Written by AbangNara | November 29th, 2012

Majalah GLAM dan GLAM Lelaki adalah antara 2 buah majalah yang paling popular di Malaysia. Kalau tak silap Abang Nara, setiap tahun pihak GLAM akan mengadakan majlis anugerah Most Glam & Most Stylish untuk selebriti-selebriti popular Malaysia.

most glam

Di antara selebriti yang hadir ialah Izara Aishah, Ummi Nazeera, Rosyam Noor, Sazzy Falak dan ramai lagi. Kesemuanya hadir dengan pakaian yang super duper glamour. Memang cantik menarik dan tertarik sungguh.

most glam

Diharap tahun depan pihak GLAM sudi menjemput Abang Nara. Bolehlah tangkap gambar yang lebih cantik untuk pembaca BeautifulNara. Lagi 8 keping gambar yang diambil daripada Instagram dengan membaca entri ini sepenuhnya.

P.S: Prank paling dasyat di dalam lif.

most glam
most glam
most glam
most glam
most glam
most glam
most glam
most glam

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

103 responses to (10 GAMBAR)Selebriti-Selebriti Popular Di Majlis Anugerah Most Glam & Most Stylish 2012

  1. dee says:

    sejak bila izara pki sexy2 nih? nampak dada luas btl.. xseswai…

    0

    0
    • SHINee_is_the_best says:

      buruknye rambut mizz nina!

      haih, dari anak dara sampaila ke bini orang sume pakat dok tunjuk body..

      0

      0
    • n says:

      sejak video die menari tango tuh disiarkan…

      0

      0
    • ...... says:

      orang macam ko nih tak layak dok kat dunia

      0

      0
    • s says:






























































































      0

      0
    • ? says:

      amboi izara. kemain dh sekarang eh. nk up kan diri utk ABPBH 2012 eh?

      0

      0
    • to dee says:

      sejak video kangkang dia sukses la dia da start sexy.. eh.. video tesis okay..

      0

      0
    • Kina says:

      Anon da komentar yg komen pnjng2 tulah mnusia paling bongok skali. Xde otak

      0

      0
    • Awek Cantik says:

      eh siapa yg suka komen panjang2 ni ek, pelik aku apa yang dia dapat ek?
      lepas tu like sendiri..haduh mcm org bodoh je perkerjaan, mak bapak mcm mana ntah didik anak..

      0

      0
    • Anonymous says:

      sejak dia angkat kaki kangkang tinggi2 nari salsa.
      Aku suka betul tngk muka ummi nazira. Pure malay.

      0

      0
      • peminat says:

        sy pn suka ummi nazeera. pure malay. kalo cam hindustan, cam kajol.pure indian.

        0

        0
        • kenny roger cicah belacan says:

          ahahaha kelakar lah… Tetek izara nak terkeluar dah. Amber chia ni tang mana cantek nye puas aku teropong tak jumpa jumpa…

          0

          0
    • Olga says:

      Izara ni produk dia xde la yg betul berkualiti & meletop.. cuma vanilla coklat je.. tu pun bukan berkualiti sgt cite tu! lakonan pun kayu je… tp balik2 asek muka dia je duk tersnegih2 kat mana2 majlis hiburan! heran aku! even Maya Karin yg meletop mcm tu pun xde la ke hulu hilir attend majlis sana sini! makin lama aku peratikan makin daring berpakaian!

      0

      0
    • KAK CHAM KUAT GOSIP & TIDO KAT TAD says:

      Kak Cham rasa Izara ni nk try beat Lana Nordin la… but u never Izara! nko punya nak ckp nasi lemak 50sen pun xde…

      0

      0
    • didie @ says:

      maka semuanya feeling2 hollywood. kesian…..

      0

      0
    • Anonymous says:

      sejak dh terkantoi menari kangkang…hahaha…dah tak guna kalo nk pura2 suci n sopan….

      0

      0
    • fedap says:

      sejak izara perasan die mcm selena gomez la. hahak… puiihhh aptb!!
      yg cantik comey ummi nazeera jgk.. yeyh!!

      0

      0
  2. Anonymous says:

    meranala korang yg nak kan first tu…
    sbb AKU da dapek…
    huwahuwahuwaaa…

    0

    0
  3. Saye says:

    Tak kenal…

    0

    0
  4. sekadar lelaki says:

    ohh..empuknya susu izara aishah..

