Written by serenity | May 7th, 2013

Pada 6 Jun ini, pasangan pelakon Beego dan Linda Hashim akan melangsungkan pernikahan dan seterusnya majlis perkahwinan. Jadi pasangan ini juga sedang giat melangsungkan persiapan perkahwinan.




Ryaniez Moments Photography telah memuat naik set gambar perkahwinan pasangan ini ke laman Facebook mereka semalam. Apa yang menarik, tema set gambar ini menampilkan keindahan alam semula jadi yang menghijau.

Lagi tujuh gambar dengan membaca entri ini sepenuhnya.


Meneruskan pementasan bagi Siri Semarak Bangsawan 2013 ialah teater bangsawan “Tiga Maulana” yang bakal dipentaskan di Panggung Bandaraya, Kuala Lumpur dari 10, 11 dan 12 Mei ini (Jumaat, Sabtu dan Ahad), pukul 8.30 malam.


Tempahan tiket boleh dibuat di talian 03-2614 8262. Tiket biasa berharga RM 5 manakala tiket premier (tempat duduk terhad eksklusif di bahagian atas panggung + makan malam percuma) pula berharga RM 50 yang menjanjikan kepuasan tontonan optimum untuk anda. Jom tonton ramai-ramai!







P.S: Ada Cara Berhenti Merokok Paling Mudah?? KLIK GAMBAR INI

Baca Yang Ini Pulak:-

47 responses to (10 GAMBAR)Koleksi Foto Pra-Perkahwinan Beego Dan Linda Dari Ryaniez Moments

  1. tutut says:

    aku 1st

    Hot debate. What do you think? Thumb up 3 Thumb down 8
    • nora hot mama says:

      linda ni muke die manis comel…syg dpt kt beego ni..hurmmm.. :(

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 48 Thumb down 4
      • N9 says:

        Sama cantik sama padan……

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
        • Rita vs Ayu says:

          Bile sy kata sy menyampah tengok pre-wedding ni sebab melanggar batas pergaulan dlm agama, kompom Linda dan Beego akan kata jangan jaga tepi kain orang, berilah kami kebebasan sebagai artis utk rasa bahagia mcm orang lain, jgn judge kami melalui perbuatan kami tp nilai melalui bakat kami, kami hanya buat apa yg kami suke bla.. bla.. bla.. Dah la, malas nak komen la!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 2
      • bunabuni says:

        duda yg xbrapa nak hot.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 3
      • mama hot says:

        nora hot mama…ALLAH dh temukn jodoh diaorg..

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
    • anzalnyah says:

      aku bukannya hape, mmg menyampah tengok gambar2 pra perkahwinan ni. HENGKO TU BELOM KAWEN LAGI LA GILOSSS. takde ke gambo pasca-perkahwenan haaa?

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 50 Thumb down 2
    • kak timah says:

      OK LAH XDE LAH YG TERUK2 SGT POSINGNYE

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
      • linda says:

        betul tu kata kak timah..tk teruk mna pun gambar diaorg..biasa je linda tngok

        Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
    • K.A.A says:

      cantik pemandangan..

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  2. bobo says:

    erkkkkkk..mcm pelik je gambar2 tu..shot ke body tuannye?? *ok no komen *

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  3. mimi says:

    kalau buat post-wed pictures kan bagus. :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  4. zzo says:

    not bad, i like yours style baby

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  5. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 17
    • Anonymous says:

      bongok punye komen!!!

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 2
    • betis lidi says:

      ko nak betis mcm lidi ke?stupid…kot betis ko mcm bini Popeye la kot..tu yg ko dok komen betis org…apada…..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  6. sue says:

    CHOP!! ade satu persoalan…bego ni da pena kawen kan? seingat den la..nk gogle malaih plak..sbb dalam train ni..otw g koje..hehe

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 6
  7. abba abba says:

    bukan ka si beego ni dulu kawin pun buat loan?

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  8. Hatey Doll Mat says:

    Tak lawo langsung konsep pakaian 1950-an nyer. Kurang buat homework ni…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 7
  9. tempoyak says:

    cantik !!!!!!!! lagi bagus buat lepas nikah….kan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 2
  10. mak mentua says:

    cantik!!!!!!!!!!! lagi cantik klu buat lepas nikah…kan

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  11. wanoor says:

    sedar tak sedar, kita dah jauh dari Islam.
    sedih.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
  12. Beruk says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 35
  13. Anonymous says:

    kah kah kah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. den la ni says:

    cntk stoking linda.teringt zaman kecik2 dlu ble ibu pkaikan ak n akak ak stoking mcm 2..nostalgia sungguh..+___+

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  15. alamaya says:

    ‘fishing hat’ beego tak cun lah..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  16. kak jemah says:

    xyah nak pre wedding sgt la….awak tuh da penah kawen dlu..selalu org kawen kedua ni diam2 sudey…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  17. Mikayla says:

    comelll.. semoga berbahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat.. amin

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  18. jelita says:

    gambar itam putih 2 paling cantik!

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  19. loli says:

    linda ni cntik n talented tp sayang kawen dgn jntan mcm si beego ni…beego ni xpnh berubah.lps satu kes dia ke satu kes dia buat…harap prangai suke mkn duit bini aka pmpuan tu xde lg ye beego.jd lelaki biar la bermaruah..jgn jd biawak hidup sudah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
    • minah jambu tukar kaler merah biru says:

      minah jambu pecaya beego ni tidak akan berprangai macm gitu ok . bila dh jadi suami linda beego nk kena keja n keja keras lagi untok kasi bini tu senang ada rumah ada kereta n ada duit ok …sama2 laki bini cari makan…soal cemburu tolak tepi yg penting sama2 membahagia kan antara satu dengan yg lain. … soooo semoga bahgiaaaaaaaaa…cantek baju linda minah jambu bekenan…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  20. lola says:

    nice ass beego.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  21. A says:

    bangga nya pegang tangan tunjuk kt orang padahal tak kawen lg..-.-

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  22. Anonymous says:

    bukan dia ni beli cincin kawin rm20k buat loan ke?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  23. Anonymous says:

    besarnya pokok tu..kt mana tu..tk banyak ada nyamuk ke

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  24. reena says:

    kasut n stokin linda x lawa….mcm ada yg x kena.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. NANA says:

    gambar pre wedding memang sweet moment and nice,gambar cantik dan tak melampau sangat macam gbr Pre wedding Liyana Jasmay dulu,seperti menggalakan pulak lagi.

    Tapi sudah tentu sabagai seorang muslim hukumnya selagi belum akad nikah belum halal lagi untuk bersentuh sesuka hati.Ini budaya org bukan muslim,tetapi kenapa kita kena tiru diorang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. awek biasa2 tak cun pun manis je says:

    nasib baik takde gambar laga2 hidung….linda ni comel…tp nape ler beego yg dia cinta….dah jodoh kan nak buat camne…semoga pasangan ini berbahagia ke akhir hayat….harap beego berubah..dah2 ler dgn kes yg tak sudah….keje keje keje,,cari duit duit duit,,,,,jga keluarga elok2 bila dah kawin nanti…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. awek biasa2 tak cun pun manis je says:

    comel si linda ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. neelofa si pisang tanduk says:

    yes last..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. neelofa si pisang tanduk says:

    yes last….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. [...] Link: (10 GAMBAR)Koleksi Foto Pra-Perkahwinan Beego Dan Linda Dari Ryaniez Moments [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0