Written by AbangNara | February 21st, 2014

Nampaknya semakin giat persiapan perkahwinan yang sedang dilakukan oleh Aidil Zafuan dan Zarema Zainal. Kalau tak silap Abang Nara, mereka berdua bakal disatukan bulan hadapan. Antara persiapan yang telah dilakukan ialah “fitting” baju pengantin dan mencuba makanan yang bakal disajikan pada hari perkahwinan. Pasti mereka berdua sedang excited tak ingat.

aidil zafuan dan zarema

Apa yang pasti Abang Nara lihat wajah Aidil dan Zarema makin berseri-seri dengan semakin hampirnya majlis perkahwinan mereka. Memang seri bakal pengantin sungguh. Di pandangan Abang Nara, mereka berdua memang nampak secocok. Bak pinang dibelah dua. Muka pun ada seiras. Tak gitu?

aidil zafuan dan zarema

Apa pun sama-samalah kita doakan agar segala persiapan berjalan lancar buat Aidil dan Zarema. Tak sabar nak melihat mereka bersanding kelak. Walaupun pernah berkahwin sebelum ini, ini adalah kali pertama Aidil akan berada di atas pelamin. Mesti kacak dan macho. Lagi beberapa gambar bakal pengantin dengan membaca artikel ini sepenuhnya.
couple t shirtP.S: Baju couple t ekslusif yang sesuai dipakai oleh semua golongan masyarakat didatangkan dengan pelbagai designs, 17 warna pilihan, semua saiz dan boleh diubahsuai dengan nama sendiri dan tambah luahan perasaan. Hubungi whatsapp 01124049323 / WeChat Coupletshirtmalaysia atau LIKE Facebook CoupleTShirtMalaysia untuk informasi lanjut


aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema
aidil zafuan dan zarema

Baca Yang Ini Pulak:-

167 responses to (10 GAMBAR)Seri Bakal Pengantin, Aidil Zafuan Dan Zarema Zainal

  1. MissLenses says:

    Yak’s!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 135 Thumb down 12
    • bikin panas says:

      menyampah aku tgk!!!!!!!!!!!!!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 161 Thumb down 14
      • Snow Queen says:

        Semoga berbahagia hendak nya. Jgn lupa tanggungjawab dgn anak2 dgn bekas isteri ye. Wow cosry tu…mesti cantik kan & mahal.:))

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 6
        • Anonymous says:

          aku tgk mcm rita pula yg berumur 20 an & si zarema ni 40 an.. sorry la zarema.. ko muka tua.. makan collagen rita byk mana pun muka ko tetap tua.. next!

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 240 Thumb down 18
        • miss ynwa says:

          bluekkk…..360 camera! tua tetap tua hohohohohoh
          takde la sensasi sgt gosip ni…murahan semata…bola pulak ntah kemana
          next plsss

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 112 Thumb down 6
        • lolos says:

          Si Aidil tu pakai rantai, pakai gelang. geli sangat laki2 yang pakai gelang n rantai ni..eeeee

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 125 Thumb down 6
        • n says:

          dulu menafikan..tapi sekarang dah nak kawin..*menyampah

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 118 Thumb down 4
        • Lembu Gemok says:

          Aku PALING benci bila artis/selebriti bila ditanya ada hubungan ker, tapi nafi SEKERAS2nya…tup tup..dah nak nikah…benda baik perlu ke nak nafi semata2 nak cover “keburukan” yang ko buat sebelom ni?rasa nak jer aku kakikan muka korang~

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 130 Thumb down 2
      • hello~~! says:

        abg nara ku sayang…
        depa nih bukan artis….. please ar….. kalu nk ceritapun pasal sukan dah ar…. sebuk perasan nk jadikan dorang retis nape….?

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 157 Thumb down 9
        • hello2~~~! says:

          lagi satu abg nara….
          tak nak HOTNEWS pasal Nor Shahrul Idlan Talaha (Mat Yo),,, dengar tak main Harimau Melaya…. g umrah & personal problem….

          ape yang personal problem tue.. hehehhhee
          baru dengar pagi taw yer berita diradio… goodluck nara

          Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 4
      • nurshana says:

        Hidden due to low comment rating. Click here to see.

        Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 20
    • abang yang tak bangang says:

      tahniah semoga dapat jadi laki betanggungjawab. ape pon aku tetap meluat tengok muka kau aidil. jelas terpancar kedayusan. dan kau zarema turut menerima tempias.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 127 Thumb down 8
    • Ritu vs Aya says:

      Elok la kawen dari hidup x terurus kalau membujang lama2 pastu berkepit sana-sini. Tapi ko jangan bajet Rita Rudaini tu setabah Erra atau pendiam mcm bini AC Mizal pulak… Sebelum dia melaharkan api kemarahan dia dalam FB, Twitter n IG lebih elok kalau Aidil jalankan tggjawab kt anak2 dia tu. Kalau x…dengan bini2 baru kau pon kena carutan istimewa Rita

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 330 Thumb down 6
      • alpha says:

        win!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 4
      • sedap nye ckp says:

        Ko ni dari dulu anti RR , ko tahu tak RR ni lebih real dari Erra Fazira yg poyo lagi hipokrits tu , atlest RR bersuara sbb sudah lama bersabar , lagi pun mase mak & adek beradek aidil menghina dan menghalau dia diam dan bersabar jer, aku rase dlm bab tabah bkn kpd erra , tapi kpd RR tapi. bile tiba mase sarang tebuang RR di jolok silap besar , habis keluar api lahar semua tu , kalau ko yg kena ko diam ke ?? kot yea PRO ADIL pun ko ni !!!

