Written by serenity | January 28th, 2015

Maria Farida kelihatan tidak banyak berubah dari dirinya pada tahun 90’an. Ramai mengagumi kecantikan wanita ini yang masih nampak muda dan jelita pada usia 40’an. baru-baru ini Maria Farida telah mengongsikan gambar-gambar beliau berhijab.


 photo Maria-Farida.jpg

Maria masih belum berhijab sebenarnya. Gambar-gambar ini adalah atas urusan kerja. Kebanyakkannya adalah untuk sesi penggambaran produk dan ketika aktres jelita itu menunaikan umrah.

Takpalah, sebagai pemulaan, tak gitu? Lagi sembilan gambar dengan embaca entri ini sepenuhnya.


 photo Maria-Farida-Dan-Sasha-Saidin.jpg
 photo Maria-Farida-Bertudung.jpg
 photo 138.jpg
 photo Gambar-Bertudung-Maria-Farida.jpg
 photo Gambar-Maria-Farida-Bertudung.jpg
 photo 315.jpg
 photo 220.jpg
 photo 414.jpg

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

30 responses to (10 GAMBAR)Maria Farida Anggun Berhijab

  1. bedah bedot says:

    Belum ada kesedaran ke? Sekadar untuk bergambar je kot…..

    0

    0
    • Betty says:

      mimijumi botol pam tetek….tolong la nara buang iklan semak tu weiii…serabut masuk sini.

      0

      0
    • Anonymous says:

      kurr kurr kurrr

      0

      0
    • rotikayap says:

      Rotikayap? takde taste ke? stail tulisan ala2 pemalas dan pendek2, edit sana sini je cilok dari blog lain. at least kat BN tulis semula pastu ko boleh paham jalan citer sebenar. Puihhhhh pegi berambos ko kat blog murahan tu.

      0

      0
      • Tak Patut says:

        abang nara tekan button dislikes….2 minit dah 20 dislikes. x logik.

        0

        0
      • Zazk says:

        Takde masalah pon lelaki baca novel. Aku pon bc novel, mmg suka baca buku cerita dari kecik, cuma kalau novel kat Malaysia ni yang aku still follow cuma novel RAM je. Member aku ramai je laki, baca novel, takde masalah pon. Cuma dorang pilih sikit la jenis novel yg nak dibaca. Apa ko ingt kat dunia ni novel cintan cintun je yang wujud?.

        0

        0
    • Anonymous says:

      semua pun tau…. disebalik tudung yang comel tu… tersembunyi rambut yg berkarat warnanya…

      0

      0
  2. Choi La says:

    blog ko semak la Nara hoi…iklan mcm ebay. :(

    0

    0
    • zazuan says:

      Ye betul kata miss independent, semua pihak ada hak jgn kita sebagai ibu pentingkan diri sendiri, kena terapkan rasa sayang & hormat si anak pd si bapa, kalau cuba pisahkan tak bagi berjumpa no point, kesian pd si anak walhal bapanya masih ada, jgn sampai kita ibu2 meng create perasaan benci & tak suka si anak pd si bapa kalau sengaja tak bagi jumpa, mungkin dah tiba masanya mahkamah buat perkara mcm ni sebagai iktibar kpd semua tak kira la kpd golongan kaya atau pun tidak kaya

      0

      0
  3. Yawn says:

    apa lagi nara….kipas jgn x kipas…

    0

    0
  4. zuan nak cekik mas idayu balik says:

    macam sundal aku tengok

    0

    0
  5. Anonymous says:

    pic last skali tu tlampau edit bawah idung atas bibir ada cahaya..sama ratà..,klu tngok kat highway gerik lari aku mlm2.. hantu mana ada lekuk atas bawah idung..maria ke hantu ni…eeeeeee

    0

    0
  6. […] Sumber: Beautifulnara […]

    0

    0
  7. afina says:

    Teringin nak tengok anak maria farida….Mizan…mesti dah besar….19thn rasanya…waktu habis belajar dulu penah keja dekat taska Ampang Jaya…sempat jaga Mizan dalam 6bulan…waktu tu dia 6thn kalau tak silap…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    she is so BEAUTIFUL !

    0

    0
  9. rora says:

    she is so beautiful . sgt cntik wlwpun sudah berusia ! smoga dpt berubah dgn baik :*

    0

    0
  10. HAMBA ALLAH says:

    APA MAKSUD NARA ‘TAK APA LAH SEBAGAI PERMULAAN’? UMUR DAH 40AN MASIH TAK APA KE UNTUK MENUTUP AURAT TU? KADANG KALA CARA PENULISAN NARA NI BOLEH MEMESONGKAN KEFAHAMAN ORANG LAIN. MARIA FARIDAH NI CANTIK TAPA AKAN BERTAMBAH CANTIK ANDAI DIA TERUS BERHIJAB..

    0

    0
  11. abe says:

    BILA ORG NAK BERUBAH MENHINA BAGAI…MCM TU LAH SIKAP KO KANNNNNN…..DIRI SENDIRI ENTAH MCM MANE…HMMMMMM

    0

    0
  12. fifizafa says:

    Kemain filter sampai hilang hidung

    0

    0
  13. Anonymous says:

    kemain shasha elite tu posing tudung..buka tudung trs nmpk rambut karat…fake!!

    0

    0
  14. Beyonsee says:

    Aku tengok gadis2 yang berhijab ni terlalu berlebihan dgn selfie! Terlalu berlebihan dengan make up. Terlalu berlebihan dengan gaya tudung. Terlalu berlebihan dengan gaya posing. Terlalu berlebihan nak menawan lelaki. Patutnya dah tutup rambut, yang lain tu pun kenalah tutup jugak tapi kebanyakkannya lagi teruk nak menunjuk nunjuk ‘kecantikan’ muka bertudung. Semua perasan cantik. Lepas tu berlawan pulak dengan kawan kawan tudung yang lain – tengok sape ada stail tudung baru…sape ada handbag jenama baru…brooch tudung baru…jubah baru…krim muka baru…Kenapa macam tu ek?

    0

    0
  15. siang malam says:

    bkan ke shooting drama?

    sasha tu blom bertudung lg kan?

    0

    0