Written by AbangNara | April 9th, 2013

Ramai betul peminat Lisa Surihani di BeautifulNara ini. Ramai yang suruh Abang Nara kongsikan gambar-gambar si comel ini ketika menghadiri majlis ABPBH2012. Untuk menunaikan permintaan anda, Abang Nara sempat selongkar Instagram Lisa Surihani sebentar tadi.

lisa surihani

Lisa hadir bersama suami tercinta, Yusry dan nampak sangat menawan dengan pakaian Jovian. Kedua-dua pasangan ini memang nampak sama cantik dan sama padan. Sinar bahagia jelas terpancar di raut wajah mereka.

lisa surihani

7 lagi gambar Lisa Surihani ketika menghadiri ABPBH2012 dengan membaca entri ini sepenuhnya.

lisa surihani

P.S: Inilah sebabnya Aura White kini menjadi bualan hangat di pasaran. Memang berkesan sangat-sangat. Ada yang baru cuba seminggu pun dah nampak impaknya. Harga hanya RM150 untuk penggunaan selama lebih kurang sebulan. Banyak free gift untuk anda. Untuk tempahan dan persoalan, boleh PM di Facebook CantikNara, email ke lorongsetia8@gmail.com atau SMS/WhatsApp ke 013-594-7061.


lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani
lisa surihani

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

73 responses to (10 GAMBAR)Lisa Surihani Di ABPBH2012

  1. Aurell says:

    Cantek!

    0

    0
  2. jejari kontot says:

    geng cosmopoint jgn jeles…i first..hee..

    0

    0
  3. Yusri says:

    Makep hantu…

    0

    0
  4. ISTTTTTTTTTTTTTTTT..YE1!!!

    0

    0
  5. Ausra says:

    kenapa yerk Yusry selalu nampak tak bermaya…lemah je aku nengok.

    0

    0
  6. hijau says:

    puteri sarah liyana ke tu?

    0

    0
  7. feyus says:

    amboi, cantik si lisa ni? bila nk dpt anak ek?
    Lawak Parody Johan Yang Terkejut Besar

    0

    0
  8. Anonymous says:

    ben comel..

    0

    0
  9. AKUU says:

    semoga cpt dpt bb..sesguhnya zuriat tu pnyeri rmh tgga :))
    aaminn

    0

    0
  10. Safiyyah Hanzalah says:

    sape yg pki tdung gambar paling last tu? tak kenal :P

    anyway sweet

    0

    0
    • hurm.... says:

      Tu raja nadia sabrina. Bukan retis pun… laki dia yg bergambar dgn yusri and lisatu..

      0

      0
  11. rynna says:

    LAYU je tenguk muke yusri ni..sian pulak tenguk dia bila ramai orang cakap dia jenis susah jadi ayah..biasa lelaki PANTANG bila dipersoalkan bab KELAKIAN ni..cuba yusri wat rawatan ke atau apa2 je untuk dapatkan anak,skang teknologi kan dah canggih..yusri kan banyak duit,rasa takde problem..INSYALLAH,akan dapat baby comel mcm hangpa berdua..

    0

    0
  12. NGEE…..jejari kontot dapat dislike paling awal…bleh dapat awards ni..
    demo ingat demo yang akan dapat dislike paling ramai..aloooo

    0

    0
  13. spark plug says:

    Betul tu..kebanyakan gambar yusry nampak tak bermaya…
    bahagian mana nampak dia sweet????

    0

    0
  14. SAYANG CIKTA OVER says:

    Jejari kontot: alooooo i jealous u..nape u dapat dislike plg awal ni
    Plese vote for CIKTA OVER yerrr

    0

    0
  15. la says:

    Salam semua,nk tny pndapat korang tentg kolej shahputra phg tu ok tak..ak cume nk tny mne tau ade pljr dri kolej tu sllu komen kt cni ke..jgn dislike dh r..tlg laa bri krjasama..ak tgh konfius ni tntg klej tu

    0

    0
    • Atiqah says:

      Entahla, kau masuk upm je wei. UPM best cuma pak guard dia je tak best. Kalau balik lewat malam nanti pak guard tu suruh jalan kaki dari pintu masuk padang kawad sampaila ke kolej serumpun. Aku dah kena dah wei. Dahla lewat malam. Seram tapi itu tidak menginsafkan aku untuk keluar balik jauh malam. Kakakaka. kepada pak guard UPM: Challenge accepted! pak guard yang pengecut, pastu suruh orang pompuan jalan kaki. Pak Guard UPM tak gentleman!

      0

      0
      • Anonymous says:

        padan muke ko gi jalan sampai malam buat hape. nasib tak hanyut kalau tidak.. tidur la ko kat pondok pengawal tu..

        0

        0
        • Atiqah says:

          Ohoi! dengki, ini lah namanya pengalaman. Kau ni mesti masa belajar dulu kan. Well at least! cabaran yang diberikan pak guard telah berjaya ku harungi!

          0

          0
        • Anonymous says:

          nama atikah. perempuan.. tapi selalu keluar kolej smpai lewat2 malam yeee..