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 90 Thumb down 8
        • Haishhh says:

          Tp media bukan tempat terbaik utk luahkan segala cerita rumahtangga apabila anda seorg selebriti, dapat plak sume benda nak diceritakan.dulu sendiri cari masalah kawin kat siam. I pity her but she’s not doing any good by telling it to media. Sedangkan nak cerita kat kawan pun kite boleh malu, apatah lg to the whole world. But aidil tlg la jgn lupekn anak, mereka darah daging kite yg xternilai.

          Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 19
    • Olga says:

      XBERSERI PON AKU TGOK DAH MCM HANTU JE 2 EKOR NI!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 143 Thumb down 10
    • woohoo says:

      Muka aidil pakai spek mcm muka chef adu. hahaha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 2
    • kakak neelofa says:

      Jgn lupa duit pampers ngan susu ya aidil…sbb last time ko xtahu pun berapa rega smua tue…. dh settle duit susu ngan pampers anak2 dgn rita, blh nk nk sedap2 ngan zarema.

      Zarema, ingat yer … dia pnh buat kt rita yer….so xmustahil ko pn akan kena… skrg mmg smuanya manis blaka…..pasni abisla ko….sbb dia pun bkn blh main bola sgt dh mamat nie…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 177 Thumb down 6
    • One Direction says:

      Dah nak kena kasi makan 3 orang. Bini baru + 2 anak. Jangan lupa duit nafkah anak-anak yer.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 82 Thumb down 0
    • miss says:

      lelaki pakai rantai? hancur!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
    • waiwai says:

      tak baik ko. patutnya syukur sebab dorg akan berkahwin dan setan2 akan nangis2 pada hari pernikahan dorg. mesti AZ sronok sebab pestaim nikah sebenar hehehehehe

      Hot debate. What do you think? Thumb up 5 Thumb down 5
  2. miss s says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 42 Thumb down 126
  3. mimi says:

    Aku tgk Zarema ni ade iras2 Rita Rudaini la..mmg muke stok2 taste Aidil x lari mcm ex wife de dulu…huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 101 Thumb down 32
  4. kerak says:

    poyo la emma ni takut dgn bayang2 sendiri…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 4
  5. bikin panas says:

    menyampah aku tengok

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 3
  6. sentap habis says:

    xsampai setahun bcerai dah nak nikah. haish, jantan…jantan….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 97 Thumb down 8
  7. just says:

    emma knapa dah apprv pastu block saya di insta???

    ingt saya ni tali barut busu n niza ke?

    tidak sama sekali kami rapat dgn mereka.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 0
  8. tang mana seri tu?? says:

    Seri bendeeeee?? Kalo dh asyik berkepit sana sini..seri pun boleh hlg laaaaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 3
  9. jun says:

    Hrp mak bapak aidil seronok la ye, kira dah berjaya dpt balik anak depa. Dulu ngan rita xmau sgt2

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 84 Thumb down 2
  10. Icha says:

    hmmmm…sedih mengenangkan anak2 die dgn rita, janji die x lupa spend time & bg nafkah utk anak2 die…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 0
  11. lin says:

    tak besh laaa.. nti time sanding xleh sengih lebar2.. pasal gigi ada besi.. hehehehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 39 Thumb down 0
  12. seri tang mana??? says:

    Kt mana serinya ??kalo dah asyik berkepit sana sini..seri pon blh hlg laaaa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0
  13. klcc says:

    yg si zarema tu cantik la yg si aidil tu apesal makin xhensem and makin gemok?? xrugi pon rita..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 11
  14. kiah rock says:

    pakai rantai mamat tuhh.. eishhh. sayangnye!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  15. Pucuk Kayu says:

    lupa kat anak dah…senang la jd bujang x pk pape..geram kat aidil ni…lau wat grand2 majlis khwin t siap ko, nafkah anak berkira…eeeeeeeeee

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 0
    • yg Ado says:

      Laaa kan kawin ngan anak datuk buat nak keluar duit…segalanya nak senang jee AZ ni

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. sotong hitam says:

    Aku rasekan mungkin si aidil ni jenis lelaki yg tkde tulang belakang dan tak berpendirian….org camni susah nk berdikari…..suka mengharap pada org lain…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 1
  17. menyampah says:

    Pengajaran untuk semua….cinta kepada manusia daripada cinta Illahi takkan ke mana…ni lah contoh nya…waste of time la couple ni…nak tengok bahagia ke hujung nyawa ke tidak pasni…muka sardin betul family ‘waris’ ni..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 6
  18. Haters says:

    alahh.. duit nafkah x mampu nk bagi..
    tapi ada hati nak kawen lain..
    aidil nih.. poe blah la bro..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 61 Thumb down 2
  19. kak non says:

    hope x lupe tanggungjawab pd bekas isteri and anak2…..hurmmm…
    cepatnya dpt pengganti…

    meluat!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 2
  20. alahaii says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 42
  21. pinggan corelle says:

    excited la sbb dulu ngn rita bwk kawen lari kt siam xde glam3 sanding3 pakai baju pengantin bagai..time nk kawen beria3 bwk lari ank org time nk cerai sms je..mmg dayus!zarema ni cantik tp muka tua cm lg tua dr rita..papepun moga bhgia la aidil n mak bapak aidil..tlg jgn msuk cmpur hal rumah tangga anak3 lg,dorg da besau xyh nk kepit bwh ketiak lg..~

