Written by AbangNara | August 22nd, 2012

Terima kasih kepada teknologi yang semakin canggih, kini kita semua boleh melihat betapa gorgeousnya para selebriti tempatan di hari raya di kampung halaman masing-masing. Dengan kehadiran Twitter, Instagram dan Facebook, banyak artis yang telah berkongsi gambar meriahnya sambutan hari raya mereka. Antaranya ialah Fasha dan Jejai yang beraya sebagai suami isteri buat pertama kalinya.

fasha raya

Abang Nara paling suka dengan gambar family Aaron Aziz. Yang lelaki pakai warna biru dan yang perempuan pakai kuning. Ini yang buat Abang Nara tak sabar nak dapat anak perempuan nie. Baru boleh sedondonkan dengan wife. Hehehe.

fasha raya

Lagi 8 gambar selebriti tempatan meriah menyambut hari raya dengan membaca entri ini sepenuhnya.


fasha raya

fasha raya
fasha raya
fasha raya
fasha raya
fasha raya
fasha raya
fasha raya

59 responses to (10 GAMBAR)Selebriti Malaysia Menyambut Hari Raya Aidilfitri Part I

  1. kett says:

    lawa nya nora

    0

    0
  2. pehhhh says:

    nora danish yg sgt tomey

    0

    0
  3. Aku insan biasa says:

    Alhamdullilah fasha beraya dengan keluarga mertua…… :) suka tengok……. Semoga bahagia terus milik mereka…… Amin……

    0

    0
    • laila says:

      dah nikah, mestilah beraya rumah mertua….suka tak suka pun pergi mengadap mertua. jangan macam ada segelintir orang yg keras kepala dan ego tinggi. tak mau berbaik atau merendah diri pd mertua, mertua tua ibarat ibu bapa sendiri.

      0

      0
  4. Lady gigi says:

    =)

    0

    0
  5. Cik SD says:

    nora n her son dua2 comel:)

    0

    0
  6. ogos says:

    Naper jejai pakai cap msa bergambar dgn family fasha eak..pkai songkok nmpk manis skit

    0

    0
  7. nana rina says:

    si nora nie duduk kat tangga mcm menunggu si jejai dtg sambut hari dgr dgn dia..hahahahaha..gurau jek..senda ptg2..Selamat Hari Raya Semua..Maaf Zahir Dan Batin

    0

    0
  8. Anonymous says:

    fasha dah x reti nk bergaye ke? tgk jejai pon serabai.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      al maklom lah fasha baru habis buat keje daporrrrrrrrr knnnnnnn kt rumah mak mertua tk boleh malas2 tau ! nanti mak mertua tk sukaaaaaaa tangan jejari runcing nk kene rengan baru lah mak mertua cayanggggg tol tak fashaaaaaaaa…..jambu mak jejai…….

      0

      0
    • bobo says:

      bukan tak suka bergaya. dia kata dia tak ada baju raya pun tahun ni, guna lama punya je. mmg la artis yang top kalau raya biasa je. tkde nak pakai glamer hbs! mungkin sbb tu kot si jejai syg sgt kat fasha. simple jek, tkde nk demand baju lawa2. baju nora danish tu from innaired, my cousin beli sampai 2100rm harga dia. ALLAH pun marah membazir, pakai yang biasa sudah. high maintenance la si nora. mmg dia cantik, tp payah jaga, kalau nk mkn, semua tmpt nk best2 je. cuba bersederhana, takat makan tmpt best, byk lg duit si fasha hasil karya berlakon, boleh sgt nk pg. tp dia lebih bersederhana. lagi2 lepas kawin, sbb tu la jejai nak. akhir sekali, muka tak boleh bawa kemana, perangai yang penting. peace

      0

      0
      • to bobo says:

        tahu je kau semua kan. tahun tahun lepas mana kau tahu fasha tak beli baju lawa semua tu. dia pregnant lah. mungkin pembawaan budak. apesal kau nak banding dengan nora pula. nora tu haritu kan model innaired raya, mana tahu kena sponsor ke apa. eh kau ni, bersangka baik lah wei. both them are gorgeous. jangan nak batu api kan fans pula.

