Written by serenity | November 12th, 2011

Majlis persandingan Lan A To Z dan isterinya Siti Nur Ain akan berlangsung hari ini, di Dewan Permaisuri Tun Teja Malaysia, Rawang. Lan dikatakan menjemput semua peminatnya untuk hadir, jadi siapa yang berada di kawasan Rawang tu bolehlah turut sama merasa nasi minyak pengantin. Tetapi sebelum kita dapat gambar majlis resepsi itu, apa kata layan gambar fotografi pra-perkahwinan Lan.

Lokasi sesi fotografi ini ialah di Kampung Janda Baik, Pahang. Ianya dilakukan oleh Team Fotografi Pilgrimage. Kredit gambar pada Facebook Lan A To Z. Lagi 9 gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.










PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to (10 GAMBAR)Fotografi Pra-Perkahwinan Lan A To Z Dan Siti Nur Ain

  1. lesson says:

    xtdo ker kau nara pg2 buta uplod pic….aku pon pg2 lg layan hahaha

  2. Princess says:

    knape ku lihat de iras2 memey tuh….ke aku ngntok silap pdag hahahaha….xsuke perampas

  3. hanis says:

    betul la princess… cuma deni muka bulat cikit dr memey…

  4. lis says:

    Lan pakai tengkolok baru segak..cover rambut.

  5. ruuj says:

    ntah ler nak kate ape. harap2 yg muslim jgn tiru sgt amek gmba pra-perkahwinan nih. pegang-pegang bagai…huu…

  6. LU FIKIR LA SENDIRI says:

    kenapa nampak low buget je…?.baik tak payah buat….!!!!!!tak ada org nak sponser ke….?opps…pengantin tak popular….katakan…..

  7. Zat says:

    Bak kata pepatah burung helang terbang tinggi, cpipt pun mau terbang tinggi. Kata mak aku, ukur baju dbadan sendiri.
    Tak perlu lah nak menunjuk2 kat manusia lain. Lebih baik pikir kan perasaan anak sendiri & keluarga. Buat apa la nak buat gbr pre wedding kalau dilihat secara waras mcm gambar menunjuk2. Secra jujur, mcm gbr biasa je…

    • Marlina says:

      Memang gambar biasa, macam kita amik gambar dengan camera biasa. Tak nampak mcm professional photographer punya gambar.

      • joyah kepo says:

        gambar tak edit, memang la nampak biasa

        • ajim says:

          bukan pasal editing. tengok pada composition pun dah ke laut. kalau dah edit, agak2 boleh jadi best ke?

        • Zat says:

          Kalau edit pun mesti content nya lebih teruk. Kerna warna & fashin 2 kot… Walau pun Lan ni artis (yelah every artis nak publicity on every single thing they done) tapi perpada2 laaa… Takyah la nak memalukan diri sendiri dgn gbr yg tak berkualiti. If tak mampu hire pro, tak yah buat. Cukup coverage time nikah 2. Ape2 pon ‘Selamat Pengantin Baru’ bimbing lah isteri baik2 :))))

  8. bangun pagi says:

    tak menarik langsung pre wed die. tak payah buat pun takpe kot kalu takat camni je hasilnye. amik gambar sendiri lg berbaloi

  9. bangun pagi says:

    nampak tak menarik lgsung pre wed die. tak payah buat pun takpe kot. membazir je kalu hasilnya camni. tu la sibuk nk ikut org sgt. amik gambar sendiri lg puas hati kot

  10. fai says:

    POYOOO …:D

  11. naida says:

    apalah korang ni kesian dia doakan yg terbaik utk mereka berdua

  12. n says:

    gambar tak cantik

  13. mek_ani says:

    choiiinye gambar…photographer mana la ni….sangat choiiiiii

  14. pizza says:

    Amik gambar pakai henpon cap ayam. Org buat kau pun tak nak kalah.

  15. antena says:

    ni macam pics raw je.. tak edit lagi ni..:P

    • joyah kepo says:

      sokong.. gbr belum edit memang la mcm tu.. gambar pre wed artis2 lain pun klu tak edit, memang asal mcm ni

  16. pot pet.. says:

    ape lah korang ni… tak abeh2 nak ngutuk. ak ase si lan ni pun tak de niat nak menunjuk pun! wartawan hanya nak kongsikan gamba utuk korg tgk bukan untuk dikutuk!! biarle murah ke miskin ke, yg penting hidup aman bahagia hingga ke akhir hayat doe..