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 5
  22. nia says:

    ingatkan pakai tudung… rupanya ??? hmmm….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  23. pinana0101 says:

    seyes…fakenya komentar abg nara… hehehhehe
    kalau bab paras rupa ok la kot.. tp bab perangai… im sorry.. hhehhehe

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 2
  24. memo says:

    dulu family x restu dgn rita sbb janda x sesuai ngan ank nye yg status teruna tu…..skrg keluarga restu dgn zarema sbb ank dara…ank org kaya lg…sesuai la ngan aidil tu kot…… bagus la keluarga zarema terima duda ank 2….hahahahahahah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 87 Thumb down 1
    • Diandra says:

      Perlu diingatkan….Janda sudah tentu jandanye.
      Anak dara status jer…belum tentu DARA nye…hahahahaha.
      Ingat yer…dara ke janda ke..what ever la. Jgn pndg luaran. Yg penting baik hati,pandang jaga hati mertua..rajin..pandai jaga anak2..pandai bawak diri kalau dtg umah org. Kalau cantekk ke anak datuk ke degree ke, KALAU tak pandai serba serbi buat keje umah…TAK GUNA!!!!! Kalau mertua suka pn..lama2 busuk.pemalas ke pengotor ke…lama2 bole jd TAK suka jugak!

      p/s: Tp RR lg cantik rasanye. zarema ni katik.pendek.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 116 Thumb down 8
    • kambing gurun says:

      memang la kaya.. kaya hasil rompak duit rakyat.. itu yg mak bapa aidil berkenan…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 1
  25. mila says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 50
    • nurin says:

      Doakan yang baik2 jer.. Jodoh Aidil x pnjg ngn Rita bukan sebab Rita x baik or Aidil yg jahat, Cume Allah nak gantikan insan yang lebih baik untuk mereka. Hanya Allah yang Maha Mengetahui. Semoga berbahagia hingga ke Jannah. Amin…

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 34 Thumb down 12
    • mia says:

      aiii, komen yg doakan kebahagian org lain pn kene dislike.. x yh la busuk ati sngt pada kebahagian org lain.

      Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 19
  26. miss diey says:

    family zarema trima je aidil duda anak 2…tp dulu family aidil x trima pun rita yg status janda………kesian….ape ada pada status??

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 100 Thumb down 2
  27. Anonymous says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 44
  28. Wa kenal MAK LU says:

    Muka cantik mulut cam longkang ok jugak…senang di mata sakit di hati..tapi kalau muka buruk mulut longkang….sakit mata sakit hati…APTB !

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 47 Thumb down 3
  29. nanu says:

    tak nampak seri pun. kau buta ke nara

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 1
  30. Anonymous says:

    SELAMAT BERBAHAGIA BUT SATU JE NK CKP LAWA LG RITA…..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 3
  31. Lin says:

    Bina bahagia atas derita org lain

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 66 Thumb down 2
  32. chaha says:

    slagi tak dpt.. smua manis mcm gula
    dah dpt nt.. bru tau kenapa rita jadi singa

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 65 Thumb down 1
  33. Rita Rudaini says:

    Hakikatnyer perempuan nie nampak tua. Cantik lagi rita rudaini.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 64 Thumb down 5
  34. nana says:

    napa si zareema ni mulot cm longkang??? xtau cite bkn ketinggalan coz dorg bajet retis xglemer so cite xsmp telinga..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 1
  35. geli tekak says:

    sorrla eh…bkn nk mendoakn yg x baek kt pasangan hebat meletop kebaboooommmm nie…
    cume hrp aidil berubahla…terima kekurangan n klbhn org lain…jgn pk diri btl jer…ingt awk tu ade ank 2 org…jgn abaikn walaupon sdg bhgia ngn org laen..nafkah ank tu kena bg…insha allah hidop diberkati oleh Nye..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 0
  36. Meghna says:

    Ada iras Rita Rudaini gak…..taste Aidil…semoga berbahagia…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 13
  37. Anonymous says:

    M.E.L.U.A.T…..kbai!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 0
  38. didi says:

    nape muka zarema mcm syahir versi pompuan.. haha

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 2
  39. Anonymous says:

    Dah ketentuan jodoh.. Cuma jgn lupa tanggungjawab kepada anak2 jangan diabaikan.. Untuk Rita semoga bertemu jodoh dengan seseorg yg baik hati.. bertanggungjawab dan mengambil berat.. Moga bahagia menjadi milik Rita…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  40. montai says:

    nafkah anak2 dah bayar ke????????????? jgn ingat nak kahwin baru jer sampai anak2 terabai……….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  41. Cik says:

    Sorry Aidil,
    Banyak2 pemain bola, aku cume minat kehidupan Baihaki Khaizan shj.
    Hidupnya seimbang antara keluarga dan kerjaya. Lagi kaya dr ko…
    Lepas main bola, mesti spent time dgn family dia, tidur dgn anak2 dia.