    0

    0
  5. OPAH MAH says:

    Ada artis2 yang kertu ni bila lah nak sedar diri?

    0

    0
  6. gilabayang says:

    amboii izara dedah dada yg x besar mana 2….huhuhu

    0

    0
  7. huwawawa says:

    Ummi Nazeera cantik oh !

    0

    0
  8. Adriany Nazera Chong says:

    Pakaian yang super duper dedah aurat…

    0

    0
  9. cham says:

    seksinya..ade mjlis pape, sume retis lumba2 nk tnjuk baju y seksi meksi tu..perlu ke?

    0

    0
  10. kak kiah says:

    alhaiii izara nak..dada x montok mane pun..x yh la nk tayang dada sngt.g blajoo nham so neelopak tue cre2 nk monx kn tet**. X pon pkai la push up bra..

    0

    0
  11. Menyampah says:

    aku tengok izara ni skg x berapa lawa la n x mcm dulu…knpa izara dh seksi..aku kalau tengok izara seksi semakin teringat swktu dia wat tarian kangkang…hei…geli la…

    0

    0
  12. mak jah says:

    hahahaa. rambut mizz nina kelako gila.
    asl mizz nina ni kalo g memane mesti pakai baju wane hitam. nape eh.
    fav kaler ekkk?

    semua baju xcantik kat atas ni.
    artis malaysia dah ketandusan idea nak pakai apa. hahahahaha

    izara aisyah tolong laaaaa pakai molek2 sket. ni mcm xkena ngn umur la

    0

    0
  13. Pelik says:

    izara..ko pnya aset dh la x seksi n mcm melayut ke bwh…pakai pakaian cam tu…eleh..x mengancam pn….

    0

    0
  14. Kepologi says:

    bang naraaaaaa….wat la sesuatu sb dh ada pengomen GILA – – – menyusahkan org nk baca komen jer….

    0

    0
  15. Saja says:

    sape pompuan tua y sebelah dynaz tu..bkn sazzy…
    sape pompuan y x lawa sebelah mizz nina tu..y berbaju itam…

    0

    0
    • KELIP2X says:

      lebih baik…………………………….




      begitu……
      dari mengata dan komen yg bukan2…
      moga mereka semua mendapat hidayah suatu hari nnti……. peace :)

      0

      0
  16. Aku says:

    dynaz rambut dia cam baru bngn tido….nazeera cantik…linda x cantik dh nmpk gemuk…mizz nina pn dh nmph berisi gak..tengok la lengan dia tu..izara plk tetek x ada tpi pakai baju cam tu..x terliuh pn tengok…rata jer…

    0

    0
  17. suka umi nazeera says:

    apsal kalau aku tengok muka mizz nina aku terbayang lady gaga…adakah mereka kembar yang lama terpisah?…. dynaz tu memang lagi tinggi dari amber chia ke?…kelas kau dynaz..ke kasut tinggi 10 inci hehehe..jgn marah gurau2 jer

    0

    0
  18. beautifulaku says:

    bang nara cer selak twitter izara aisha ada gmbar dia ngan maya karin..

    0

    0
    • mia says:

      aah bang nara..letak ler pic izara dgn maya karin..ade kat twitter izara..muka kembar hokkay..i likeeeee..senior n junior..dua2 best!

      0

      0
  19. kaki ayam says:

    amboiiiii izara…dh pandai tayang dada no…nampak tecembul dada tue ckit…

    0

    0
  20. cikpiah says:

    Babi btul sapa y buat spam tu. kan aku da mencarut niiii. hoi get a life la oiii

    0

    0
  21. torpedo says:

    nara, bila nk wat entry lopak skandal ngan laki org?

    0

    0
    • aku tak tahu apa yg ko tahu says:

      gila ko..nti abg nara marah taw..ko jgn tak tahu abg nara kaki kipas neelopak

      0

      0
  22. Anonymous says:

    abg nara tolong lah delete msg2 yg tak da komen ni..jenuh nak gi baca kat komen org lain plak

    0

    0
  23. mixgirl says:

    hidup myusahkan org mcm tulah…xde keje sewel!!!!!

    0

    0
  24. Tak ade koje says:

    Semuanyer ahli NERAKA!!