    • cili says:

      kita kena paham anak jati melayu memang hebat bila bedebat apa tah lagi bila bab mengutuk menghina ni, tapi yang tekena pada batang hidung sendiri,dok kutuk orang tapi mulut sendir pun tak tejaga,nak mengajar tapi diri sendiri pun kelaut,dok becakap pasal orang adik beradik sendiri pun belum tahu lagi kesudahaannya,nak cerita bak hukum tak payah cakap pun dah tahu jeni apa dia orang,jadi tak payah le lan dan ain kecil hati,juga buat fotografer tak payah le nak terasa apa yang dia orang ni cakap, sebab dia orang tak ada apa pun kecuali seketul hati yang busuk,
      moga allah ampunkan segala dosa dan kesalahan kita, mari le kita berdoa agar dia orang ni menjadi orang yang senang dan kaya lagi mewah amin

  17. minah kecoh says:

    klau bujang 2 xpela gk wt pre wdding nie..dh pnh kwen,nk wt pre wdding..poyo jew..

  18. awatif says:

    kate pre-W. tp da pkai bj pengantin bagai.. mcm pic outdoor after wedding jek…

    ape pon moga menjadi suami yg bertanggungjwb n istri solehah..

  19. nurul says:

    nak jugakk!! sekali dpt photographer, yg hado hasilnya. tak cantik langsung hokeyy!!!

    • cili says:

      sekurang-kurangnya ada juga yang ambik gambar dia orang kawin, sabar lew wahai fotografer, mulut perempuan macam ni memang macam sunn…..?

    • insan biasa says:

      skarang ni aku nak tanya.. kau ada ke macam ni hah? nk kutuk2 hasil kerja orang, diri sendiri hebat sangat ke? sekurang-kurangnya ada juga gambar kahwin diorang daripada tak ada langsung… jangan cakap kencang kalau ilmu tak cukup…

  20. MISS WAWA says:

    MUNGKIN ISTERI LAN NI BUKAN PERAMPAS LAKI ORG,SEBAB TU TAKDE ORG SPONSOR! BIARLAH LAN NAK AMEK GAMBAR CAMNE,LAWA KE TAK LAWA KE APA KORANG SIBUK! DULU BINI DIA MEMANG CANTIK HABIS TAPI PE’EL?KESIAN LAN ANAK BINI TINGGALKAN DIA! SEMOGA ISTERI BARU LAN AKAN MENJADI ISTERI SOLEHAH..AMIN..

  21. […] Here : Beautiful Nara GAMBARFotografi, PraPerkahwinan, Siti Share Tweet Previous postSamsung Galaxy Note […]

  22. rbj says:

    ramai yg mengejar tarikh 11.11.2011 untuk berkahwin..termasuk la artis……harap berkekalan..jangan la hendaknya…pada tarikh 12.12.2012 nanti ramai pulak yang bercerai…..

  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    korang dh tengok sendiri n baca kn komen2 orang2 yg kt atas tu? dorang bukan nk ucap kn selamat ke pe malah dorang kutok n mengata si lan ni cakap pakai hp cap ayam lah tkda duit jangan buat majlis la macm2 lagi lah dorang ngata ! melayu kata kn gini lah perangai orang melayu asek2 nk kutok n mengata orang aje nye….tapi pandai pulak nk suroh orang tutop aurat la taubat la……tapi yg mengata n kutok ni mesti orang yg dh bertaubat n tutop aurat kn?

    • lalala says:

      Minah jambu sengal…sape nak dgr ko ckp…sbb mulut ko slalu mcm longkang..selama nie ko komen duk mengutuk, menghina n mencarut xpe plk..dah sah2 ko ni syok sndiri…tyme org ko nmpk tyme ko sume bajet bgos..blah la lu…..

  24. qaseh says:

    .: haisshhh kawin ni ade pulak kau duit Lan oi…. ! siap pre wed bagai..! :.