    Ko? emmmm…sorry…. nafkah anak pon ko pertikai. Pompuan jgn ckp la…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 80 Thumb down 1
  42. Anonymous says:

    pastI mereka excited sampai tak ingat yg dia dah ada dua orang anak yg nak di beri nafkah…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  43. ayu perlis says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 71
    • Anonymous says:

      hang ni aq rasa kroni zaremadil. sian hang

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 5
    • Whateve says:

      Ang ni pasai apa makcik oi??meroyan ke apa??..ikot ang la xsuka rita pon.yg hang dok ngata dia lebih2 pasai pa?ka hang yng dok meroyan kt aidil.jeles rita dapat aidil dulu?lantak depa la kehidupan depa..sedap sangat ngata org mulut puaka.abis hang mulut apa?baik sangat la?nak malu rita org perlis.rita pon xkelapaq la kt aidil tu..sebelum nk ngata mulit org mulut hang tu jaga.jgn nk caboi sgt..mcm hareeee mulut

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 5
    • aku says:

      nie pun mulut jenis puaka jugak..tak pasal2 maki hamun rita ade apa hal kau dgn rita?..tak puas ati sgt nampaknya..dengki kot orang sokong rita..kau pun tak tahu menahu 100% hal rita suami isteri jgn tunjuk terer sgt konon sedar diri..kau pun tak sedar diri mengata rita..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. john vella says:

    ‘bagai cendawan tumbuh selepas noh hujan, matahari muncul di aidil’fitri pulak’, aku tau ko akan baca benda ni atau family ko baca. semat pegantin baru :)

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  45. aidil says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 52
    • Sri Pingiran says:

      Kelakar stattement Aidil…apa? Dpt berbakul2 pahala? Abis yg anda berkepit dgn perempuan yg belum sah isteri tu..apa? Dpt pahala intan berlian ke? Belum tentu anda mendapat pahala kerana anda sendiri yang mencipta fitnah tersebut (by posing the pics etc)….grow up bro!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 72 Thumb down 1
    • hjkl says:

      memang kami berdosa mengutuk kamu berdua tapi u sedarkah yg u pun ada berdosa dengan anak u? anak anak u tak akan mmbesar dengan keluarga yang lengkap. bila anak u besar dorg akan dapat tau ni semua. yg bapa dorg kawen lain semasa dorg kecil. kelihatan begitu bahagia. ibu terpaksa mngemis di media utk mndapatkn hak dan di salah erti. sekeras keras rita. i percaya ada sebabnya kenapa dia mcm tu. semua rumahtangga akan ada masalah. prempuan yg skg u rasa baik lama lama akan buat masalah jugak. percaya la.

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 44 Thumb down 2
  46. peanut says:

    seri zarima dah hilang sebab dah dikerjakan oleh aidil awal2.
    duit nafkah & belanja ank2 yg tertunggak tu jgn pakai pulak aidil utk buat kenduri kawin.
    tak halal kalau pakai duit belanja anak2…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 36 Thumb down 2
  47. Anonymous says:

    ini smua poyo!!!!!!! bsan lorrr cite ttg laki dayus ni…nfkah ank pn nk brkira

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  48. Anonymous says:

    nk kawen ke nk mlantak ke,, nfkah ank2 jgn lupa…peace yo!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  49. kemainkoyerrr says:

    muka zarema ni mcm allahyarham rosnah isteri iwan dangdut version 80an dulu. muka mcm version 80an.. tp ironinye die ase die lawaaaa…. that why rampas laki orang. skang ko sokong laaa aidil tak bayar nafkah. esok2 aidil tak bayar nafkah anak ko. baru taw nak tercirit time tuh!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  50. Aku pelat says:

    Aidil ni footballer bukan artis…lagipun kisah sensasi dia ni akan buat org meluat je…next time xyah la ko keluarkan lg citer psl dia ni nara…buat sakit mata aku je baca…bila aku ingat muka ank2 dia, terus rasa sedih..kot ye pun nak menikah lagi, jgnlah secepat ni…jadi smua tuduhan rita pd ko slama ni mmg betul la kan? Pastu tuduh org tu meroyan. tp karma tuhan tu ttp ada…tgk je la nanti…nara, next plisss!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
  51. kiki says:

    ingat la tanggungjawab diri sebagai seorang bapa.. beri nafkah jangan lepas tangan.. moga berbahagia la ye.. hope tak cerai pas kawin ni ..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  52. merpati says:

    abg nara kalu bab UP kan retis smpai ke tulang hitam….dasat nokkkk

    alhamdulillah RR di kurniaan kan anak lelaki yg kedua2 nya nnti jadi body guard n blh jaga ibu dia…dalam pada tu blh jd imam kepada ibunya…amin

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  53. zaza says:

    RAMAI BETUL ORANG DOA BENDA TAK BAIK KAT SINI.TAKDE SATU PUN POSITIF.DAN AYAT ABANG NARA NAMPAK BAIK.TAPI SEBENARNYA SARCASTIC GILER…”memang seri bakal pengantin sungguh”….PERGHHHHHHH….. !!! nanti zarema dan kembar bola buat video ye… semua salah.kalah pun salah..kawin pun salah..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 15
  54. cik mek molek says:

    hi laaa…lepas dah keluar 2 orang anak baru laaa nak kata xsyg laaa..benci laahh..last2 bercerai.. pastu sesenang n cepat je nak kawen lain…nmpak sgt jantan xgune. bayar nafkah kata mahal…g menggedik ngan betina lain bayar pakai daun ke? kompom2 kepuk2 gak kuar..igt si zarimot ni nak ke kalau ko tu xtabur duitt??? eh?? pui!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 26 Thumb down 1
  55. Anonymous says:

