Written by AbangNara | April 16th, 2013

Jojo Goh ini dulu merupakan awek Abang Nara. Namun oleh kerana tentangan daripada keluarga masing-masing, kami berpisah. Kemudian Jojo Goh memasuki pertandingan ratu cantik Astro dan terus popular sehingga ke hari ini.

jojo goh

Terbaru Jojo Goh telah dilantik menjadi duta produk kecantikan Shizens. Memang padanan yang sangat sesuai. Jojo Goh memang cantik, lebih-lebih lagi pada bahagian kulitnya yang begitu licin sekali.

jojo goh
Tahniah Abang Nara ucapkan kepada Jojo Goh atas perlantikan ini. Walaupun antara kita sudah tiada hubungan lagi, Abang Nara sentiasa mendoakan Jojo agar berjaya di dunia ini. Semoga terus cemerlang. 8 lagi gambar Jojo Goh sebagai duta Shizens dengan membaca entri ini sepenuhnya. Maklumat mengenai Shizens bolehlah ke laman Facebook Shizens Malaysia.

jojo goh

jojo goh

jojo goh

jojo goh

jojo goh

jojo goh

jojo goh

jojo goh

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

50 responses to (10 GAMBAR)Jojo Goh Dilantik Menjadi Duta Shizens

  1. LESONG says:

    TAK KENAL. NEEEEEEEEEEEXTTTT!!!!!

    0

    0
  2. lalalila says:

    abg nara nie betul ke bekas awek abg nara..cntik laa..

    0

    0
  3. gadismanis says:

    poyoooooo laa.. abg nara nihhh… bluekkkk!!!!..

    0

    0
  4. NARA POYO says:

    NK UP JE NARA… SENTAP DOWH LA WIFE KO.. MELUAT LAK AKU..

    0

    0
  5. Anonymous says:

    sedap jilat amoi ni

    0

    0
  6. Jiji-Juju says:

    Nara poyo hey! Nara poyo hey!! Nara poyo heyy!!! :p

    0

    0
  7. Mama damia says:

    Kesian Isteri dan anak Nara…kenapa lah Nara jadi macam ni, gi sholat Nara, jangan tinggalkan sholat, banyakkan mengaji AlQuran, banyakkan dengar ceramah agama.

    0

    0
  8. iris says:

    ek eleh korang2 nih…abg nara wat joke pun korang ambik serius….jgn la emo sgt ye

    0

    0
  9. teah cun says:

    Nara dah mula meroyan…

    0

    0
  10. Lagubestbest says:

    Kulit lawa tapi muka bukan taste i lah.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    kalu aku jd bni nara,dh lme aku mtk cerai..pngai ntah hape2..ph sekor2 betina kau duk puja2..yg seksi lak tu..tpikal muka hdoh mst gedik cm kau kan nara..

    0

    0
  12. semut comel says:

    hahaha!!! adoi adoi!

    0

    0
  13. ok!! says:

    X pyah nk doa sgt la tok JG nih abg nara..
    Berdoa la tok org yg btul2 memerlukan ye..statement mgkin x sesuai..
    Maaf jika trsalah tegur..renung2kn dn selamat beramal..:)
    Peace yaww..!!

    0

    0
  14. tacacila says:

    ingatkan shizens ni product sarang burung cine rupanye product kecantikan

    0

    0
  15. Anonymous says:

    bekas awekkk??? hahahahahahah geli hati den..

    0

    0
  16. I luv u pani ! says:

    aku rase die ni biasa2 je

    0

    0
  17. Nara BooLaWeh says:

    Giler batak ko nara…..muka makan budu la weeeeeeeeeeeeeeee boooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

    0

    0
  18. che ta plastik surgery says:

    nape tak amek saya jd duta?OMG!

    0

    0
  19. Anonymous says:

    bagus xproduct ni? sape peah pakai? share sket.. aku nk beli la..

    0

    0
  20. Anonymous says:

    kwang3..lawak pagi

    0

    0
  21. mutiara says:

    abg nara gurau je pon korang amek sius tu knpa? duk kata nara mcm2…cam bodoh je korng y kata nara lebih2..dia tu nk tarik org baca bkn btul2 pon…ramai y bongoks rupanya dlm ni hahahaha

    0

    0
    • LOL says:

      biase la. typical malaysian. semua butthurt, cepat sentap. suke sangat take serious dgn lawak orang buat. hahaha.

      0

      0
  22. peace yall says:

    sebelum dy jadi awek abg nara,dy try tackle ak.tapi aku reject idup2..dh cantek dy skrang///

    0

    0
  23. Roundtable says:

    Abang Nara silap Jojo ni sebenarnya awek Man Belon…

    0

    0
  24. bulat says:

    siyes!!!! aku macam dah bosan ngan blog BN nie.. kate blogger sepenuh masa, tapi update citer lambat.. 1 hari bape story abg nara boleh update.. bukak2 jee bosan ctr yg same dari semalam… bila nak update bg nara oiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  25. .................. says:

    cite apa ni nara oiii…entah ah moi mane enth…x best langsung le….lain le kalau artis kita y jadi duta ke..ni tak..enth ah moi mane y x kenal d masukan kt blog ni…wat menyemak jer..lain le kalau si kak ziana tu y sdh jadi duta safi rania….

    0

    0
  26. Pilih kasih says:

    bang nara ni makin lembap la..update cite semua lambat..kata blog sepenuh masa..kalau mcm ni bkn sepenuh masa namanya…suku masa..aku dh le kerja boring n bila buka blog ni asyk cite y sama jer…apa laaaaaa…..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    bosan la…bosannnnnnnnnnnnnnnn…..cite poyo gak y keluar…..

    0

    0
  28. noname says:

    ayat nara tu bekas awek…hadoi…rasanya nara kena pasang cermin besar kt umah dia…

    0

    0
  29. Anonymous says:

    lawak ape benda? kalau skali dua bole la ni stiap kali ad gmbr artis cntik mst duk bajet mkwe die..ad phm? kalu gf bf korg duk buat lwk cmni pun korg mrh kn? apth lg kalau isteri..korg mgkin rse joke tp bni die?

    0

    0
    • ckp jer says:

      huhaiii. .
      kalo xleh terima joke jgn masuk la dalam ni. .
      nara tu gurauuu je sume nak sentap. .
      isteri dia pun tak kecoh, korang ni plk nak kecoh.
      kalo nara cakap bekas awek dia pn, bukan luakkk pun. .
      hape bende la, nak gurauuu pn x bolee. .

      0

      0
    • kau bini dia ke ? says:

      itulah namanya GURAUAN.
      huk alohh.
      sentap lagi..
      kah3 !

      0

      0
  30. Anonymous says:

    ckp jer.. ko ni mesti nara kan.. xde sape nk back up nara 2.. melainkan diri dia sendiri..

    0

    0