  25. merah jambu says:

    Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu berdua dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan…

  26. purple says:

    melayu mmg ska mengutuk….kalo dia xda sponsor, korang nak jadi sponsor ke? suka hati dia la…

  27. joyah kepo says:

    agak2 la weii.. tu gambar mentah a.k.a unedited, memang laa nampak murah.. gbr klu edit cantik pakai camera enpon pun nampak mahal

  28. aynn says:

    gambar 2 tgn berurat dsat ok! takot lah nengok..

  29. Cik Ram says:

    Dier lama tak nyanyi..Ada buat b’ness lain ke? Klau tak, apa nak bagi isteri anak makan nanti. Jgn ingat nak kahwin jer tapi keperluan lain tak lengkap. Nanti takut pisang berbuah dua kali.. Skrg ni duit penting..

  30. Mem says:

    Xsalah pon dgn amek gmbr prewed ni.. Aku pon amek gmbr prewed tp xde pegang2 pon.. Bole je khan… Jgn diikutkan sgt kehendak photographer… Kta sndiri kene tau batas2 gmbr dgn bukan muhrim.. Xyah nk gmbr baring, tekangkang la bagai sgt..

  31. miss wawa says:

    a ah eh tgk mcm ada iras muka memey sikit..tapi bezanya dia ni bukan perampas laki org dan dia ni lagi manis wajah berbanding si sememeh tu! hah lagi satu mulut dia tak selebar memey! ha ha! jg marah!

  32. miss wawa says:

    nak tanya eh,kenapa mulut lan mcm lain sikit?pakai braces ke?

  33. n says:

    dulu kuar cte kawin pun kne sponser sbb x mampu..tengok duit hantarannye banyak gak.11 ribu.bnyk jugak duit ..amek gmbr prewedding bagai..cmne tuh?

  34. makcikcantek says:

    baju dorang ni buruk la….haishhhh x comey…nasib muke bini nye comey

  35. cili says:

    kenapa le yang banyak komen kat sini macam tak ada adap,becakap macam tak ada ugama,berkata macam tak ada maruah,apa yang kita berkata kat sini macam kita ni baik sesangat,dah ada orang nak sponser biar lah,dari ada orang berkawin tak bernikah, beranak tak ber bapak, isteri tak bersuami, bila orang buat baik kita debgki, bila ada orang buat anak tampa ada tali perhubungan kita suka ke,saya berdoa agar tak ada di antara yang bercakap ni anak atau adik beradik dia tak le macam yang tengah hangat kat muka depan surat kabar

  36. jamlan suradi says:

    sudah2 la yang mengutuk tu.korang ingat korang dah cukup hebat ke?dah bagus sangat nak kutuk orang?rezeki masing2,tak perlulah nak dengki.macam mana nak maju orang kita kalau asyik nak dengki buruk hati semua?insaflah.

  37. nek lopa says:

    tahniah pada pengantin…tapi yang nak buat nek lopa ketawa terbahak2 kualiti phografer ni punyer gambar….aduhai….ke lauuuuut…

  38. babau says:

    korang sebok buat pe menyusah kan korang ke mintak duit korang ke korang ada bagi duit kat dia ke kalau tak dah le kalau korang ni bagus sangat tunjuk le kehebatan 2 ( orang yang komen yang tak bagus)

  39. ADMIN Fanpage Lann A to Z says:

    aku rasa gambar ni di copy paste (RAW MATERIAL) dari wall fanpage Lann A to Z … atau dalam erti kata lain di cilok atau di curik atau di kebas oleh tuan punya blog nih .. dah laaa tuu memandai plak buat open comment cmni … Rasanya Lann A to Z ada bagi nombor hp dia dekat owner blog ni supaya mintak izin atau berhubung terus sebelum mengguna pakai apa2 yang patut .. jgn main serbu je, tak reti adat ke mmg tak beradat …

  40. Nora says:

    Tak kisahlah dorang ada duit ke, takde duit ke. yang penting dorang tak kacau orang dan tak guna satu sen pun duit korang. doakan kebahagiaan lan dan ain lebih baik.

  41. sahara Queen says:

    cntik r pmandangan dye,,,,,,,,