    Family Zarema ni kaya sb ambil hak rakyat! Bapa doa dulu kerja angkat kayu sebelum train lalu je…then masuk UMNO and jadi kaya raya. Rumah dia tu di bina atas tanah wakaf. Tak percaya, cuba buat homework….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 2
    • LuSipar says:

      Aku masih mendoakan agar Allah tunjukkan kekuasaanNya pada dia ni selepas tengok video parodi yg dia sebut “rumah besar pon salah.”

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  56. diandrot says:

    Biaq pi la kat dia…nak kwen ngan sapo pun…kita doakan sajalah kebahagiaan depa ni…pasal nafkah tu tau le aidil tu nak settlekn…kalau tak settle kat dunia dapatle balasan kat akhirat..

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 5
  57. don says:

    agak menyampah dengan post ni… next

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  58. femespasalmasalah says:

    Ppuan Melayu memang bodoh..Dah satu Mesia tau perangai si mamat ni. Ada juga yg berani main dgn api bila dah terang benderang tau TREND perangai si mamat poyo ni. $$$$$ dan femes punya pasal! Mula2 hebat lah.. tunggu sat. Never learn!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  59. Shhh says:

    adik beradik kembar ni mmg gila glemer…tpi bola entah kemana….sian Rita..dn anak2..tkpe Rita akan menemui jodoh yang lebih baik..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 22 Thumb down 0
  60. gigi palsu says:

    jangan cium ganaz-ganaz nanti tersangkut lidah dekat gigi zarema uweek.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • kikilala says:

      gigi besi la … kawen nnti tak tanggal silap besar la , abis vulu vulu anak omak molokat kek situ !!!! kehkehkehkehkeh

      Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 0
  61. Jumbo Gajah Biru says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 35
  62. lalalala says:

    Sape ni?artis ker,,,,plzzz la,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  63. hhDD says:

    “Jangan sesekali menghina rupa paras org lain. Dia tak cantik ke, gelap ke, gemuk ke, itu rezeki dia. Sebab Allah telah menciptakannya. Dan Allah telah menciptakan manusia dgn sebaik2 kejadian.” -Ustaz Kazim Elias

    “Jangan sdap sgt kutuk fizikal org, mana tahu bila nanti kahwin, ada anak cucu kita yg ikut rupa paras orang yang kita pernah kutuk.Who knows.”- Zoey Rahman

    *Cantik je Zarema ni, lembut..Rita pun cantik, sudah2 la tu….Doakan je la yg terbaik untuk Rita, Aidil dan Zarema yer…*

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 5
  64. thenijanija says:

    sapa zarema ni.. apasal aku tak kenal pun?

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  65. minah jambu merah biru says:

    si aidil ni macm dh gemokkk aje boleh ke dia main bola lagi ???????? emmmm dh nk kawin !! bagos la kalau nk kawinnnnn tapi tanggong jawab terhadap anak2 u dengan rita u jangan lupaaaa okkkk…jangan dh dapat anak baru n jangan pulak u cakap ngan orang2 anak u satu ajeeee yg dua tu u lupa kan…semoga bahgia..

    Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  66. Masin terasa says:

    Begini banyak BUJANG TERUNA yg single mingle pat malaysia ni ,
    Lakii org jgk yg dia sapu !!!!

    Teruk betul la !!!
    Patut la mamat ni tak mampu nk bayar duit bekas isteri dia dulu .

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • belangmalaplagi says:

      ni jenis ppoan yg nak kena dulu baru tahu. Dia ingat diri dia special lah tu, lagi lah kalo dgn jantan sweet-talker masa mengorat. Hahaha.. tak paham lagi jantan kalo perangai teruk TAK AKAN berubah nya. Mula2 memang syok bercinta, buta dan pekak kpd semua. Besuk jgan nangis tersedu sedu konon * tak percaya lah dia akan buat kat aku juga*. Kan selalu gitu.

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
  67. Linzy Longkang says:

    si aidil nih punya strateg senang pas pencen main bola dok umah jekk bini kaya apa susah?

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  68. Tukang baca nasib says:

    I see…I see….hmmm.. ni tak lama ni. Dari rupa aku dah baca. Si Aidil tengah gile puki maklum lah dah bercerai lama tak dapat. Yg si minah pulak PERASAN lebeh atau memang BODOH mentah tak matang mengenai caragaya ngoratan muka dua talam duda2 Melayu ni semua. Di puji sikit dah kembang ingat ni lah HERO terakhir di Mesia ni. Hot2 chicken shit aje ni. Kesian.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 2
    • Melor says:

      Hahhhahahahha. Da lama tak dngr perkataan GILA PUKI !!!!

