Written by serenity | November 13th, 2013

Sebelum ini kami telah menulis mengenai majlis perkahwinan Datuk Seri Diraja Jalani Sidek dan Datin Seri Diraja Zaleha Mohd Khalid di Hotel Hilton, Kuala Lumpur beberapa hari lepas. Dalam entri ini dipaparkan gambar-gambar dari majlis tersebut.

 photo 1467180_627018737336820_1832129263_n.jpg
 photo 1403481_627165103988850_1330131118_o.jpg

Gambar-gambar ini ialah hasil bidikan SazaStudio. Sila like fanpage mereka untuk mendapatkan maklumat mengenai pakej-pakej fotografi perkahwinan untuk hari bersejarah anda. Lagi lapan gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Datanglah beramai-ramai ke Bazar Industri Kreatif di perkarangan Panggung Bandaraya, Jalan Raja, Kuala Lumpur pada 16 dan 17 November ini mulai 5.00 petang – 11.00 malam. Terdapat pelbagai aktiviti menarik seperti pertandingan karaoke, pertandingan breakdance, jualan produk seni dan budaya, persembahan kebudayaan, persembahan kugiran dan banyak lagi. Maklumat lanjut, layari facebook.com/bazar.seni


 photo 1398996_627165137322180_2036180577_o.jpg
 photo 1404991_627164943988866_2145622480_o.jpg
 photo 1410907_627165053988855_1148525530_o.jpg
 photo 1401657_627165067322187_166662167_o.jpg
 photo 1401285_627164947322199_1736677913_o.jpg
 photo 1401837_627165020655525_873924482_o.jpg
 photo 1398066_627159420656085_563799819_o.jpg
 photo 1397557_627164953988865_584814874_o.jpg

42 responses to (10 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Datuk Seri Diraja Jalani Sidek Dan Isteri Dari SazaStudio

  1. oshin says:

    anyway congrats to both of u .. mmg x de rezeki raja azmi nak dpt gelaran datin sri diraja tu..

    0

    0
  2. Cik Pah says:

    First!!! :)

    0

    0
  3. kasih says:

    tahniah

    0

    0
  4. mokcik says:

    tahniah & semoga mendapat kebahagiaan antara satu sama lain
    ternampak dewan kosong je…mana tetamu bila pengantin tiba
    bukan niat nak mengata ke pengantin tp bila dewan lenggang gitu kesian plak

    0

    0
  5. Melayu Tegar 2020 says:

    Hidup UMNO!! Hidup Melayu!! Hidup Bumiputera!!
    Bersama-sama menuju wawasan 2020..
    Kearah negara berpendapatan tinggi dan maju!!!!!!!!!

    Dulu, Kini & Selama-lamanya BN!!

    0

    0
  6. Hehehe says:

    VERY TASTEFUL……… I LIKEEEEEEEEEEEEEEEEE……. It compliments their age!!!!!!!!!

    Tak der payah nak pakai gaun gaun kembang bagai……..ADOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!

    0

    0
    • missdora says:

      saya pun rasa dia ada taste. cantik. sesuai dgn umur.

      ex-wife kahwin mcm ntah pape. sakit mata tgk..

      0

      0
  7. Ain says:

    Hurm..ingatkan Datuk Seri Diraja Jalani Sidek sini akan pilih orang yang berhijab..Tp tengok pilihan dia lebih kurang bekas isteri dia jer..Harap berbahagia jelah hingga ke hujung nyawa..

    0

    0
  8. klon rosmah says:

    muka dia macm rosmah mansor ja pon?

    0

    0
  9. norita says:

    Dulu konon tak mengaku. Adik angkat la…

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Tahniah…dah lama scandal akhirnya kawin juga. Semoga berpanjangan. Kenapa muram je majlis. Rasanya nikah je pun dah memadai…Tak perlu buat resepsi …

    0

    0
  11. tyrabank says:

    Pelik betul orang tua sekarang,nikah kali kedua pun nak beria.buat majlis doa selamat sudah.semua nak glamer.

    0

    0
  12. hawa maya says:

    Well suited… Wifey datuk sgt sgt presentable… Sesuwai dengan gelaran Datin Seri… Mudah mudahan dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat… Maka beruntung lah andai Datin Seri dapat berhijab, maka akan terserlah keanggunannya… Didoakan agar terbuka pintu hatinya ke arah lebih baik dari kini…. :-).

    0

    0
  13. WAWA KIDAL says:

    Baik bwk wife tu g haji ke umrah dr habis duit buat majlis besar besaran..ex wife die raja azmi tu pun kahwin jgk jgk bru2 ni siap sanding bagai, same2 galak patut la bercerai..

    0

    0
  14. mak mentua says:

    nape dewan kosong je ,x jemput org ke…ke org tanak datang

    0

    0
  15. ma says:

    org muda2 lg sopan dr yg tua2 nk mampous ni.

    0

    0
  16. misbong says:

    bukan dulu dia kata mereka cuma kawan saja ke? tapi, rasanya misbun mmg lebih sesuai beristerikan org mcm yg ini, bukan raja azmi..

    0

    0
  17. peace says:

    OMG! Dah Mcm ROSMAH GEMOK!!

    0

    0
  18. anon says:

    Kalau zaman dulu2 perempuan naik pelamin sekali je, masa first time kawin and anak dara je. Bila dah jadi janda cume nikah je. Tapi sekarang bagus, takkan duda je boleh naik pelamin 2,3 kali, janda pun ape kurangnya kan. Aku mmg sokong sngt. Takde lah double standard…

    0

    0
  19. asataga says:

    bkn mcm iras arwah sosilawati,tp yg ni cume kedut lebih ke cengkung kat matenye..??

    0

    0
  20. Shezzz says:

    ingatkan cantik isteri baru sampai biri yang sedia ada kena cerai, rupanya isteri lama lagi cantik

    0

    0
  21. ciktom pulau pandan says:

    Yg pompuan ni mmg da sedia kaya.. xdak isu anak berlagak sebab makpak kaya..
    doa2 je la dapat hidayah. kasik itamkan rambut tu dulu. takut2 nnti mati x sempat kembalikan ke warna asal, udoh pulop mati jadik maklampir.. amett tamettt…

    0

    0
  22. […] majlis resepsi yang berlangsung 2 minggu lalu sebenarnya adalah untuk meraikan dan mengumumkan berita perkahwinan mereka. Majlis tersebut telah […]

    0

    0
  23. Anonymous says:

    kadang2 perkahwinan di usia lanjut ni mereka perlukan teman,janganlah dihina atau dikeji doakan kebahagiaan mereka sudahlah,manusia ni xpernah bersyukur dgn apa ada mereka,itu hak masing2 kerana kita hidup hanya sekali,hargailah ia…

    0

    0
  24. […] (10 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Datuk Seri Diraja Jalani Sidek Dan Isteri Dari SazaStudio (39) […]

    0

    0
  25. […] (10 GAMBAR)Majlis Perkahwinan Datuk Seri Diraja Jalani Sidek Dan Isteri Dari SazaStudio (40) […]

    0

    0
  26. Just wish to say your article is as astonishing. The clearness in your post is simply cool and i could assume you are an expert on this subject.
    Fine with your permission allow me to grab your feed to keep up to date
    with forthcoming post. Thanks a million and please keep up the enjoyable work.

    0

    0