    0

    0
  25. miss says:

    mereka nampaknya bangga menjadi artis, seronok mengejar glamour. :(

    0

    0
  26. nabila huda says:

    comei2 la diorang…tp amy search nape mcm bongkok je…aduh2 teserlah keTUA an nye…

    0

    0
  27. Anonymous says:

    ape daaaaa…

    0

    0
  28. Ratu minah jambu merah / biru says:

    bang naraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! tolong dilit komen kosong yg panjang ni !!!!!!!!!! mana bang nara ni ??????????????????? dia tk tengok ke komen kosong yg panjang lebar ni ????????? bang nara !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  29. Anonymous says:

    izara ni..bukan la lawa sgt pun. biase2 je utk level artis. after video tango dia tersebar, terus ramai yg x minat dia. dan aku perasan yg after kes tu, aura dia turun mendadak. dah x menarik mcm dulu dah. pity.

    0

    0
  30. SCHAWAL KUAT MENCAPUB says:

    bosan nye fesyen izara…balik2 warna plen…..zzzzzzzzzzzzz

    0

    0
  31. Hanya pemerhati says:

    Eh pgomen tu bodo ke bebal ke gila!!!!!!! Dia ingt org xtau ke dia tu org yg sm walhal icon smua sama….
    Oibangang mslh mental ke!!!!!!!!!

    0

    0
  32. kagaya mad says:

    Yg aku nk mrh ni pasal a.nara publish komen bngng tu..apa a.nara pnya blog dh kna virus ke smpai komen bodoh gtu pn approve..pls la nara oii..

    0

    0
    • nana nini says:

      alloooo nara… tidoq ka? tlg la kasi buang pengomen yg x tau abjad lain selain ——-, ====…

      0

      0
  33. LALALALA says:

    WEYH ORG GILA MN DUK KOMEN MCM SIAL TU

    0

    0
  34. Mail says:

    aku dah nyampah nak baca komen2 kat sini…abg nara seakan buat bodoh jer…ker mmg dah bodoh…tlg laaa block si babi yang komen —- tu…..jgn biarkan babi sekor tu menyemak kat blog ko ni nara oi…

    0

    0
  35. penat scroll down says:

    motip sebenar si anon yg komen berjela ni nk elak umpatan/mengumpat/kutukan sebenarnye..tp aku rase si anon ni 2×5..kalo betul2 si anon ni nk berubah…jgn bukak page nara ni okehh..xpayah view pon xpe..bak kate pepatah kudis di kaki org ko nmpk..kudis di kaki sendiri ko biar bekulattt muahahaha..peace yoo

    0

    0
  36. aaa says:

    wei kimak punya anonymous semak kepala aku.

    btw, korg ni semua bodoh2 jugak kan izara tu mmg dari dulu sexy lah. die model dlm majalah cleo seventeen mmg sexy2 pun. tak payah nak hairan sgtlah

    0

    0
  37. meme says:

    ha btul la tu kata Abby, artis malaysia kena sedar mereka dijauhkan daripada agama.. ish ish

    0

    0
  38. Anonymous says:

    apa la nak jadi dgn dunia ni…

    0

    0
  39. Anonymous says:

    [im]http://s1.paultan.org/image/DSC_7038-630×369.jpg[/im]

    0

    0
  40. Anonymous says:

    [im]http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/bnara/mostglam2.jpg[/im]

    somel betu dia

    0

    0
  41. Vanilla cokolates says:

    Perasan pehmes semua ni. Bila kain meleret ttup lntai, dada plak tsembol. Bla dada cover, paha plak tdedah. Pergh!

    0

    0
  42. Syamil says:

    sume nk tayang tetek…ape daaaa..baik bogel terus…
    Tengok sini ==>> Keputusan Malaysia Lawan Indonesia

    0

    0
  43. sian si anon giler meroyan sesape yg kenal anon tolong bwk dia berubat kat bidan mak temah kg putat

    dynas sgt sesuatu love u muahh

    0

    0
  44. BITCHSLAPSLAP says:

    woaaahhh……. PANAS GILA MENGELEEEGGGAK API NERAKA NI….. harsh but true right :)