      Sebijik mcm mak aku carutkan bapak aku bila dia nk kawin baru …hahhahahahha

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  69. kikilala says:

    Bila aku tenggok zareema muka dgn badan sebijik mcm muka supervisor aku yg dulu , aku mmg tak boleh kerja dgn dia , panas !!! berapa kali aku gaduh dgn dia , dia nak report kt org atas dgn hujah aku je si muka mcm zareema ni terkulat2 sedap2 nak pijak kepala org erk , seriusly sejak tu aku jadi fobia tenggok muka si Zareema ni !! wekkkkk .. lagi2 si zareema wife to be anak omak ni ex bohsia high class perasan Diva klang , wekkkkkk !!!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 2
  70. fiza says:

    rita rudaini mulut dia memang bising macam dia sorang ada masalah. tapi, apa dia cakap semua jujur takde putar belit. Lain dgn Aidil. Berperwatakan baik dan diam, tak menceritakan masalah dlmn rumah tangga. Bila fikir fikir balik, takkan nak cerita kalau salah sendiri? Orang berak tengah jalan manade yang nak mengaku. :p Tetiba nak kahwin dah ye tak? Kelakar la Aidil ni. Macam ‘comel’ je. Nafkah anak buat buat lah berbayar ye

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
  71. nora bagi 4 bintang says:

    wow.. mcm grand jek majlis kawin.. malula rita mintak 5k nafkah anak pon ko mintak kurang.. ermmm sendiri mau ingat

    Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
  72. Jumbo Gajah Biru says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 23
    • fiza says:

      smoga berjaya buat research. gigih betul usaha kau

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 3
      • Meroyan says:

        Yang meroyan ni org yg x dpt Aidil lah ni..hahahaha
        Jaga rumahtangga masing2 lah..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 11
    • Anonymous says:

      dorg nie sbenarnya,anti perampas laki org n laki yg x jlnkan tanggungjwb kat ank2 jerrr

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
    • Team RR says:

      Tak sape teringin si Aidil tu dah la gemokkk anak omak pulak tu , dan tak de sape suka RR berbaik blk dgn Aidil .. Yg orang sokong RR sbb kesabaran dia dan ketabahan dia , Sabar sbb Waris Aidil tak menerima nye , thats ok !, sabar walaupun RR yg byk tangung nafkah sendiri ketika mereka sebumbung , sabar kena halau kena maki ! sabar bile aidil akhirnye akur permintaan waris tercinta utk tinggal kn RR ,tinggal kn rita bergitu saje tanpa nafkah walaupun blom turun talak lagi ! sampai bile sabar sampai pijak kepala ?? RR still berdiam diri lagi Lahar yg kuar dari mulut RR via FB , Twitter , media , sbb dah tak de jln Lain , utk berbincang susah utk bersemuka , mmg cara dia slh tapi elok juga bagi kaum2 waris serta Aidil sedar atlest tahu sape sebenarnye Aidil , walaupun sifat sebenar RR diluar adalah seorg yg low profile , jujur dan tidak Hipokrits !!

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 17 Thumb down 0
  73. MAKDARA says:

    Pompuan ni nampak lebih tua dari Rita Rudani…
    Aidil ni memang pompuan yang lebih tua ker? tapi Rita Rudani jauh lagi cantik lah..
    apa pun maybe pompuan ni bersopan santun orangnya tu Aidil pilih..
    tak pe lah…asal bahagia..semoga rumah tangga kali kedua ni bahagia ke akhir hayat…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 3
  74. pening says:

    doakan je la die bahagie…klu die ngn rita or zarema bukan korg dpt ape2 pn…dpt bahan nk mengate ade la..klu korg support rita patot bersyukur la mamat ni x pegi balik kt rita kan…bkn leh caye pon…rita pn dh happy skrg..korang relax sudah…jgn nk jd kiah propa sgt…

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  75. Anonymous says:

    ehem..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. O_o says:

    baguslaa kalau da sampai jodohnye.. dari berbuat maksiat berleluasa.. harap perkahwinan kali ni aidil lebih matang, matang menjadi seorang suami dan matang dalam memberi hak kepada anak2.. jangan lupa ye aidil kesenangan yg tuhan bagi ni adalah satu ujian.. jangan dapat isteri baru tgjwb lama di abaikan.. jgn lupa tuhan boleh tarik segala nikmat dgn sekelip mata.. bila tuhan tarik nikmat tu ingatlaa pada dosa2 yg lalu..

    harap zarema boleh juga mengingatkn aidil tgjwb sbg bapa kpd anak2 bekas isteri.. kamu bina kebahagiaan atas penderitaan insan lain.. jd berhati2 laa.. kekayaan kamu tak bererti kamu akan memiliki segala2nya di dunia ni.. kamu sndr tak terlepas dr ujian Allah nanti..

    buat rr, simpati pd kamu kerana pernah memiliki org yg salah dlm hidup kamu.. tp di sebalik kesalahan tu Allah kurniakan kamu anak2 yg comel sbgi penggantinya.. semoga rr dan anak2 akan mendapat kebahagiaan dan hak yg sepatutnya..

    apa yg pernah berlaku jadikan sejarah yg berguna.. pandanglaa ke hadapan terus berjalan.. toleh ke belakang hanya bila perlu..

