Written by serenity | November 12th, 2011

Majlis persandingan Lan A To Z dan isterinya Siti Nur Ain akan berlangsung hari ini, di Dewan Permaisuri Tun Teja Malaysia, Rawang. Lan dikatakan menjemput semua peminatnya untuk hadir, jadi siapa yang berada di kawasan Rawang tu bolehlah turut sama merasa nasi minyak pengantin. Tetapi sebelum kita dapat gambar majlis resepsi itu, apa kata layan gambar fotografi pra-perkahwinan Lan.

Lokasi sesi fotografi ini ialah di Kampung Janda Baik, Pahang. Ianya dilakukan oleh Team Fotografi Pilgrimage. Kredit gambar pada Facebook Lan A To Z. Lagi 9 gambar dengan membaca gosip ini sepenuhnya.










PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

68 responses to (10 GAMBAR)Fotografi Pra-Perkahwinan Lan A To Z Dan Siti Nur Ain

  1. lesson says:

    xtdo ker kau nara pg2 buta uplod pic….aku pon pg2 lg layan hahaha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  2. Princess says:

    knape ku lihat de iras2 memey tuh….ke aku ngntok silap pdag hahahaha….xsuke perampas

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 8
  3. hanis says:

    betul la princess… cuma deni muka bulat cikit dr memey…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  4. lis says:

    Lan pakai tengkolok baru segak..cover rambut.

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  5. ruuj says:

    ntah ler nak kate ape. harap2 yg muslim jgn tiru sgt amek gmba pra-perkahwinan nih. pegang-pegang bagai…huu…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 2
  6. LU FIKIR LA SENDIRI says:

    kenapa nampak low buget je…?.baik tak payah buat….!!!!!!tak ada org nak sponser ke….?opps…pengantin tak popular….katakan…..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 23 Thumb down 14
  7. Zat says:

    Bak kata pepatah burung helang terbang tinggi, cpipt pun mau terbang tinggi. Kata mak aku, ukur baju dbadan sendiri.
    Tak perlu lah nak menunjuk2 kat manusia lain. Lebih baik pikir kan perasaan anak sendiri & keluarga. Buat apa la nak buat gbr pre wedding kalau dilihat secara waras mcm gambar menunjuk2. Secra jujur, mcm gbr biasa je…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 13 Thumb down 4
    • Marlina says:

      Memang gambar biasa, macam kita amik gambar dengan camera biasa. Tak nampak mcm professional photographer punya gambar.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 2
      • joyah kepo says:

        gambar tak edit, memang la nampak biasa

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
        • ajim says:

          bukan pasal editing. tengok pada composition pun dah ke laut. kalau dah edit, agak2 boleh jadi best ke?

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
        • Zat says:

          Kalau edit pun mesti content nya lebih teruk. Kerna warna & fashin 2 kot… Walau pun Lan ni artis (yelah every artis nak publicity on every single thing they done) tapi perpada2 laaa… Takyah la nak memalukan diri sendiri dgn gbr yg tak berkualiti. If tak mampu hire pro, tak yah buat. Cukup coverage time nikah 2. Ape2 pon ‘Selamat Pengantin Baru’ bimbing lah isteri baik2 :))))

          Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 3
  8. bangun pagi says:

    tak menarik langsung pre wed die. tak payah buat pun takpe kot kalu takat camni je hasilnye. amik gambar sendiri lg berbaloi

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 5
  9. bangun pagi says:

    nampak tak menarik lgsung pre wed die. tak payah buat pun takpe kot. membazir je kalu hasilnya camni. tu la sibuk nk ikut org sgt. amik gambar sendiri lg puas hati kot

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 4
  10. fai says:

    POYOOO …:D

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
  11. naida says:

    apalah korang ni kesian dia doakan yg terbaik utk mereka berdua

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 1
  12. n says:

    gambar tak cantik

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 3
  13. mek_ani says:

    choiiinye gambar…photographer mana la ni….sangat choiiiiii

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  14. pizza says:

    Amik gambar pakai henpon cap ayam. Org buat kau pun tak nak kalah.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
  15. antena says:

    ni macam pics raw je.. tak edit lagi ni..:P

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • joyah kepo says:

      sokong.. gbr belum edit memang la mcm tu.. gambar pre wed artis2 lain pun klu tak edit, memang asal mcm ni

