Written by AbangNara | February 27th, 2013

Sesungguhnya wanita adalah makhluk Allah yang sangat unik. Di kala badan membesar seiring dengan kehamilan, wajah ibu-ibu mengandung makin bertambah keseriannya. Perkara yang sama berlaku kepada Diana Danielle yang kini sedang menyambung pelajarannya di Sydney, Australia.

diana danielle

Abang Nara pasti Diana Danielle pasti merindui suaminya, Farid Kamil sepanjang berada di sana. Namun itulah pengorbanan buat seorang isteri yang mahu memperbaiki dirinya daripada segi pendidikan. Pasti Farid Kamil tak sabar-sabar untuk bercuti dan melawat isterinya. Tambahan lagi kehamilan Diana Danielle makin hari makin sarat.

diana danielle

Semoga Diana Danielle sentiasa sihat dan anak di dalam kandungannya turut membesar tanpa sebarang masalah. Jangan lupa pergi checkup. Abang Nara tertanya-tanya adakah Diana akan melahirkan anaknya di Australia atau di Malaysia kelak. Apa pun, layankan lagi 8 keping gambar terbaru Diana Danielle dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar Instagram Diana Danielle.

diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle
diana danielle

94 responses to (10 GAMBAR)Diana Danielle Semakin Cantik Berseri Sejak Hamil

  1. miss serabut says:

    celah mane yg serinya….hmm

  2. ................ says:

    mana ada seri bang nara…biasa jer aku tengok….abg nara ni asyik cite muka pompuan y mengandung jer berseri…artis y x mengandung tu x plk d keluarkan cite dia….

  3. ehuhu says:

    entah..mana yg serinya..tang muke je..seri mkup ehh

  4. Bukan Peminat says:

    macam syok sendiri je

  5. Anonymous says:

    aku puas tengok muka si DD ni…mana ada seri….atau mata aku y kero n mata abang nara y btl…gayanya x mcm pompuan mengandung ada la….

  6. CIK KIAH DEPAN UMAH says:

    X SEJUK KE MASUK ANGIN.. HURMM… CANTIK KALO SEMUA YANG TERDEDAH BERTUTUP…

  7. sinister says:

    semua pic focus kat muka je ke?
    nak tgk ar baby bump dier…pls abg nara.
    btw, she’s adorable…all d best dee.

  8. budak gemuk says:

    tang perut xnampak pun..betul2 ngandung ke x nie

  9. Pilih Kasih says:

    geli plk aku tengok bila pompuan y dh kawin ambil gmbr tergedik cam tu…..ni namanya bukan berseri…hilang seri ada la….dh mcm syok sendiri pn ada aku tengok….

  10. pepejelh says:

    sme je pn,,xde beza….

  11. Burberry says:

    biasa jer…. mana perutnya? tayang muka buat apa…

  12. Anonymous says:

    Geli plk aku tengok pic y ke 2 tu…..enth apa2…

    • SEPUPU DIANA DANIELLE says:

      asl plak nk geli..dia kn cium suami dia..bkn cium org lain pun..apa benda lh ayat ko nie..nk taip fikir dlu..

      • bumblebee says:

        kot ye pun cium gambar suami sendiri perlu ke nak tayang2 kat public??
        kalau macam tu xde beza kalau publish gambar tgh ngesek..kan ngesek ngan suami sendiri..kan..kan??

        Oppss!! kang kalau terlebih kang org ckp kite ni fefeeling setazah plak kan…chauuuu

        • ok saja says:

          ala ko nie,dia bkn tnjuk gmbr main pun.cium pppp suami semasa bercuti je pun alamak ko nie.. dh dorng selebriti,kongsi2 gmbr ksh syg psngn suami isteri tahap gaya romantik ciput tu pun ko nk skt ht..ape plk xde beza?ko amek gmbr berak ngan amek gmbr dh siap berak buat peace2 syg kt mangkuk tandas,rasa2 sama ke tak situasi dia..hayya..

        • anon yang hensem says:

          hoi itukan suami dia. sukahati dia lah nak buat ape. mengong ko ni. bukan haram punn.

      • Anonymous says:

        skarang ni gambar tu yang dtunjuknya, sblum ni dh bpe jantan menerjahnyer….wakakaka

    • Anonymous says:

      salah..pic y no3…

  13. doremon says:

    sume pic pesen dok tayang bahu dio .. cubo tutup aurat tu sikit kan cantik …makin seksi pulok nengoknyerrr..