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 0
  77. izz says:

    apelah msalah korg ni dgn dorg…bukan kenal pun..ngutuk cam nk rak..cam penah buat salah ngan korg…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  78. shaeren lye says:

    tak malu ke ambi hak org . ? zarema2 . . kau tak malu ke klau org kta dsbbkan awak hbgn aidil dan rita retak dlu . ? kasian . . mkin test awak mmg kat suami org . . mmg jdoh itu di tgn Tuhan tp fikir lh sbaik2nya . . tak kesian ke lihat Rita . ? aidil pun satu . . dulu,mati2 tergila2kan Rita skrg dh dpt,cerai pla . . sabarlah kak rita . . mkin ada hikmah d sblik nya . . btw,kak rita ttp cntek dn terbaek . ! may God bless u kak Rita . .

    Hot debate. What do you think? Thumb up 9 Thumb down 4
  79. yan says:

    Skarang ni semuanya nampak seri…Yang x seri pun nampak berseri-seri…Dah lama lama nanti janganlah pulak rasa hilang serinya nanti .Apa pun moga bahgia…anak jangan dilupa..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  80. anon says:

    Honestly, l nampak si zarema ni mcm tua je, pd hal dia kecik je. Selalunya org kecik nampak muda. Tapi dari segi rupa takleh lawan rita lah. Harap2 keluarga aidil hepilah sb dulu tak suka anak dia kawin dgn janda. Skrg dpt anak dara, belum pernah kawin. Dah adat atas dunia ni, kalau lelaki duda or tua kawin anak dara, boleh terima. But try reversing the norm, and everybody is against it. Kalau anak teruna kawin janda or perempuan lbh tua, mmg takleh terima. Dah nasib perempuan, nak wat camne. Hrp2 satu hari perkara yg sebaliknya terjadi pd keluarga aidil. Mana tau ade adek beradek perempuan dia nak kawin dgn lelaki yg lbh muda pulak. Nak tngk mcm mana reaksi keluarga dia org….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 3
    • kasturi wangi says:

      betul tu saya ingat Zarema pd awalnya umur dia nak masuk 40-an.. nampak mcm agak berusia.. rupa2 dia muda lagi dari Rita.. maybe cara kehidupan dia yang suka bersosial buat dia nampak tua dr sebenarnya… Nora Danish yang tua dr dia pun lg nampak muda…

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
  81. yanagilegile says:

    Knp makin gemok si aidil ni?hahahhaha…. seri ke seri ke?rita lagi berseri2..macam anak dara..ni mcm mak janda aja si zarema ni…muka kelaut..aidil lak naik menyampah aku tgk kau!! Boleh jalanlaaaaaaa….!!!

    Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 3
  82. anida says:

    Sape zarema ni….x kenal pun….

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  83. loya aku says:

    Inilah jantan keparat.satu sen tak guna.zareema,sat lg nko tau la btp sadisnya perangai kuorga jantan ni.mula2 masa nko taste diorg..eloklah lg.sok2..depan dah jemu ngan nko.. .

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 2
  84. anti bapak-ayam says:

    forever… terkenal dgn title ….. *the other women*, * perampas* . Tapi filem ni dah jenoh tengok le. Sat lagi si mamat dah mua- typical lelaki melayu ayam!!. Senang dapat yg lain sebab kebanyakan ppuan Melayu bodoh bangang tak pikir kalo si polan bole buat dgn ex dia, dia AKAN BUAT lagi. Suka menderitakan diri.Jantan camni patut di ajar abis2.

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 1
  85. Kanji says:

    Harap Aidil akan berubah lepas kawin. Zarema ajar lah dia pasal tanggungjawab seorang lelaki dan ayah.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  86. Aidil gemuk says:

    Bencila nara oi cerita dorang nie ! Next !

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  87. kaki kentut says:

    muka zarema macam pondan.. ahahahak
    macam nyah.. macam porok.. ahahahak

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  88. naniahmad says:

    salam semua. x sblhkan mana2 pihak . sbg sorg isteri n sorg ibu, memahami apa yg dlalui oleh rita rudaini. perempuan
    hnya insan yg lemah, perlukan sokongan dr lelaki bernama suami. kpd aidil fikir blk,mcmana dulu susah payahnya anda ingin bersama rita.kalo Allah dh tentikan jodoh dh tiada, redha, bukannya memburukkan bekas isteri anda. buruk pun dia, ,masih lg ibu kpd anak2 anda. x perlu la nk ckp family restu la, fitting baju kawin la.

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  89. Anonymous says:

    Rasanya rita pasti dh hapi dan tenang bla dh bercerai…yela ada suami pun buat apa kalau menyakitkan hati je…dan semua tanggungan atas bahu dan kepala sendiri…tapi sedikit sebanyak sakit hati tu pasti ada bla terkenang blk seorg yg pernah mencintai dia sanggup buat dia dan ank2 mcm tu…tapi rasanya rita pun dh bernasib baik sgt sekurang2nya aidil tak pentingkan ank2 sgt…if pentingkan takan lah sanggup tinggalkan ank2 dan bla berbulan tak jumpa blh pula sms je bertanya khabar…dan nafkah nak bg ank pun berkira…tapi lain pula cerita dgn erra…syarat erra diceraikan adalah hak penjagaan ank perlu diberikan pd emran…rasanya inilah pengorbanan yg paling sukar bg seorg ibu…org luar blh kutuk caci tapi mrk tak rasa apa yg dirasai oleh erra…kta tak tau apa yg berlaku dlm rumahtangga mrk pasti ada sebab dan masalah yg mmg tak blh diselesaikan lg dan jalan terbaik berpisah tapi kdg 2 buntu krn masing2 berebut kan ank…ank pula menjadi mangsa…menitis air mata setiap kali sy tgk gambar engku elesya kesian dia…bukan senang menjadi seorg wanita

