Written by AbangNara | March 7th, 2012

Kepada kelab peminat Lisa Surihani, silalah jeles melihat keromantikan pasangan pengantin baru ini yang sedang berbulan madu di Zurich. Nampak macam best sangat-sangat. Kalau tak silap sekarang musim sejuk. Memang makin romantik la dibuatnya.

gambar honeymoon lisa yusry

Lagi 9 keping gambar bulan madu Yusry dan Lisa Surihani dengan membaca entri ini sepenuhnya.

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

gambar honeymoon lisa yusry

Kredit gambar Meow dan Mygosip.

211 responses to (10 GAMBAR)Yusry Dan Lisa Surihani Berbulan Madu Di Zurich, Romantik Gitu ~~

  1. saya ok jer! says:

    sweet nya. abg yusri nampak muda lah. heeee :)
    harap dimusim sejuk tu. balik malaysia. dah ada isi. hehe :)

    0
    0
    • akulerr says:

      ok masing2 sile jgn pkey lebih2!! haha

      0
      0
    • leon says:

      happy forever….masih lg panas tentang gambar lisa n yusri..TQ bang nara !

      0
      0
    • Honeymoon Kat Melaka Jer says:

      sejuk2 memang best gi honeymoon..malam2 ‘tidur’ awal lah kan..sebab kawasan gunung tak ader aktiviti.

      Hehehehhehehe

      0
      0
      • comei says:

        so sweet..sy pun honeymoon kat melaka jew.haha… yusri dah potong misai n janggut la. sebab tu nampak muda. harap2, balik ni ada ‘isi’.. amiin..

        0
        0
      • bujang says:

        Agaknya first time dia orang pi kat sana……cian Lisa kalau x kawin ngan Yusri x merasa kesana.
        Walau apa pun tahniah semoga cepat mengandung.
        Artis kalau pi makan angin heboh satu dunia…..kahkahkah……

        0
        0
      • bujangila says:

        biar la bujang wei..yg ko pun nyibuk duk tgk psl diaorg apesal? ckp lebey la ko…busuk giler hati ko der..biar la dia nk heboh gi luar negara 1 dunia pun… laki dia nk bawa jln,lantak dia la wei… kesian sapa Kawin ngan ko BUJANG weiiiiiiii…

        0
        0
    • yuslisa says:

      nampak yusry betul2 bahagia. reflects thru his smile. nmpak sgt yusry baru rasa bagaimana bahagianye bcinta. (waaahhh oldskul gtu ayat aku). cepat2 dpt baby ok. yg comel2

      0
      0
      • cik kiah says:

        betul tu yuslisa…..nampak kebahagiaan dekat wajah yusri time dengan lisa….mcm orang betul2 dah jatuh cinta tahap maksimum.
        apa pun semoga berkekalan bahagia sampai akhir hayat….

        0
        0
      • AIN says:

        btol2.. boleh nmpk muka dia bahagia bila dengan lisa ni. jadi diri dia sendiri.. dulu msa dgn ex wife mcm smua kna control je.
        sites. mmg terserlah sgt kebahagiaan dia dgn lisa.
        doa semoga kekal ke akhir hyt. ^_^

        0
        0
      • ??? says:

        to sape2 yg suke banding2kan org. boleh x jangan banding2kan dgn wife dulu?masing2 ada kelebihan n kekurangan.kita sendiri pun mesti x suke kan kalo orang lain banding2kan kita dgn sape2 hatta dgn adik-beradik sendiri pun kan?yg lepas bia la berlalu.erra pun bahagia dgn family dia sekarang.so, bia la kali ni, derang plak bahagia tanpa perlu melihat sejarah silam

        0
        0
      • yuslisa says:

        aku sokong ain. dulu nmpak yusry mcm kaku n ikut skrip jer. tak nmpak dia bahagia. skang ni nmpak betol2 dia fall in love. lisa pun adore yusry. bila isteri dh adore suami. akan terbitlah rs hormat. insyaAllah bahagialah rumahtangga. untung yusry dpt lisa yg beauty with brain n untung lisa dpt yusry yg ada rupa, harta n yg penting nmpak dia sgt2 syg lisa. enjoice uollss

        0
        0
      • perasaanje says:

        yela sbb dlu kan ratu malaysia..femes gile ex diedlu..tu kene nampak matured tu…kang nmpak selekeh kang kene kutuk…ratu cantik tu woooo…kene la tunjuk macam high class…skang ni lisa kan bese2 jer…so dptla die jd diri sendiri….love3!! cinta dtg bukan dr rupa tp dr hatiii hehehhee

        0
        0
      • sukeorijekkk says:

        dulu ratu cantik, skang ni ratu pelastik. seingat aku makcik norlia ghani pun pnah jd ratu selangor.

