Written by AbangNara | August 8th, 2012

Jeles sungguh Abang Nara melihat gambar-gambar Zizan ketika dia shooting di Jepun. Nampak sangat best. Mesti krew-krew penggambaran Jejak Jepun Bersama Zizan pun seronok melayan keletah Zizan yang pastinya kelakar tak ingat. Abang Nara terus teringin nak gi Jepun dibuatnya.

zizan di jepun

Rancangan Jejak Jepun Bersama Zizan ini akan mula diudarakan di Astro Prima bermula 7 September pada jam 9 malam. Apa agaknya yang diterokai oleh Zizan dan krew produksi Kyanite.tv ketika berada di Jepun? Harap-harap awek Jepun di dalam gambar di bawah tidak dingorat oleh Zizan. Kang tak pasal-pasal marah pulak awek Zizan (kalau ada). Hehehe.

zizan di jepun

Jangan lupa untuk menonton rancangan Jejak Jepun Bersama Zizan setiap hari Jumaat bermula 7 September ini. Buat masa ini, layankan 8 lagi gambar ketika rakaman program ini dengan membaca entri ini sepenuhnya.

zizan di jepun
zizan di jepun
zizan di jepun
zizan di jepun
zizan di jepun
zizan di jepun
zizan di jepun
zizan di jepun

33 responses to (10 GAMBAR)Zizan Di Jepun Untuk Program Jejak Jepun Bersama Zizan

  1. kambing hot says:

    mampukah perst??

    0

    0
  2. fans of zizan says:

    good job zizan.

    0

    0
  3. enw says:

    alhamdulillah..,rezeki zizan lg….

    0

    0
  4. Aurell says:

    best2!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    alhamdulillah :)

    0

    0
  6. daniela says:

    murahnya rezeki Zizan..aku tak minat sgt dia..tp kagum dia ada kebolehan & Zizan did it very well..tahniah..rsnya ABP thn 2012 miliknya.

    0

    0
  7. cikikaka says:

    lawak la pic yg zizan menari dgn minah jepun pki bju putih tu..

    0

    0
  8. Prince Noob says:

    hahaha lawak gila zizan… harap2 zizan pergi ke taman tema gundam dan one piece mmg best

    0

    0
  9. Sshh says:

    Alhamdulilah..bertambah rezeki dai ni….

    0

    0
  10. saya ok jer! says:

    wah. OVER GITEW ZIZANG NI. JANJI KAU BAHAGIALAH. HAHAHA :)

    0

    0
  11. dengki saya kat awak boleh jalang-jalang

    0

    0
  12. hehe says:

    untunglaaa zizan,hehehe

    0

    0
  13. wickedrose8 says:

    tu AKB48 ke?

    0

    0
  14. Azydy says:

    zizan oh zizan .. mantop nko sekarang..siap gi jepun lagi heheh

    0

    0
  15. anon says:

    blh x kalau berlakon tu merendahkan diri sket….

    0

    0
  16. Anonymous says:

    seluar dia dah ok laa.mane ade tersembull sgt punnnnn……cawat suar tu labuh dooohhhh…

    0

    0
  17. Anonymous says:

    AKU NK KAWENNNN DGN ZIZANNN

    0

    0
  18. geli aku... says:

    maaf…aku dah xberapa suke dgn zizan ni skarang..fesyen skarang mmg lelaki pkai baju fit,sua ketat tapi aku tengok hensem jek..tp bila tang zizan nie aku geli la…sbb die suke kedepan2kan ‘anu’ die tu,goyang2kan depan blakang.. lg2 mase kat melodi..macam nk tunjuk ‘anu’ die kat penonton plakk.klu brani bukak la seluar tue..kite tgok besar sgt ke?? klu ‘anu’ tue dh gatal sgt g kawen je la zizan oi…aku geli tau x………….

    0

    0
    • hyde says:

      hahha.. bro.. aku pun geli bc komen nko..detail btul ko describe hahahah tapi betol ko ckp… aku plak mmg tak pnah pun tengok mlodi.. lebih layan lawak johan dr zizan…

      0

      0
      • geli aku... says:

        aku xkesah la lau org xske komen aku…aku dulu minat giler dgn zizan nie..tp sejak die laen macam nie..aku xberapa nk suke dgn die..care die yang buat aku geli…siyes mak aku pun perasaan benda nie…….

        0

        0
    • enw says:

      wah.aku ingat aku sorang je yg perasan..,haha…

      0

      0
  19. Shera says:

    Wah ! Untungnya Zizan …

    0

    0
  20. Naeekhun says:

    zizan , kirim salam sejahtera kat Maria Ozawa . :)

    0

    0