    0

    0
  45. durian says:

    first sekali aku nak ckp la..udah2 la mengata mengutuk..semua blog hiburan kome nak kutuk..kamu buka blog hiburan, pastu nak kutuk bagai..Actually kamu semua arapkan mcm mana yer?Buka blog hiburan, diorang pakai bju jubah, bertadarus?Aku naik muak kot baca komen2 org dok kutuk seksi, dedah aurat, tayang body,pakai cm nak telanjang,xsedar diri, etc.Buat pengetahuan kamu semua,cuba fikir, diorng tuh sape eh?Diorang tuh ARTIS! ape mksud artis?Cuba selidik skit..Artis mmg kehidupan diorng mmg mcm tuh, MOSTLY dedah aurat, bergaul bebas laki perempuan,pegang sana sini,melalak kat pentas,etc..Mmg xsemua artis mcm tuh n alhamdullh pada yg berubah.. Tp kamu semua arap artis di malaysia nie semua tutup aurat and bergaya sopan santun ker??..Hello, come on la..sedar la skit..susah la kot nak jadi seperti yg kamu semua arapkan ..If kamu semua arapkan semua tuh berlaku, that means tak kan ada dunia hiburan di Malaysia nie..Biler takder dunia hiburan, so x la artis…Sebabnya,the real muslim/muslimah takkan ingin terjebak dlm dunia artis…So drp kamu semua mengutuk (or bhasa elok skit, i bukan mengutuk, tp menasihati sesama islam) better doakan semua artis berubah, and dunia hiburan n artis nie dilupuskan..Amcam?

    0

    0
  46. MimiLoma says:

    Kenapa muka Ummi Nazeera tu lain semacam, lagi2 tang hidung… teknik make-up ker? Hmmmm…

    0

    0
  47. zombie vs plant says:

    npe ummi nazeera mkin cantik nih…suke2!!berlakon pn bess

    0

    0
  48. sembotok says:

    pada aku kecantikan melayu asli ada pada wajah ummi nazeera. lebih cantik,manis & menawan dr fazura the fake tu.takyah nk ejas2 idung bg mancung.lalala..aku rasa mesti remy ishak skrg termenyesal break ngn ummi.ahak…

    0

    0
  49. abba abba says:

    misz nina paling tak glam!!!

    0

    0
  50. Din says:

    ummi tu boleh thnlah gak tp yg lain sume x semenggah je.

    0

    0
  51. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    miss nina ke tu? pesal muka dia sekarang ni dh tk cute? makin tembam pulak minah jambu tengok…….asal lu bahgia sudah la miss ninaaaaaaaaaa……

    0

    0
  52. Ratu minah jambu merah/ biru says:

    jasmin hani jambu……jasmin u champion kt dlm gambar ni..

    0

    0
  53. Anonymous says:

    Haram hukumnya mendedahkan aurat…

    0

    0
  54. cik kiah says:

    kadang2 pompuan ni selagi suami tak tegur, mmg xkan berubah…..kalau org lain tegur, mesti dia akan ckp “alah, suami aku xtegur, xmarah pun aku pkai mcm ni”….tp sampai bile? kita ni sbg isteri n perempuan, kena fhm la hukum hakam..jgn tggu suami tegur br nk berubah.. bila dh berubah, insyaAllah suami akn lebih respek kt kita dan lama2 dia jga akan berubah…jgn free2 bg diri anda n suami anda masuk neraka….dunia dh nak kiamat, takut kita xsempat nk berubah,…p/s: nasihat tuk diri sendiri jugak….

    0

    0
  55. anonymous says:

    Aku harap editor + writers GLAM dapat share dosa – dosa artis ni kat akhirat nanti. Glamour dekat dunia tapi akhirat terseksa buat apa. Bangga dengan dosa yang mereka buat tersangat lah bodoh dan bangang. Thank u.

    0

    0
  56. Miraazali says:

    Ummi nazeera cantik gila,izara pon cantek.yang lain haprakkk

    0

    0
  57. Pinkswan says:

    Wow aku baru tgk post ni.meletop malam glam! Paling suka tgk ummi nazeera.ada lagi tak gambar die? Abg nara takde gambar gambar baru ummi kat instagram die ke?twitter ke? Die sgt cantik klasik!Post la lagi.

    0

    0
  58. Pinkswan says:

    Abg nara nak gambar ummi lagi yg Terbaruuu!!cantikk siolll

    0

    0
  59. Miraazali says:

    Beautifulnara patut letak gambar ummi lagi yang terkini dari instagram die ke,fesbuk ke.die sgt cantik classy. Stylo gilerr yuolls!!

    0

    0