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  90. fckuface says:

    Hero muka Kaki P*kee jagih kampung !!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  91. gigi besi says:

    eh kening dia mcm kening si NORA DANISH la … kening korean la kunun ! wekkkk

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  92. gigi besi says:

    Aku tahu dia anak org kaya tapi dia kerja ape hah ?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
    • mizz cerry says:

      hahahahahahahahahahahahahaha…..kesian dekat kau nara kalau nak puji pasangan ni pun agak2 la aidil ni kalau kawen 10x pun memang xakan ada serinya lagi…
      kesimpulannya ramai yg menyampah dari yg ucap selamat pengantin baru….
      takziah dari aku….hahahahahahahahahaha

      Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 0
  93. Penghuni Alam says:

    moden dan kebandaran laa sgt!!!…buerkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  94. Melati says:

    Aidil , aper ko ni kena pakai cermin mato kot? kalau pompuan tu anak Tan Sri Azman Hashim ko tinggal kan Rita aku tabik spring lah …ni dah lah tuo anak Dato maner ko pilih ni? Dato Yahya Sulong pun Dato gak oiiiiii….M.Daud Kilau pun Dato gak oiiiiiiiiii….apo ko ni Rabun ker Aidil? yg pompuan tu ko tak malu ker macam Putra Raja bercinta gan Katak..

    Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  95. Anonymous says:

    TANG MANA SERINYA MUKA DUA ORANG NI?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. anti spesis jantan & betina says:

    muka dua2 stok hazap! dua2 spesis lesung batu..’masuk’ hapa pon boleh..sekor alu sekor lesung batu…sma2 suka mkn ‘rencah’ cukup rasa..best ker ambik sisa2 nih??
    owh..lupa lak….SEKUFU la katakan..mmg sangat padan..dulu bermatian menafikan ada hubungan..skrg, dh terang-terangan plak menunjukkan ke’hipokrit’an… jantan x guna & betina murahan… entah bla nak jadi ‘lelaki’ dan ‘perempuan’ nih..huh!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  97. mulut celupar says:

    bahagiamu deritamu…hahahah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  98. Anonymous says:

    Aidil selesaikan dulu nafkah anak2..baru anak jantan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Anonymous says:

    time RR minta duit nafkah, byk jer alasan si duda ni. tapi la ni plak, byk plak modal dia wat persiapan utk kawen baru.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  100. mamabushnan says:

    Yearkh..tuih…tak cantik n tak ensem ..elokla

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  101. org biase je says:

    this is real jodoh anda. kenapa org lain x boleh accept eh?
    fasha sanda – dh accept
    memey suhaiza – dah accept
    wati ellite – dh accept
    mcm korang tau je real story. tp paling best aku bc RR ckp aidil bwk die kwen kat thailand. mase tu umur bape eh? 21 kan..rita umur bape? budak hanyir macam tu ko giler sgt. tgk muke hansem terus nk sambar. x pikir risiko. bile dh ade problem. mula la nk bising sane sini.
    family aku pun broken family pun. bapak aku jahat. kaki pompuan. tapi mak tak pernah burukkan anak2 pasal bapak die. tak halang pun jumpe. lebih baik. diam. doakan kan kebahagian org, x salah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  102. anak mama says:

    sape2 yg kutuk tu..jgn lupa jumpa aidil dan zarema untuk minta maaf sblm anda meninggal ye..kita sepatutnya doakan yg baik2..anak mama bknlah sokong aidil tapi sbg manusia biasa kita kena doakan yg baik2…cakap yg baik2…jgn fitnah sana sini..kutuk,maki..mentang2 dosa x nampak depan mata..sedap je komen ye…
    dulu aidil dgn RR jodoh x berpanjangan..masing2 dah bawa haluan masing2..kes nafkah anak biarlah mereka yg selesaikan..toksahla ramai2 nak jadi hakim…masing2 ni dah sempurna sangat ke…sedih anak mama tgk akhlak pengomen2 semua…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. gedik keekers says:

    benci sangat ku tengok dua org ni. yang lelaki tak matang, pempuan tu pulak tua rupanya. tak tau lah apa aku nak komen ni, tp yg pastinya aku meluat tengok muka 2 ekor belangkas ni… apa2pun…nanti aku rampas laki kau tu!

    sepak bola suam2 kuku, inikan pula nak berumahtangga kali ke-2. buat malu betul lahhh!!!!!

    bye keekers….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  104. gedik keekers says:

    gigi besi karat betegar

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  105. fifi pinky says:

    kejam sungguh diorang nie (AIDIL & ZAREMA)..kesian anak-anak yang menjadi mangsa.. ish…ish…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. cinta says:

    buta kot si aidil nih…cmni nk buat bini…kalo aku jadi mak aidil..aku reject menantu cmni…bukan dlm listed…lawa shj x cukup..yg penting tau hukum hakam…

    tu ank bujang 2 tu jgn lupa..cian ank2..bapak nk kawen baru..choi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. whatever says:

    zarema nie simple n baik hati..itu yg penting.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. lantakkaulah says:

    untung ler..milf pernah dapat,hot teen akan dapat.
    bertuah encik pisang.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0

Leave a Comment

Optional


5 − = 0