-Perkahwinan Zul Huzaimy Dan Bakal Isteri Disertai Anak Lelakinya

  1. ANON says:

    harap2 perempuan ni dirampas mcm mana ko rampas dia zulhuzaimy semasa dia bergelar isteri org.. amin.. karma.. ;p

    0

    0
  2. gemok says:

    nampak tua bakal isteri zul ni.. gemuk.. tak sesuai.. hihihi..

    0

    1
  3. orked ungu says:

    den pena tserempak mereka berdua d wangsa walk..jalan bukan men nak berkepit.. elok mak den nak bgambar gan laki die.. tros ta jadi.. pasal die yg bersilang tangan ta nak lepas.. mak den sekadar tegur jek la.. laki die plak peramah.. ea la artis kan.. mesti la ramah tamah..

    0

    0
  4. Anonymous says:

    skrg bkn laki je curang.. ppuan pun.. x sedar2 diri tu dh bersuami.. dpt artiskn sape nk lpaskn… trus lupa status diri tu isteri org..

    0

    0
  5. tecit says:

    cantiknyee bunge tangan dieee. real ke plastik ek?

    0

    0
  6. Anonymous says:

    mc ayda jebat

    0

    0
  7. Maembong says:

    Macam Raja Ema masa muda je aku tengok..

    0

    0
  8. salesss says:

    buy 1 free 1

    0

    0
  9. anon says:

    Bakal isteri dia ni pernah berkawin ke??? Puteh n lawa, tak mcm liyana yg gelap n tak lawa. Neway congrats…..

    0

    0
  10. rosenarisa says:

    salam…semua org keji dia gemuk,xlawa,rampas hak org…

    setiap apa yg berlaku dalam kehidupan kita…ada sebab dan tujuannya yg Allah dah catat.

    0

    0
  11. Kristal Biru says:

    Perasaan cinta itu anugerah Allah.. jodoh dan takdir itu juga ketentuan Allah..

    0

    0
  12. sarah says:

    salam..i pelik and i tak faham orang melayu (tak semua) ni kenape suke sangat menjatuhkan hukuman..itukan kerja Allah..disana nantikan ada padang masyar..biarlah semua tu Allah yang tentukan..kita ni tak sempurna..semua manusia tidak sempurna..aib kita biar kita simpan sendiri mcm tu lah aib orang biar mereka sendiri yang menyimpannya..kadang2 kita tak sedar mulut kita yang suke mengata dan mengaibkan orang lebih besar dosa nya dari orang yang dikutuk itu..selalu dengar orang melayu cakap percaya dengan Qada dan Qadar tp x ramai yang memahami maksud itu..maybe dia bersalah but everything had been planned by ALLAH right..

    0

    0
    • Kristal Biru says:

      aku dah ckp dah.. perasaan CINTA itu anugerah Allah.. JODOH itu juga ketentuan Allah..

      kita merancang.. Allah juga merancang.. dan yg TERBAIK itu HANYA yg datang drp Allah..

      0

      0
  13. emy says:

    macam wawa zainal pun ada..ada lesung pipit..comey…

    0

    0
  14. Diva Ke says:

    Erna ni ex Masscom UiTM….
    Siapa kenal dia taulah dia macam mana..
    Huhu..

    0

    0
  15. MEDELINA says:

    mmg pon si Erna ni sombong n masa dia kawan dengan Zul Huzaimy dia belum bercerai lagi…jumpa di 1 majlis jalan mendongak ke langit,senyum pon tak nak,,Zul Huzaimy peramah so dia pon kene faham la..tgok dalam instagram Erna ni dia yg duk upload caption2 tak sabar nak kawin bagai,gedik lebih..1 day dia terima la balasan sbb belum bercerai dh berkepit ngan laki lain…

    0

    0
  16. Anonymous says:

    paling xboleh blah..dlm IG dia,time nak pergi girls nite siap upload pic Bra Pink and Blue lg..hahahaha perlu ke beb??klakar la

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Lol korang ni. Zulhuzaimi tu yg sayang sangat kat erna la. Ko tak tau dia hentak pale dia kat dinding masa erna mintak putus. Psiko sikit. Tak tau cite main cakap je. Lgpun masa erna jumpa ngn zul, dia dah cerai. Kampung betul. Tak tau cite jangan assume.

    0

    0
  18. Eeee says:

    Kan dia kawin slpas 5 tahun brcerai. Ape sengket sgt pmikiran mlayu kate prmpuan ni prmpas. Ade bukti sahih ke? Asal kawin ngn duda je kate org perampas. Stupid thinking.

    0

    0
  19. […] majlis pernikahan mereka, Zul Huzaimy dan Erna telah mengambil gambar pra perkahwinan dan video yang agak menarik juga. Di bawah Abang Nara kongsikan video yang mencuit perasaan untuk […]

    0

    0
  20. […] majlis pernikahan mereka, Zul Huzaimy dan Erna telah mengambil gambar pra perkahwinan dan video yang agak menarik juga. Di bawah Abang Nara kongsikan video yang mencuit perasaan untuk […]

    0

    0