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  16. pot pet.. says:

    ape lah korang ni… tak abeh2 nak ngutuk. ak ase si lan ni pun tak de niat nak menunjuk pun! wartawan hanya nak kongsikan gamba utuk korg tgk bukan untuk dikutuk!! biarle murah ke miskin ke, yg penting hidup aman bahagia hingga ke akhir hayat doe..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 19 Thumb down 0
    • cili says:

      kita kena paham anak jati melayu memang hebat bila bedebat apa tah lagi bila bab mengutuk menghina ni, tapi yang tekena pada batang hidung sendiri,dok kutuk orang tapi mulut sendir pun tak tejaga,nak mengajar tapi diri sendiri pun kelaut,dok becakap pasal orang adik beradik sendiri pun belum tahu lagi kesudahaannya,nak cerita bak hukum tak payah cakap pun dah tahu jeni apa dia orang,jadi tak payah le lan dan ain kecil hati,juga buat fotografer tak payah le nak terasa apa yang dia orang ni cakap, sebab dia orang tak ada apa pun kecuali seketul hati yang busuk,
      moga allah ampunkan segala dosa dan kesalahan kita, mari le kita berdoa agar dia orang ni menjadi orang yang senang dan kaya lagi mewah amin

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  17. minah kecoh says:

    klau bujang 2 xpela gk wt pre wdding nie..dh pnh kwen,nk wt pre wdding..poyo jew..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  18. awatif says:

    kate pre-W. tp da pkai bj pengantin bagai.. mcm pic outdoor after wedding jek…

    ape pon moga menjadi suami yg bertanggungjwb n istri solehah..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 2
  19. nurul says:

    nak jugakk!! sekali dpt photographer, yg hado hasilnya. tak cantik langsung hokeyy!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
    • cili says:

      sekurang-kurangnya ada juga yang ambik gambar dia orang kawin, sabar lew wahai fotografer, mulut perempuan macam ni memang macam sunn…..?

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • insan biasa says:

      skarang ni aku nak tanya.. kau ada ke macam ni hah? nk kutuk2 hasil kerja orang, diri sendiri hebat sangat ke? sekurang-kurangnya ada juga gambar kahwin diorang daripada tak ada langsung… jangan cakap kencang kalau ilmu tak cukup…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  20. MISS WAWA says:

    MUNGKIN ISTERI LAN NI BUKAN PERAMPAS LAKI ORG,SEBAB TU TAKDE ORG SPONSOR! BIARLAH LAN NAK AMEK GAMBAR CAMNE,LAWA KE TAK LAWA KE APA KORANG SIBUK! DULU BINI DIA MEMANG CANTIK HABIS TAPI PE’EL?KESIAN LAN ANAK BINI TINGGALKAN DIA! SEMOGA ISTERI BARU LAN AKAN MENJADI ISTERI SOLEHAH..AMIN..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  21. […] Here : Beautiful Nara GAMBARFotografi, PraPerkahwinan, Siti Share Tweet Previous postSamsung Galaxy Note […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  22. rbj says:

    ramai yg mengejar tarikh 11.11.2011 untuk berkahwin..termasuk la artis……harap berkekalan..jangan la hendaknya…pada tarikh 12.12.2012 nanti ramai pulak yang bercerai…..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  23. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    korang dh tengok sendiri n baca kn komen2 orang2 yg kt atas tu? dorang bukan nk ucap kn selamat ke pe malah dorang kutok n mengata si lan ni cakap pakai hp cap ayam lah tkda duit jangan buat majlis la macm2 lagi lah dorang ngata ! melayu kata kn gini lah perangai orang melayu asek2 nk kutok n mengata orang aje nye….tapi pandai pulak nk suroh orang tutop aurat la taubat la……tapi yg mengata n kutok ni mesti orang yg dh bertaubat n tutop aurat kn?

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
    • lalala says:

      Minah jambu sengal…sape nak dgr ko ckp…sbb mulut ko slalu mcm longkang..selama nie ko komen duk mengutuk, menghina n mencarut xpe plk..dah sah2 ko ni syok sndiri…tyme org ko nmpk tyme ko sume bajet bgos..blah la lu…..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 5
      • mek_ani says:

        Minah jambu ni 24 jam ngadap komputer ni mesti selalu camwhore kan..?

