Written by AbangNara | May 20th, 2015

Afiq Muiz dan Miera Liyana kedua-duanya satu ketika dahulu pernah dilanda kontroversi yang cukup dasyat. Kedua-duanya pernah terduduk dan dipulaukan daripada industri hiburan. Namun itu semua kisah lama. Ia telah berlalu pergi dan dilupakan orang ramai. Kini Afiq dan Miera masing-masing telah berjaya membina kerjaya lakonan masing-masing. Malah kedua-duanya kelihatan amat rapat. Bercinta mungkin?

afiq muiz dan miera liyana

Sering memuat gambar dirinya dan Miera Liyana berdua di Instagram, Afiq Muiz mengakui yang gadis itu adalah wanita yang paling rapat dalam hidupnya. Ikatan persahabatan (amboi) antara mereka mula terjalin selepas masing-masing berlakon di dalam drama Memori Cinta Suraya yang merupakan adaptasi drama Latin yang bertajuk A Walk To Remember. Kata Afiq:-

Setakat ini, Miera adalah kawan wanita yang paling rapat dengan saya dan saya selesa bersamanya. Malah ibu saya juga menyenangi Miera. Namun, bila berbicara soal jodoh, ianya masih terlalu awal untuk ke peringkat yang lebih serius biarlah fokus saya dalam bidang kerjaya terlebih dahulu

afiq muiz dan miera liyana

Sekali tengok sepadan juga si Afiq dan Miera nie kan? Nampak macam merpati 2 sejoli. Apa pendapat anda? Yes or no kalau mereka berdua bercinta? Lagi beberapa gambar dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana
afiq muiz dan miera liyana

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

16 responses to (10 GAMBAR)Afiq Muiz & Miera Liyana Semakin Rapat, Yes Or No?

  1. minah jambu terlajak habis says:

    yes la tuu..padan la dorang berdua sama cantek n sama padan..semoga bahgia sampai ke jinjang pelamin..

    0

    0
    • miss lollipop says:

      miera ni walau seksi mcm hazab, tapi miss pernah jumpa dia 4x.. dia memang baik, humble je.. semua orang dia senyum ikhlas.. kalau orang tegur pun senang je dia berbual..

      0

      0
      • jiranku pondan luar biasa says:

        dah kena rejek datin paduka baru nak panggil mak sana sini…phuii sikit..

        0

        0
    • Kurus says:

      terkujat kujap.. hahahhaha… memang seswuaaiii… sangat lah..

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Alamak anak derhaka ni suka sangat awek yang rambut karat…. saja je carik masalaah….si miera lyana ni yang pakai seksi tunjuk side boobs tu kan…. yang mak dia cina mualaf sokong anak dia…. lepas ni ada cerita panas la ni….

    0

    0
    • bukanFashaSandha says:

      mulut puaka la ko ni!
      nape nk cakap dia ank derhaka?dia dh mtk maaf pn dgn umi dia kn..
      ntah2 ko yg ank derhaka..xpnh mtk maaf dgn mak ayah sdri!
      cet!!!

      0

      0
  3. Aku says:

    Mak Liyana ke tu yang kat sebelah dia

    0

    0
  4. tak kelako says:

    takda yes. takda no. yang ada cuma lantak p lahhh.

    0

    0
  5. Akoo says:

    Menyesal x Sudah si Sazel tuh…

    0

    0
  6. Akoo says:

    Mana komen aku?

    0

    0
  7. Akoo says:

    Oh disitu rupanya!

    0

    0
  8. aku cantik says:

    gosip mcm ni x perlu kot. next!

    0

    0
  9. kerol says:

    Miera ni anak hartawan, siapa yg tak mau.

    0

    0
    • apapunjelah says:

      mmg betul si miera ni bawak bmw dulu
      now tak tau la kete apa
      mmg anak orang kaya wei
      kaya giles

      0

      0
  10. Anonymous says:

    besar tul geduak nya..boleh lemas jantan yg dok kat ngan dia.

    0

    0
  11. Aku says:

    Kenapa orang dislike komen aku, aku tanya betul-betul tu sebab muka macam sama je

    0

    0