        0
        0
    • Anonymous says:

      yelah baru namapk yusry muda mcm dulu2 lah…btul lah kata yusry..dia nampak muda bila bercinta…so sweet

      0
      0
      • mulut capoi says:

        Baru2 semuanya wangi….mintak biar kekal harum mewangi.
        Lisa kena jaga t/laku bila bergaul….jaga maruah suami dan keluarga…ok, jangan seksi2 dan mekap tebal….sederhana
        udah. Baru nampak artis educated.
        Selepas kawin baru nampak berseri ko orang berdua ye…
        ada keserasianlah tu…

        0
        0
    • Puan Taecyon says:

      Wahhh…so sweeettttt!!! Huntongla ko YUSRY dpt LISA,,,,huntonglah LISA dpt YUSRY,,,aku harap LISA CEPAT2 Ngandung,,, at least tutuplah kisah2 silam yg negatif tentang Yusry…Kpd Yusry: Caiyok2 dgn lebih kuat & gigih..hehehee… (jgn pisang berbuah dua kali okey buah lain xpe)…

      0
      0
    • pinky minky says:

      ooo sweeeeettnyer… so sweettt….

      0
      0
    • sha says:

      bertuahnyaa

      0
      0
    • makcik lisa says:

      agak2 dorang ni semayang x kat zurich ni?

      0
      0
      • Za says:

        Hati orang orang macam ni saya risau, bila rasa diri lebih baik dan sangka buruk pada orang, sapa kau nak agak2 depa ni solat ke tak…bukan kerja kita menilai orang.istigfar please…

        0
        0
      • fan minah jambu says:

        aku lagi curious,agak makcik lisa ni semayang ke x walau x mampu nak ke zurich???

        0
        0
      • Kenapa makcik? says:

        Ingat orang kat Malaysia aje ke yang solat? Saya yang duduk luar dah bertahun makcikkk, insyaallah tak tinggal solat. (tak pasti apa ada kat fikiran makcik &@($%#)

        0
        0
      • cikmakan says:

        boleh tak tak payah kuarkan pertanyaan2 yg mcm ni. Nampak sgt bodohnya. sembahyang atau tak tu antara dia dgn Tuhan. kau sape nak buat kerja Tuhan. baik ko jaga je solat kau dan ikhlaskan hati ko dlm bersolat. itu sepatutnya kerja kau sebagai hambaNya.

        0
        0
      • mulut capoi says:

        Kalau nak solat kat mana2 boleh…janganlah pertikai bab tu
        kat Malaysia ni pun, cuba perhatikan waktu solat masih ramai yang berpeleseran….pokok pangkalnya hati bukannya
        tempat…. makcik sayangggg oiii…..

        0
        0
      • hahaha...bagus ayat fan minah jambu! says:

        entahnya makcik lisa ni….takde soalan lain ke?
        kang klu si lisa ambik gmbr si yusry tgh solat kang, ada plak yg kata “ha..tu saje la tu, nak bgtau satu dunia yg yg si yusry ni solat…”

        0
        0
      • suria says:

        kamu semayang x?

        0
        0
      • hanim says:

        alahai…x yah tny org sembahyang ke x bila ade kat tmpt jauh…tgk diri sendiri cukup…kalau pegi shopping beli barang dapur dari tghri ke petang, agak2nya ada waktu terlepas x?…kalau x alhmdlh..kalau ade…sendiri mau igt la ye..

        0
        0
    • keliru says:

      awww. pic no 3 tu baju putih puan lisa nipis ler. can see thru.. x sejuk ker perut tu? hehehe =P

      0
      0
  2. puteri says:

    syoknyeeee……….

    0
    0
  3. ATZ says:

    cececece..syok la depa p honeymoon noh..

    0
    0
  4. Minah Kepoh says:

    Sweet… Hope be together forever and ever…

    0
    0
  5. ann says:

    Dua-dua sy tak minat…

    0
    0
  6. lee says:

    happy couple..
    semoga berkekalan sehingga akhir hayat :)

    0
    0
  7. yann says:

    happy tengok mereka.. semoga bahagia ke akhir hayat.. :)

    0
    0
  8. fahnees says:

    semoga kekal bahagia..dah berkahwin la mesti romantik.

    0
    0
    • bujang says:

      Lantaklah dah jadi suami-isteri……tapi tata-susila kena jaga.
      Segan silu sikit depan orang kalau romantik pun kita orang timur…..nak romen masuk bilik, tibai cukup2.

      0
      0
  9. HUKHUK says:

    BESNYER….JLES LA.HEHE

    0
    0
  10. wahh… sweetttt sgt2… sonok tengok yus n lisa.. semoga bahagia ke akhir hayat n cepat2 dpt anak..

    0
    0
  11. tia says:

    awsome!!

    0
    0
  12. aumm ..!! says:

    klau masa majlis kawen dlu cukur misai dan janggut mcm skrg .. kan lagi hensem ..

    0
    0
    • TeruteruBozu says:

      dlm program astro walimatul urus tu kan lisa ade ckp..dier sgt suker yusry time video clip lagu ape ntah time tu rupa dier sebijik time kawen aritu…thats why lah… die nak kelihatan the best di mata isteri dier bukan di mata org lain…

      0
      0
      • Aku Minat Dorang says:

        lisa minat yusry dlm lagu Terhangat Di Pasaran..
        yusry plak minat lisa dlm lagu Zahid (Aku xingat lagu ape)
        *kbai..