  14. miss mong says:

    dh pakai mekap mmg ler beseri bang nara oiii..

  15. DarthVader says:

    dia tunjuk muka jer sebab dia jual barang mekap lah ..boleh tgk kat instagram dia

  16. siput sedut says:

    bang nara oii, nie bukan nama gambar seri mengandung, tp nie gambar tutorial mekap nie bang nara oiii. kihkihkih.. bang nara nie silap tajuk entri nie.

    • bOON says:

      Biasalah BN ni bukan kira psl kisah benar, yang penting gambar cun lawa seksi.. dia rembat jer pastu isi cerita dah lain.

  17. Glamer Gilerrr says:

    Ha’a la…. nape dia amik gmbar muka dia jer???? ermmmm

  18. kim na na says:

    pic no 4 boleh laa nk kata muka ibu mengandung…nmpk muka bersih jaa kan…pic lain nmpk mcm model alat solek ada laa…tapi nape gambor muka jaa…gambor perut mana??…alaa org nk tgk peyut peknen dia tuu…

  19. saya ok je says:

    muka. kalau mekap masuk instagram & camera 360, memang la lawa. berseri2. hahahahahahahahahaha… orang baru bangun tido pun jadi jelita gitu. hahahaha

  20. purplecool says:

    adehh ==’

  21. huhu says:

    asyik tayang muka, mana perutnya?mcm nak smbunyikan je usia kndungan tu kan..dr dlu x pnh tnjuk..x mcm fasha sandha…mmg tnjuk…

  22. bladygool says:

    x tahu malu betul … dah buat hal masih nak tegedik gedik lagi ……….

  23. Anonymous says:

    yang terdedah tu hanya farid kamil saja bleh nengok.lelaki LAIN tak bleh tau DD.

  24. Mrs. Sobri says:

    lagi berseri kalau pakai baju berlengan dengan memakai tudung serta tidak mencukur kening. sekian, terima kasih.

  25. [email protected] says:

    aku tengok dia makin seksi. harap dia bertudung nnt. hmm

  26. Anonymous says:

    cuba jdi manusia yg jgn jaga tepi kain org lain..jga hal fmly anda smua..jgn nti terkena pd ahli keluarga sndiri..msing2 kn ada adik pmpuan………..

  27. chacha says:

    dia tyang muka coz nk promote product di jual xcya tgk fb dia…NARA ne amek pic dlm FB D la tue….

  28. chacha says:

    dia tyg muka coz nk promote product yg D jual..Nara ne pkai amek jew PIc orng kt FB plak tue haiyakkkk

  29. huhhu says:

    aiyoo abg nara oii…itu kan mekap punyer effect..mmgle nmpak berseri2..eden ingatkn gambo without mekap td..klu cmtu,sesape yg pegnant pon nmpak berseri..haiyooo..hagak2 la…

  30. Anonymous says:

    dah tak de isu nak ckp..wat2 cari isu..

  31. bedah jambu says:

    aku memang minat giler kt DD nie nk2 kawin dgn farid kamil…seronok betul la diaorg nie romantik jer.jelous aku…:P

  32. Ayam Kampung says:

    Kecantikkan seorang isteri hanya utk suaminya….bukan hak org lain. Papepun semua bergantung pada niat..kalau niat gambar diatas utk show off kecantikan yg ada, fhm2 je la jwpannya. Artis kalau x show off xleh…tp kalau ada kes, terus pki spek hitam atau lari dr media.

    Oh artis, xleh jd role model kpd rakyat….conclusion, isteri sy lg cantik dr DD, luaran n dalaman.

  33. diana lagi cantek tak mekap walaupon joyah sedih farid tak kawen dgn joyah tapi joyah redha dan hidup mesti diteruskan semoga joyah ada jodoh dgn lelaki beriman dan beramal soleh–amin

  34. semoga puteri ada jodoh dgn syamsul yusof yg sgt tinggi dan beramal soleh

  35. lelabu sungip says:

    same je uduhnye.

  36. coo-cing says:

    biasa2 saja pun..

  37. kepochee says:

    dier kat sana sorang2 je ker?
    mesti kegersangan… n kesunyian an…
    leh lak farid x nak stay sama2 ngan dd?
    dah ar dd tgh preggy… apa punya jantannn…
    ko kat sini , dd kat sana… helokkk ar tu!