        0

        0
      • apekehei says:

        hai la si bobo… ko ni jurucakap berbayar pasha ke hape? ko patut jadi penulis skrip tak pun pengarah sinetron… hal2 kain dalam org pun ko nak bagitau orang….fanatik sangat ko nih. dengki kat nora la tuh. biarle dia nak beraya baju mahal ke…yg penting duit dia cari sendiri…akak angkat ko pasha tuh, dah sah2 suami sponsor… tapi bukan ke Nora tu model baju raya inaired…jadi ada kemungkinan baju tu dorg yg sponsor…selidik dulu, jgn memandai ghairah sgt nak heboh…jadi fitnah kalu, ko jugak yg parah…

        0

        0
    • kasturi says:

      tak baik cakap macam tu… suka hati dialah nak pakai apa pun… asalkan dia happy… tapi tengok cara Fasha macam nak dapat baby girl… sebab byk member yg pregnant anak perempuan mesti tak suka melawa time pregnant…

      0

      0
  9. Anonymous says:

    0

    0
  10. jojiee says:

    jejai raya2 pun pakai cap.. huhu..

    0

    0
  11. SAKINABATANGAN LAGI says:

    Ah….sekonyong2nya buh gambo fasha ngan jejai kat atas gumbira2…pastu buh gambo nora cam sedih diakhirnya….ade misi le tu…!

    0

    0
  12. […] Terima kasih kepada teknologi yang semakin canggih, kini kita semua boleh melihat betapa gorgeousnya para selebriti tempatan di hari raya di kampung halaman masing-masing. Dengan kehadiran Twitter, Instagram dan Facebook, banyak artis yang telah berkongsi gambar meriahnya sambutan hari raya … Continue reading → […]

    0

    0
  13. simple je fasha
    yg penting baju raya mak direka oleh rizalman

    0

    0
  14. boni kacak says:

    comelnya nora danish…

    0

    0
  15. I am Me says:

    Sedihnye tgk nuka Nora tuh. Sayu plak tgk anak dia beraya takde ayah =( Semoga budak tu membesar dgn baik n jadi pelindung pada mak dia.

    0

    0
  16. Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

    kenape terok sangat muka si tiz ? muka si Diana D pn tk jambu…..yg jambu kt sini fasha ..nora ..dayana..n mak jejai

    0

    0
  17. Zara says:

    gmbr fmly aaron npk sweet sgt, tp rantai tu lerr. spoil sungguh!

    0

    0
  18. wani ganu says:

    i rase nora sedih sbb tgk rayqal xberaye ngn papanyer…hnye dpt beraye ngn nora n atuk ngn nenek….i rase dia dh xpikir dh psl jejai n fasha…dia dh move on ngn jejai…xpe nora,mst ade lelaki yg lg better dari jejai n hargai u n rayqal…

    0

    0
  19. mira says:

    baju dayana ngan nora danish sama :))

    0

    0
  20. zbm says:

    mentua kena terimalah FS, ntikan org ramai ckp ND yg menghasut mentua plak. cian ND. x pelah, mesti ada hikmahnya. Allah tarik sesuatu sbb nk bg sesuatu. think +ve je ler…..

    0

    0
  21. myyra says:

    cantiknye nora… fesyen baju raya pun lawa… fasha nampak simple… muka pun mcm tak make up…. gambar ipar-duai dia pun mcm blum ready sebab tak guna pakaian raya yg lengkap…. namun skurang-kurangnya fmly jejai dah mula menerima dia. Harap fasha pun dpt mnerima dan mlayan anak jejai n nora mcm anak sdiri sama spt Memey yg mlayan baik anak2 norman dgn ex-wife

    0

    0
  22. aiman alone.. says:

    suka nora, suka nora….hope she gets a better husband than jejai curang tu..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      pesal korang ni !!! pesal cakap pasal jejai pulak ! ni kan cerita pasal artis berhari raya ! kenape pulak cakap pasal jejai curang la ape laaaaa kepala otak kampong betol la dia ni huh !!!

      0

      0
      • kesian raja minah says:

        laptop org lain pon ada jugak ‘tanda seru’.. bukan awok sorg je. haha.. kesian..

        0

        0
      • kesian raja minah says:

        eh eh.. laptop org lain pun ada ‘tanda seru’ jugak.. tak yah la letak byk sgt. haha.. kesian awok..

        0

        0
  23. Bunga Melur says:

    Saya amat tersentuh melihat wajah Nora. Dia seperti menanti sesuatu yang tak kunjung tiba. Saya dapat rasakan kesedihan dia. Nasib ada anaknya yang menjadi ubat kepada duka dan laranya. Semoga beliau cepat2 mendapat jodoh yang baik dan mampu membimbingnya. Amin.