        0
        0
  13. chanteqqq says:

    adoiii comell sgt.. suweett gilerr.. hadoii kejelesan huhu

    0
    0
  14. Khaira says:

    muka yusry tu xberubah… maintain muda… sebijik muka zaman AWAS… hehehehhe

    0
    0
  15. hanah says:

    Comel sgt2..semoga berbahagia selamanya.

    0
    0
  16. anabobo says:

    sweet jek.haha.akhirnya yusri gak dpt lisa :p

    0
    0
  17. SukaLisa&Yusri says:

    Wowwwwww!! Sgt romantik! suka sgt tgk kamu berdua..moga jodoh anda berkekalan bahagia ke akhir hayat!. Moga Yusri & lisa sentiasa tabah dan sabar dlm melayari bahtera rumah tangga..Aminnn Luv U Both! :D

    Well I’m 1st!! Hehehehe

    0
    0
  18. Makcik_Kantin says:

    jelous nye…bila la dpt merasa mcm ni…heheh

    0
    0
  19. lyna lalalala... says:

    alhamdulillah… sweet sgt dorangg… bestnye dpt gi tmpat2 yg romantik n sejuk camtu.. semoga cepat dpt ank n bahagia selamamya..
    yusry nmpk muda n ensem, sesuai ngn lisa.. aku tumpang gumbira…

    0
    0
  20. diana says:

    memang betul la..yusry kate dia menjadi remaja semula when he’s with lisa…
    congrates to both of you… =)

    0
    0
  21. akulerr says:

    kan hensem sket xde bulu2 dimuke..ensem2!

    0
    0
  22. lisa surirumah says:

    wahh! romantik gitu… semoga berkekalan :)

    0
    0
  23. love says:

    alaaaa beshnyaaa..emm yusry nmpk muda la :D semoga berbahagia slmanya for both of u..

    0
    0
  24. belen educated says:

    terserlah kebahagiaan lisa. yusri klu ko main2 lagi kali ni, meh sini aku lempang 18kali…gggrrrrrrr

    0
    0
  25. nmpak sgt diorang ngah bhgia gilerr….
    hope kekal hingga hujung nyawa………=)

    p/s : 4 yg meroyan nak mampuih ngan lisa or yusry (ader ker????),,,korang doa2 r utk kbahagian diorang …bukan korang dok kutuk2,,,kang balek kang ke batang hidung sndiri,,,pdn muke

    0
    0
  26. mimi says:

    lisa suro yusry shaving kot…………….hehehe

    0
    0
  27. sengal... says:

    romantik nyer…sampai terangkat kaki..hehehehe…

    0
    0
  28. leeya abdul says:

    mereka nampak enjoy sangat. semoga Hungga Hujung Nyawa! amiinn.

    0
    0
  29. chentalove says:

    suweettt ler dia org ni…
    best nye pat honeymoon kt luar ngra kn…
    msti sjuk…main slji…eeeeeeeee….bestnyeeeeeeee….

    0
    0
  30. efa says:

    aloloo comeyy!!

    0
    0
  31. xsukaartisprasan says:

    sukenyerr… sweet sgt diaorg.. ;)

    0
    0
  32. Insan says:

    Smoga bkekalan Lisa dan Yusri. Suka tgk kalian. Smoga cpt dpt baby. Smoga lisa btudung lps ni. Amin … :)

    0
    0
  33. syampu sunsilk says:

    comelnyerrrrrr…lisa surihani..suke dia dia dlm iklan digi yg baru sweet sesangat..

    0
    0
  34. dhiaa says:

    haha kali ni nmpk lagi happy ea muka yusry berbnding dgn erra dulu..nape ek? ;p

    0
    0
  35. laila says:

    comel giler couple ni.suka tengok jgn lupa pos lagi ya abg nara kalau ada gambar dia orang lagi.

    0
    0
  36. leena says:

    wooooi,woooit gambar last tu sedang cup,cup ke.sweetnya..

    0
    0
  37. . marryme . says:

    aiyooo .. tumpang bahagia n gembira juga lah . rezeki masing2 . ada pasang surutnya . sentiasa berdoa supaya dugaan yg mendatang dpt ditempuh dgn keimanan n kesabaran, n most importantly .. tempuhi bersama2 . jgn lepas tgn . alhamdulillah ..

    0
    0
  38. angelina jolie celup says:

    dua2 aku suka..ko x suka ke??p main jauh2,jgn dok menyemak kat sini!!!

    0
    0
  39. lili says:

    cantik gamabar lisa dan yusry.pos lagi kalau ada ya.jgn lupa.

