Written by AbangNara | March 27th, 2014

Semalam telah pun berlangsung acara gilang-gemilang Laureus World Sports Awards 2014 di Istana Budaya, Kuala Lumpur. Majlis anugerah Laureus dianjurkan untuk memberi pengiktirafan kepada ahli sukan seluruh dunia. Antara nama besar yang telah hadir ialah Eric Cantona, Jamie Foxx, Sebastian Vettel, Marc Marques dan ramai lagi. Pengacara bagi hos ini ialah Benedict Cumberbatch yang popular menerusi drama bersiri Sherlock Holmes.

laureus world sports awards

Selebriti-selebriti tempatan juga tidak melepaskan peluang untuk menghadiri majlis anugerah ini. Antara yang hadir ialah Datuk Siti Nurhaliza, Carmen Soo, Marion Caunter dan ramai lagi. Pastinya mereka tidak dapat melupakan kenangan manis dapat menghabiskan masa bersama dengan selebriti-selebriti antarabangsa. Jeles!!!
laureus world sports awards

Lagi beberapa gambar selebriti tempatan di Laureus World Sports Awards dengan membaca artikel ini sepenuhnya.


laureus world sports awards

laureus world sports awards
laureus world sports awards
laureus world sports awards
laureus world sports awards
laureus world sports awards
laureus world sports awards
laureus world sports awards
laureus world sports awards

30 responses to (10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Tempatan Di Laureus World Sports Awards

  1. Tanpa Nama says:

    Love u Benedict!

    Suka tengok lakonan dia ^^

    0

    0
    • Syamsul says:

      aku datang sini nak tengok awek sporty yg cun2.. alih2 pic retis Malaysia yg tak cukup kain kau tunjuk, hilang semangat !

      0

      0
      • Tanpa Nama says:

        Tiada siapa dapat gantikan Benedict dalam Sherlock..

        Lepas bunuh Magnussen, tamat S3.
        S4 mungkin 2 tahun lagi.

        0

        0
        • Silvia Sunto says:

          Orang sibuk pasal MH370, korang sibuk melaram tunjuk body.
          Macam mana negara tak ditimpa musibah? Eeee….jijiks.

          0

          0
        • Neeolga says:

          walaupun! semuanyer berangan nak ber world-world. padahal semuanya pangkat mak2 budak yg layak berada diceruk dapur je. :D

          0

          0
        • Bluek Puihh Podah says:

          tak suruh pun berkabung 365 hari tapi acara mcm ni cepatnyer mereka berselfie bagai. suruh baca yassin…senyap sepi. patutlah msia kena ludah dek media antarabangsa. sungguh kurang manis dan tak sensitif. tolonglah bagitau mereka ni. lembu semuanya!!!!!!!

          0

          0
      • Fakka says:

        apa kena mengena artis dgn world sports awards pulak ni. nyibok je lah. semua terhegeh-hegeh nak sua muka. nampak sangat retis2 msia giler glamer. x relevant langsung. podah.

        0

        0
  2. NALIYA says:

    next! x berminat nak amik tau pasal bnda camni. masing2 jz nak tayang muka,body n baju. huh!

    0

    0
  3. Bulat says:

    Pic yg no 4 dr bawah tuu.. baju dah style baby nak makan jee.. siap apron bagai.. SEMAK!!!!!!!!!!

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Buruk giler baju marion. wajar dilahar oleh nenek joan rivers

    0

    0
  5. astagfirullah says:

    masyaAllah masih dengan pakaian serta hiburan.. xterkesan lagi ke dengan bala Tuhan.. moga diberikan hidayah buat saya dan semua..tq

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    dunia artis…lebih byk berhibur,x kira la ape juga keadaan.

    0

    0
  7. idir says:

    siti selfie, selama lamanya fashion victim..tolonglah!

    0

    0
  8. Nenek Kebayan says:

    yg tak bersukan pun sibuk dtg menayangkan body…Astaghfirullahal’azim..malu nenek melihatnya. BERTAUBATLAH! jgn berpakaian seperti bertelanjang. ingatlah azab neraka. Jgn keraskan hati..terimalah teguran. mudah-mudahan diberikan hidayah. amiiin.

    0

    0
  9. lis dah mari says:

    kesian ak tgk fesyen tiara.. tobat2 la

    0

    0
  10. panaz ahmad says:

    rmai nya mangsa fesyen

    0

    0
  11. apa pun tak bley says:

    Yang siti tu dok nyebok dah kenape.. org dok bersedih ngan kes MH370, die masih ade hati lg nk hadir majlis camni ekk.. tuihhhh…..

    0

    0
  12. aku says:

    woi tokti jaga skit tek hang tuuu
    dah lah besaq, nanti kena sigung dgn siku anak tiri tuuu
    tak hagak hagak. ptuiii

    0

    0
  13. Ammar says:

    Ingatkan anugerah ni batal sebab MH370 tu.

    0

    0
  14. honda says:

    pic 5 dri bwh mcm dress mcm bini tarzan

    0

    0
  15. zebra says:

    4 dri bwh tu lgi lh.. lampu jalan

    0

    0
  16. Anu kau says:

    Yeah dato siti …

    0

    0
  17. chombi says:

    namenya laureus world sports award, gambar ahli sukan nya ade satu je, fillipe massa je , yg lain bukan ahli sukan

    0

    0
    • Anonymous says:

      Xreti baca tajuk ke? Terang2 tulis selebriti tempatan di award tu. Sshlah klu tajuk pun xpandai baca. Zzz

      0

      0
  18. sayang says:

    cantik la pakaian siti!

    0

    0
  19. nabilicious says:

    kata hiburan stop utk menghormati peristiwa mh370..

    0

    0
  20. window shop says:

    almost tak kenal tok ti…punya lah mekap tebal….macam patung !!!

    0

    0
  21. chee bai says:

    marion caunter macam bapok. Cantik sangat lah mata sepet bermekap cam PANDA tu…hahahaha

    0

    0
  22. budu says:

    biasalah artis..masa orang baca yassin semua artis yang berkemban pakai tudung baca yassin elok je..masa berpesta artis jugak yang berkemban sampai lupa yassin yang di baca..fuhh..dunia..dunia..

    0

    0
  23. […] (10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Tempatan Di Laureus World Sports Awards (29) […]

    0

    0