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer says:

      kenape pulak cakap cepat2 nora mendapat jodoh ! nora ok pe ! takde ape yg berlaku pada nora tol tk noraaaaaaa… nora hepi pe dengan kehidopan dia sekarang ni ada anak ape lagi nk ! soal jodoh tu biar lah tuhan yg menentukn nye paham ! cuba jangan cakap pasal sedih2 kt sini boleh ?

      0

      0
      • x paham dgn raja minah atas ni. says:

        yang ko nak melatah lebih ni apahal. lantak dia la nak tulis apa. haelahh… bukan dia kutuk kau pon. ko ni nenek dia ke apa?

        0

        0
      • x paham dgn raja minah atas ni. says:

        yg kau nak melatah lebih apahal? dia mendoakan pon salah ke? haelahh.. kecoh bising x bertempat. lantak dia lah. bukan salah pon. ko ni nenek dia ke apa?

        0

        0
  24. mami says:

    semoga ND cepat dapat jodoh ….saya juga rasa ND dah lama lupakan Jejai tu…cuma hanya ikatan ayah dgn anak. harap Jejai tak lupa tanggungjawab zahir dan bathin terhadap anaknya..

    0

    0
    • Raja minah jambu 24jam mengadap computer dh tukar kaler says:

      tkan lah jejai lupa tanggong jawab terhadap anak diaaaaaaaa….kau ingat jejai ni macm prangai Ac tk ingat ngan anak ! minah jambu pasti jejai tkan nk kasi anak dia ni satu bulan Rm300 kn tol tk jejaiiiiiiiiiiiiiii..

      0

      0
      • x paham dgn raja minah atas ni. says:

        mesti kau ni jiran dorg kan? tau je org tu nak bagi bape ringgit. Nak tanya sikit, hari ni dorg mkn apa? mesti ko tau kan? intai2 la dekat tingkap tu. kan ke kau ni CNN~ ;D

        0

        0
  25. darah manis says:

    sian nora danish. agak tggu jejai tu sampai termenung mcm tu..kesiannya…. hahahahaha..

    0

    0
  26. pretty says:

    kenapa mesti nak kaitkan Nora dgn Fasha… yg sudah tu sudahlah.
    Alhamdulillah tengok Fasha dgn famili nampak keriangan. Nora semakin cantik :) Gambar Diyana Halik pat sini kurang glamorlah. Diana Danielle pun nampak mcm penat jer. Apapun, selamat hari raya semuanya…

    0

    0
  27. Penghuni Alam says:

    AKU RINDU LAKONAN FASHA…FASHA COMEBACK!!!

    0

    0
  28. apa2 je la says:

    eh eh.. tgk2.. baju nora dgn isteri aaron lebih kurang la.. kalo nora bergmbar sama dgn aaron pun masuk.. :P

    0

    0
  29. Daku says:

    alah… gamba mak mertua fasha tersenyum ni nara ambik kat fb fasha kan. fb yasmin ramli pun ada gambar ni cuma muka puan seri x senyum langsung walaupun dlm gambar yg yasmin upload ni si jejai tpejam mata, puan seri x senyum (slalunya kita nak share gambar yg cantik je kan) n kat fb puan seri pun ada gambar raya tapi xde skeping pun gambar fasha.

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Daku… puan seri senyum kambing je 2 sb nk cover anak laki dia 2… yg si menantu 2 prasaan lbh, sb 2 lah dia letak pic nie… he3…

    0

    0
  31. suka hati lah! says:

    KSian nye gambar fasha n FIL…cuma di tangga?huhuhu…mcm nak tak nak je bergambar….ayah n mak jejai pun cam tak siap lagi…adik pompuan lagi la….macam berkemban ngan bertuala je……harap2 ada la gambar lain untk diframekan…..kuikuikui..

    0

    0
    • Anonymous says:

      x kisah la..jnji dpt raye umah FIL.. doakan yg terbaik utk mereka pd raya yg akan datang..

      0

      0
  32. entah la says:

    aku rs nd sedih kot coz jejai tak bersalam raya gan anak dia…walaupun jejai dah ada isteri baru tp nd mesti nak anak dia berslm ry gan bapanye…tp apa nak bt kan…apa kt adik lelaki jejai pulak mengorat nd n nikah gan nd…aku dgr2 cite adik jejai lbh byk memberi fokus pd anak nd…lgpun bekas mak mertua msh sygkan nd…

    0

    0
  33. Love_Me_Nazz says:

    sooo sweet bila melihat kak Nora and her son…<3 be strong ya…

    0

    0