    0
    0
  40. feyus says:

    Semoga mereka berbahagia selalu hendaknya..
    Filem Fetih 1453 Paling Popular

    0
    0
  41. iwan.. says:

    baru-baru kawin mmg ler semuanya indah…berdua berpimpinan tangan la konon…mcm dunia ni diorang yg punya…tgk ler 4..5 tahun lagi (itupun kalau bertahan la)..cam ner..sebatu tinggalkan pasangan…pastu memasing ade yg dokong anak…ade dok pegang pampers anak…dah xde nye nak berjalan berdua berpimpinan..ahaksss….

    0
    0
    • Anonymous says:

      mentaliti sempit..ramai je aku tgok dah beranak pinak masih berkasih sayang..jln berdua2an..kalu hati mmg ikhlas sayang menyayang x de timbul masalah laki jalan depan bini cicir belakang..

      0
      0
    • ariannamikhail says:

      iwan..kau ckp mcm jiwe ngah kacau ni..cbe klu kau kt tmpt dorang..kau pun mesti sme gak bahagia..x bleh senang tgk org senangla kau ni..blah la weiii

      0
      0
    • malaygirl says:

      komen ikut pengalaman ke??? aku dah kawin dekat 10 tahun still jln pegang tangan, still peluk2 lagi…pasal kami still in love with each other….tak semua pasangan mcm yg ko komen tu….

      0
      0
    • Puan Taecyeon says:

      Encik Iwan..ape mslh ko dgn diorg?? Diorg artis & byk duit..sume benda bleh settle la. Setakat jg ank tukor pampers [email protected] org gaji bleh amik. Yg ko nk banding masalah r/tangga ko dgn artis buat ape?Jgn nk pandai meramalkn masa depan sesorg dgn hal2 negatif..doakn yg terbaik utk doirg semoga r/tangga yg bru dibina bahagia & btahan lme..

      0
      0
  42. aku says:

    happy dan bahagianya tengok..semoga berbahagia hingga akhir hayat..

    0
    0
  43. penang sempoi says:

    terpapar muka yusry bahagia sesangat berbanding dulu,even mak yusry pon admit yusry ceria setelah bertemu lisa,dan muka dorg dh sama,insyaallah jodoh kuat,harap2 berkekalan dan mohon doa kalian mendoakan yang baik2 sahaja,
    yang baik dr Allah,yg buruk dr kita..:)

    0
    0
    • nadia says:

      u pye komen ni cm nk kate yg yusry cm xbhgia je time dgn erra dlu.. hurmmm…whatever..yg pntg kte doa kn je moga dorg ni b’bhgia smpai ke syurga ok.
      =)

      0
      0
  44. Azrina azmar says:

    Wow..so sweet :)

    0
    0
  45. nadia says:

    sgt sweet…yusry nmpk muda & sesuai dgn lisa..kawin dgn org muda kne la bjiwa & bgaya muda kn..heheh…hope dpt ank pun cute2 cm you’ll..
    hope b’bahagia hge ke syurga.

    0
    0
  46. siapakau says:

    FLAT betul perut si lisa ni…hmm bes honeymoon tmpt sejuk2 ni.. semoga bahagia smpai ke syurga..psgn secocok…kali ni nmpak kebahagian di mata yusry..

    0
    0
  47. sukasukisu says:

    FLAT perut si lisa..besnya honeymoon..tmpat bes giler mcm tmpt shooting film hindustan…smga kekal hingga ke syurga..Yusry sgt bahagia..dia penah bgtau media yang si lisa tk pernah meninggikan suara pada dia..bagus btul..

    0
    0
  48. […] Kepada kelab peminat Lisa Surihani, silalah jeles melihat keromantikan pasangan pengantin baru ini yang sedang berbulan madu di Zurich. Nampak macam best sangat-sangat. Kalau tak silap sekarang musim sejuk. Memang makin romantik la dibuatnya. Lagi 9 keping gambar bulan madu … Continue reading → […]

    0
    0
  49. LOLA says:

    gelenya blako pikir ‘balik2 ad isi’

    0
    0
  50. aku.dia.kamu says:

    knpa la nk mghina.. mendoakan insan lain kan lebih baik.. kite same2 manusia.. xde yg sempurna kat dunia ne.. :) peace.. ^_^
    ..lisa n yusry.. semoga berbahagia hingga ke anak cucu.. :)

    0
    0
  51. Zaira says:

    auww~~such a sweet couple! ;)

    0
    0
  52. NENEK KEBAYAN says:

    alhamdulillah….

    0
    0
  53. Mini Cooper says:

    Simple & humble couple.. sweet je! Semoga bahagia ke akhir hayat. P/s: Abg Nara tak nak upload gbr bulan madu norman & memek ke? kehkehkeh!

    0
    0
  54. putri says:

    alahai..romentiknye…nara! abg nara amek gambar2 ni da mintak and dapat kebenaran tuan empunya gambar ke belum?? hahaha

    0
    0
  55. cqien says:

    i like!!semoga bahagia selamanya..AMIn

    0
    0
  56. aishahakim says:

    yusri nmpak muda n hensome time bercinta….