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
        • minah jambu 24jam mengadap computer says:

          orang macm kau lah yg paling jalang sekali tk boleh terima komen minah jambu yg rabak ni…..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  24. qaseh says:

    .: haisshhh kawin ni ade pulak kau duit Lan oi…. ! siap pre wed bagai..! :.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 5
  25. merah jambu says:

    Semoga Allah memberkati kamu dan melimpahkan berkat kepada kamu berdua dan menghimpunkan kedua kamu di dalam kebaikkan…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  26. purple says:

    melayu mmg ska mengutuk….kalo dia xda sponsor, korang nak jadi sponsor ke? suka hati dia la…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 2
  27. joyah kepo says:

    agak2 la weii.. tu gambar mentah a.k.a unedited, memang laa nampak murah.. gbr klu edit cantik pakai camera enpon pun nampak mahal

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  28. aynn says:

    gambar 2 tgn berurat dsat ok! takot lah nengok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Cik Ram says:

    Dier lama tak nyanyi..Ada buat b’ness lain ke? Klau tak, apa nak bagi isteri anak makan nanti. Jgn ingat nak kahwin jer tapi keperluan lain tak lengkap. Nanti takut pisang berbuah dua kali.. Skrg ni duit penting..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  30. Mem says:

    Xsalah pon dgn amek gmbr prewed ni.. Aku pon amek gmbr prewed tp xde pegang2 pon.. Bole je khan… Jgn diikutkan sgt kehendak photographer… Kta sndiri kene tau batas2 gmbr dgn bukan muhrim.. Xyah nk gmbr baring, tekangkang la bagai sgt..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. miss wawa says:

    a ah eh tgk mcm ada iras muka memey sikit..tapi bezanya dia ni bukan perampas laki org dan dia ni lagi manis wajah berbanding si sememeh tu! hah lagi satu mulut dia tak selebar memey! ha ha! jg marah!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  32. miss wawa says:

    nak tanya eh,kenapa mulut lan mcm lain sikit?pakai braces ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. n says:

    dulu kuar cte kawin pun kne sponser sbb x mampu..tengok duit hantarannye banyak gak.11 ribu.bnyk jugak duit ..amek gmbr prewedding bagai..cmne tuh?

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  34. makcikcantek says:

    baju dorang ni buruk la….haishhhh x comey…nasib muke bini nye comey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  35. cili says:

    kenapa le yang banyak komen kat sini macam tak ada adap,becakap macam tak ada ugama,berkata macam tak ada maruah,apa yang kita berkata kat sini macam kita ni baik sesangat,dah ada orang nak sponser biar lah,dari ada orang berkawin tak bernikah, beranak tak ber bapak, isteri tak bersuami, bila orang buat baik kita debgki, bila ada orang buat anak tampa ada tali perhubungan kita suka ke,saya berdoa agar tak ada di antara yang bercakap ni anak atau adik beradik dia tak le macam yang tengah hangat kat muka depan surat kabar

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  36. jamlan suradi says:

    sudah2 la yang mengutuk tu.korang ingat korang dah cukup hebat ke?dah bagus sangat nak kutuk orang?rezeki masing2,tak perlulah nak dengki.macam mana nak maju orang kita kalau asyik nak dengki buruk hati semua?insaflah.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  37. nek lopa says:

    tahniah pada pengantin…tapi yang nak buat nek lopa ketawa terbahak2 kualiti phografer ni punyer gambar….aduhai….ke lauuuuut…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. babau says:

    korang sebok buat pe menyusah kan korang ke mintak duit korang ke korang ada bagi duit kat dia ke kalau tak dah le kalau korang ni bagus sangat tunjuk le kehebatan 2 ( orang yang komen yang tak bagus)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  39. ADMIN Fanpage Lann A to Z says:

    aku rasa gambar ni di copy paste (RAW MATERIAL) dari wall fanpage Lann A to Z … atau dalam erti kata lain di cilok atau di curik atau di kebas oleh tuan punya blog nih .. dah laaa tuu memandai plak buat open comment cmni … Rasanya Lann A to Z ada bagi nombor hp dia dekat owner blog ni supaya mintak izin atau berhubung terus sebelum mengguna pakai apa2 yang patut .. jgn main serbu je, tak reti adat ke mmg tak beradat …

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  40. Nora says:

    Tak kisahlah dorang ada duit ke, takde duit ke. yang penting dorang tak kacau orang dan tak guna satu sen pun duit korang. doakan kebahagiaan lan dan ain lebih baik.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. sahara Queen says:

    cntik r pmandangan dye,,,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0