          0

          0
        • Kerak says:

          Ala anon..yg ko emo dgn tqah ni penal..hidup student biasalah..akupun Ada kenangan jugak masa kat college…malam tak panas klo nak merayappun (asal tak buat benda lain) uptown downtown. Jgn buruk sangka sgtlah!

          0

          0
    • nina says:

      lawak la ko ni..

      0

      0
    • missa says:

      tak silap aku fazurina lulusan shah putra… tanyalah die… hehehe…

      0

      0
    • lala says:

      amek kos ape? kalo nursing ke ape xpyah la.. rmai student die yg xde kerja skrg.. kbai

      0

      0
  16. lala says:

    haa baru nampak tema ABP ni..

    0

    0
  17. kawan says:

    kalau nak tau siti Fazurina adalah bekas pelajar Kolej Shahputra…ko tanya dia laaa…

    0

    0
  18. kembang says:

    budak kecik tu dah rupe detaktif conan. huhu.

    0

    0
    • sara says:

      hahahahahaha…komen si kembang ni lawak…ah ah lah mcm detektif conan….dah lah dik,g balik tu,esok sekolah……

      0

      0
  19. I love her dress! she looks stunningly beautiful. A natural beauty, she has.

    http://nia-meow-meow.blogspot.com/2013/04/rip-margaret-thatcher.html

    0

    0
  20. kek cokelat kesukaan aku says:

    as usual.. lisa mmg sweet :)

    0

    0
  21. gossip hunger says:

    nara, kerja u cedok IG retis je ke? uolls tak de nak keluar rumah carik cerita eh?

    0

    0
  22. kenapa kentut ku bukan kentot mu.. says:

    knp yekk kalo pepagi asyik kentot jew.. sy tiap2 pagi berak tp sejam dua pastue asyik kentut jew,bau pulak mcm xberak padahal pagi dh berak.. bunyhi xyah ckp lah,prott pret prott prett je.. tension sy.. ada petua x?

    0

    0
    • Anonymous says:

      ko ni poyo la..x de cite lain ke selain cite kentut ko tu…

      0

      0
    • Adee petua cu,ambil kayu api bakar dan padam kan api,sewaktu kayu masih panas terus duduk diatas kayu panas itu,dalam beberapa jam,cu akn merasai tindak balas,dan selpas tu cu takkan bermasaalah lgi,kerana cu telah berada didunia lain… hambikk kauuu,kau pi jumpa doc la,yg kau dok komen kt bn ni,bkn dapat apa…

      0

      0
      • Petua Nenek Neng Yatimah says:

        senang je.. time ko nk terkentooooot, ko hala ke muka “enek bidan kg pinang 17 batang”.. sure lepas ni tak ghase nk terkentooot laie

        0

        0
  23. Anonymous says:

    dh x berapa minat lisa la menjak dia kawin..x tahu knpa…bang nara..pic era fazira x ada ke sb sy nk tengok la..biasanya erra mesti cantik penampilan dia…

    0

    0
    • lisasurirumah says:

      sebab lisa ni lepas kahwin makin kekwat..kekonon dapat laki kayo rayo..
      then sombong giler ok kat IG , tweet, keek.. xpernah nak reply peminat punya msg.. btw aku ni xminat pun ngan lisa..

      sorry fans lisa…

      0

      0
      • Anonymous says:

        ko ingat ko sorang msj dia, ramai kot fans dia..mana larat nk reply satu2, tambah2 pulak dgn org yg tak kenal, skrg kan ramai org jahat..kena lah hati2

        0

        0
        • lisasurirumah says:

          Eleh, mcm la dia tu seorg ramai peminat…
          apa salahnya Kalau si lisa ni sent 1msg tapi untuk semua fans dia.
          Kalau ko tengok si Fahrin ke, nelopa ke relax je reply…
          Tapi si lisa 1habuk pun xrep la….

          0

          0
  24. Pilih kasih says:

    bang nara…pic kak ella n erra x de ke…asyik2 org y sama jer abg nara keluarkan…nsb baik la si lofa tu kalah…kalau menang aku rasa 7 hari berturut2 cite pasal lofa kt BN ni….

    0

    0
  25. Linzy Longkang says:

    Baju lisa paling cantik malam tuh nampak ada kelas skit tak serabut serabai

    0

    0
  26. apa nk jd says:

    Klau nk berckp pon pkai akal yg waras ckit…bntuan mmgla rm500 seorg,bistu ingt yg dpt tuh seorg je???xkan konsep mcmtu pon lemah…blom lg bntuan lain,nmpk ja rm100,200…tp yg dpt sorg je ke??pkir dlm2 ckit yer,jgn hya tau cari salah org.

    0

    0
  27. proff cinta says:

    jom kongsi masalah cinta anda di sini, jom like ramai2

    PAGE PROFF CINTA DI FB N TWITTER

    0

    0
  28. b0bo says:

    kal0 ye p0n nak unt0ng lebih,,xyah la letak mcm2 iklan lgu tu…kami nk tgk gmbr retiss bkn nk tgk gmbr jerawat.. -_-‘

    0

    0