    0
    0
  57. suria says:

    semoga bahagia hingga ke syurga…yg lepas2 tu napa nk ungkit lg?? manusia mmg x sempurna…..semoga sentiasa diberkati pada kedua pasangan ini…

    0
    0
  58. Anna says:

    Abg nNara tlg jangan letak gambar bulan madu si Memek & Norman. Rasa nak terkeluar isi perut ni…

    0
    0
  59. suweeeeeeeeeeetttt sgt..suka tgk…bahagia n happy je yusry..mmg lain dr dlu…ssh nk tgk dia enjoy..asyik bizi je kan….btl ler ngn lisa dia jd diri dia..xyah nk kontrol2..simple2 sudey..mmg sesuai sgt..ngn erra dlu cm bnyk benor protokol n asyik nk maintain cun+glamer+vogue…happy sgt tgk d’org…for YUSLISA THUMB UP..to FAJAI..sorry THUMB DOWN…haha

    0
    0
  60. anna : mampu ke si normiang n memek tu nk g brbulan madu…klu yer p honeymoon mana pic nyer..propa je kot

    0
    0
  61. bunnee says:

    masa kawina ri tuh yusri ada misai kan..bila da sampai time honeymoon..da buang misai..sbb nak cemolot x best…klu misai ado…*pengalaman saya dgn hencik somi wokeyyy*

    lisa: sama la kita..hiihihih

    0
    0
    • lovemint says:

      Gila Seks ke ape?tak ambil kursus kawen ek?hal hubungan suami isteri tak kire besar atau kecik TAK BOLEH di kongsi sewenang2nya dgn org paham!

      0
      0
    • lya says:

      ntah pape je,. pngalaman gn en somi pon nak publish kat public,. xsnonoh tol,. wt malu pompuan2 len jewp,. DISLIKE!

      0
      0
    • Anonymous says:

      buat malu sendiri je.

      0
      0
    • aku la. says:

      pehal ngn minah ni.. memalukan dr sndri jerk. bnda cmtu pn nk kecoh kat sini..

      0
      0
    • jenab says:

      hahaha anywy betol gak x best la klau ada misai..susahhh wakakaka

      0
      0
  62. kakak neelofa says:

    tetiba kakak neelofa pn rasa nk pgi zurich bila tgk yusry & lisa happy mcm nie…..auww!!!

    0
    0
  63. misskenyalang says:

    harap2 jgn ada ada adegan pukul memukul mase honeymoon ni ok. hehehhe….gurau je. Lisa & Yusry jgn mare…nanti cepat tua

    0
    0
  64. effariezajohari says:

    still tak percaya lisa akhirnya kawen dgn yusry..mesti lisa pun tak sgka..mesti dulu2 dok dengar lagu awas, fanatik..tetibe jd suami sndiri,,jodoh..

    0
    0
  65. kimi says:

    bestla tmpat nie…ni tmpt shooting film dilwale dulhaniya le jayenge nie…cntik jer….

    0
    0
  66. arianamikhail says:

    Nara…x puas tgk pic dorang ni…nk lg!!! bahagia nye terasa tgk muke just married couple ni…OMG

    0
    0
  67. awatif says:

    cantiknye pemandangan ciptaan ALLAH.. subhanallah… bila la dpt p zurich ni….

    0
    0
  68. lantakpilah says:

    alahai sweet… life is good!

    0
    0
  69. jenab says:

    ehhh ade banyak lg gambo sila la tgk kat instagram yusry plak ni dr instagram lisa jer…

    0
    0
  70. pink pink says:

    yusri nmpk mcm sweet 17…comel je lisa….tumpang bahagia n harap kekal selamanya dunia n akhirat

    0
    0
  71. aku je says:

    baru dinner dgn aunty n cousin lisa aritu, katanya nenek lisa tak happy masa majlis di picc..terlalu ramai media sampai tak dpt tengok lisa kt atas pelamin..tgk vontot org media je..huhuu

    0
    0
  72. ck slmh says:

    yusry dah kembali pd muke jambu zaman KRU dulu2.
    hahaha..
    lisa mase tu darjah bape ek?

    0
    0
  73. bestnyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee………………

    0
    0
  74. kozumiro says:

    moga mereka berdua bahgian ke akhir hayat

    http://kozumiro.com/
    Johan Kawal Pertuturan Elak ‘Mulut Celupar’

    0
    0
  75. wahaha says:

    sweet and romantic sgt2..aku jeles ler weii..

    0
    0
  76. laila says:

    kalau ada lagi gambar dia org jgn lupa upload ya.suke tengok dia org.

    0
    0
  77. yaya says:

    macam tom cruise n katie holmes..

    0
    0
  78. chempa says:

    bahagia sgt tgk muka dorang.nmpk hepi… natural especially muka lisa… yusri pn nmpk muda… lth bekerja hlg bla dpt bcuti bsama org tsayang…btuah kwen dgn org yg simple ni cm lisa…tenang…sgt swetttttttttttttttttt…. moga dorng kekal bahagia hingga hayat….