  38. Mak Teen says:

    Bang Nara,
    DD dok Ostolia lama ke tidak? Setahu kita kalau kandungan dah mencecah hampir2 tujuh bulan dah xdpt naik pesawat (klu dia nak bersalin di M’sia). DD nak melahir anak di Ostolia? Sanggup ke?

  39. Anonymous says:

    GAMBAR2 NI DI AMBIL DARI INSTAGRAM.. DD PROMOTE MAKE UP YANG DIA JUAL TU PSL TUNJUK MUKA JER.. XDE KENE MENGENA DGN SERI MUKA. DD PON XMENTION PSL SERI MUKA DIA MENGNDUNG. ADOIII ABG NARA PON NK CKP PSL SERI MUKA IBU MNGNDUNG PON AMEK LA GAMBAR YG TUNJUK BABY BUMP OR YG SESUAI TAJUK. BUKANNYER GAMBAR DD MAKE UP MCM NI… HADUIIYAIII

    • susahhhh kalo dah bengap says:

      si nara yg bodoh dlm hal ni ! nmpak sgt xde modal tp nk jgk publishkan gambo.alih2,headline lain,gambo lain.sian DD xpsl2 kena kutuk gara2 si nara bengap ni.

      nara,laen kali,kalo nk ckp isu seri muka ibu peknen,nko publish kan jer lah gambo perut nko taruk bantal.then atas taruk muka DD.super impos.dah nko sengkek sgt xde isu nak publish kan?

  40. shila syg sharnaz tp da break... says:

    dd mcm bdk terencet akai…

  41. anonymous says:

    Bukan ke dulu dia study kat Notthingham masa di Malaysia dulu. Macam mana boleh pulak sambung kat Aussie? Ada campus Nottingham ke kat Aussie?

  42. cahaya says:

    DD ni jenis xsuka makeup dlu. skrg pas kahwin makeup.
    rasanye better xmakeup tebal2 sbb dia dah natural beauty.
    ble makeup, eye shadow dia…mcm pelik..xkemas & nmpk xblend dgn baik.

  43. Afiq says:

    anak dia mesti comey jugak kan

  44. ohyeah says:

    nara ni babi bias skit…buat tajuk bodoh2..tade modal..mengidam muke bini mcm DD la tu tak sedar mcm hanj!

  45. Pengkritik tidak bertauliah says:

    Mesti DD tak tau camane cara nk ubah setting “zoom out”

  46. Anonymous says:

    sama je muka DD ni.. berseri apa nya? wartawan dah takde isu, mulalah reka apa2 je.

  47. Yolah kau Markonah says:

    pasni bolehla pulak buat citer/topik ‘DD berseri2 lepas bersalin’
    ataupun ‘DD walaupun sedang berpantang, perut dah tak boyot tapi nampak berseri2’
    atau ‘DD tgh nyusukan anak tapi masih nampak berseri’
    ataupun boleh gak ‘DD sedang berak tapi tampak seri mukanya sedikit saja sbb taik DD terlalu busuk’

  48. aihhhh... says:

    mana yang cantik nyer..

  49. OBSERVER says:

    NO TUMMY SHOT…? KENAPA GAMBAR MUKA JE…? WHERE’S YOUR TUMMY?? TAKUT NAK TUNJUK KE…???!!!

  50. Zell says:

    apalah abg nara ni.. org tu tgh promote make up yg dia jual…
    xcaya cek kat instagram,..

  51. yaya says:

    alaaaa…nak tengok pic perut die..bkan posing muke jer…

  52. kaler luna says:

    dosa taw ambik gambor xtutup aurat..

  53. we want more says:

    nk tgk fizikalnya. perut nya. perutnya

  54. tok anjang hang says:

    yang tak suka nara senang je, jangan la semak dkat sini. pi main jauh2

  55. mojojojo says:

    macam jocker je,mana serinya.pepandir je kau

  56. Hello says:

    make up utk luxuria makeup lah.. dia buat tutorial.. sedihhh korang ni yerkkk

  57. kak chah says:

    berseri kebendenye… biasa2 je..menyampah lak tgk ngade sangat

  58. kak ti says:

    nak tenguk gmbr perut..bukan muke je…