Written by AbangNara | August 6th, 2012

Tergelak kecil Abang Nara melihat gaya si Zizan nie posing ketika menghadiri majlis berbuka puasa Astro. Macam ahli nasyid pun ada jugak. Zizan nie memang sepanjang masa kelakar orangnya. Confirm tak kering gusi kalau lepak dengan Zizan. Tak gitu?

zizan lawak

Walaupun baru sahaja pulang dari Jepun untuk membuat rakaman rancangan barunya, Zizan masih sempat menghadiri majlis berbuka puasa anjuran Astro ini. Memang komited sungguh Zizan. Lagi 9 gambar Zizan, Marsha dan Kaka dengan membaca entri ini sepenuhnya. Kredit gambar kepada Ryaniez Moments Photography.

P.S: Kucing dan anjing yang best friend forever.

zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak
zizan lawak

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

42 responses to (10 GAMBAR)Zizan, Kaka Dan Marsha Di Majlis Berbuka Puasa Astro

  1. mmm says:

    kaka????

    0

    0
  2. mmm says:

    bkn ke marsha x islam??asl d jemput plak….aku ni korg x jempot..

    0

    0
  3. sim says:

    =)

    0

    0
  4. Didi says:

    Malas nak kesah.. janji puasa sudahh.. jgn x ckup plak wahai Zizan..hehe..

    0

    0
  5. WWWOOOOOOOOIII.
    naraa…bila nak buh gambar aku ni bukak puasa ni.
    kenapa asyik diorang je,,!

    0

    0
  6. mak hang says:

    mak ai zizan, dr atas smpai pinggang dh ok dh dressing, siap gantung tasbih lg..tp sygnya dr pinggang smpai bwh cam nk p berkebun ja…

    0

    0
  7. anon says:

    tu mknanya sparuh dh berubah baik sparuh lg msih jiwa rock,tu yg pkai cmtu..haha

    0

    0
  8. Sshh says:

    marsha cam dh gemok sikit..kaka..wakakaaaaa…

    0

    0
  9. ain says:

    aku tak rasa marsya dah gemok.. dia longgarkan baju dia.. menghormati bulan puasa org Islam kan

    tapi org islam sendiri..
    Teeeeeeeeeeeeettt

    0

    0
  10. Nas yang dah bahagia bersama si Dia MUAH. says:

    encem ler zizan nih

    0

    0
  11. tukang ajar budak says:

    sory off topic jap…
    nara, dari ko pos gambar2 ni tak habis2 baik ko search pasal mafa (vokal bukan sekadar rupa). td saje layan youtube aku search ost seindah sakura, best giler suara mafa..sebab lagu tu x byk muzik sgt..mmg menyerlah suara dia… blogger berpengaruh mcm ko patot naikkan nama artis2 yg berkualiti mcm ni tanpa prejudis..tak kisah ler dia tak cantik pon, ni balik2 neelofa, anzalna, abby abdi, fazura, tasha shila, cik ta…. pastu nak komplen ckp industri seni x der kualiti, tolong ler diorg jugak..wartawan main stream dh sah2 tak layan..ko ler patot buat..sayang tau bakat dia…

    0

    0
  12. tukang ajar budak says:

    asal lak aku mafa..mutiara, ko tingkatan berape dik??? ade aku sebut nama artis2 prog realiti yg lain? ader? sah ko mmg budak pendek akal yg tak muak2 dgn gosip murahan dr artis2 yg sama jer..salah ker sesekali tukar angin sket…aku bg pendapat sebab aku tahu nara berpengaruh..nak jugak tau ape projek mafa lepas prog tu habis…fyi, aku x follow pon vokal sekadar rupe tu..aku cuma ade terdengar mafa nyanyi lagu rolling in the deep masa saringan, yg nyanyi balik tabir tu..itu jer..cuma aku respek bakat dia…

    0

    0
  13. nyanyuk says:

    marsha cantik.

    0

    0
  14. akulagicantik says:

    muahahahaha ada aku kesah janji i love you zizan and you love me tooooo

    0

    0
  15. feenaz says:

    Kesian kaka. Xde org nk comment.

    0

    0
  16. Jeng jeng jeng says:

    Rambut Kaka cantik. Hitam, lebat dan berkilat.. Nampak sihat.. I like!

    0

    0
  17. kakau mengigau says:

    xpelah.. kaka masih kecil.. nama besar harus didahulukan..

    0

    0
  18. Bengang says:

    sy x minat zizan la..cam muka bangla pn ada..kalau cakap cam org lalok jer..bosan..

    0

    0
  19. Amelia says:

    Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts.
    In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

    0

    0
  20. Stephaine says:

    I enjoy reading through a post that can make people think.

    Also, many thanks for allowing for me to comment!

    0

    0
  21. I don’t know if it’s just me or if perhaps everybody else encountering problems
    with your blog. It appears as though some of the written text within your content are running off the screen.
    Can someone else please provide feedback and let me
    know if this is happening to them as well? This might be a issue with my web browser because I’ve had this happen previously. Many thanks

    0

    0