    0
    0
  79. oh KRU says:

    Yusri dh muda semula, mcm zaman KRU dulu …tetiba aku pun rasa muda kembali

    0
    0
  80. lia says:

    to yusry n lisa : Tahniah semoga kekal hingga ke akhir hayat n dpt anak ramai amin :)
    yusry : untung dpt lisa..cantik,bbakat,pandai..(skrg siyes nmpk muda)hehehe
    lisa : untung dpt yusry..hensem,bbakat n yg paling penting nmpk yusry syg sgt kat lisa..hepi for u wpun lisa xkenai sy secara peribadi

    0
    0
  81. Romeo says:

    Ingat lg comment mak lisa,
    “makesure sewa kereta best2 dkt sana”
    Walawei dasyat beb…….
    Selamat berbulan madu dan selamat pulang ke malaysia.
    Lepas nie leh gi umrah…….amin

    0
    0
  82. Anonymous says:

    ya betul…p umrah plak..moga btambah berkat perkawinan itew…
    smoga together 4ever ya….
    luv yusri &lisa

    0
    0
  83. […] nak tengok gambar-gambar honeymoon Lisa Surihani dan Yusry yang lain, boleh saja masuk sini.. nuffnang_bid = "868289c6ca815c65c2551438eb6791f1"; window.fbAsyncInit = function() { […]

    0
    0
  84. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    yusri dia memang muda pe sape cakap dia tua !!!! orang bodoh bahlol je cakap yg yusri ni tua…………romentik nyeeeeeeeeeeeeeeeeeee jeles minah jambu tau !!!! anyway lisa cepat2 ada baby tau ok……………….

    0
    0
    • bujang says:

      kALAU SUBUR SEKALI PANCUT JE.. DAH LEKAT.
      MINAH BILA NAK ADA BABY… OOOO….KENA BERLAKI DULU….

      0
      0
    • kuks says:

      kali prtama aku like komen minah jambu.sblom ni byk dislike je.hah hah haaa

      0
      0
      • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

        OOOOOOOOOOOOOOOO selama ni kau yg dislike minah jambu nye komen eh nanti kau !!!!!!!!!!!!!!!

        0
        0
  85. menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

    sudah2 la tu abg nara..dulu janji enrty pasal yusry dan lisa ni nak stop..ni kuar lagi..menyampah plak tengok…org lain pun kawen tp x der pun publisiti gler glamour nie…nampak sgt la abg nara ni pilih kasih..yang imam muda hassan kawin setakat citer pasal kad kahwin dia pas 2 senyap jer.. xder pun abg nara nak kecoh2 publish..sudah2 la tu…

    0
    0
  86. Adibah says:

    teringat masa gi zurich, switzerland dulu ;)

    0
    0
  87. yela... says:

    hepinye…..suke sgt tgk diorg….semoga diorg bahagia b’same hgga akhir hyt, amin…

    0
    0
  88. yusryna says:

    apasal eh depa letak watermark ni? All these photos are from Lisa’s and Yusry’s IG! pleaseee lahh.. kredit should be given to Lisa’s and Yusry’s IG lah. apeler~

    0
    0
  89. Aku says:

    Suka tengok Lisa & Yusry. Moga bahagia hingga ke akhir hayat.

    0
    0
  90. anyss says:

    banyak2 pic, suke tgk yg pling last! wow…romantik..time sjuk2 nih lg….perrrrrrggggggggggghhh!!!!….kelas kau lisa! smoga bahagia..

    0
    0
  91. Semuanya swettt……………………:D

    0
    0
  92. mysara says:

    Nampaknya Lisa berjaya menyerlahkan sisi ‘fun & happy’ Yusry..Sebelum ni tgk Yusry serius n asyik control hensem jer..

    0
    0
  93. Anonymous says:

    very nice:)

    0
    0
  94. zafina says:

    rasanya2 banyak2 artis yg baru bergelar suami isteri aku paling sukaaaaaaa sangat ngan lisa & yusry walaupn sblm ni tk berapa nk minat pn…hehhehehe sangat2 sweet sangat2 match bila bersama…hope kekal hingga ke akhir hayat n dikurniakan anak yg comel2

    0
    0
  95. luqman hakim says:

    comel giler lisa.gambar last tu cantikkkkkk.

    0
    0
  96. makcik kagum says:

    cantik nye la lisa niey… natural beauty sgt!! camera loves her!!

    0
    0
  97. Memey Suhaiza says:

    Huuuyoo…bestnye zurich…nak ikuttttt…

    0
    0
  98. jon says:

    posing dpn statue freddy mercury tu…respect~~~~

    0
    0
  99. meeradriana says:

    seronok tengok cara org kaya g honeymoon kan.. :))

    0
    0
  100. abe norme says:

    hehheehe..comey2..tp kan kalau memey n norman korg nk puji2 mcm ni x??aku sendiri pon xsure.hehehhehe

    0
    0
  101. no name says:

    KATA DAH XMO UPDATE PSL DIA ORG NIH,TP UPDATE JGK.. ASAL XUPDATE SKALI LISA DGN YUSRI G JAMBAN BDUA??? TIDO SBILIK ATAS KATIL APA??? MULA2 KAWIN SEMUA SWEET KOT.. DAH MULA NK BCERAI BERAI NNTI, MCM2 KELUAR.. ‘XDE PSEFAHAMAN LAH”… APA LAHHHHHHH!!!! BODOH!!

