Written by AbangNara | November 14th, 2014

Tahun ini nampaknya ramai sungguh pasangan suami isteri selebriti yang mendapat cahaya mata. Murah rezeki sungguh. Salah seorang daripada mereka ialah Zahid AF yang telah dikurniakan anak lelaki pada 4 November yang lalu. Si comel ini telah diberi nama Zareef Nufael. Semoga kehadiran Zareef akan menceriakan lagi hidup Zahid dan isterinya, Sarah Julifa.

anak zahid af

Lagi beberapa gambar si comel Zareef Nufael dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


anak zahid af

anak zahid af
anak zahid af

anak zahid af

anak zahid af
anak zahid af

anak zahid af
anak zahid af

anak zahid af

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

15 responses to (10 GAMBAR)Zareef Nufael, Anak Sulung Zahid AF

  1. Jenab says:

    Alaaa tomei2 , meh kat aunty nab meh sayang ! muahhh

    0

    0
  2. Anonymous says:

    comel

    0

    0
  3. gurl says:

    COMELNYA ;) ciptaan Allah . subhanallah ;)

    0

    0
  4. Miss Sha says:

    comelnya..baby pandai main playstation.. haha

    0

    0
  5. snow says:

    comel…pic yg first tu sama muka depa…:)

    0

    0
  6. calm says:

    comel dan original, tak perlu upah jurugambar pro nak ambil gambar cantik2 nak minta puji.. baby ni montel cute!

    0

    0
  7. GigiKuning says:

    comelnya dia…

    0

    0
  8. anon says:

    Baru2 ni ramai dpt baby girl, ni baru ade baby boy, cute ….neway congrats zahid…

    0

    0
  9. aton says:

    Alahai geramnyaaaaa dia omel sgt….tahniah zahid..alhamdulillah

    0

    0
  10. mokcik says:

    Subnallah…bau wangi seorg bayi adalah bau syurga

    0

    0
  11. tahniah buat zahid..dapat anak yg comel dan kiut pulak tu..harap dapat jaga anak dgn sebaiknya…

    0

    0
  12. kopisusu says:

    Thumb up utk baby nufael..

    0

    0
  13. mimie says:

    ya Allah….kiutnyaaa..!! tembam pipi…tahniah zahid!

    0

    0
  14. Anonymous says:

    mine is zareef nabihan

    0

    0