    0
    0
    • ape2 jer says:

      no name say:pikirla positif pasal orang..janganlan doakan yang buruk tentang orag lain…jodoh ditangan tuhan,kite manusia hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan semuanye..kalau dah memang suka pikir negatif kat orang lain, memng benda yang buruk jer yang dinampak..pelik la manusia macam nie..

      0
      0
    • menyampah tahap cipan citer yusry dan lisa says:

      btl i sokong..mmg menyampah…naik bosan cter murahan ni…

      0
      0
      • laila says:

        kalau menyampah jgn tengok.BODOH punya makhluk lah kat atas ni.x sekolah agaknya rasanya yang menyampah ko org berdua je yang lain suke.koranglah yang bodoh.lagi sekali x suka jgn baca n tengok abis cite.

        0
        0
  102. bile la aku ni blh pegang salji betul2 tu…

    0
    0
  103. totcomeylote says:

    sweet sgt2 diorg nih…owh abg Yusri…napelah ko xkwen ngn aku jerk..kn bagus…hahahahaaaa…..ape pn smoga korg berdua berbahagia n kekal akhir hayat k…suke sgt kt Lisa…..nti dpt bby mst comeyy cm Lisa n ensem cm Yusri….so, wt bby cpt2 k..

    0
    0
  104. rayl adward says:

    Hello, Zurich, basel antara kota cantik di swis ini, saya sempat berkunjung kesana pada may 2010 best ler seumpama dllm film hindustan jer umah dari kayu ade lembu meragut rumput wah ……..di sini dia gunakan matawang sendiri iaitu swiss franc bukan lagi euro matawang dia murah sikit. Patutlah kata negara ini adalah negara yng terindah di dunia. Finally yus n lisa pandai pilih tempat sebegini……memang berbaloi baloi.

    0
    0
  105. manje says:

    alahaiii…sweetnyewww both of u……..teringin nak mcm nie jugakkkk!!! waaaaa~!!!

    0
    0
  106. Rin says:

    eeeee …?

    0
    0
  107. jihah says:

    abang nara nk lg gambo depe….comeinya….sweet sgt…comeinya dagu husband kak lisa….

    0
    0
  108. zainal arief says:

    lisa ni memang bertuah lah ada mak yg sgt2 sygkan dia ada adik beradik yg anggap dia mcm puteri sbab pompuan sorang n dapat suami kayo plak n hensem juga.luv you lisa.abng nara kalau ada lg gambar jgn lupa upload ya.suke tengok dia org.

    0
    0
  109. Nur says:

    s0 sweet…

    p/s: yg x suke tgk tu x yah la tgk + k0men…men jauh2 0keh..

    0
    0
  110. sepahtu says:

    ala yusry potong misai n janggut tu mst lisa geli kan. hahahahahh

    0
    0
  111. kaki cukur says:

    pandai lisa pilih suami, tua tak mengapa, janji kaya. tgk gayanyer pun tau die mmg melaram sakan, iye memang lah dah ade duit banyak kan, suka hati dia lah nak perabis pun. Tapi dari gamba2 die ni sumer menunjukkan keperibadian yg sebenar.. And aku rase kalau yusry ni tak kaye, takde lah lisa ni nak suke die in the first place. Lepas ni sape masih nak cakap lisa ni orangnye simple, tak mengade2, sopan bla bla bla..buta tahap gaban kot, Haha.

    Anyways,baguslah dah kahwin dan bahagia dgn cinta & cinta wang. Semoga lepas ni mereka menjadi lebih baik, si isteri duduk diam elok2 jaga rumah. Tapi kelakarla tgk lelaki2 yg frust sbb suka mkn buah berangan. Itulah jgn berangan sgt, gadis2 seperti ini mana mahu yang tak kaye! Cermin diri dulu sebelum mahu yang tak sepadan..ahaks

    0
    0
    • ape2 jer says:

      ishh2…macam dah lame kenal jer hati budi lisa nie macamane yerk..banyak benor ko rase…tu la, nie la,,bla.bla.bla..semua yang buruk ko nampak..dah itu semua rezeki die..Ko ade?..

      0
      0
    • mizz says:

      ala ko carilah lelaki kaya yg lain lak utk ‘dicukur’…ni lisa dah dapat redha jelah..

      kesimpulannya : simpan jelah prsaan jeles yg nmpk terang lagi bersuluh awk thdp lisa… klu btl lisa ni kaki cukur mcm awk atleast dia dpt yg kaya kan..kan…awk ada??

      0
      0
      • kaki cukur says:

        der..kite matlamat berbeza..ape yg aku cakap ialah tentang mereka..bukan aku.. kau tau ke aku ni laki ke perempuan? kelakar ar setengah orang ni, benda yg elok aku cakap elok, yg aku nampak tak elok aku cakap tak elok. as simple as that. tak kan la yg tak elok pun nak cakap elok lagi? og ye macam yg peminat fanatik selalu buat.. but not me..

        0
        0
  112. peot says:

    sweet.yusry kawen ngn org muda..muka pun nmpak muda.

    0
    0
  113. ape2 jer says:

    macam dah nampak sebaya jer..hehehe..yusri baru nampak mude bile die buang misai die tu..soo hensem..lisa..soo sweet..comei jer nampak..

    0
    0
  114. mizz [email protected] myself n i says:

    Wah Beruntung tuah Badan ea,..lisa dapat lelaki 3K..semoga y’all hidup bahagia

    0
    0
  115. MISS COOL says:

    BEST DAPAT KAYA ORG KAYA BOLEH HONEYMOON KAT OVERSEAS..
    SAYA DULU LEPAS KAHWIN DDK KAT RUMAH JE…BUDGET LARI …HU…HU..HU..

    0
    0
  116. aku suke !!!!! says:

    so SWEET………..cute COUPLE of the year…….moga bahagia & berkekalan hingga ke akhir hayat…amin….

    0
    0
  117. leen says:

    yang avatar kelabu tu dia xtau agaknya kalau dia post even nick dh tukar pn ttp xberubah…berlambak2 komen ngn nama berbeza…kejap puji kejap kutuk…apa motif dia tahhhh???mental

    0
    0
  118. Anonymous says:

    Biasa le tu siapa tak nak lelaki kaya..hansem..yang mencintai kita..mana-mana gadis pun nak yang terbaik jadi pasangannya..jadi pada yang tak dapat tu..janganlah cemburu..iri hati…tak baik..yang penting bersyukur apa yang kita ada..dan doa yang baik-baik pada org lain..barulah tenang dan damai hati tu…

    0
    0
  119. akupunnakcommentjugak says:

    Suka gambar shadow tuh . Cantik :D

    0
    0
  120. Mizz apple says:

    Nak cari suami cam yusri lah mesti sweeeeeet haabeessssss….

    0
    0
  121. Mizz eza says:

    Eee….x sbor je nk mcm lisa n yusry….romantik nya…papa wan ble nk msuk mminang mama eza,mama eza tnggu nieee……..hehehehehehe

    0
    0
  122. Bo-Ra says:

    sungguh comeL…pasangan yg secocok semoga sntiasa berada dalam keberkatan Allah dan bahagia ke akhir hayat aminn….

    0
    0
  123. pearl says:

    diorg mmg bjodoh..seiras..idung n mulut sama jer:) moga kekal selamanya

    0
    0
  124. mizz says:

    untunglahhh…mmg dah jodoh namanya kan…wlupun gagal kali pertama mn kt nak tau ada jodoh lagi…jodoh aku pun x smpi2 lg ni…tah bila nak smpi x taulah… all the best to both of them…lisa pun mn tau tu jodoh dia sblmni kan…yg mengutuk tu udah2 ler…kang turn kt x tau lak rope camne…

    0
    0
  125. wawahanis says:

    wah-3!romantik gituw.papew pown.ktowg doa an LISA & YUSRY bhagia n kekal kew ank cucu….

    0
    0
  126. geminiGirl says:

    bila baca sebahagian dari komen diatas terdetik dihati nk berkata sesuatu…
    semasa Yusry dgn Erra dulu pun, Yusry nmpk bahagia…tapi jodoh mereka tk panjang…dan semasa mereka honeymoon dulu pun pergi negara sejuk n Erra pun like Lisa, very simple, makeup pun tk tebal…bila ada occasion je kita nmpk Erra bergaya sakan mengikut kehendak majlis…so jgnlah pertikaikan kebahagian yg pernah dilalui Yusry dulu bersama Erra dan juda kebahagian yg sedang dilalui bersama Lisa skrg…kita sebagai peminat dan juga pemerhati industri seni sepatutnya mendoakan supaya kededua Erra dan Yusry kekal aman bahagia disamping pasangan mereka skrg…*peace*
    Luv u Erra….Luv u Yusry…Luv u Lisa…..

    0
    0
  127. Anonymous says:

    saya minat yusry dan lisa suriani semoga panjang umur mr bean

    0
    0
  128. lisa surirumah says:

    dah berapa kali kena

    0
    0
  129. lisa an yusry serasi gileeee….smga brkkalan hingga ke akhir hayat..aminnn….

    0
    0
  130. shamella suhaimi says:

    kak lisa sweett sgt3..abg yusri pn hnsem…sy doakn agr hbungn kak lisa & abg yusri kekal smpai akhirat……aminn…moga2 dpt bby yg comel..:D

    0
    0